• 9.373.809 stemmen

Oorsprong: Frankrijk

Geregisseerd door: Liam O'Donnell

Met onder meer: Rhona Mitra, Lindsey Morgan en Alexander Siddig

Plot Skylines

"To save our world she must invade theirs."

Captain Rose Corley is geboren met buitenaardse superkrachten. In verband met een nieuwe opdracht moet ze het opnemen tegen hybride buitenaardse mensen, die de meerderheid van de wereldbevolking vormen. Om te slagen moet Corley een buitenaards moederschip binnendringen.

avatar van eltorro

eltorro

Ben benieuwd naar dit vervolg, de vorige 2 delen waren vermakelijk. De film verschijnt 18 december via video in demand.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Inderdaad de vorige 2 vond ik ook wel redelijk, waarvan de eerste toch wel de beste. Maar deze 3e ga ik vol vertrouwen tegenmoet, tenminste ik hoop dat ie net zo is als de voorgangers. Ik weet het natuurlijk niet 100% zeker, maar ik heb zo het idee dat deze weer beter is dan de 2e. Vanavond weet ik het

avatar van stinissen

Zeer slecht om over de special effecten maar te zwijgen.

avatar van schumacher

schumacher

De special effecten waren niet de beste die ik al heb gezien maar deze film is puur vermaak.

Vh begin tot het einde fun, ik heb me geen seconde zitten vervelen.

Zo zie je alweer hoe meningen kunnen verschillen .

Ik vind dit zeker een aanrader.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Gisteravond zag ik naar de beoordelingscijfers en die logen er toen niet om, een 2,3 op IMDb en op andere sites ook niet veel hoger. Vandaag zijn ze omhooggevlogen en het idee leeft bij mij dat de kritische kijkers de film hebben gezien en dat nu de gemiddelde filmkijker langs komt. Tot nu toe (tijdgebrek en slaap gaat voor) 3/4 van de film gezien en gelijk vanaf het begin twijfelden wij gisteren al aan de realiteit van de beoordelingen. Het geheel kwam niet slecht over, prima CGI en een redelijk verhaal waarin op zich niet slecht werd geacteerd. Ook kwamen een paar bekende gezichten voorbij, Rhona Mitra als Dr. Mal en James Cosmo als Grant.

Mijn beoordeling? Een 6.

avatar van Drekskiebel

Drekskiebel

stinissen schreef:

Zeer slecht om over de special effecten maar te zwijgen.

Niks meer aan toe te voegen. Asylum doet het vaak nog beter.

avatar van filmkul

filmkul

Minste deel van de drie. Het verhaal borduurt verder op deel 2 en is niet hoogstaand en wel erg gemakkelijk. De uitwerking is eveneens vrij matig. De film leunt wel erg op het groene doek en de daarbij computer gestuurde invulling. Het is allemaal net iets te veel waardoor de film eruit ziet als een computerspel. Verder bevat de film veel actie en zitten er enkele spannende scènes in. Het acteerwerk is degelijk. Meest opvallende verschijning is Morgan die het erg goed doet als powergirl. Een belofte voor de toekomst. 2.5

avatar van Mickey b

Mickey b

Visueel alles ok, maar wat een matig verhaal. En het constante achtergronddeuntje maakt van deze een echte b-film. Moeten vechten tegen de slaap…

avatar van horizons

horizons

Gewoon een meer dan amusante sf film.

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima science-fiction film die lekker wegkijkt.

avatar van Davelz

Davelz

Op zich vermakelijke film. Acteerwerkzal geen oscar winnen en special effect ook niet maar het is niet zo ik mijn tijd verdaan heb met deze film.

avatar van amenmalek

amenmalek

Stukje cult is het wel geworden haha. Kom maar op met deel vier hoor. Zeker geen hoogvlieger. Visueel best prima te pruimen, maar verder heeft t weinig om het lijf. De acteurs hebben in ieder geval wel lol (ook getuige de aftercredits). Best een leuk project geworden zo. Wel het minste van de drie delen. Deel 2 was het beste, daarna 1 en daarna deze.

avatar van SparkyStation

SparkyStation

Moet dit een film voorstellen???

avatar van Noodless

Noodless

Prima vermaak met veel actiescènes en een powergirl om u tegen te zeggen, nl. de mooie Lindsey Morgan.

