Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)
Geregisseerd door: Sylvester Stallone
Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 19 augustus 2010
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables
"Choose your weapon."
'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.
Barney Ross
Sandra
Lacy
doodah
Neen, echt niet!!
Jet Li is veel meer actieheld dan Chow Yun Fat en ik zie hem vele liever bezig.
blisteringdude
JCVD en SS zullen misschien wel meedoen in het vervolg. Net zoals Nicolas Cage, heb ik ergens gelezen.
Bron? Lijkt me wel heel gaaf.
DiDa
Dit geloof je niet: Filmtotaal meldt dat The Expendables waarschijnlijk niet in de Nederlandse bioscopen komt. Lees dit en dan onderaan het artikel over The Expendables:
Zomer 2010: de grootste releases op een rijtje! - FilmTotaal filmnieuws
Als dat zo is, wordt ik helemaal gek!
Damn
Dat zou een vette schande zijn.
Karl van H.
Ook leuk dat ze er even bij zetten waarom deze film niet in de bioscopen zou komen
(D'r staan trouwens wel een paar erg vette films tussen om het gemis van The Expendables op te vangen, daar niet van.)
Quentin
Natuurlijk komt dit wel in de zalen hier, maar omdat de film niet door een major studio wordt uitgebracht (verwacht eerder door DFW ism. Moonlight Films of Independent) er is niet zo'n strak releaseschema.
Thorak
Ik heb ipv. Jet Li toch liever Chow Yun Fat als Aziaat in deze film, hij is toch meer een actieheld dan Jet Li
Die zou er inderdaad beter bij passen dan die andere kabouter! Chow Yun Fat is véle malen stoerder dan Jet Li.
jipt
Neen, echt niet!!
Jet Li is veel meer actieheld dan Chow Yun Fat en ik zie hem vele liever bezig.
Maar dan kan je de grap van 4,5 man niet meer maken...
Snipes zou nog wijs kunnen geweest zijn!

paul83
Ik denk dat er een boel cameo's zijn waar wij nog geen weet van hebben. Snipes hoort er idd uit tussen.
jipt
Trouwens voor de fans, Rambo 5 zit er ook aan te komen, staat gepland voor 2011
Metalfist
Trailer gezien? Anders is het logisch dat je de opmerking van Reinbo niet snapt.
Ja maar in de trailer snap ik de grap ook niet
Falcon103
je bedoeld begreep....?
je bedoeld begreep....?
schram101
Meen je dat echt dat je dat van 4,5 man niet verstond... .?
Tja, die Stallone praat ook zo onduidelijk. Je moet je geluid echt heel hard zetten als je hem goed wilt kunnen verstaan..
cm_punk
of je moet je oren na laten kijken. Geen probleem om hem te verstaan, ondanks ie beroerd acteerd.
Poppe
Ik hoop zo dat deze film fouter dan fouter dan fout wordt, met een licht 80's moraaltje ertussen..
ZaKaRo
Bij Iron Man 2 (2010):
ik ben benieuwd naar de film THE EXPANDAPLES.
met silvester stallone,jason statham,jet li,dolph lundgren,couture,austin,crews en mickey rourke en zelfs een kleine rol voor mister governator arnold
.de film is zelf geschreven door stallone.hier een trailer van de film.
The Expendables - Movie Trailers - iTunes - trailers.apple.com

Expend4bles
2023

The Expendables 3
2014

The Expendables 2
2012

Ode aan actiehelden uit jaren 80: 'The Expendables' met Sylvester Stallone vanavond te zien op tv

Actiefilm 'The Expendables' met Sylvester Stallone en Jason Stratham vanavond te zien op televisie

Deze toptitels worden binnenkort verwijderd van Netflix

Die Hard
Actie / Thriller, 1988