• 9.373.511 stemmen

Gesproken taal: Engels, Spaans en Russisch

Releasedatum: 29 juli 2010

Plot Predators

"The hunt is on."

Royce (Adrien Brody) is een huursoldaat die met tegenzin een groep elite krijgers leidt, die zijn samengebracht op een vreemde planeet. Met uitzondering van een onteerde arts, bestaat deze groep uit koelbloedige moordenaars, zoals huursoldaten, gangsters en veroordeelden. Gaandeweg realiseren ze zich dat ze op deze planeet zijn verzameld met een duidelijke reden: ze dienen zelf als prooi…

Theunissen schreef:

Naar trailers moet je eigenlijk ook nooit kijken want die zijn meestal misleidend.

Het probleem met de trailers van tegenwoordig is dat ze teveel weggeven. De trailers van Predators is een fake trailer waarin scenes zitten die niet in de film zitten en er wordt ons van alles beloofd waaronder FEAR en waar is dat in de uiteindelijke film?

avatar van MMXMMX

MMXMMX

Goede film lekker spannend en geen minuut verveeld.

avatar van psychopath

psychopath

Vannacht weers bekeken en ik blijf em toch tof vinden op wat minpuntjes na.

Waar ik me nu steeds wel aan erger is die neus van Brody, echt de lelijkste,grootste scheve neus in de film industrie

avatar van tv1984

tv1984

Jammerlijke film met een flutverhaal als je al van een verhaal kunt spreken. En dan nog qoutes vanuit de eerste film gebruiken die naar mijn mening enkel aan Dutch (Arnie) toebehoren. De Eerste film was top den 2de nog cava maar deze heb ik geen woorden voor ik zal nog gul zijn en een 2,5 geven.

avatar van Jiv

Jiv

Leuk om eens gezien te hebben.

De film werd eigenlijk steeds slechter naarmate hij vorderde. In het begin zit de spanning er nog goed in maar al gauw komen de bijdehante punchlines. Dat er een Japanner bij zit vind ik prima maar dat hij dan ineens een voorliefde voor katana's blijkt te hebben en dan óók nog een ''episch'' zwaardgevecht houdt met een van die wezens...komop! Wat betreft slechte verhaalwendingen zijn ze dan nog niet klaar want dat die Eric uit 'That 70's Show' ineens eenserie moordenaar blijkt te zijn, serieus WTF. Dat paste gewoon helemaal niet in de film. Er zijn echt nog duizend andere dingen die slecht waren (zoals de aftiteling-soundtrack bijvoorbeeld, totaal niet geschikt...of het feit dat ze dat high-tech pantser/horloge van dat vastgeketende wezen gewoon op de grond hebben liggen) maar al met al toch best een lache film. Los van het feit dat ik vind dat je met zo'n genre en idee 1000x creativere dingen had kunnen doen, geef ik em toch een 2,5* omdat hij zo lekker wegkijkt.

avatar van zyntex

zyntex

They want you to feel something for this man, to be human.

And what are you?

I'm alive...

goeie actie scene's, goeie acteurs voor de rest niet speciaal ofzo

avatar van Minotaures

Minotaures

Vermakelijk, maar veel te veel gekopiëerd van deel 1.

Heeft er iemand van de crew eigenlijk wel over een normale verhaal gedacht? Of was het alleen maar methodes en scènes uit deel 1 nemen en het een beetje anders over laten komen?

Hoe dan ook, dat is een hele grote minpunt voor mij.

Personages gingen wel (wel heel makkelijk bedacht zo, vond dat arts-personage echt stomzinnig), verhaal was niet zo interessante (jagers en prooi praktijken), daarnaast is de soundtrack volledig uit het 1ste deel. Het concept van de Predators waren wel redelijk alleen overtreffen ze de originele never-nooit (al leek de gevangen Predator erg veel op die van het 1ste deel, met mask en al). Over déjà vu's gesproken...

