• 9.374.720 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 3 februari 2011

Plot Skyline

"Don't look up"

Na een feestje wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door geheimzinnig blauw licht dat door het raam naar binnen schijnt. Als motten aangetrokken door een vlam lokt het licht mensen naar buiten, waar ze plotseling in het niets verdwijnen. Snel ontdekken ze dat buitenaardse wezens proberen de gehele mensheid te vernietigen. De mensheid vecht tot het uiterste om te overleven.

wimnoot

Nog twee clips! Ik heb nu twee derde van de film al gezien!

avatar van Mai*

Mai*

Doet me denken aan war of the worlds ofzo

avatar van Maxmus

Maxmus

Vast weer een film met prachtige effecten ( ja moet je toegeven ).

Maar weer een slecht hollywood verhaal en een film die mediocore word en ong een rating van 3.00 krijgt.

Ik mis deze dagen een beetje films met meer inhoud en niet gebaseerd op de special effects die er langs knallen.

wimnoot

Dan moet allereerst zoeken naar films die niet van het scifi genre zijn, want je ontkomt er gewoon niet aan, dat er special effects in een dergelijke film zitten.

avatar van Revolt

Revolt

Maxmus schreef:

Vast weer een film met prachtige effecten ( ja moet je toegeven ).

Dit soort films moeten er toch ook zijn Voor films die meer inhoud hebben moet je gewoon iets verder zoeken, die zijn niet gemaakt voor het grote publiek.

lijkt me inderdaad ook wel een hele mooie film alleen ik heb nog steeds nergens gezien of gevonden wanneer deze film nou in Nederland in de bios komt

weet iemand al een datum dat hij in de bios komt?

avatar van canciser

canciser

Maxmus schreef:

Vast weer een film met prachtige effecten ( ja moet je toegeven ).

Misschien is Mr nobody iets voor je? Sci Fi met een prachtig verhaal. Komt uit 2009.

avatar van Tristan Scelso

Tristan Scelso

mierenmark schreef:

wat eeeehhhh het verhaal alleen al van deze film als deze film niet slechter word dan AVPR dan eet ik mijn eigen schoenen op !!!! (nee ik eet ze maar niet op mijn dure adidas schoenen lopen te lekker)

Nou ik denk dat het je schoenen eten wordt...

avatar van Tristan Scelso

Tristan Scelso

mierenmark schreef:

hahaha de sountrack van de trailer en vedere geluiden zijn prescies het zelfde als dat van transformers !!!

Nou nee hoor.... Misschien moet je het even naast elkaar afspelen..

avatar van erreper

erreper

Trailer ziet er niet al te best uit, ook een hoop b en c acteurs zo te zien...

Zizzo

Aan de 2de trailer te zien geloof ik ook niet dat er een diepgaand verhaal achter zit, maar dat is bijna nooit met rampen-films. Ik kijk hier zeker naar uit!

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Net een trailer gezien. Inderdaad een beetje War of the Worlds. Lijkt mij geweldig.

avatar van schram101

schram101

Vier neiuwe clips.

4 Nieuwe clips Skyline - FilmTotaal filmnieuws

Zien er weer erg goed uit..!

Zizzo

leuke clips! Die wezens zien er echt freaky uit, vind nu al dat 92 minuten te kort voor deze film.

voor de mensen die deze film zien zitten, check out deze film:

Battle: Los Angeles.

Battle: Los Angeles - Movie Trailers - iTunes - trailers.apple.com

stinger650

heeft iemand een idee wanneer ie ge-released gaat worden in NL??

Zizzo

wat ik gelezen heb is dat hij uitkomt op 23 Dec. in Duitsland uit komt, en 15 Dec. in Frankrijk, maar wanneer die hier uitkomt kon ik niet vinden, maar dat zal rond die datums zijn denk ik (hoop ik).

avatar van eltorro

eltorro

Tot nu toe nog maar een 5,8 op IMDb en op rotten tomatoes 11% (bij top Critics 0%). Ziet er niet veelbelovend uit, gelukkig dat ik meestal "slechte" SF films wel kan waarderen.

edit: Waarom krijg ik opeens zin om naar de NEW YORK PIZZA te gaan?

stinger650

heb contact opgenomen met de bios in onze buurt (cinecity in Vlissingen) en zij zeggen dat deze film hoogstwaarschijnlijk niet in de bios gaat draaien (in NL althans), zou zeer balen zijn als dat ook echt zo is....

