Genre: Thriller / Drama
Met onder meer: Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss en Michael Sheen
Gesproken taal: Engels, Hongaars en Oekraïens
Releasedatum: 8 juli 2010
Plot Unthinkable
"Right and Wrong no longer exist"
Een terrorist, die kennis heeft over nucleaire bommen die ergens in Amerika zullen afgaan, wordt ondervraagd door een FBI-agent en een 'black-ops'-ondervrager. Ze worden hierbij geconfronteerd met het dilemma welke methodes nog geoorloofd zijn en welke niet.
Henry Harold 'H' Humphries
Agent Leandro
Agent D.J Jackson
Agent Phillips
vrossi
Nee je hebt duidelijk bepaalde stukken tussen spoilers gezet, je dacht waarschijnlijk dat wat je in het begin zei geen spoiler was. En het spoiler systeem krijg je wel onder de knie.
Bon maakt niet uit, let er gewoon op int vervolg.
Bedankt.
ok geen probleem,
alleen wat ik heb geschreven en wat er bij de film staat beschreven
is eigenlijk hetzelfde dus niks nieuws wat dat betreft.
alleen dan het good ending stuk, maar dit verschilt echter per persoon of het juist is of niet.
en het goede en het kwade moet je in dit geval niet zo zwart/wit zien zoals ik het zeg ik heb mijn keuze al gemaakt.
maar wie nou echt het kwade/goede is kun je eigenlijk niet zeggen in deze film daarvoor moet je het ten eerste toch echt hebben gezien.en ten 2de het niveau hebben van bovenmenselijke vormen om hier echt antwoord op te kunnen geven
dus je weet in principe nog niks veel plezier met deze film..
ok geen probleem,
alleen wat ik heb geschreven en wat er bij de film staat beschreven
is eigenlijk hetzelfde dus niks nieuws wat dat betreft.
dus je weet in principe nog niks veel plezier met deze film..
Zou je misschien hoofdletters en leestekens kunnen gebruiken in je berichten? Ze zijn niet echt een genot om te lezen zo.
moet je het niet lezen
Je komt slim over!
Misschien moet je eens de regels doornemen alvorens hier je 'recensies' te schrijven.
moet je het niet lezen
Waarom verbaast me dat antwoord nou niet...
susannevw
Sterke film.
Hij blijft ook even in je hoofd zitten.
Goed acteerwerk.
Aanrader !!
JSPR_G
hou niet van regels
Dan houden wij niet van u. (let vooral op dat stipje aan het eind van m'n zin)
SaNDuTjE
Is dit vergelijkbaar met Rendition?
Inderdaad, maar deze film richt zich meer op het verhoor dat veel meer de morele grenzen opzoekt. Als je Rendition goed vond dan vind je deze beter.
b00ts
De titel is erg goed gekozen. Zelfs de kleurstelling op de poster werkt daar prima aan mee. Goede film, goed geacteerd. Spannend tot het eind. Wat ik wel wat minder vond was het gedraai van sommige toeschouwers tijdens de marteling. Zeker na de eerste explosie waar die 53 mensen omkwamen, zou ik me zo voor kunnen stellen dat alles is toegestaan om achter de waarheid te komen. Toch waren sommigen aan het jojo-en of de 'behandeling' nou wel of niet gerechtvaardigd is.
U-96
- 2081 stemmen
Is dit vergelijkbaar met Rendition?
Yes. Ik vind van wel.
IcU
Deze film is vermakelijk door de martelende Sawmuel L. Jackson. Ik vond er verder vrij weinig aan. De opbouwende spanning loopt te lang door en alle praktijken die uitgevoerd worden lopen altijd te voorspelbaar op niets uit. Hoewel het camera werk wat inspiratieloos oogt, zitten er een paar mooie beelden in. Het acteer werk was goed, en dan met name van Michael Sheen. Hij zet hier knap en overtuigend acteer werk neer als terrorist.
Thieuke
Geweldige film, zet echt eens een keer tot nadenken, en heeft hier thuis in ieder geval geleid tot de nodige discussies met de vraag: Wat zou jij doen in dit geval.