Toch krijgen de Predators hier hele gruwelijke dood tegemoet. Arme wezens.

De actie die hierin speelt was ook goed op beeld en zag er redelijk netjes uit. Het gevecht met de Predator 'honden', bijv. En ook hier gaat het, zoals bij elke Predator film, om een offering (iemand blijft achter terwijl de rest veiligheid zoekt). Het eindgevecht tussen Royce en de Predator was wel een leuk climax. Ook weer wat anders, tussen zo'n vlammencirkel.

Binnenkort de overige delen maar weer eens zien.

Het 1ste blijft de beste van alle 4, maar van deze heb ik me ook prima vermaakt.

avatar van psychopath

psychopath

ik vind juist dat de muziek uit 1 er juist bij hoort, roept een nostalgisch gevoel op en is echt predator muziek.

hoop alleen dat ze geen brody meer nemen als er nog meer delen volgen, en dat het volgende deel echt op de thuisplaneet zal afspelen, al zal dat verschrikkelijk moeilijk zijn om dat in beeld te brengen.

avatar van dikkedarm

dikkedarm

Ik vond deze helemaal niet slecht, er zit in ieder geval een vervolg in . Ze mogen het nog wat uitdiepen betreffende de "predators" (hoe & waarom) alleen weet ik niet wat ik van Brody moet vinden. Het is een geweldige acteur maar niet voor dit soort films. Geef dan maar Jason Statman maar de nieuwe actieheld van nu. Maar het kan ook bij deze blijven.

dikkedarm schreef:

Heb je de eerste Predator wel gezien dan?

Jason zou geen verbetering zijn ten opzichte van Brody, is net zo houterig en kan totaal niet acteren.

mnrk

Ik vond dit weer eens een prima Predator film, helemaal na de 2 delen van Predators vs Aliens...

Het verhaal was goed te doen ( ze kwamen nog even terug op de 1e Predator film met Arnold ) en ook het acteerwerk was prima, de Predators zelf zagen er weer goed uit , special effects waren ook dik in orde.

Ook de setting en aankleding in deze film kwam weer prima over net zoals het gebruik van de Predator theme muziek

John Debney - Predators (2010) - MusicMeter.nl

avatar van hstippie

hstippie

Wat een slechte beoordelingen voor zo een heerlijke actie no brainer, lekker op de bank met wat chips en een drankje en dan genieten van deze film. Hij heeft een niet al te sterk verhaal, maar dat hoef je ook niet te verwachten van dit soort films. De special effects waren gewoon goed en het acteerwerk was goed genoeg, gewoon een lekker simpel sci fi filmpje.

hstippie schreef:

Ja, als je simpel bent kan ik het me voorstellen dat je het een geweldige film vond

avatar van Chupacabras

Chupacabras

Leuke actiefilm, inderdaad een lekkere no-brainer...

avatar van Minotaures

Minotaures

Pete_033 schreef:

'Als je simpel bent'? Er wordt toch duidelijk aangegeven dat het een geweldige film is als je niet op de details gaat letten en niet te kritisch bent? (verstand op nul)

Als diegene het op zijn manier zo wilt beoordelen, prima dus.

Als ik ernaar kritisch kijk is het inderdaad geen wereldfilm, maar doe ik het puur alleen voor de actie en niet erbij nadenken en op puntjes letten bij het kijken, is het wel een lekkere avondvermaak.

@ Minotaures....

...helemaal gelijk !! Puur vermaak....

avatar van hstippie

hstippie

Minotaures bedankt zo bedoelde ik het ook, het is natuurlijk geen wereld film maar gewoon een lekkere wegkijk film.

mnrk schreef:

@ Minotaures....

...helemaal gelijk !! Puur vermaak....

En vergeleken de eerste 2 Predator films puur troep

En vergeleken de eerste 2 Predator films puur troep

De 1e Predator film is natuurlijk een klassieker geworden en de 2e was niet zo heel slecht en deze komt weer in de buurt van de 1e qua setting en sfeer.

