• 9.415.302 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

avatar van erik1677

erik1677

welke reden dan?

avatar van The Oceanic Six

Wou van Damme niet meer screentijd en een uitgediept karakter in de film? Dacht zoiets toen te lezen.

Ieder geval, zijn actie is

avatar van pumpking

pumpking

Alle personages zijn een team, dus niemand zal echt héél uitgediept worden. Van Damme zal misschien even veel screentijd als Sly en Statham gewild hebben.

Hoe dan ook, de cast is met of zonder Jean-Claude een succes.

avatar van Justinw

Justinw

Ik zal hem niet meteen missen. Tuurlijk zou het leuk zijn als hij meedeed. Maar missen nee

Ik mis hem er wel in hij hoort gewoon bij de grote 4 actie helden

Q Jones

Het was ook leuk geweest als Vin Diesel en Dwanye Johnson er ook nog in mee hadden gespeeld

avatar van Thorak

Thorak

Tja maar die horen eigenlijk weer bij een andere generatie, net als Statham en Li overigens....

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Ik mis Van Damme met deze film had hij na JCVD zijn come back af kunnen ronden

Seagal doet ook niet mee, die zou ik toch ook gauw mee tellen.

avatar van Thorak

Thorak

Zowel Van Damme als Seagal vind ik vrij slechte acteurs, maar dan zie ik toch liever nog Seagal...

avatar van deGVR

deGVR

Ik wou dat ik dichter bij een bioscoop woonde, zodat ik deze meer dan eens op groot scherm kan gaan zien (minstens 47 keer). Ik kan niet wachten tot deze uit gaat komen

Nu maar hopen dat het geen anticlimax wordt (vast niet, gezien de acteurs en het verhaal en de trailers.)

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

The expendables komt ook nog ongeveer tegelijk uit met de videogame Mafia 2, augustus word een mooie maand.

Thorak schreef:

Je kan van alles over Van Damme zeggen, maar met de film JCVD heeft hij bewezen dat hij wel degelijk kan acteren in tegenselling tot Seagal

avatar van mrwhite

mrwhite

Thorak schreef:

van damme heeft wel meer degelijke films dan seagal en hij doet nu teminste nog de moeite om zijn vechtsscene's zelf te doen niet zoals mister ego seagal die al dubbels gebruikt daarvoor.

en idd van damme heeft getoont dat hij kan acteren.we kunnen nog wachten tot seagal dat doet maar dan kunnen we nog lang wachten.

avatar van Falcon103

Falcon103

mrwhite schreef:

misschien laat hij wat zien in machete,

maar dat hoeft niet want Seagal=God

avatar van mrwhite

mrwhite

Ik mis Van Damme met deze film had hij na JCVD zijn come back af kunnen ronden

jammergenoeg heeft hij zijn comeback al zeff een beetje aan de vaantjes geholpen door weer een universal soldier te doen.

Q Jones

Ja idd maar ik kijk wel uit naar de eagle path, voor nu doen we het met JCVD die ik al tig keer heb gezien maar mooi blijft

Falcon103 schreef:

misschien laat hij wat zien in machete,

maar dat hoeft niet want Seagal=God

Je bedoelt Seagal is flut die dude verdient het niet om in The expendebles te zitten en al zeker niet in Machete. Hij kan er geen houd meer van laat voice overs en stuntmannen al het werk doen en zit maar een beetje op zijn luie reet. Maar zonder deze twee acteurs wordt The Expendebles nog vet, al mis ik Van Damme wel

avatar van paul83

paul83

mrwhite schreef:

De laatste Universal Soldier was prima te pruimen moet ik eerlijk zeggen. Maar idd, het was geen goede film voor een come-back. Daar is het ook al te laat voor. Gedoemd voor de video....

Q Jones

Ik hoop dat ik Van Damme nog een keer mag bewonderen in de bios misschien in het vervolg op deze film

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Stallone is in ieder geval al bezig aan een vervolg en misschien komen er dan wel wat andere gave actiehelden in. Als Seagal in deze film zou gespeeld hebben mocht hij eerst fors afvallen van mij, anders staat het zo lullig naast al die spierbonken.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Misschien is dit ook wel veel beter dan een Rambo 5, want die film was al kantje boord. Niet de film zelf, maar Sly wel. Rambo 5 is in ieder geval geannuleerd.

blisteringdude schreef:

Van Damme moet Seagal gewoon helemaal kapot slaan in het vervolg dat zou episch zijn

avatar van finalman

finalman

Tja, voor wie het nog niet weet, Van Damme komt niet overeen met Seagal. Ooit hadden ze ruzie op een homeparty van Stallone.

intervieuw Van Damme

avatar van 606

finalman schreef:

intervieuw Van Damme

Vind van Damme tamelijk respectloos over komen,

nee niet netjes van hem.

Q Jones

Ja dat is best grappig, sly zij toen ook in een intervieuw dat Van Damme met gemak had gewonnen.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

ben groot fan van Van Damme, maar Seagal kan hij zeker niet aan.

avatar van finalman

finalman

Wat? Van Damme kan Seagal zeker niet aan? Komaan, laat me niet lachen zeg Ik ben geen Van Damme of Seagal-fan, maar ik weet wel zeker dat Van Damme toch een pak sterker is dan Seagal. En hij was niet voor niets europees kampioen van het kickboxen (of karate). (btw, hij wil trouwens terug kickboxen)

Sly zegt het ook zelf dat Van Damme te sterk was voor Seagal

avatar van Nomak

Nomak

Q Jones schreef:

sly zij toen ook in een intervieuw dat Van Damme met gemak had gewonnen.

finalman schreef:

Sly zegt het ook zelf dat Van Damme te sterk was voor Seagal

En Sly is een alwetende God of iets dergelijks? Dacht het niet.

Ik heb beide acteurs erg graag, maar ik ben ervan overtuigd dat Seagal de vloer veegt met Van Damme.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Inderdaad, van Damme mag dan wel sterker zijn, maar hij hoeft maar 1 x uit te halen naar Seagal en die doet gelijk een counter en breekt ze arm of iets dergelijks.

Zeg nu zelf, van Damme is van de cirkeltrappen, maar voor techniek moet je toch echt bij Seagal zijn.