Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)
Geregisseerd door: Sylvester Stallone
Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 19 augustus 2010
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables
"Choose your weapon."
'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.
Barney Ross
General Garza
Sandra
Lacy
Threeohthree
Klopt, er zat dan ook alleen maar actie in deze film, da´s hetzelfde als je naar een restaurant gaat, heerlijk hebt gegeten en vervolgens gaat klagen dat er geen roomservice was.
Thorak
Mag toch hopen voor je dat het dan een Blu-ray is want DVD is zo passé
Zal best kloppen maar DVD is hedendaags echt passé. Als je nog een oude beeldbuis TV hebt zijn DVD's prima. Maar tegenwoordig hebben de meeste personen inmiddels een LCD/LED/Plasma TV en dan ziet een DVD (ik kijk alleen nog naar DVD als de film niet in HD voorhanden) er eigenlijk niet meer uit. Dan voldoen eigenlijk alleen nog maar Blu-rays en uiteraard gepindakaasde HD film
Maar goed binnenkort is het weer sinterklaas en kerstmis en dan zullen wel weer de nodige blu-ray spelers en Media-players verkocht worden.
Arnold Schwarzenegger twijfelt over filmcarrière
AMSTERDAM - Hoewel er al jaren wordt gespeculeerd over de terugkeer van Arnold Schwarzenegger naar het witte doek, is hij er zelf nog niet helemaal uit. "Het hangt ervan af", zegt de 63-jarige Governator, die na volgende week gouverneur af is en zich nu buigt over zijn toekomstplannen.
"Heb ik nog het geduld om drie maanden op een filmset te zitten? Ik weet het niet", zegt de voormalig acteur en zesvoudig Mr. Olympia tegen het Britse tabloid The Daily Mirror.
Schwarzenegger heeft tijdens zijn filmcarrière vaak aangegeven een grote hekel te hebben aan het soms eindeloze wachten tussen opnames.
Arnold was voor het laatst te zien naast zijn maatjes Sylvester Stallone en Bruce Willis in The Expendables, waarin hij een klein rolletje als potentiële huurling speelde. De opnames duurden naar verluidt nog geen twee dagen.
Hoe dan ook gaat Arnie niet stilzitten. Hij heeft al plannen voor een autobiografie, gaat speeches geven en wil zich blijven inzetten voor een beter milieu. In de politiek heeft hij weinig meer te zoeken: zijn populariteit als gouverneur van Californië is gedaald tot 22 procent.
Please, laat de legende nog terugkeren op het witte doek!
True Lies 2, Commando 2, Predator met Arnie, Terminator 5.....alleen die films moeten sowieso nog uitkomen met hem!
Wat een onzin. Denk dat 75% van de filmkijkers nog de films gewoon op DVD kijkt en niet op Blueray. Ik heb niet 1 Blueray en voorlopig mis ik ze ook niet.
Klopt. En ik mis ze niet.
Het is onzin om te stellen dat de BR de DVD heeft overgenomen. De grootste markt is nog altijd de DVD markt.
Het is geen onzin. Jij hebt waarschijnlijk nog nooit een film in HD formaat gezien, daarom mis je het niet omdat je niet weet hoe schitterend de beeldkwaliteit is. Maar als je eenmaal een film in HD (1080P) hebt gezien en je kijkt dezelfde film daarna terug op DVD formaat dan zal je er anders overdenken en wil je eigenlijk alleen nog maar films in HD formaat zien.
Dat percentage van 75% wat je noemt daar vergis je behoorlijk in. Er zullen waarschijnlijk wel nog steeds meer DVD's dan Blu-ray schijfjes verkocht (55 a 60%) worden maar dat aantal zakt drastisch. Dat komt omdat steeds meer mensen een blu-ray speler hebben en dat komt ook omdat de Blu-ray schijfjes zeer betaalbaar zijn en het assortiment zeer groot is (kijk maar eens rond bij een Media-markt). De prijs van een Blu-ray schijfje is nu op het niveau van een DVD schijfje van 2 jaar geleden.
dutchtuga
Nog wel. En ik miste ze ook niet, nu wil ik mijn favo films niet anders zien. Verschil kan je niet omheen. The Expendables zou ik bv nooit meer op dvd kopen, zonde van mn geld.
Edit: wat Theunissen dus zegt.
Precies dat had ik dus ook. Ik kon me nooit voorstellen dat het verschil zo groot zou zijn maar toen ik mijn eerste uitzending (TV programma op Discovery Channel) in HD zag (nota bene nog niet eens full HD maar 1080i) was ik gelijk verkocht.
Nu neem ik met minder dan 720P geen genoegen meer (of de film moet niet te verkrijgen zijn in HD ready of Full HD).
Qua beeld vind ik het verschil nog wel meevallen. DVD met een goede upscaler is ook prima aan te kijken. Het is vooral het geluid bij een film als deze waar de meerwaarde in zit.
Maar ik zal ook altijd de BR kopen als die beschikbaar is, want mooi is het zeker.
Denk trouwens dan meer dan 75% nog niet over is op blu-ray, misschien dat ze dat de komende kerst periode gaan halen. Het is ook simpel af te lezen aan de ruimte die in winkels aan BR beschikbaar worden gesteld. Ondanks de veel betere marge is dat nog geen 20%...
