Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Patrick Lussier
Met onder meer: Jensen Ackles, Jaime King en Kerr Smith
Releasedatum: 12 maart 2009
Plot My Bloody Valentine
"He's gonna break your heart."
Tom keert terug naar zijn geboorteplaats op de 10de verjaardag van de valentijnsnacht slachtpartij, die het leven kostte aan 22 mensen. Tom wordt beschuldigd van de moorden en het lijkt dat zijn oude vlam Sarah de enige is die gelooft dat hij onschuldig is.
Tom Hanniger
Megan
Deputy Ferris
Rosa
Chainsaw
Nightmare on Elmstreet in 3D ? Weet je dat zeker ? Bedoel je New Nightmare, het laatste deel van de Freddyperikelen ?
Nee, hij heeft het over Freddy's Dead: The Final Nightmare (Nightmare on Elm Street 6). De laatste 20 á 30 minuten van die film zijn ook in 3D geschoten.
MacD72
Afgelopen donderdag deze film gezien, premiere in Cinemec in Ede. Echt een geweldige ervaring een horror in 3D.
Het blijft natuurlijk persoonlijk maar ik vond het een geweldige film. veel bloed en tot het einde blijf je twijvelen wie de " slasher" is.
De 3D vond ik een leuke aanvulling, maar zonder had ik de film ook goed gevonden. Maar ik denk ook dat 3D de toekomst gaat worden...
RY1987
Ik heb hem vandaag in de bios gezien maar ik vond hem helaas echt niet goed. Had er wel veel meer van verwacht,
het acteren was meestal erg dramatisch en het verhaal kon ook wel beter.
De 3-D effecten waren opzich wel mooi, maar je hebt er eigenlijk alleen wat aan als je vooraan zit, achterin heb je er niks aan, het 3-d komt echt niet goed tot zn recht.
mauzst
Leuk verhaal en leuke effects, maar eerder grappig dan eng.
Helaas veel te donker met bril, maar al met al een leuke belevenis.
(Tip: ga vooraan zitten)
Jules15
Leuk verhaal en leuke effects, maar eerder grappig dan eng.
Helaas veel te donker met bril, maar al met al een leuke belevenis.
(Tip: ga vooraan zitten)
Hoezo vooraan zitten?:D
Hoezo vooraan zitten?:D
Zodat de 3D effecten spectaculairder zijn en er meer licht is
Ik heb het eerste deel achterin gezeten en tweede deel voor, een duidelijk verschil!
En als extra reden; overlast van u kent ze wel, de aso bioscoop-medelanders
, welke ook áltijd achterin zitten.
evalish
Ik vind een verschrikkelijk movie!
een slechte ondertiteling, want iemand praat, maar kwam de ondertiteling niet aan. En het is niet spannend genoeg.. Ik had eigenlijk meer van verwacht, en de verhaallijn ligt niet goed in elkaar, want einde blijf je toch twijfelen oif wie 's slachter is of niet.
dat is wel jammer! tegenwoordig zie je 3D niet zo vaak.(het lijkt nu wel trend worden) anyway.. mijn mening.
2,0*waard. Sorru!
Klopt. En dat is expres tijdens de scenes dat er een 3D effect in zit, anders vervormd dit het hele effect en beeld. Maar tijdens die scenes viel er nou niet echt veel te lezen, een beetje "aaaaaaaah, iehhhhh, oehhhh"
1* voor Jensen Ackles
1* voor de 3D
1* voor de outfit van de moordenaar
1* voor het wel aardige plot
- 1* voor de scène met de naakte vrouw
Wel een aardig filmpje: 3*
Zodat de 3D effecten spectaculairder zijn en er meer licht is
En als extra reden; overlast van u kent ze wel, de aso bioscoop-medelanders
, welke ook áltijd achterin zitten.
Ooke bedankt als ik er heen ga denk ik eraan;)
Macmanus
Aardige Kermisattractie
3d op deze manier zal het nooit helemaal worden. Natuurlijk ziet het er soms leuk uit, en wellicht wordt het allemaal nog beter. Maar je hebt een bril op je kop en de echt leuke meerwaarde van het effect is als er dingen op je af komen. Daarom ook niet onbegrijpelijk dat het horror genre er weer mee komt. Maar als de film even een soort van verhalend begint te worden is het effect een beetje zinloos. Ben benieuwd of James Cameron en consorten het echt een meerwaarde kunnen geven.
Hier is het duidelijk een gimmick. En zeker een gimmick met potentie. Vooral de dingen die recht op je af komen met hoge snelheid deden me wel even schrikken. Beetje jammer dat het veel te weinig echt gedaan werd. Dat is vooral waar deze film een beetje mee te kampen heeft. Soms werkt het wel en het goor is best leuk. De film wil ook helemaal niets anders zijn dan een gimmick. En dat helpt, naast een stukje waar de twee hoofdrolspelers over een brug lopen en wat vertellen. Is het toch voornamelijk slashen in een niet al te lange film.
Maar het mist daardoor ook wel een beetje de nodige sfeer. Beetje hart voor een boeiende belichting of stijlvolle niet per se goede acteurs is er niet echt. Ook een niet over het hoofd te zien feit waarom franse horror films vaak veel beter zijn. Hebben ook mooie dames in de hoofdrol, maar ze hebben toch vaak ook een echt vrouwelijke uitstraling, en niet zo een huppelkutje imago wat je veel te veel tegen komt in de US horrors.