Zizzo

Misschien wel bij pathé?, het zou wel verbazen als deze "blockbuster"-achtige film niet in de nederlandse bioscopen zou draaien. Beter hopen van wel!

avatar van Rodger

Rodger

Ik heb hem gezien in Bangkok,deze lijkt veel op War off the Worlds, en Cloverfield.

Het is een vermakelijke film,met goede special effects.

Maar 92 minuten is lang genoeg. . en het einde is niet echt bijzonder.

2.5 voor de film.. + special effects een 3.0

Je kan deze het beste in de bioscoop zien....

avatar van notnotfun

notnotfun

schram101 schreef:

Vier neiuwe clips.

4 Nieuwe clips Skyline - FilmTotaal filmnieuws

Zien er weer erg goed uit..!

Erg Matig. Dan veel liever de nieuwe J.J. Abrams of Battle: Los Angeles !

Begrijp de '' hype '' (hier) ook niet echt ...

wimnoot

IMDB 4.8 dat belooft niet veel goeds.

avatar van eltorro

eltorro

Ik heb zo'n vermoeden dat die lage cijfers een beetje overdreven zijn en dat de film best wel zal meevallen.

ik heb net als stinger650 contact opgenomen met de bioscoop in de buurt (Utopolis Zoetermeer) en die zij dat ze nog niks weten of deze in Nederland gaat draaien.

avatar van Lauran90

Lauran90

Heb hem vanmiddag zitten kijken en heb me erg vermaakt.
Deze film mag dan wel op andere films lijken in zijn soort, maar ik vind dat
Skyline, ondanks de wat minder bekende acteurs, een prima film is.
Er zijn wel van die momentjes waarbij je denkt: Mens! hoe haal je het in je hoofd!
bv. De hele stad is in rep en roer, een aantal duizend mensen worden vermoord, en dan roept een dame in een 20 verdieping hoog penthouse "Let's call the police!!"

Mijn rede dat ik 5 sterren geef.... omdat ik dat gewoon vind.
Ik heb veel slecht en veel goede films gezien, en deze heeft bij mij zijn plekje in de top 5 gevonden.

avatar van pvl63

pvl63

Gisteren heb ik Skyline bekeken in de bioscoop in Pattaya Thailand. Eerst even het positieve belichten over deze film, er zit veel actie in dat je op het puntje van je stoel houdt. Het verhaal is helaas erg dun. Zelfs de karakters worden niet echt lekker uitgewerkt, ik had de meeste sympathie voor die buurman.

Als het je om de mooie beelden te doen is en om de actie, dan is het misschien wel een film voor jou. Ik vond het een slap aftreksel van War of The Worlds. Deed me erg denken aan Cloverfield, ook al zo'n film die je snel vergeet.

2 sterren want ik ben wel blijven zitten tot het einde

avatar van Prudh

Prudh

Lauran90 schreef:

Mijn rede dat ik 5 sterren geef.... omdat ik dat gewoon vind.

'Nuff said, waterdicht.

Gisteravond bekeken.

Ik ga met PVL63 mee, het verhaal is niet bijster sterk, personages worden niet echt uitgewerkt, maar dat zou ook eigenlijk verloren tijd zijn geweest.... vond het einde daarentegen best heftig.,.. Het was idd een mix van War of the Worlds en Indepence Day... Cloverfield kon ik hier nou niet echt in herkennen, dus als men mij uit kan leggen hoe men die link legt....

Actiescenes zijn wel mooi in beeld gebracht, maar kijk nu toch echt uit naar Battle Los Angeles

avatar van sofripa

sofripa

Trailer gezien. Niet slecht voor een budget van 10 miljoen dollar.

avatar van Tag84

Tag84

zeker niet slecht binnen het genre. Ik vond het einde eigenlijk nog wel verrassend.