• 9.373.568 stemmen

My Bloody Valentine (2009)

Horror / Thriller | 101 minuten

Genre: Horror / Thriller

Alternatieve titel: My Bloody Valentine 3D

Geregisseerd door: Patrick Lussier

Met onder meer: Jensen Ackles, Jaime King en Kerr Smith

Releasedatum: 12 maart 2009

Plot My Bloody Valentine

"He's gonna break your heart."

Tom keert terug naar zijn geboorteplaats op de 10de verjaardag van de valentijnsnacht slachtpartij, die het leven kostte aan 22 mensen. Tom wordt beschuldigd van de moorden en het lijkt dat zijn oude vlam Sarah de enige is die gelooft dat hij onschuldig is.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

• 2023 stemmen

Waaaauw die poster ziet er erg goed uit. Kijk echt wel uit naar deze film. Heb ook het origineel al besteld, binnenkort maar eens kijken. Erg leuk dat deze in 3D is. Hier kijk ik echt naar uit, meer dan Friday the 13th zelfs.

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Remakes.. Laten we maar hopen op het beste.. Ik heb niet veel vertrouwen in deze regisseur.

• 2023 stemmen

Hier heb ik vertrouwen in !!

avatar van syno

syno

avatar van stephan73

stephan73

syno schreef:

Is dit een vervolg van Valentine? met Denise Richards?

Nee een remake van My Bloody Valentine uit 1981!

syno schreef:

Is dit een vervolg van Valentine? met Denise Richards?

Ik denk niet dat er vlug een vervolg op Valentine gaat komen, want dat was een flop. Alhoewel ik de teleurstelling moeilijk begrijp, was best genietbaar.

avatar van COBHC

COBHC

Zucht. Nog een remake. Beter dan het origineel kan het gewoon niet worden, want het belangrijkste aspect van die film is de sfeer. Wat wordt de eerstvolgende remake? Terror Train?, Happy Birthday To Me?, Graduation Day?

Als ze nou eens de originele My Bloody Valentine uncut gaan uitgeven in plaats van een overbodige remake te maken. De geknipte scene's liggen gewoon bij Paramount, dus ik snap niet waarom ze ons nog langer laten wachten.

avatar van COBHC

COBHC

Ja hoor!

Train

avatar van ASman

ASman

Ik heb de trailer al gezien. Ik zie behoorlijk wat negatieve reacties op deze film : alweer een remake! en dan nog in 3-D! De verontwaardiging is precise groot.

Geen paniek,want de trailer ziet er uitstekend uit en zo ook de eerste blikken op de film. Ik ben persoonlijk erg benieuwd.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

De trailer is inderdaad gearriveerd.

• 2023 stemmen

Trailer ziet er fantastisch uit en gaat het origineel zeker overtreffen zo te zien. Echt benieuwd.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Ziet er niet verkeerd uit. 3D komt weer helemaal terug? Hopen dat deze in ieder geval wat beter wordt dan Scar 3D.

avatar van PsychoTiger

PsychoTiger

Jhaaa! Jensen Ackles van Supernatural!

avatar van funland

funland

ik wil deze film zien! en 3-d lijkt ie me extra cool... nog effies wachten.. ( 2 maand is te lang! )

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Releasedatum is vervroegd naar 5 maart!

avatar van uberjason

uberjason

Ik ben nu al zeker dat ik hem ga zien. remake...no problem bij deze film, en dan te bedenken dat er meer 3-D films komen dit jaar.

My bloody valentine is de eerste 3-D film van 2009, en ook in dit jaar komen Piranha 3-D en Final Destination 3-D: death ride in de bioscopen. Ik denk dat ze allemaal de moeite waard zijn, puur om de 3-D grappen die erin zitten. zaten die er niet in, dan waren de films waarschijnlijk een stuk minder populair.

