The Hangover (2009)
Genre: Komedie
Speelduur: 100 minuten / 108 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Todd Phillips
Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis
Releasedatum: 11 juni 2009
Bekijk via Videoland
Plot The Hangover
"Some guys just can't handle Vegas."
Twee dagen voor zijn huwelijk, gaat Doug met drie vrienden naar Las Vegas, om daar een knallend vrijgezellenfeest te houden. Ze feesten er op los, maar als ze de volgende morgen wakker worden weten ze niks meer van de vorige avond. Om één of andere reden vinden ze een tijger in de douche en zitten ze opgescheept met een zes maanden oude baby. Doug is echter nergens te bekennen. Een race tegen de klok volgt om Doug toch nog op tijd voor het altaar te laten verschijnen.
- IMDb (7,7 / 919428)
- Trailer (YouTube)
- The Hangover (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Mr. Chow
Melissa
Mike Tyson
Reitsovic
Zeer vermakelijke komedie. erg grappige, orginele situaties.
Zeker een aanrader.
prenden
ik geef toch echt 4 sterren. waarom teveel voor een comedie?
ik heb me rot gelachen van het begin tot het eind en dan ga je toch met een heerlijk voldaan gevoel de bios uit.
oke, het is natuurlijk allemaal erg over de top, maar dat is juist het leuke. elke keer als je denkt dat het niet erger kan misgaan gebeurd er weer iets. en die subtiele grapjes tussendoor, heerlijk
wwelover
Omdat er iemand met een baard in zit?
Jezus was dat nou weer voor belachelijk domme opmerking, sorry hoor. Nee meer omdat deze film vooral onder tieners uitermate populair is, en The Big Lebowski bij 20+'ers.
Tun-89
Echt kapot gelachen, wat een hilarische film.
Echt zo'n film wat misschien nergens over gaat, maar verstand op
nul en je kan er van genieten.
Geslaagde komedie, was Leuk avondje bios
3,5 *
namingway24
Voor de tweede keer bekeken, in een bijna volle bioscoopzaal, en ik moet zeggen...
...hij is nog grappiger dan de eerste keer!
Het feit dat ik al wist wat er ging kon kon de pret niet drukken, sommige scènes werkten zelfs nog beter.
De film is beter gefilmd dan menig komedie, en de personages zijn stuk voor stuk aangenaam.
Al met al één van mijn favoriete films van het jaar!
Hankieh
Ruim 11-honderd stemmen en zo'n hoog cijfer, zo hoog had ik nou ook weer niet verwacht. Misschien moet ik er maar even vaart achter zetten en snel deze film kijken xD
hatebreeder
Een vrij aardige komedie maar ook zeker niet meer dan dat! Het acteerwerk is allemaal wel prima en het is zo af en toe ook wel grappig maar naar mijn mening krijgt de film van velen een iets te hoge beoordeling!
Skrean
AWEWSOME! Na deze film hoef je, je in ieder geval minder schuldig te voelen over een avondje stappen waarbij je, je hebt misdragen. De gebruikte muziek houdt de stemming er lekker in. Ook de foto's aan het einde waren hilarisch, kon me er enigzins in vinden.
13woutie13
Wat een film.
De beste humor is nog wel humor die helemaal nergens op slaat, nou die zat er genoeg in, in deze film.
bennyboy
Helemaal top.
hilarisch!!!! wat een komedie.
heb dubbel gelegen in de bios.
vooral die chinees was geweldig bedacht. En die foto's
een aanrader voor iedereen.
what is truth
over het paard getild. Leuk maar je weet na 1 uur al niet meer wat je gezien hebt.
paul83
Ik weet na 4 weken nog steeds wat er allemaal is gebeurd.
Niks over het paard getild. Deze gaat bij mij de boeken in als een moderne klassieker van het comedy genre.
Gameface
Wie bij mij een tijger bij Mike Tyson jat en in zijn zwembad pist....heeft al een plus......te gekke film....
lagaiske
Voor een 2 de keer bekeken gisterenavond en opnieuw lag ik in een deuk!!!!
Beste komedie ooit!!!!
w0ut3r
Briljant!!!
Gister naar de bios geweest en ik hep me echt helemaal kapot gelachen.
Echt hilarisch gewoon, beste komedie die ik gezien heb!
s0njaa
ik vond die dikke wel heel grappig maar voor de rest vond ik het verhaal echt dikke onzin
Honey87
echt een masterlijke film,geniaal gewoon. Ook erg origineel.
ergens midden in de film zakte hij een beetje in kwa grappen maar kwam erna weer keihard terug.
4,5 voor deze topper!
tukker1966
Vind t ook een beetje te hoog gewaardeerd hier.
Vond bv wild hogs beter,als ik een vergelijking wil trekken.
paul83
Vind t ook een beetje te hoog gewaardeerd hier.
Vond bv wild hogs beter,als ik een vergelijking wil trekken.
Gewaagde uitspraak, maar deze film spreek natuurlijk een bepaalde leeftijdsgroep heel erg aan. 16 tot ongeveer 40 denk ik. Het merendeel van de gebruikers valt onder die groep en het cijfer is dan wel te verklaren.
j.willems
hallo film kijkers deze moet je echt kijken hij is te gek
dus wacht niet maar kijk naar deze goeie film
atlantica
Het verhaal is origineel bedacht. De grappen zijn oerstom. Dan haal ik als voorbeeld zo'n grap uit de 2e wereldoorlog aan. Ik heb drie keer moeten glimlachen voor de rest een niemandsdalletje.
Fraggie
Bij sommige punten heb ik toch het idee dat ik naar "Ready or Not" zit te kijken. Qua omgevingen als Las Vegas en het plot rond het vrijgezellenfeest.
maxwevalli
als je hier niet om hoeft te lachen heb je toch een zwaar probleem in het leven.
lamalord
Lang geleden nog dat ik zo een komedie heb gezien.
1 woord: HILARISCH!
het beste vond ik die dikke en die chinees!
Penrue
Ik vond het echt een geweldige grappig film, dit is echt wat vele mensen op een zondag ochtend hebben maar dan vermiljoenvoudigt haha.
Dit hoort sowieso thuis in de top tien qua komedies. De foto's op het eind maakten het ook gewoon echt perfect.

The Hangover Part III
2013

The Hangover Part II
2011

Brak op nieuwjaarsdag? Vandaag kijk je naar 'The Hangover' op televisie

Geliefde komedie 'The Hangover' vanavond (14 juli) op televisie te zien

'Casino,' 'Ocean's Elven' & andere filmklassiekers: waar wordt gokken gethematiseerd?

De tien best beoordeelde films van de jarige Bradley Cooper (49)

Intouchables

Shutter Island
Mystery / Thriller, 2010

Toy Story 3
Animatie / Komedie, 2010
blackjackstag nighthangoverlost weekend bag over headchapelhit with tire iron geheugenverlieslas vegasdrugsduringcreditsstingerelevator