• 9.376.345 stemmen

Geregisseerd door: Jerry Zucker

Met onder meer: Rowan Atkinson, John Cleese en Seth Green

Releasedatum: 13 september 2001

Plot Rat Race

"563 miles. 9 people. $2 million. 1001 problems!"

Las Vegas: verschillende mensen, die elkaar niet kennen, winnen bij de gokautomaten in een casino een speciale munt. Met deze munt moeten ze naar een speciale ruimte waar ze Donald Sinclair, de eigenaar van het casino, ontmoeten. Hij vertelt dat er voor degene die het eerst in Silver City, New Mexico weet te komen 2 miljoen dollar klaar ligt. De race kan beginnen...

Enrico Pollini

Beverly Pear

avatar van rocky I.S

rocky I.S

hellblazer93 schreef:
Tegenvaller eerlijk gezegd. Hoewel de film propvol met humor zit, lachte ik maar een of twee keer. De keer met dat Hitler werd nagedaan en John Cleese met z'n paardenbek, de rest was niet echt bijzonder leuk. Toch vermakelijke film om de avond of middag mee door te komen.

3***

ja da ding van hitler heb ik me kapot gelache.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik heb de Film laatst weer herzien en ik moet zeggen dat ik mijn stem van 3* naar 3.5* verhoog, Rowan Atkinson & John Cleese doen het beiden zo vreselijk Goed acteren en bovendien vind ik het Verhaal erg Goed bedacht en kan ik verschillende keren lachen.

avatar van berend bodje

berend bodje

Dit is echt een van de beste komedies die ik heb gezien, ik lag echt helemaal vlak. Het is gewoon een opeenstapeling van domme grappige scenes maar dat maakt het juist nu net zo leuk vind ik

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

Rowan Atkinson en John Cleese zijn beide grote favorieten van mij.

Ze zijn de hele film door dan ook geweldig maar ze komen te weinig in de film voor vind ik.

De anderen vind ik helemaal niet zo grappig als hun 2.

vanavond komt hij nog eens op VT4, ik zal dan zien of ik mijn stem verhoog. verlagen kan bijna niet

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Knotsgekke komedie maar niet slecht. "Mr Bean" vind ik fenomenaal , spijtig van de kleine rol. De koe inderdaad was de gekste scène, hoe kunnen ze het bedenken ?

avatar van 5hinyGold

5hinyGold

Op zich een redelijke film, niet echt mijn soort humor. Ik verheugde me er meer op om Silas Weir Mitchell te zien, die jammer genoeg niet meer dan een bijrol had en zoals gewoonlijk lekker gek deed ^^

Toch 3 sterren (:

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

leuke film niet top maar ja je kunt niet alles hebben

avatar van vwtune

vwtune

Kijkt lekker weg.

Is ook een vermakelijke film

avatar van mckiller

mckiller

Echt een leuke komedie, Rowan Atkinson op zijn best.

avatar van Tommeh

Tommeh

Ik heb me juist mateloos aan Atkinson zitten ergeren. Maar gelukkig was de rest van de film wel erg vermakelijk. Vooral de bizarre gokspelletjes van Cleese werkten op m'n lachspieren. 3.5*

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

ik ga hem vanavond voor de tweede maal bekijken... ben benieuwd wat ik er nu van zal vinden... zal het zeker laten weten!

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

7 jaar geleden (toen hij in de bioscoop was) voor de eerste keer gezien en vond het een zeer leuke film, vandaag voor de 2de keer gezien en vind hem nog steeds heel leuk! Origineel verhaal, netjes uitgewerkt én niet te vergeten, allemaal topacteurs! Vooral Rowan Atkinson kon me bekoren... It's a race, it's a race!

Ik verhoog men stem met een halve ster...

een 4****

avatar van desteven007

desteven007

Ik vond hem totaal niet grappig, wel leuke personages duurt te lang.

avatar van lucdecoster

lucdecoster

desteven007 schreef:
Ik vond hem totaal niet grappig, wel leuke personages duurt te lang.

Mr.Bean vond ik wel grappig : de ganse film slaapt hij

avatar van desteven007

desteven007

lucdecoster schreef:

Mr.Bean vond ik wel grappig : de ganse film slaapt hij

Amai dat is grappig

avatar van dualcia

dualcia

Ik heb deze film echt al enorm vaak gezien, maar hij blijft gewoon echt enorm grappig.

Elke grap is leuk, en de acteurs zijn echt heel erg vet. Ze passen allemaal in deze film en maken de karakters eigen.

Gewoon een supergrappige film die je echt vaak kan kijken. [in mijn geval dan]

En Smash Mouth op het einde is ook vet.

avatar van frankenstein

frankenstein

Ik vind het een leuke film.

Hilarisch! Heb hem net voor de tweede keer gezien, heb me weer helemaal kapot gelachen. Perfect gecast ook. 4,5*

avatar van lilB

lilB

Haha lachen dit xD! Gewoon leuk om op een rustige avond te zien! Die weddenschappen van die rijkelui waren geweldig =D

avatar van brabusRUS

brabusRUS

De film viel mij behoorlijk tegen. Het einde is irritant. Er zaten gelukkig wel wat komische momenten.

avatar van Quaest

Quaest

Begon vond ik geweldig. Leuke humor. Grappige weddenschap van mensen. Rowan A. heeft gewoon een perfecte rol. Toen zei hij It's race, It's race vond ik grappig. Maar einde vond ik veel minder. Had niet verwacht. Wel jammer

avatar van White Trash

White Trash

Leuke comedy is dit. Vind elk plotje dat gevolgd wordt wel grappig. En dan voornamelijk die kerel die bij het Nazi gebeuren tercht komt en zelf Cuba Gooding junior, terwijl ik daar toch nooit echt fan van ben. Veel grappen en een lekker tempo zit er in de film. Mr Bean vind ik iets wat minder.

avatar van Arbiter

Arbiter

Erg grappige komedie met Atkinson en Cuba Gooding Jr.

avatar van Dark Knight

Dark Knight

ik weet het zeker deze komedie is er zo een waar op het lijkt alsof ze typisch voor mij gemaakt zijn wat een humor, Rowan Atkinson is geniaal als Erico gewoon geweldig lachen. 4,0************

avatar van Mikemans

Mikemans

Leuk verhaal en de komedie zit dik goed in elkaar.....

avatar van Kijkwijzer

Kijkwijzer

Lekker overdreven humor.

avatar van maxo922

maxo922

Grappige film, vooral het einde. * 3,0

avatar van Jony-b

Jony-b

Gewoon alles super overtrokken neer gezet en alles wat mis kan gaan gaat ook mis, geweldig gewoon en ook nog is veel goede acteurs.

Ik geef hem een 4 en vind het echt een aanrader voor mensen die van komedie houden.

avatar van Zinema

Alles behalve originele flick met bij vlagen hilarische scenes. Onderhoudend en vermakelijk. Niets meer en niets minder. Goed.

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Heerlijke film om te kijken met goede rollen. De regisseur heeft maar weer een heerlijk meesterwerk weten te afleveren.