Alleen al het geluid van harry Warden's mijnmasker is angstaanjagend in de trailer van deze remake, dus ik denk dat, vergeleken met Piranha en Final destination, deze film het hoogst zal scoren op horror level.....kan niet wachten!

avatar van Jules15

Jules15

MOet ik zien in de bioscoop:D net als friday the 13th.

ziet er wel vet uit, maja khoop niet dat et te voorspelbaar wordt.

we zullen zien;)

avatar van ASman

ASman

Verheug me er op

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Alleen al omdat Jensen erin speelt ga ik deze kijken!

avatar van dje-em

dje-em

Verrassend genoeg vrij goede film. De 3d effecten zijn wel leuk. Het plot zit net als zoveel horror films niet helemaal perfect in elkaar. waarom wil de jongen in het begin niet de mijn in? Ga het zien in de bioscoop.

J-fan

Ik hoop dat dit eindelijk een film is die Jensen waard is.

Tot nu toe speelde hij naar mijn mening alleen in waardeloze films.

Wel heb ik gehoord van veel mensen dat het verhaal niet zo goed in elkaar zit en dat het acteerwerk ronduit slecht is.

Maar een feit is toch zeker wel dat Jensen een goede acteur is.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Of het feit dat Jensen een KNAPPE acteur is?

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Jensen is zowel een knappe als goede acteur! Er is echt niks op die man aan te merken, ja alleen dat hij wel eens wat meer rollen mag gaan vertegenwoordigen.

Rianneke_Dan schreef:

Helemaal mee eens!

avatar van DeCol

DeCol

Een vriend van me is een week naar New York geweest en heeft de film daar gezien. Volgens hem was het zeker een vette film, zoals hij het zei in de stijl van Saw. Ik ben dus benieuwd en wil hem zeker zien!

DeCol schreef:

Saw?

Dat is niet het eerste waar ik aan denk, maar we zullen zien

Kweet nog niet zo goed wat ik ervan moet verwachten

avatar van Shora

Shora

Ik heb net de trailer gezien en ik kan niet wachten

tot hij uit is. Ik heb benieuwd hoe het word met 3-D, lijkt me wel gaaf omdat het een horror is.

avatar van Friac

Friac

Als remake is My Bloody Valentine 3D een van de betere slasherremakes die ik de laatste jaren al gezien heb. Ik ben zeker en vast een groter liefhebber van het origineel - met zijn heerlijke jaren 80-sfeertje, zijn duister mijnsfeertje dat veel meer aanwezig was (het aantal mijnscenes lijkt me teruggedrongen te zijn in de remake) en zijn sfeervoller einde - , maar My Bloody Valentine 3D is op zich best wel eens leuk. De moorden zijn vrij bloederig, de moordenaar is vrijwel even eng (een bijzonder geslaagde outfit eigenlijk) en het verteltempo zit goed. Men heeft gepoogd het verhaal iets meer diepgang te geven, maar dit gaat helaas ten koste van het Valentijnfeest-idee (hier is een sprake van een gedwarsboomd Valentijnsfeest, waardoor de jongeren uitwijken naar de verlaten mijn) en net omdat de film meer diepgang wil bieden zijn de plotholes en onuitgewerkte elementen veel storender dan in het makkelijke origineel.

De remake volgt zeker en vast niet slaafs het origineel, wat goed is (mijns inziens kan op die manier het origineel nooit overtroffen worden), maar biedt genoeg vernieuwing en enkele leuke referenties naar de originele film uit 1981.

Van de 3D heb ik helaas niet veel meegekregen, dus ik ben benieuwd naar de recensies van Belgen en Nederlanders, die het geluk zullen hebben de film met de nieuwe generatie 3D-brillen te bekijken. Zelf zag ik de film eergisteren in Bangkok, en hier in Thailand werkt men blijkbaar nog steeds met de blauw-rode brilletjes. Resultaat: een bijzonder flou beeld en geen echt overtuigende 3D-effecten. Zonder 3D-Thaise stijl had de film me allicht meer kunnen bekoren.

avatar van AGoos

AGoos

leuk hoor die 3d...maar ik gok dat deze film op dvd een stuk minder leuk gaat zijn...zo bijzonder is hij niet

avatar van aerts007

aerts007

Gewoon een paar Duvels drinken, is hij ook 3d op dvd!