• 9.415.322 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

oh, echt?

ZaKaRo schreef:

ik ben benieuwd naar de film THE EXPANDAPLES.

met silvester stallone,jason statham,jet li,dolph lundgren,couture,austin,crews en mickey rourke en zelfs een kleine rol voor mister governator arnold .de film is zelf geschreven door stallone.hier een trailer van de film.

The Expendables - Movie Trailers - iTunes - trailers.apple.com

Je vergeet dat er Bruce Willis er ook nog een klein rolletje in mee speelt. Ik heb geruchten gehoord dat we Arnie, Sly en Willis in 1 scene gaan zien. Ik verheug me ook heel erg op die film

avatar van Xen0n

Xen0n

Ja... echt ja... En ik ben er blij mee

avatar van Bla

Bla

In de trailer zie je Stallone, Schwarzenegger en Willis ook in 1 scéne. Maar ehm, heeft Stallone zijn oogjes laten doen ofzo? Lekker strak koppie.

Q Jones schreef:

Dat is niet bepaald een gerucht meer, dat was geloof ik de allereerste scène die overal al te zien was een aantal maanden geleden. Dit is ook gebruikt om op tv bekendheid aan deze film te geven. Ik bedenk me nu ook ineens dat het niet eens de eerste keer zou zijn als die scène helemaal niet eens in de film zou zitten en alleen maar naar buiten is gebracht voor de publiciteit. Het is tenslotte een scène waar veel mensen op zitten te wachte vanwege de 'niet meer acterende Schwarzenegger' voor het eerst met Stallone in een scène (net zoiets als Pacino en DeNiro in 1 scène). Aangezien iedereen die scène nu zo'n beetje wel gezien heeft heeft die scène weinig impact meer.....

avatar van Reinbo

Nieuwe trailer is veel belovend, kan niet wachten!

En die scene duurt hier enkele seconden en in de film een paar minuten, al verwacht ik veel meer van het echte vuurwerk.

Thorak

Trailer ziet er inderdaad veel belovend uit. Zelfs beter dan ik er van verwacht, maar die eigenschap hebben trailers wel vaker.

Q Jones

Ja idd ik hoop niet dat heel de scene van de Big Three al in de trailer zit want dat zou wel echt balen zijn hebben we niks meer om nog extra naar uit te kijken.

De film lijkt me wel zo gruwelijk vet. Al ben ik nog steeds boos op Van Damme dat hij een rol heeft afgestaan zo lomp van hem he.

• 1930 berichten

Seagal en Russell hadden er wat mij betreft ook bij gemogen, en Snipes ook wel eigenlijk, dan was het echt compleet. Maar dit wordt natuurlijk zonder hun al een spektakel.

Q Jones

Russel en Snipes wel maar Seagal niet. Seagal met zijn paardenstaartje past hier niet echt, ook is hij heel zijn actie helden figuur kwijt.

Q Jones schreef:

Kurt Russel had er ook zéér zeker bij gemoeten, dat blijft toch een van de stoerdere acteurs uit hun hoogtij dagen! Seagal hoort er toch ook bij, zijn faam ligt immers ook in die tijd. Seagal is ook niet bepaald de enige die zijn "actie helden figuur" kwijt is in vergelijk met een aantal man die wél in de film zitten mijns inziens. Dolph Lundgren bijvoorbeeld lijkt meer op een wandelende reclame voor botox, facelifts en andere plastische veranderingen dan een actieheld. Bij hem vergeleken valt Stallone nog mee.

Al met al kan het gebrek aan een aantal ontbrekende acteurs ook een groot voordeel zijn; als iedereen er in zou zitten moeten ze ook allemaal de nodige screen time hebben, waardoor een beetje verhaal in de drang kan komen te zitten (ja ik ben zo iemand die een film met verhaal wél waardeert) EN die ontbrekende acteurs zien mischien hun fout in van het niet mee doen waardoor ze na een succes van deze film (wat vrijwel onvermijdelijk is aangezien er natuurlijk héél erg veel mensen dit willen gaan zien) wél willen meewerken aan een eventueel vervolg!

Ps. acteert Kurt Russel uberhaupt nog? Ik heb geloof ik al jaren niets meer van hem vernomen.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Thorak schreef:

De reacties op de trailer zijn ook hilarisch:

"This movie will make your voice deeper, your chest hair fuller and increase the size of your penis just by watching it."

Q Jones schreef:

Death Proof (2007) is het laatste wat ik van hem gezien heb, en daar zette hij zijn rol meer dan overtuigend neer als je het mij vraagt.

Thorak

O ja das waar ook. Maar dat is dan ook het enige dat ik gezien heb van hem de laatste jaren....

Thorak schreef:

Hahaha weet je wie eigenlijk ook nog ontbreekt Chuck norris. Al had dat niet voor meer overtuiging gezorgd. Lundgren heeft nog wel zijn figuur mee wat Seagal niet heeft, Stallone ziet er idd nog goed uit voor zijn leefdtijd.

• 1930 berichten

Haha Chuck Norris met die hondenkop van hem zou hier ook prima bij passen inderdaad!

Q Jones

Ja he dat kan hij beter doen als bij tell sell waar ik hem weleens voor bij zie vliegen, echt als je daar werkt daalt je zelfrespect als acteur

• 1930 berichten

Over Tell Sell gesproken B.A. Barracus a.k.a. Mr. T zit daar ook bij geloof ik, die had hier ook niet misstaan. (Heeft zelfs nog met Stallone in Rocky 3 gespeeld).

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Deze film staat zeker in de Watchlist.

Kan niet wachten dat hij uitkomt, want beloofd een ontzettende knokfilm te worden die zijn weerga niet kent.

Q Jones

Ja de verwachtingen zijn bij mij ook hoog gespannen. Stallone heeft zich heel wat op zijn schouders lopen halen met deze film nu maar hopen dat de film niet tegenvalt

avatar van Falcon103

Falcon103

Q Jones schreef:

het nadeel is dat hij eigenlijk alleen tegen kan vallen omdat onze verwachtingen zo groot zijn (mijne ook^^)

Q Jones

Oh ik ben zo benieuwd, ik kreeg gister tijdens de sneak de trailer op groot scherm te zien dat is echt gaaf ik hoop dat hij snel komt

avatar van BB1991

BB1991

kijk erg uit naar deze film. hij zit eigenlijk gewoon vol met cameo's en is een ode naar die hersenloze actiefilms uit de jaren 80/90 die iedereen geweldig vond, maar eigenlijk verschrikkelijk waren.

kijk ook uit naar mickey rourke, zette een geweldige prestatie in de bavaria-reclame neer

haha grappig

avatar van pumpking

pumpking

Iemand de wereldwijde releases van deze film?

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Bedoel je dit? Nedeland staat er niet bij .

Canada -- 13 August 2010

Germany -- 2 September 2010

Japan -- 16 October 2010

avatar van pumpking

pumpking

Nou, eigenlijk om te weten wanneer ie in België uitkomt, staat er ook niet bij

avatar van erik1677

erik1677

kan bijna niet geloven dat Van Damme hier een rol heeft af gestaan.

wat een patatzak

avatar van 606

erik1677 schreef:

kan bijna niet geloven dat Van Damme hier een rol heeft af gestaan.

wat een patatzak

Waarom platzak, hij had geloof ik een hele goede reden.