• 9.381.493 stemmen

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Actie / Sciencefiction | 150 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Shia LaBeouf, Megan Fox en Josh Duhamel

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 24 juni 2009

Plot Transformers: Revenge of the Fallen

"Revenge is coming."

De strijd op aarde is voorbij, maar die in het universum is net begonnen. Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de waarheid leert over de oude oorsprong van de Transformers, moet hij zijn lot accepteren en zich samenvoegen met Optimus Prime en Bumblebee in hun epische strijd tegen de Decepticons, die sterker terug zijn dan ooit en het plan hebben om onze wereld te vernietigen.

Sam Witwicky

Ron Witwicky

avatar van selfhealing

selfhealing

Pastichio Rocker schreef:

"This surely is a movie that can only be appreciated by sad pimple faced teenagers who never kissed a girl but their mother."

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Was te verwachten natuurlijk, niet dat het iemand wat uitmaakt, uiteindelijk zien we het allemaal weer aan en genieten we er stiekem wel van

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Hmm... RottenTomatoes is inderdaad niet zo positief nee. Op IMDb komt ie wel met een 7.8 binnen, maar dat zal ook nog wel flink zakken denk ik.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Albus Dumbledore schreef:

Die IMDb rating is juist een veel sterker signaal. Tegenwoordig komt de gemiddelde zomer-blockbuster gelijk in de top 100 van de Top 250 dus als dat niet zo is, dan valt hij hoogstwaarschijnlijk tegen (maar zijn er nog genoeg fanboys om de score hoog te houden).

Mr_White schreef:

Ja, al die nieuwe films krijgen (vooral in het begin) belachelijk hoge top 250 noteringen. Laten we hopen dat dit een flop wordt.

avatar van Nomak

Nomak

AddictedToMovies schreef:

Laten we hopen dat dit een flop wordt.

Waar slaat dit nu weer op?

Nomak schreef:

Waar slaat dit nu weer op?

Nou, ik hoop niet dat dit weer zo'n hype wordt als het tenenkrommende eerste deel...

Pastichio Rocker

Je moet voor de grap die comments eens lezen bij zo'n film. Dan weet je gelijk wie het beoogde publiek is van IMDb.

De scores op IMDb zijn vrijwel nog belachelijker dan op MoMe.

AddictedToMovies schreef:

Weer zo'n zeikerd. Kijk hem dan niet en ga ergens anders etteren.

avatar van 88Fabian

88Fabian

paul83 schreef:

Weer zo'n zeikerd. Kijk hem dan niet en ga ergens anders etteren.

Het is gewoon en mening.

88Fabian schreef:

Het is gewoon en mening.

Waar niemand wat aan heeft. Geen toegevoegde waarde voor mensen die overwegen hem te gaan zien.

avatar van 88Fabian

88Fabian

paul83 schreef:

Jawel.als de hype niet waargemaakt kan worden zullen mensen terleurgesteld raken.

Pastichio Rocker

Behalve dan de puisterige tieners die nog nooit een meisje hebben gekust.

avatar van deTuinman

deTuinman

een robot met een spongebob-stem.... godver

tuurlijk ga ik hem kijken, maar waarom maken ze het mij zo moeilijk de film nog serieus (in de zin van, spektakelfilm) te nemen

avatar van wimnoot

wimnoot

Pastichio Rocker schreef:

Behalve dan de puisterige tieners die nog nooit een meisje hebben gekust.

Behalve hun moeder!

88Fabian schreef:

Zucht...zo interpreteer ik zijn opmerking niet. Lees het nog maar eens; 'ik hoop'. Net alsof hij er over inzit dat mensen teleurgesteld raken.

paul83 schreef:

ik vond deel 1 gewoon een k**film, dat is alles! Maar ik zal verder m'n mond dicht houden.

avatar van namingway24

namingway24

Deel 1 was erg matig, en deel 2 zal niet veel beter worden. De special effects zullen vast dik in orde zijn, maar een goed verhaal zal wederom ontbreken. Begrijp me niet verkeerd, goede special effects kan ik zeker waarderen, maar ik moet me ook kunnen investeren in de personages. De trailer zit vol met quasi-ontroerende momenten, maar dat zal waarschijnlijk weinig om het lijf hebben.

Ik weet dat ik alleen conclusies trek uit de trailer, en als ik het fout heb zal ik dat zeker erkennen (ik ga hem sowieso kijken, en waarschijnlijk in imax), maar ik zal zonder hoge verwachtingen de zaal binnengaan.

avatar van Zymovie

Zymovie

avatar van The_Chosen_One

The_Chosen_One

Zymovie schreef:

(ook al hoor ik niet anders dan slecht hier O.o)

Als ik effe terug lees vind ik dat sommige users wel overdrijven. Deel 1 vond ik gewoon goed , en deel twee word naar mijn gevoel veel beter. Ik heb al besteld voor Woensdag dus ik laat wel even horen hoe het was.

PS: Er hoort volgens mij nog geen stem te zijn toch?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Zymovie schreef:

(ook al hoor ik niet anders dan slecht hier O.o)

Zitten alleen maar zure mensen hier op moviemeter

Onzin natuurlijk..

Maar ik denk dat wanneer je deel 1 goed vind dit tweede deel alleen maar beter kan worden, gewoon nog meer van hetzelfde en dat is wat je wilt en mag verwachten toch? ik kijk er in ieder geval naar uit

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Komt deze nou 24 juni uit, of juist 23 juni hier in Nederland?

Op IMDB staat 23 namelijk.

Pastichio Rocker

Wat boeit die ene dag nou?

kArIzMa_Movie schreef:

Komt deze nou 24 juni uit, of juist 23 juni hier in Nederland?

Op IMDB staat 23 namelijk.

23 in pathé ofzo geloof ik,,

24 in alle bioscoops in NL,,

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Klopt

*Joly*

Om heel eerlijk te zijn vond ik die andere poster leuker,,

deze poster maakt het 'n beetje kinderlijk ×D

The_Chosen_One schreef:

PS: Er hoort volgens mij nog geen stem te zijn toch?

Ik denk ut ook niet, maar hoorde dat die 19e uit was, dus ik weet zelf ook niet

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Pastichio Rocker schreef:

Wat boeit die ene dag nou?

Misschien verheugen sommige mensen zich enorm voor woensdag, maar kunnen ze 'm eerder dan verwacht zien?

Wat een vraag ouwe. .

Ik weet genoeg Joly, bedankt.

kArIzMa_Movie schreef:

Wat een vraag ouwe. .

Ik weet genoeg Joly, bedankt.

geen dank hoor

avatar van SPADE VI

SPADE VI

ach kheb me aardig vermaakt met de eerste, de tweede zal ik uiteraard ook gaan zien. Maar echt the hang-over