Ik zeg niet dat BR niet beter is, in tegendeel. Maar ik zeg dat ik het nog niet mis en dat de meeste mensen nog DVD's kopen. Dat is verre van een eindigend medium.
Je hebt het nu wel over een DVD speler met een upscaler (die upscaled de film dan naar HD formaat). Dan is de kwaliteit van DVD's al wat beter dan een gewone DVD speler zonder upscale mogelijkheden. Maar nog steeds zie je dan het grote verschil tussen een geupscalde DVD (Film 1 HD doet dat vaak met films) en 1080P HD film.
Ik was in augustus nog eens bij een MediaMarkt (ik kom daar zelden want films pindakaas ik eigenlijk alleen nog maar) in Roermond. En daar verbaasde me het aantal (zeer veel) Blu-ray films wat men had. Naar mijn gevoel had men daar meer Blu-ray films dan gewone DVD's. Het aantal DVD's was daar vooral nog groot vanwege het grote aantal series wat men op DVD boxen heeft uitgebracht. Toevallig heb ik daar ook mijn eerste Blu-ray schijfje gekocht voor slechts 9 euro (Der Untergang). Is trouwens nog steeds mijn enige Blu-ray schijfje wat ik in mijn bezit heb
Maar over 1 a 2 jaar zal vrijwel niemand meer gewone DVD's kopen. Het gaat nu zeer hard met de verkoop van Blu-ray schijfjes en Blu-ray spelers.
Threeohthree
Offtopic.nl , het gaat er gewoon om dat deze film in blu-ray waarschijnlijk heerlijk zal smaken maar op DvD nog steeds prima voer is.
schaap2403
goeie actie film met nog betere cast.
precies wat ik er van verwacht had.
drugs, schieten en explosies.
FunkStarr
- 1922 berichten
Charly Sheen in The Expendables 2, het moet niet veel gekker worden... Ik zie liever een Kurt Russell Of Van Damme/Seagal en niet te vergeten Wesley Snipes...
dutchtuga
Charly Sheen in The Expendables 2,.
Waar haal je dit vandaan?
Misschien moet er een vrouw in elkaar gemept worden.
H1DD3
Ach, hij is in ieder geval 100 keer stoerder dan een Schwarzenegger of Van Damme
GuyB
Waar is Norris sinds 2005 gebleven verder dan de matige grapjes en infomercials?
Q Jones
Mijn god het moet gekker worden met Charlie Sheen in The Expendables 2. Dat is toch nooit een actieheld geweest, gooi dan ook maar zijn vroegere vrienden Emilio Estevez en Lou Diamond Phillips erin.
Maar ja ik kan wel begrijpen waarom Sylvester Stallone hem heeft gecast want hij kost natuurlijk bijna niets, alleen een fles sterke drank en hoertje.
Thorak
Charlie Sheen heeft toch wel een aantal aktiefilms op zijn naam staan, waaronder ook nog wel een aantal erg goede ook.
Ja inderdaad in een grijs verleden (o.a. Platoon en Red Dawn) maar in de laatste 20 jaar niet meer (flauwe komedies en veel B films). Personen als Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren hebben vrijwel alleen in actie films gespeeld en hebben daar ook hun reputatie aan te danken. Charlie Sheen juist niet.
Bij Charlie Sheen denk ik vrijwel meteen aan "Hot Shots" en "Two and a Half Men" en niet aan een actie held wat hij ook niet is.
Thorak
Een van zijn meest geweldige films blijft Fixing the Shadow, die film kan ik blijven zien.
En uiteraard ook films als Navy Seals.
Opzich is het wel een beetje een 80's actie held, maar inderdaad niet zoals de acteurs in The Expendables, die het echt voornamelijk van het aktie-genre moeten hebben.
Charlie Sheen is wel een held in Two and a half men
"Fixing the Shadow" en "Navy Seals" passen perfect in het rijtje thuis van B-films. De eerste film zegt me eerlijk gezegd niets (ik ben niet de enige want er zijn pas 111 stemmen op uitgebracht
, dan weet je al dat je te maken hebt met een B-film). "Navy Seals" is me wel bekend maar ik heb daar nooit langer dan 20 minuten naar kunnen kijken, zo slecht vind ik hem. Het is trouwens ook een B-film.
Ik vond hem overigens wel goed in de film "Bad Day on the Block" (daar moet ik nog op stemmen zie ik), volgens mij is hij ook zo in het echt
Thorak
Fixing the Shadow aka Beyond the Law is géén B-film, Navy Seals volgens mij ook niet (U.S. Seals I t/m III wel). Hoe kom je daar op eigenlijk, omdat er weinig stemmen op zijn? Hoe verzin je het...
Fixing the Shadow is trouwens een waar gebeurd verhaal, de echte Dan Saxon heeft ook een cameo in de film. Vanwege zijn naam op de dodenlijst van de motorclubs is het alleen niet bekend wie hij nou precies is. Hij speelt iig een van de agenten...

Expend4bles
2023

The Expendables 3
2014

The Expendables 2
2012

Ode aan actiehelden uit jaren 80: 'The Expendables' met Sylvester Stallone vanavond te zien op tv

Actiefilm 'The Expendables' met Sylvester Stallone en Jason Stratham vanavond te zien op televisie

Deze toptitels worden binnenkort verwijderd van Netflix

Die Hard
Actie / Thriller, 1988