The Hangover (2009)
Genre: Komedie
Speelduur: 100 minuten / 108 minuten (unrated version)
Geregisseerd door: Todd Phillips
Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis
Releasedatum: 11 juni 2009
Bekijk via Videoland
Plot The Hangover
"Some guys just can't handle Vegas."
Twee dagen voor zijn huwelijk, gaat Doug met drie vrienden naar Las Vegas, om daar een knallend vrijgezellenfeest te houden. Ze feesten er op los, maar als ze de volgende morgen wakker worden weten ze niks meer van de vorige avond. Om één of andere reden vinden ze een tijger in de douche en zitten ze opgescheept met een zes maanden oude baby. Doug is echter nergens te bekennen. Een race tegen de klok volgt om Doug toch nog op tijd voor het altaar te laten verschijnen.
- Trailer (YouTube)
- The Hangover (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Mr. Chow
Melissa
Mike Tyson
Naoom
Haha, de intro maakt me wel nieuwsgierig...tijger in de douche..zes maanden oude baby?
Esteban
"Old School" mag ongetwijfeld tot één de slechtste voorbeelden uit het genre genoemd worden, maar "Road Trip" deed het dan weer niet onaardig. Dit kan dus alle kanten op.
Meneer Bungel
Zie ik daar Zack Galifianakis op die still?
Ik ken nog weinig van hem, maar samen met Will Oldham/Bonnie 'Prince' Billy is ie alvast hilarisch:
YouTube - Can't Tell Me - Kanye West Will Oldham and Zack Galifianakis
Benieuwd dus naar deze film!
Leland Palmer
Heerlijke nieuwe trailer. Weer een komedie waar ik erg naar uit kijk
aerts007
Lijkt me niets aan de trailer te zien.
Elineloves
Voorstukje in de bios gezien, lijkt me wel een grappige fim.
Deze wil ik graag zien, zag van het weekend een trailer en had daarmee al een paar keer een lach op het gezicht. Van de makers van Old School, ook al zon geweldige komedie.
-Faith-
Zo he!.. Hier heb ik zin in!
Als het net zo leuk is als de trailer of course.
aerts007
Falcon103
trailer ziet er inderdaad wel goed uit misschien word het wel wat:D
Punkette
Haha, de trailer ziet er leuk uit, nu hopen dat het ook zo met de film is.
Ethicus
Die trailer is hilarisch. Kan niet wachten tot ie eindelijk draait.
Macmanus
Eerste uur gezien belooft extreem veel goeds! Zach Galifianakis rullez!
HorrorFilms4Life
De trailer stelt niets voor in vergelijking tot de hele film. Geweldige grappen die in sneltreinvaart voorbij komen. Ik heb de film in de sneak gezien, maar hij is zeker de moeite waard om vaker te kijken!
glennlee
Idd, de film is echt ge-wel-dig!!! Vandaag gezien, een van de betere comedies die uit zijn gekomen laatste tijd!!
andrehoek
Geweldige komedie. Niet super orgineel, maar wat kijkt deze lekker weg. Todd Phillips doet het weer en net als bij Road Trip kan je deze gemakkelijk 2 keer kijken en dus 2 keer lachen.
De fotocamera op het eind was echt het perfecte toetje...
Ramie
Ik heb hem net gezien in de Sneak Preview (Rembrandt, Utrecht). Daar kregen we te horen dat de film zelfs in de US nog niet uit is; maar dit moet wel een kaskraker worden!
De beste comedie EVER!! Ik vond 'Superbad' ook heerlijk maar ik denk dat deze hem voorbij streeft.
Serieus; dit is echt hilarisch (de trailer is nog waardeloos vergeleken bij de film). Ik heb bijna 2 uur lang in een schuur gelegen; net als de rest van de bioscoopzaal. Applaus tussendoor, achteraf, kortom; gekkenhuis! Hele vette muziek ook trouwens.
Onderweg naar huis nog lang over gesproken en nagelachen. Ik kan me niet herinneren dat ik zo van een film genoten heb! Echt een geweldige ervaring om deze film in de bios gezien te hebben.
Dus niet 1 van de beste comedies ever; 1 van de beste films ever!
5+*
SemteX
Wat een slechte trailer vergeleken met de, ondanks super droge humor, echt goede film. Echt een aanrader helemaal dubbel gelegen! 5*
amanda22
Ik heb deze film gister bij de sneak previes gezien. Beveiliging en al gingen onze tassen controleren en de manager van de bioscoop kwam vertellen dat elk mobiel die gezien word, je verwijderd wordt uit de bioscoop, deze film zou pas 5 juni in Amerika uitkomen.
Maar wat is het een geweldige leuke film! Ik heb zoooo gelachen en me geen enkel moment verveeld. De hele bioscoop lag op z'n kop!
Als die uitkomt in de bioscoop ga ik zeker weer!!
mandy7
Ik heb me echt kapot gelachen!!! wat een heerlijke film!
al die beveiliging was wel irritant!!!
liep tijdens de film de hele tijd langs de rijen (aan de zijkant)
maar de film was geweldig!
een tijd geleden dat ik zo vaak en hard heb gelachen bij een comedy.
D-pulse
Gisteren gezien en het is een erg grappige film. Typische mannenhumor maar wel perfect uitgevoerd. Alle acteurs zijn goed gecast en anders dan in vergelijkbare films als Dude where's my car, worden alle bizarre momenten wel verklaard.
Te veel grappige momenten om te noemen maar die met de stungun was wel een persoonlijk favorietje (In the face! IN THE FACE!)
The Godjoshi
Tja eigenlijk geen andere woorden voor dan te vet gruwlijk lachen en zo snel mogelijk nog een keer zien.
Deze film maakt een mislukt avondje in 1 keer goed, echt gelachen, gelachen, me ogen gedroogd van het lachen, en door de foto's nog harder gelachen.
Een echte lekker wegkijkfilm zonder al te moeilijk verhaal waarbij je gewoon geboeid blijft kijken zonder dat de film ook maar 1 keer saai wordt.
Wie een avondje wil lachen gieren en brullen dit is de beste aanrader die ik je kan geven.
SuperVet een dikke 4,5 uhhhm nee ik vergiss me een dikke 5 voor deze genre film

The Hangover Part III
2013

The Hangover Part II
2011

Brak op nieuwjaarsdag? Vandaag kijk je naar 'The Hangover' op televisie

Geliefde komedie 'The Hangover' vanavond (14 juli) op televisie te zien

'Casino,' 'Ocean's Elven' & andere filmklassiekers: waar wordt gokken gethematiseerd?

De tien best beoordeelde films van de jarige Bradley Cooper (49)

Intouchables

Shutter Island
Mystery / Thriller, 2010

Toy Story 3
Animatie / Komedie, 2010
blackjackstag nighthangoverlost weekend bag over headchapelhit with tire iron geheugenverlieslas vegasdrugsduringcreditsstingerelevator