Al met al wel eens leuk om te doen, hoewel ik de prijs van 12.50 wel wat veel vind, gelukkig kon ik gratis.
3 sterren.
Joeri_000
Vet plot, geniaal verzonnen. Zag ik niet aankomen. Voor de rest niets bijzonders...
Erg grappig om een keer mee te maken, alleen die bril zakte telkens van men neus.. lol..
Aardige Kermisattractie
3 sterren.
12.50?:o In tilburg kost het 7.50/8.50.
Jules15
Er komen wel veel remaks van films!
NIet verkeerd, maar sommig zijn gewoon echt onnodig!
Dadelijk wordt Jaws nog geremaked!:P D
Dat zou wel zonde zijn van zo'n film
My bloody valentine zou nog best goed uit kunnen pakken!
valerio2003
Ik vond de 3D effects tegenvallen en zeker als je bijna achteraan zit maar de film zelf is wel heel erg spannend.De ondertiteling was soms wel slecht vertaald inderdaad.
Jensen Ackles mag er weer eens wezen zoals gewoonlijk.
1* voor Jensen Ackles
1* voor de 3D
1* voor de outfit van de moordenaar
1* voor het wel aardige plot
- 1* voor de scène met de naakte vrouw
Ik verwachtte er niet veel van en daarom viel het me allemaal wel mee.
Het is wel een aardig filmpje: 3*
Jules15
Ik vond hem wel wat tegenvallen!
Wel spannend genoeg maar toch tegenvallend!
Toch leuk om te zien in de bioscoop!
het voorstukje van Ice Age 3 in 3d was ook heel leuk!
SanderSander88
Een voorspelbaar stuk vuil met gimmicky 3-D effecten.
Colombo
Zonder het 3d bril was alles wazig, bril was wel nodig.
Ze konder beter deze film 'de top 10 ergste moorden' noemen. Er was geen scene waar geen bloed in voorkwam, alles was ook wel heel overdreven. Of het ging door het hoofd heen, oog, neus, mond etc.
naast bloed was er ook een 3d 'vij partij scene' ook heel mooi voor de toekomst.
Verder bleef het spanned tot op het eind, 3.5 ster
totalreject
Verrassende horrorfilm met leuke kills.
De originele MBV werd in de slasherboom van de jaren 80 uitgebracht.
Vandaag de dag is de slasher gereduceerd tot slappe remakes uit die tijd.
Zo ook MBV.
Hoewel ik een fan ben Van Jason Voorhees en de Friday the 13th films kan ik nu wel zeggen dat deze remake een stuk beter heeft uitgepakt dan de slappe F13 remake die vorige maand in premiere ging.
De kills hier zijn een stuk bruter (zo hadden ze dat ook moeten doen in F13, dat had tenminste bij Jason gepast) en de spanning is hier ook van een beter niveau.
Het verhaal stelt nog steeds niet veel voor, maar je blijft toch gissen naar de uitkomst tijdens de film.
3-D is een gimmick die we ook al zagen in de jaren 80 (Friday the 13th Part 3, Jaws 3) en ik had hier niet teveel van verwacht.
Toch pakt het best leuk uit. Het enige nadeel is dat het beeld soms bij snelle bewegingen een beetje vaag overkomt. Ook hoorde ik klachten over dat de ondertiteling vaag zou zijn. Toen ik daarop begon te letten bleek dat inderdaad, maar alleen tijdens bepaalde scenes. Geen idee waar dat aan heeft gelegen.
Al met al heb ik me prima vermaakt met deze mix tussen Friday the 13th en Scream. (tenminste, zo is hij het best te omschrijven voor mensen zoals ik, die het origineel niet hebben gezien).
Lunchtime
Vond de 3D effecten niet zo bijzonder, had er meer van verwacht. Heel de film lang met zo'n brilletje opzitten was trouwens ook geen feest maarja dat wist je vantevoren. Voorderest is het een leuke hak en slachtfilm maar het einde is wel heel dubbelzinnig. Het is geen film die je nog een 2e keer wilt kijken.
J-fan
Het is geen film die je nog een 2e keer wilt kijken.
Ik heb de film al 3x gezien
GuyOverboard
Leuke film.
Niet heel bijzonder maar hij was wel goed aan te zien.
Moon__
2,0*waard. Sorru!
helemaal mee eens, (samen met haar gaan kijken xD)
ondertiteling vond ik idd erg slecht
dacht eerst door het 3-D effect te komen, maar het kan ook dat het slecht is gemaakt. (is van belang voor mij en evalish, omdat we doof zijn
anyway, het verhaallijn vind ik beetje slap, want dat zulke verhaallijnen komen wel voor bij andere films. kan nu even geen voorbeeld bedenken.
de spanningsmeter is ook niet heel hoog, het kon beter. ik had ook veel meer verwacht, jammer!
maargoed, het 3-D effecten blijft leuk! ^^
MASTERS
Dom vraagje wellicht, stel ik download deze film...is hij dan gewoon te kijken zonder brilletje via mn eigen tv??
totalreject
Nee.
Ik denk het wel want er is vlgesn mij ook een 2D versie van
TheUltimateRuler
het was wel een vette film..
het enige t minpunten was dat ik hoofdpijn kreeg als ik de ondertiteling las.
en als ik het brilletje afzetten en toen de ondertiteling las, kreeg ik geen hoofd pijn.
en het slappe einde. dat met wie de dader uiteindelijk bleek te zijn

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

The Last House on the Left
Horror / Thriller, 2009