• 9.378.489 stemmen

Gesproken taal: Engels, Spaans en Russisch

Releasedatum: 29 juli 2010

Plot Predators

"The hunt is on."

Royce (Adrien Brody) is een huursoldaat die met tegenzin een groep elite krijgers leidt, die zijn samengebracht op een vreemde planeet. Met uitzondering van een onteerde arts, bestaat deze groep uit koelbloedige moordenaars, zoals huursoldaten, gangsters en veroordeelden. Gaandeweg realiseren ze zich dat ze op deze planeet zijn verzameld met een duidelijke reden: ze dienen zelf als prooi…

avatar van eltorro

eltorro

Je ziet alleen maar die hoofdrolspelers, lang niet zo boeiend als de predator. Geef mij gewoon maar de poster die hier op de site staat.

Saving Pvt. Pyle

Die poster is veel subtieler en je ziet door de ogen van de predator de hoofdrolspelers. Veel beter en in de geest van de film.

Oldschool....

Net als de score.....

YouTube - John Debney: Predators Scoring Session

Op 15 juli toch, Jaxxx? In Belgie een dag eerder.

Zie imdb.com

avatar van mierenmark

mierenmark

Het word vast net soon film als terminator salvation.

Goeie acteurs, geweldige acktie.

De wezens zijn geweldig.

Maar het is tog niet meer wat het vroeger was.

En ik denk dat dat de reden word dat deze film het slechter zou doen dan bijv, Predator 1.

(Maar niet slechter als predator 2.)

Saving Pvt. Pyle

ik denk ook dat het qua kwaliteit tussen Predator 1 en 2 zal inliggen, maar ik denk dat Predators een betere film zal worden dan TS. Alleen al om McG. Predators heeft wel een echte regisseur.

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Saving Pvt. Pyle schreef:

Oldschool....

Net als de score.....

YouTube - John Debney: Predators Scoring Session

Op 15 juli toch, Jaxxx? In Belgie een dag eerder.

Zie imdb.com

Ja dat kan kloppen, maar hier staat 29 juli? :S dus in NL komt tie 2 weken later uit?..

Ah, op MM bedoel je?

Tsja, dan is het de vraag wie er gelijk heeft. MM of IMDB.

avatar van Montorsi

Montorsi

Hij komt de 29e uit, aldus de releaselijst van de NVF, en die hebben altijd gelijk.

avatar van Le Edzel

Le Edzel

YouTube - Predators Trailer

Zie ik daar nou Sem Schilt op 0.30?! haha

wimnoot

Adrien Brody is op zijn zachts gezegd enthousiast over Predators!

Klik

avatar van Johan24

Johan24

Ik vind de trailer er ook echt erg vet uit zien hoor. Hoop alleen niet dat ze er een actiefilm van hebben gemaakt met Predators er in.

De échte spanning van de eerste Predator maakte de film in zekere zin ook uniek, iets dat in de latere films erg is verwaterd.

Dat de SE er goed uit zien zoals in TS twijfel ik niet aan. Een Predator film hoort vol spanning te zitten. Ik ben erg nieuwsgierig

avatar van Thorak

Thorak

Het stukje op 1:20 in de trailer is zo gaaf!

Ik heb de trailer in de bioscoop gezien pas geleden maar wat me heel erg stoorde is dat de ondertiteling van kant klopte! Ik heb geen idee wie de laatste paar jaar de ondertitels regelen maar die lijken steeds slechter te worden.

[from trailer]
Royce: This planet is a game reserve. And we're the game.
Dit werd vertaald alsiets van: Deze planeet is een speel terrein. En wij zijn het spel.
Het zal niet helemaal leterlijk zo gestaan hebben, maar de strekking was wel dat game was vertaald als spel. De enige juiste vertaling lijkt me: Deze planeet is een wildreservaat (of jachtgebied desnoods) en wij zijn het wild. Mischien ben ik dan wel een miereneuker wat dat betreft, maar de strekking van het verhaal word dan toch ineens heel anders....

Danny Trejo zal weer heel erg cool zijn en ik hoop niet dat hij als eerste sneuvelt maar juist een wat grotere rol heeft.
Laurence Fishburn mag wat mij betreft dan wel als eerste sneuvelen.

avatar van JustMike

JustMike

is dit het derde deel van de reeks 'predators'?!

avatar van Thorak

Thorak

Yup

avatar van syntagma

syntagma

Thorak je bent niet alleen, erger ik me ook aan..

Zijn 80 nieuwe set pictures geleaked

Predators Set Pictures

Let op zitten spoilers tussen

Maar het ziet er allemaal geweldig uit laat staan dat dit nog maar set foto's zijn. In de film zal het er waarschijnlijk nog beter uitzien .

Elineloves

8 pagina's voordat de film er überhaupt is? Zo zeg. Moet wel zeggen dat ik tijdens het zien van de trailer (iets te hard) riep: Lekker maan! Waarna ik een rare blik kreeg van mijn vriendin naast me, hehe.. Vrij vlot in de bioscoop ook, denk dat dit wel een bezoekje waard zal zijn.

avatar van ace leader

ace leader

Het zal dan wel een vermakelijke film worden, het idee/verhaal is niet echt origineel moet ik eerlijk zeggen.

Elineloves

Niet echt nee, maar het gaat om de uitwerking.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

ace leader schreef:

Dat was het verhaal van de eerste Predator ook niet en da's toch echt een actieklassieker van jewelste.

Saving Pvt. Pyle

Verzin maar eens een origineel script met Predators. Er zal toch altijd weer 'de jacht' in verwerkt moeten worden.

Er is een nieuw soort predator, meerdere predators, op een andere planeet, veel karakterontwikkelingen...

Tot nu toe is er niets negatiefs aan te ontdekken. Het zijn allemaal betrokken en zeer talentvolle mensen die aan deze film meewerken.

avatar van nisomani

nisomani

Deze wordt gewoon FUCKIN EPIC, dat heeft Brody zelf gezegd.

En als Brody het zegt...

wimnoot

Nisimani heeft wel gelijk! klik

Elineloves

Oh ja, ik geloofde het wel hoor.. maar ik oordeel liever zelf over de film in plaats dat ik de mening van Brody aanneem. Dat bedoelde ik meer te zeggen. Wou niet beweren dat nisomani onwaarheden vertelde.

wimnoot

Haha! Ik wilde dat stukje gewoon even plaatsen! Maar als de film niet goed is ben ik ook een van de eerste die een negatieve mening zal achterlaten, ongeacht mr Brody's mening!

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Heeft ook niet echt veel zin om je eigen film af te kraken vóór release.

ddragon1690

Nieuwe tv spot met best vette nieuwe beelden
predators new tv spot

De decloaking predator looks pretty epic

Rated R!!!

Rated.....Aaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.