• 9.374.183 stemmen

Geregisseerd door: J.B. Rogers

Met onder meer: Jason Biggs, Shannon Elizabeth en Alyson Hannigan

Releasedatum: 4 oktober 2001

Plot American Pie 2

"This Summer It's All About Sticking Together."

De jongens uit deel één hebben inmiddels een jaar studie achter de rug, en komen elkaar weer tegen. Nadia komt Jim opzoeken, maar hij is bang dat hij seksueel gezien nog steeds niet helemaal klaar is voor haar. Hij besluit Michelle weer op te zoeken, in de hoop zo nog het één en ander te leren.

Jim Levenstein

Chris 'Oz' Ostreicher

Michelle Flaherty

Victoria 'Vicky' Lathum

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Zeer zeker minder dan de eerste. Enkele "grappige" momenten maar het clichébeeld lag er zo dik bovenop dat ik mezelf heb moeten pushen om verder te kijken.

avatar van wu-tang

wu-tang

1,2 en 3 zijn voor mij echte klassiekers daarna moet je niet meer verder kijken das alleen geldklopperij !!!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Net als bij American Pie zal ik even een betere rescensie plaatsen.

Ik vind American Pie 2 de beste uit de reeks. Niet alleen is het weer het ongelovelijke gepuber waar iedereen zich voor zou schamen, het is ook een leuke feel-good movie geworden met veel humor en gelukkig dezelfde cast als in Deel 1. Ik heb hem al zo vaak gezien maar hij blijft vermakelijk. Net als bij zo goed als iedereen is Stifler mijn favoriete personage.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

American pie 2 is een grappige film die gelukkig niet teleurstelt na zo'n leuke film als deel 1!

Genoeg leuke grappen aanwezig om je kostelijk mee te vermaken!

avatar van yeyo

yeyo

Toffe komedie die ondanks een paar degoutante scènes een zeer goede inborst heeft. American Pie 2 schommelt perfect tussen vunzig en tegelijkertijd charmant (De 1 en de 3 ook trouwens).

avatar van charmed one

charmed one

een leuk vervolg. heerlijk om naar te kijken. ik heb weer blauw gelegen van het lachen.

avatar van Meister

Meister

Zeer vermakelijke vervolg met hetzelfde cast en natuurlijk die oude humor

avatar van Koektrommel

Koektrommel

Leuk vervolg, doet maar heel weinig onder voor zijn voorganger.

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Weer een heerlijke comedyfilm, wel minder dan de 1ste, maar hij blijft grappig.

avatar van Lennon

Lennon

Inderdaad een lekkere weg kijkfilm,

De scene met de lijm is hilarisch!

avatar van k3nshi

k3nshi

Geweldige film!

avatar van Faab_E

Faab_E

Niet zo leuk als de eerste alleen toch zeker een 4.5 waard! Gewoon lekker verstand op 0 en kijken maar...

JustMike

1,2 & 3 zijn het leukst daarna wordt het minder leuk.

alleen deel 7: Book Of Love.

die is leuk, hij lijkt op deel 1.

avatar van KILLERBEE99

KILLERBEE99

Vind deze hetzelfde punt waard als deel 1. Leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ach, voor een deel twee is dit zeker geen slechte film. Deel 1 vond ik vroeger echt hilarisch, deel twee is op sommige momenten ook ontzettend leuk.

'' Hi, I'm Jim's Dad. You must be the parents of this young lady. I didn't get your daughter's name, but hopefully my son did. ''

Denk dat de kracht van deze film(s) de cast is. Leuke kerels, mooie dames, allemaal enthousiast gebracht met hier en daar natuurlijk wel over-the-top, maar het is absoluut niet storend.

De eerste drie delen zijn toch met voorsprong de leukste.

avatar van simonvinkie

simonvinkie

Tweede deel van de American Pie reeks is dit. Iets minder leuk dan deel één, maar het blijven leuke komedies. Deze film is ietsje rommeliger en dit deel bestaat alleen maar uit grappen, terwijl deel één nog wat serieuze momenten had. De personages waren weer fantastisch natuurlijk. Dat blijft toch een van de hoogtepunten van de film, Stifler blijft het grappigst. Lekker sfeertje heeft de film, goeie grappen alhoewel het op sommige momenten net even te veel werd. Maar het blijven vermakelijk film, helaas wordt er nooit echt een hoog niveau gehaald, net als in het éérste deel.

jumpstylemovie schreef:

Net als bij American Pie zal ik even een betere rescensie plaatsen.

Ja, ik vind hem ook de beste!

avatar van Jdy

Jdy

ah, de beste american pie die er gemaakt is, ik heb ze allemaal op dvd en deze is en blijft de beste!

Met weer geniale stukken erin.

Zeker een aanrader.

dttom schreef:
my gain, De enige bij wie ik dit soort banale humor kan appricieren is Kevin Smith. Want dan wordt het ten minste op een inteligente manier gebracht en gewoon echt leuk.

GAY!

Jdy schreef:

Met weer geniale stukken erin.

Zeker een aanrader.

Vind ik ook, ik heb ze allemaal gekocht, ze zijn echt geniaal.

avatar van Masterbrain

Masterbrain

kon veel beter zijn maar toch echt te gek voor worden

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

Naarmate het cijfer hoger wordt van American Pie wordt het steeds slechter, maar American Pie 2 is ook nog steeds geniaal.

4'5

avatar van Crocooz

Crocooz

het enige wat ik jammer vond is dat john met zo'n keilelijke meid moet gaan op het einde

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Crocooz schreef:

John? welke John?

avatar van Minotaures

Minotaures

Whaha, vast Jim

Je zal het maar hebben: jezelf liggen te rukken met lijm

avatar van pooper

pooper

beter als 1

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Ik was even de weg kwijt met het denken dat dit een komedie was. Het is meer een groot ellendig drama.

Veel van hetzelfde en totaal niet grappig. Alleen Levy doet het nog wel redelijk. 1,0.

avatar van Markpsv15

Markpsv15

Ja hele leuke films zijn het ook van mij 4 sterren. Gewoon goede humor.

avatar van naert

naert

alle amercian pie 1 2 3 echt cool veel films worden hier nog altijd op gebaseerd goed gedaan moet je zien

avatar van Dynamics

Dynamics

Het heeft vermakelijke stukken, maar WAT EEN HOOP ONZIN komt er voorbij zeg, ongelofelijk. Karakters zijn allemaal wel sterk neergezet, maar dat maakt de film slechts beter dan deze had kunnen zijn, en niet per se een goede film an sich.