American Pie 2 (2001)
Releasedatum: 4 oktober 2001
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot American Pie 2
"This Summer It's All About Sticking Together."
De jongens uit deel één hebben inmiddels een jaar studie achter de rug, en komen elkaar weer tegen. Nadia komt Jim opzoeken, maar hij is bang dat hij seksueel gezien nog steeds niet helemaal klaar is voor haar. Hij besluit Michelle weer op te zoeken, in de hoop zo nog het één en ander te leren.
Jim Levenstein
Victoria 'Vicky' Lathum
Heather
Jessica
baraka
Een van mijn favo films met als een van de VELE hoogtepunten de scene met die 2 bi meiden of Stifler die word ondergepist. Mischien is de humor wat plat of simpel maar hee dat is toch de bedoeling dit is een Highschool film geen arthouse. Hippe soundtrack en goed verhaal. Echte aanrader
onbekend!
één zeer goede film met scenes als:
glijmiddel van jim scene,telefoon-sex,er werd op stifler gepist, de 2 lesbo's,de vader van jim die cool probeert te zijn,jim werd betrapt tijdens sex met huis-genoot
Ik vind dit zeker een 4,5 ! waard
crazykenny
Geweldige film vind hem net iets beter als de eerste ik heb ze alle 5 gezien met deze op kop, dan het eerste deel dan the weddig.. naked mile & Band Camp
****,5
The Last
Heerlijke komedie weer. Ik vond deze net iets beter/grappiger dan het 1e deel, maar toch ze blijven allemaal erg grappig. En wat is die Steve Stifler toch ook een supergrappig personage! Ik heb me dan ook echt KAPOTTT gelachen om hem.
3.5 sterren.
maxB
dit is de beste american pie, heb hem al vaak gezien,en ga hem ook vanavond weer kijken
jumpstylemovie
Stem verhoogd met een 0.5*
Deze is inderdaad wel de beste , maar deel 1 komt ook erg in de buurt.
leslieajax
beste uit de american pie reeks of beta house moet mij heel erg gaan verassen.
mental_jos
beste uit de american pie reeks of beta house moet mij heel erg gaan verassen.
Reken er maar niet op
Dianaa`
Geweldige grappige film! Ik heb alle American Pie's al heel vaak gezien en toch blijven ze leuk.
De acteurs acteren goed.
Er zitten veel grappige momenten in.
Die Hard,Willis
Ik ben hem nu aan het kijken(pauze) en het is echt hilarish ik heb me tot nu toe al bijna dood gelachen en dat komt vooral door stifler en zijn droge sex humor.
Film met een goede cast,humor en verhaal.
De beste uit de serie.
Knisper
Grappig, toch een tijd geleden dat ik een beetje hardop heb moeten lachen. In z'n totaliteit breekt het acteerniveau en vooral de verschrikkelijke soundtrack (hitzone 2001?) de film toch op. Dikke 3*.
Moviestar1979
Een goed vervolg, maar lang niet beter dan de 1e " American Pie ".
Smaken verschillen ook hier wederom, maar we hebben ook met feiten te maken in de filmwereld.
Het nadeel met sequels, is dat je de personen niet opnieuw kunt neerzetten.
Toch laten ze in dit vervolg werderom hun sterkste kanten zien wat in combinatie met geslaagde grappen voor een bijna even sterk vervolg heeft gezorgd.
3 *
%%%%%%
Vermakelijk film die je een best goeie herkijk gehalte heeft.
De mannetjes zijn leuk gecast.Jammer dat ze in de verdere delen er niet meer zijn want deze passen er gewoon in.
Verder is de humor best geslaagd. 3 sterren
Ik vind het moeilijk te kiezen of deze leuker is dan het origineel en dat is toch een groot compliment lijkt me. Immers, meeste vervolgen, zeker in dit genre, zijn slechter of heel slecht.
De zelfde symphatieke kast is intact gebleven en ze gaan verder met waar deel 1 stopte: Meer puberale ongein vol met genante momenten. Was in deel 1 Jims pa al geweldig, in deel 2 heeft ie helemaal een glansrol als ie zijn zoon met enkele zeer genante momenten moet confronteren
De humor is nog steeds dik in orde en de minpunten vergat ik graag.
Ik beoordeel hem dus net zo hoog als deel 1:
film_kaza
Ba... dat ik dit vroeger leuk vond.. Herzenloze tieners die neuken neuken neuken maar nee er gaat iets fout dat "komisch" bedoeld is. Nee beslist niet mijn humor.
2 omdat ie vroeger nog leuk was.
L_q
Hey weet iemand hoe dat liedje heet dat ong. zich in het midden afspeelt?
Elementofone
tommykonijn
Het 2e deel heb ik geloof ik ooit eens gezien op Veronica en ik moet zeggen dat het 2e deel ook weer lachen is alleen toch minder dan het eerste deel die blijft tot nu toe wat ik gezien heb echt het aller beste
***
GinolaEHV
Leuk vervolg op deel 1. Heerlijk samenspel tussen alle hoofdpersonen.
De beste scène blijft mijns inziens die met de dildo, en de walkie talkie's.
De hele stad luistert mee naar de perverse spelletjes van de twee dames en de drie gasten.
Ridderkerker
Blijft gewoon geweldig
Stifler : Dude I found a dildo!
Jim : Where'd you get this
Stifler : Finch's Ass!
Hahahahahahahahaha!
Honey diner is ready
I'M NOT HUNGRY!!
ronengel
De beste van de reeks:D
Daar begin ik ook steeds meer van overtuigd te raken. Echt ijzersterke onzin.
Mlis
hahaha leuk vervolg echt. Een tikkeltje minder dan deel 1 maar nog heel goed voor een komedie
Ook bij deze kom ik niet bij van het lachen.
dualcia
Ik hou van American Pie.
Weer gewoon lekkere humor deze film ook!

American Reunion

Bröderna Lejonhjärta
Fantasy / Familie, 1977

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004
seksfeestjezomerbeach housegroup of friendsgross out comedytantramistaken for a special education studentsuperglue seks komedie