American Pie 2 (2001)
Releasedatum: 4 oktober 2001
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot American Pie 2
"This Summer It's All About Sticking Together."
De jongens uit deel één hebben inmiddels een jaar studie achter de rug, en komen elkaar weer tegen. Nadia komt Jim opzoeken, maar hij is bang dat hij seksueel gezien nog steeds niet helemaal klaar is voor haar. Hij besluit Michelle weer op te zoeken, in de hoop zo nog het één en ander te leren.
Jim Levenstein
Nadia
Victoria 'Vicky' Lathum
Heather
Jessica
Deel een was iets beter en maar deze film was ook wel aardig met een paar hele sterke grappen. 3*
Vyvre
Zeer slap aftreksel van #1. Heb de hele film doorgespoeld, op zoek naar wellicht iets grappigs... 1*
Tonyvdb
jaja, OK, Stiffler's mom, de eerste keer was het grappig, nu niet meer
** 2 op 5 **
Goodfella
Inderdaad meer van hetzelfde, maar net als deel 1 vond ik ook American Pie 2 leuker dan ik vooraf dacht. Ik geef een half sterretje minder in vergelijking met deel 1, omdat het deze keer natuurlijk absoluut niet orgineel meer is.
patjenmgn
Zoals bijna standaard bij een film was ook van American Pie deel 2 wat minder.
Maar toch wel weer een leuke film met een aantal geslaagde grappen.
filmdaas
heb deel 1 nooit gezien.
maar deze wel in de sneak, moet eerlijk zeggen dat toen de film begon er even aandacht om weg te lopen maar ben toch maar blijven zitten...EN DAAR HEB IK ABSOLUUT GEEN SPIJT VAN ^0^
darkcity
Een leuke film met weer veel leuke grappen in de stijl van de 1e, al vond ik de 1e toch leuker.
Ik heb wel vaak gelachen, maar de grappen zijn toch minder dan in de 1e. Er wordt toch wel goed geacteerd en de film viel me erg mee.
Gewoon een lekkere feel-good film voor op een hete zomeravond ! ***
Chainsaw
Veel van hetzelfde, maar het kruit is overduidelijk nog lang niet verschoten en de scriptschrijvers hebben nog een aantal erg geestige situaties kunnen bedenken. Een paar heerlijke genante momenten komen voorbij en de acteurs zijn weer goed op dreef. Verder een vlotte soundtrack en Eugene Levy steelt wederom elke scène waar hij in zit. Geweldige vent.
Geen slecht vervolg. 3,5 sterren.
Hemdale
Iets minder dan deel 1 maar toch ook nog wel de moeite waard om te bekijken!
Sjaak
Een leuk vervolg op het eerste deel! Erg leuk.
Plintkabouter
Ongeveer even leuk als deel 1 dus ook maar een 3.5 voor deze pie-film
Chrizzlle
Vond hem grappiger dan deel 1! Seann was erg grappig als 'the stiftmeister'. Het concept wordt wel een beetje afgezaagd, deel 3 wordt denk ik toch veel minder of ze moeten opeens met een hele nieuwe serie grappen komen...
MaTtIeBoY
Ik heb me wel vermaakt maar deel 1 was een stuk beter.*** sterren
WB
Wat een topfilm! Kep me krom gelachen! Vond em zelfs beter dan deel 1, hoewel deel 1 ook uitmuntend was!
En wat heb ik deel 2 vaak gezien! Echt een Feel-Good-Movie! Zulke tienermovies zijn veel gemaakt, maar hebben de American Pie-reeks nooit geëvenaard! Werelds!
De humor is echt van het laagste niveau, wat de film enorm grappig maakt
5 sterren!
V
Teleurstellend vervolg. Gelukkig is The Wedding wel weer echt grappig. 2,5*
Take One
Niet verwacht en toch gekregen. Prima vervolg op deel 1 met (gelukkig) een flinke rol voor Sean William Scott die duidelijk de show steelt.
"Bath the Stifmeister..."
DaaaNtje
De humor is echt van het laagste niveau, wat de film enorm grappig maakt
5 sterren!
Heeeeeeeelemaal mee eens!
Juist omdat hij eigelijk nergens op slaat..en ieder1 *stiekem* ook wel zo zou willen leven is het een geweldige film..:)
dope
- 20062 stemmen
Deel een was leuk, maar de tweede hadden ze voor mij weg kunnen laten. Het is eigenlijk een kopie van deel 1.
Pistons
Prachtig, een klassieker..
Met als hogtepunt de pisscène met Stifler, whahahaha, ik lachte me dood..
Diesel
Prachtig, een klassieker..
eerdekes
Goede film die zeker en vast ook zijn humoristische momenten heeft.
Ik vond jason biggs maar irritant in deel 1. Al was die appeltaart hilarisch
Maar hier vond ik hem zeker niet tegenvallen.
Echt jammer dat teira reed zo'n kleine rol heeft in deze film. pff
En dan die pa van jim
had ik er maar zo 1 :d
** 1/2
Captain Pervert
Son, that's... Perfectly normal, we just won't tell mom, ok?
Geef die man een lintje.

American Reunion
2012

American Wedding
2003

American Pie
1999

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

The Hangover

Bröderna Lejonhjärta
Fantasy / Familie, 1977

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004
seksfeestjezomerbeach housegroup of friendsgross out comedytantramistaken for a special education studentsuperglue seks komedie