• 9.381.578 stemmen

The Hangover (2009)

Komedie | 100 minuten / 108 minuten (unrated version)

Genre: Komedie

Speelduur: 100 minuten / 108 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 11 juni 2009

Plot The Hangover

"Some guys just can't handle Vegas."

Twee dagen voor zijn huwelijk, gaat Doug met drie vrienden naar Las Vegas, om daar een knallend vrijgezellenfeest te houden. Ze feesten er op los, maar als ze de volgende morgen wakker worden weten ze niks meer van de vorige avond. Om één of andere reden vinden ze een tijger in de douche en zitten ze opgescheept met een zes maanden oude baby. Doug is echter nergens te bekennen. Een race tegen de klok volgt om Doug toch nog op tijd voor het altaar te laten verschijnen.

avatar van Reitsovic

Reitsovic

Zeer vermakelijke komedie. erg grappige, orginele situaties.

Zeker een aanrader.

avatar van prenden

prenden

ik geef toch echt 4 sterren. waarom teveel voor een comedie?

ik heb me rot gelachen van het begin tot het eind en dan ga je toch met een heerlijk voldaan gevoel de bios uit.

oke, het is natuurlijk allemaal erg over de top, maar dat is juist het leuke. elke keer als je denkt dat het niet erger kan misgaan gebeurd er weer iets. en die subtiele grapjes tussendoor, heerlijk

avatar van wwelover

wwelover

Zinema schreef:

Omdat er iemand met een baard in zit?

Jezus was dat nou weer voor belachelijk domme opmerking, sorry hoor. Nee meer omdat deze film vooral onder tieners uitermate populair is, en The Big Lebowski bij 20+'ers.

avatar van Tun-89

Tun-89

Echt kapot gelachen, wat een hilarische film.

Echt zo'n film wat misschien nergens over gaat, maar verstand op

nul en je kan er van genieten.

Geslaagde komedie, was Leuk avondje bios

3,5 *

avatar van namingway24

namingway24

Voor de tweede keer bekeken, in een bijna volle bioscoopzaal, en ik moet zeggen...

...hij is nog grappiger dan de eerste keer!

Het feit dat ik al wist wat er ging kon kon de pret niet drukken, sommige scènes werkten zelfs nog beter.

De film is beter gefilmd dan menig komedie, en de personages zijn stuk voor stuk aangenaam.

Al met al één van mijn favoriete films van het jaar!

avatar van Hankieh

Hankieh

Ruim 11-honderd stemmen en zo'n hoog cijfer, zo hoog had ik nou ook weer niet verwacht. Misschien moet ik er maar even vaart achter zetten en snel deze film kijken xD

avatar van sierk-jan

sierk-jan

Er is maar één woord voor deze film : HILARISCH!!!

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Een vrij aardige komedie maar ook zeker niet meer dan dat! Het acteerwerk is allemaal wel prima en het is zo af en toe ook wel grappig maar naar mijn mening krijgt de film van velen een iets te hoge beoordeling!

avatar van Skrean

Skrean

AWEWSOME! Na deze film hoef je, je in ieder geval minder schuldig te voelen over een avondje stappen waarbij je, je hebt misdragen. De gebruikte muziek houdt de stemming er lekker in. Ook de foto's aan het einde waren hilarisch, kon me er enigzins in vinden.

avatar van Rouge

Rouge

Een idioot stomme leuke film!

avatar van 13woutie13

13woutie13

Wat een film.

De beste humor is nog wel humor die helemaal nergens op slaat, nou die zat er genoeg in, in deze film.

avatar van Erik 1966

Erik 1966

Toppertje, echt een super humoristische film!

avatar van Nonick2007

Nonick2007

hilarisch!

avatar van bennyboy

bennyboy

Helemaal top.

hilarisch!!!! wat een komedie.

heb dubbel gelegen in de bios.

vooral die chinees was geweldig bedacht. En die foto's

een aanrader voor iedereen.

avatar van what is truth

what is truth

over het paard getild. Leuk maar je weet na 1 uur al niet meer wat je gezien hebt.

avatar van paul83

paul83

what is truth schreef:

Ik weet na 4 weken nog steeds wat er allemaal is gebeurd.

Niks over het paard getild. Deze gaat bij mij de boeken in als een moderne klassieker van het comedy genre.

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Fucking hilarious!

avatar van Gameface

Gameface

Wie bij mij een tijger bij Mike Tyson jat en in zijn zwembad pist....heeft al een plus......te gekke film....

avatar van lagaiske

lagaiske

Voor een 2 de keer bekeken gisterenavond en opnieuw lag ik in een deuk!!!!

Beste komedie ooit!!!!

avatar van w0ut3r

w0ut3r

Briljant!!!

Gister naar de bios geweest en ik hep me echt helemaal kapot gelachen.

Echt hilarisch gewoon, beste komedie die ik gezien heb!

avatar van s0njaa

s0njaa

ik vond die dikke wel heel grappig maar voor de rest vond ik het verhaal echt dikke onzin

avatar van Honey87

Honey87

echt een masterlijke film,geniaal gewoon. Ook erg origineel.

ergens midden in de film zakte hij een beetje in kwa grappen maar kwam erna weer keihard terug.

4,5 voor deze topper!

avatar van tukker1966

tukker1966

Vind t ook een beetje te hoog gewaardeerd hier.

Vond bv wild hogs beter,als ik een vergelijking wil trekken.

avatar van paul83

paul83

tukker1966 schreef:

Vind t ook een beetje te hoog gewaardeerd hier.

Vond bv wild hogs beter,als ik een vergelijking wil trekken.

Gewaagde uitspraak, maar deze film spreek natuurlijk een bepaalde leeftijdsgroep heel erg aan. 16 tot ongeveer 40 denk ik. Het merendeel van de gebruikers valt onder die groep en het cijfer is dan wel te verklaren.

avatar van j.willems

j.willems

hallo film kijkers deze moet je echt kijken hij is te gek

dus wacht niet maar kijk naar deze goeie film

avatar van atlantica

atlantica

Het verhaal is origineel bedacht. De grappen zijn oerstom. Dan haal ik als voorbeeld zo'n grap uit de 2e wereldoorlog aan. Ik heb drie keer moeten glimlachen voor de rest een niemandsdalletje.

avatar van Fraggie

Fraggie

Bij sommige punten heb ik toch het idee dat ik naar "Ready or Not" zit te kijken. Qua omgevingen als Las Vegas en het plot rond het vrijgezellenfeest.

avatar van maxwevalli

maxwevalli

als je hier niet om hoeft te lachen heb je toch een zwaar probleem in het leven.

avatar van lamalord

lamalord

Lang geleden nog dat ik zo een komedie heb gezien.

1 woord: HILARISCH!

het beste vond ik die dikke en die chinees!

avatar van Penrue

Penrue

Ik vond het echt een geweldige grappig film, dit is echt wat vele mensen op een zondag ochtend hebben maar dan vermiljoenvoudigt haha.

Dit hoort sowieso thuis in de top tien qua komedies. De foto's op het eind maakten het ook gewoon echt perfect.