Over dit soort films moet je nooit te moeilijk over doen, zal nooit een Oscar winnen. Gewoon lekker naar kijken en genieten van de actie. Maar dat is mijn mening natuurlijk

mnrk schreef:

Deze komt qua setting in de buurt van het eerste deel maar de sfeer totaal niet. De tweede Predator film was goed maar niet beter dan de eerste maar de Predator zelf werd wel wat verder toegelicht en je kwam meer over ze te weten.

Predators is gewoon een popcornfilmpje daar heb je helemaal gelijk in maar als je er naar kijkt als een echt Predator fan dan is het een pure belediging ten opzichte van de eerste 2.

En wie neemt tegenwoordig de oscars nog serieus

En wie neemt tegenwoordig de oscars nog serieus

Pete_033

Inderdaad...de Oscars serieus ...maar laten we hopen dat als er een nieuw deel gaat komen deze dan nog iets beter zal zijn. [/quote]

Dan hoop ik dat die vele malen beter is en dat moet ook kunnen. Rodriquez moet er dan in ieder geval afblijven. Het verhaal moet vele malen beter. Beter karakters. Graag ook FEAR erin en niet alleen beloven in een trailer en zo zijn er nog vele andere dingen.

avatar van omer2710

omer2710

kan er heel kort over zijn...had beter die van arnold nog een keer kunnen kijken...

avatar van Cyberator

Cyberator

omer2710 schreef:

Haha volledig waar!

avatar van otherfool

otherfool

Dit verlate 'vervolg' op de leuke pulpwerkjes met de Governator begint zeker niet onaardig met een leuk groepje slachtvee dat op een mysterieuze plek de enge monsters van zich af moet slaan. Onderweg wordt dan een hevig uitbuikende Fishburne nog opgepikt, met deze premisse verwacht je als kijker in de 2e helft vuurwerk. Maar helaas helaas; de kills zijn saai, tot een mooie showdown komt het niet en de verwikkelingen met die dokter vond ik eigenlijk maar stupide. Predators start als fel Bengaals vuur maar gaat als een nachtkaars uit.

2*.

avatar van juhnzun

juhnzun

Even als deel twee begon het vrij sterk maar werdt dit gaande weg een zeer grote teleursteling komt absoluut niet in de buurt van het orginel uit 1987

absurd plot en de predators waren ook lelijker

avatar van Lenzo

Lenzo

Veel scene's waren te donker en daardoor niet te volgen. Personages waren ook niet geweldig. Van het verhaal moet de film het ook niet hebben en het plot is belachelijk. Had meer ingezeten.

avatar van twinkel*

twinkel*

Misschien niet fair maar bij predator dan denk ik vrij snel aan de eerste versie waar Arnold spierbundel in speelde en dan valt het tegen. Beetje als een lookalike geurtje wat er naar ruikt maar toch niet kan bekoren.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Predators is vooral een overbodige film. Niets nieuws en niets bijzonders, maar toch wel vermakelijk. De personages kunnen zo een film een (goede) voldoende laten scoren, maar ook op dat punt is de film matig. Wat resteert is een vermakelijke film met aardige sfeer die je morgen weer bent vergeten.

avatar van dominion

dominion

Deze film had ik ook op het grote scherm gezien en ik was zeker niet teleurgesteld.
Ik ben ook een groot fan van Predator dus dat scheelt ook.
Vond het ook heel leuk dat Trejo hierin meespeelt maar wel jammer dat hij zo snel dood ging.
De kills waren ook weer lekker bruut en de special effects zagen er goed uit.
Wel jammer dat ze Adrian Brody als hoofdrolspeler hadden gekozen omdat ik hem ook niet zo een goede acteur vind maar in deze film speelde hij wel goed dus blijkbaar had hij er zin in.
Hij was ook heel spannend en zit vol actie.

5,0