De actiescènes zien er meestal goed uit en qua entertainment zit je goed. De film kijkt vlot weg en je verveelt je geen moment. Dit vervolg op de twee voorgaande films doet niet veel onder dan de vorige delen en dat maakt deze SF reeks toch wel een aardige, leuke trilogie waarbij het verhaal van ondergeschikt belang is. 7/10

avatar van Kondoro

Kondoro

"Her powers freed every pilot on earth, reuniting families, and creating new ones. Over the next ten years, Rose and her brother turned to tide.”

Het derde deel van de franchise en ik moet zeggen dat ik me in het begin aardig heb vermaakt. Dit komt overigens omdat ik de verkeerde film aandrukte, en dacht dat dit dus de film ‘Skyline’ aan het kijken was, dat is het eerste deel van deze franchise maar, het bleek dus deel drie te zijn; ik vond het in het begin al zo raar, want je zag totaal niks over de aanval op aarde, lol. Goed, daar kwam ik gelukkig op tijd achter dus ook deze net zoals het tweede deel vanmiddag rustig afgekeken en ik moet zeggen dat het een tikkeltje beter was dan het tweede deel.

Maar, met tikkeltje beter doel ik eigenlijk alleen maar op de CGI, die vond ik wederom echt best goed in deze film. Het tweede deel kende namelijk op het einde nogal een afrafeling maar het zag er hier best strak uit. In dit derde deel gaan we eigenlijk over naar Rose Corley, die je in deel twee (dan wel nogal cliché) geboren ziet worden in het ruimteschip, moet je na gaan, ben je net geboren en dan de eerste die je ziet is Frank Grillo, lol. Rose blijkt speciale krachten te hebben om samen te kunnen werken met de aliens, en wordt dan ook op missie gestuurd.

Het script is allemaal niet heel bijzonder, het verhaal is op zich wel leuk maar zoals ik al zei; onwijs cliché, en dan weet de CGI de film echt niet meer te redden hoor. Maar zoals ik ook al eerder zei, het kijkt toch nog best vermakelijk weg en echt verveeld heb ik me niet, en ook niet vanmiddag toen ik hem afkeek. Toch vind ik het nog wel onnodig om er een vierde deel bij aan te plakken, het is nu ook wel mooi geweest. Met dit derde deel wisten ze me in ieder geval toch wel te vermaken, en vond ik zelfs een tikkeltje beter dan het tweede deel. Die aliens in die grot was op zich ook heel vet, leuk bedacht en voegt ook wat toe aan de film.

Het is dan wel een B-franchise maar, eigenlijk vond ik het allemaal zo slecht nog niet. Zo goed als deel één vind ik beide vervolgfilms overigens niet, want deel één was gewoon puur vermaak, en nogal hersenloos. Daar waar toch nog proberen door te gaan met het nogal onzinnige verhaal. Goed, het zijn keuzes. Al was één film in de Skyline franchise ook wel genoeg geweest .

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Na gisteren deel 1 en 2 te hebben gezien, vandaag dit laatste 3e deel Skylines.

Ik vond dit toch wel de minste van de 3 films, in deze film zien we bijna de gehele film opnames in het ruimtestation zelf, ze gaan op een soort missie om een ander schip binnen te dringen maat daar aan boord meerdere ''Aliens'' , ze moeten het dus ook opnemen tegen hen, wel weer een hoop actie en spektakel in het ruimtestation.

Het kleine meisje van deel 2 is hier een volwassen vrouw die de hoofdrol speelt en dus de missie moet klaren.

Ik mistte toch meer de opnames gewoon op aarde met de bewoners, deze film ging ook veel meer de SF. kant op met meer lasers en op een gegeven moment leek het een beetje nep te worden.

Maar gelukkig gebeurt er de hele film wel wat en verveelt hij niet, heb mij hier wel mee vermaakt, maar wel de minste van de 3 delen.

1. Beyond skyline

2. Skyline