Dus waar ligt je grens?
Juist om die reden 3,5 punt, want echt super spannend vond ik de film niet!
BeuQert
Erg sterke film, heeft ons gisteravond wel stil gekregen en ook weer aan het praten gekregen... Snap niet dat mensen (ieder z'n mening) dit geen goede film vonden. Ik kan normaal erg goed tegen dingen, maar het stuk met de vrouw en de kinderen in dat hok, wauw... dat was echt heftig! AL OM AL: aanrader!
Claudia&Peter
Hele sterke film met een goeie rol van Samuel L Jackson.
Film blijft wel een tijdje op je doorwerken.
Blijft van begin tot eind boeiend.
video-dude
erg cool heb nu 2 eindes gezien, maar ben er nog niet uit welke beter is. denk degene waar je ziet dat ze 1 bom ontmantelen, en dat je daarna de 4de ziet en dan boem
chandor013
beste film van 2010 tot nog toe. Ik heb echt elke moment op mijn stoel gezeten wat een super goede film. de acteurs zaten zo goed in de rol dat ik echt bang van Samuel L. Jackson werd. Bijwijze van.
Ik zal natuurlijk weer een hoop reacties op mijn dak krijgen maar deze site is nogal kuddedierachtig. Als hij het een kut film vind moet de rest het ook vinden anders mag het niet gezegd worden.
de films zoals clash of the titans of The lightning thief wordt goed afgekraakt vanwege een hoop factoren die ik nu niet ga opnoemen die eigenlijk niet eens noemenswaardig zijn. Gewoon zeiken om het zeiken eigenlijk.
beide films hebben zich goed aan de mythologie gehouden en zelfs delen uit de Noorse gehaald.
iedereen die hem uit mijn omgeving gezien heeft vonden het allemaal super films de top van 2010 of zelfs wel verder terug.
net als Kick ass ook al een echte topfilm en zo kan ik nog even doorgaan. Bij een film hoor je lekker onspannen naar te kijken het hoeft niet te blijven hangen. film is puur relax. Als hij goed wegkijkt en spannend is. of gewoon boeiend dan is het al meer dan genoeg. Als je de genre niet aan vind. waarom ga je dan de film kijken om hier je gal eens te spuien.
daar begint het goed op te lijken. Dit bericht was voor iedereen bestemd niet voor iemand in het bijzonder. ik snap nog steeds de top 100 niet welke daar alllemaal in staan. echt kudde gedrag. wereldwijd gezien.Maar goed iederen heeft een eigen smaak over films maar af en toe lijkt het erop als ik de recensies bekijk dat daar weinig van klopt en dat iedereen de zelfde smaak moet hebben anders ontstaat er op deze site "een oorlog"
men in black 1 en 2 heb ik ook 20 keer gezien of zo en blijven even leuk en grappig, unthinkable heb ik nu 3 keer gezien blijft even aangrijpend.
anger mangement is zo'n super film die je 100x kan zien en nog steeds niet verveeld. maar goed ik hoop dat ik mijn punt gemaakt heb.
Kiros
Nominatie voor de meest lange en tevens nutteloze spoiler van 2010.

Multivitamine
Is dit een propaganda film om te laten zien dat martelen gerechtvaardigd is?
Althans ik krijg hier erg sterk de indruk van..
Jesse93
Dat kan misschien wel zo zijn, maar weet jij een andere oplossing?
Jesse93
Dan moet je even verder lezen bij andere films want dit vindt zeker wel plaats. Dat is ook juist de bedoeling van deze site. Ben jij het niet met andere eens dan kun je hier mooi met andere in discussie gaan en kijken of je jouw gelijk kunt krijgen (als dit is wat je wilt tenminste).
Kiros
Is dit een propaganda film om te laten zien dat martelen gerechtvaardigd is?
Althans ik krijg hier erg sterk de indruk van..
Of wellicht dat het juist niet helpt?

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

The World's Fastest Indian