Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Patrick Lussier
Met onder meer: Jensen Ackles, Jaime King en Kerr Smith
Releasedatum: 12 maart 2009
Plot My Bloody Valentine
"He's gonna break your heart."
Tom keert terug naar zijn geboorteplaats op de 10de verjaardag van de valentijnsnacht slachtpartij, die het leven kostte aan 22 mensen. Tom wordt beschuldigd van de moorden en het lijkt dat zijn oude vlam Sarah de enige is die gelooft dat hij onschuldig is.
Tom Hanniger
Deputy Ferris
Rosa
PsychoTiger
WEEEEH:'( Ben ik te jong voor... Maar dan ga ik 'm lekker kopen^^
Maar op zo'n doodgewone huis-tv is de 3D effect niet groot. Dan moet je halve meter voor de TV zitten...:(
Phoebe318
Ik ben benieuwd naar deze film!
Mede omdat Kerr Smith erin mee speelt.
Conspiracy
Komt deze dan in alle bioscopen als 3D film of bepalende bioscopen. Het ziet er wel erg vet uit.
uberjason
Ik ga hem zeker kijken! ik vond het altijd jammer dat ik Jaws 3-D, Friday the 13th 3-D en Amityville 3-D nooit heb gezien omdat ik daar te jong voor was, dus dit jaar ga ik me helemaal tegoed doen aan 3-D horrorfilms die uitkomen.
Misschien is het ook wel cool om The birds 3-D te gaan kijken, alleen weet ik niet of er in de planning ligt, die film als 3-D in de bioscopen te knallen.
My bloody valentine lijkt me in ieder geval super.
$pecial
Lijkt me een leuk filmpje dit, jammer dat ie niet overal draait, maar dat kan ook niet anders..de 3d techniek is niet in alle bioscopen terug te vinden. Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Den Haag zijn de plekken om deze film te kunnen zien!
cales77
de recenties zijn geloof ik vrij positief, wordt dus een bioscoop bezoekje.......3d maakt het wel leuk
Josh__
Vandaag naar de film geweest. Kreeg een brilletje mee. Was erg druk.
Ik vond het een goede film de hele zaal schrok bij bepaalde momenten gewoon. Af en toe langdradig maar ik raad iedereen de film aan.
Wat wel jammer is, is dat het beeld soms een beetje vervaagd en de contrast verhouding soms raar is. Maar verder een uitstekende horror film.
Jonkovich
kon online niet reserveren dus gister op de gok naar pathé arena gegaan.. je raad het al; uitverkocht
Threeohthree
Woon zelf in groningen, of ik heb niet goed gekeken maar als ik de website moet volgen gaat de film pas op donderdag in première.
Josh__
Zaterdag was die al in premiere, Was er zelf heen gegaan in Pathe Spui Den Haag. Draaide om 00:00.
RockyB
Moet Boogeyman gelijk geven. Deze film gaat bij ons in Groningen morgen pas in premiere. Gelukkig draait hij 5x op een dag, zodat hij wel niet elke keer volledig uitverkocht zijn.
Shora
Weet iemand of deze in cinestar enschede speelt?
wil em supergraag zien
marcjeb
ik heb hem gezien,(premiere in schagen 00:00 zaterdag) met brilletje natuurlijk. Hij was echt vet, het verhaal boeide niet zo, maar het moorden zag er zo gruwelijk uit, je kon de lichamen gewoon 3D in kijken, en je zag hoe de mensen afgemaakt werden en af en toe echt goeie schrik momenten. Ook zat er een stukje zoek/speur werk in wie nou de dader was dat maakte het ook wel spannender !!
Goeie Horror met name dankzij het 3D effect
marcjeb
er zijn meer plekken
!!
JacoBaco
Inderdaad, al kijk je alleen al maar op Film : My Bloody Valentine 3D (2009) : Bioscoopagenda Nederland - biosagenda.nl En daar kom ik om te beginnen al 10 ( ipv 4) plaatsen tegen waar hij draait .
PsychoTiger
3 vraagjes:
1. Wanneer komt ie op DVD??
2. Kan je hem ook zien met zo'n rood/blauw brilletje?
3. Als je de DVD koopt, zit er dan gratis zo'n 3D bril bij?
The Godjoshi
O k e
zonder meer een van de slechtste films ooit, het verhaal gaat nergens over, trouwens welk verhaal. het acteren is slecht de 3d actie is niet geweldig op sommige stukjes na. er zit geen spanning in alles is te voorspelbaar en nogmaals echt een te slechte film.
en dan hoop je nog dat de 3d effecten echt wat met je doen maar ook dat zat er niet in helaas pindakkas veel van verwacht maar echt te slecht een dikke 1
Regan_Robbie24
okay een vriendin van mij had een afgrijselijke opmerking over deze film.. is het waar dat ie vertaald is ?? want dan is dat zegmaar zeer teleurstellend want ik haat voice-overs xD =[
JacoBaco
Mmm,. Ik zal niet weten waarom ze dat willen doen. Dus hebben ze het ook niet gedaan.
Hou het er maar op dat je alleen voiceovers krijgt bij films als bijvoorbeeld Wall-E. Want zo'n film is vooral leuk voor kinderen en die hebben moeite met engels, maar ook vaak met de ondertiteling. Dus krijgt zo'n film een nederlandse voiceover zodat het ook voor kinderen goed te volgen is. Maar waarom zouden ze dat bij een film als My Bloody Valentine 3D doen?? Ik denk persoonlijk dat jou vriendin ernstig in de war is.
Maar stel.. stel stel stel dat ze inderdaad gelijk heeft, dan is het alsnog iets heel lomps.
Dat is bijna hetzelfde als dweilen met de kraan op en water naar zee dragen.
Regan_Robbie24
jaah dat dacht ik ook al.. vooral omdat het een 'horror'film is.. ik heb friday the 13th ook al gezien en heb ook wel interesse in deze..
maar thank god is 't dus niet vertaald,, op www.mustsee.nl staat het ook niet.. geen OV of NL.. dus ik dacht al:P thanks !!
SpooXxX
Zowel het verhaal, de uitwerking als de plotwending stellen niet veel voor. De 3D effecten hebben soms een mooie uitwerking . Echter voor het grootste gedeelte van de film niet. Heel vaak kreeg het beeld een slechte kleur. Waardoor het leek alsof ik keek naar een internetfilmpje van hele slechte kwaliteit.
Ik zit met smart te wachten op Final Destination 4. Deze is ook in 3D. Nu maar hopen dat het 3D aspect stukken beter benut wordt bij deze film.
Mr_White
- 2067 berichten
Leuk voor een keer. De 3D effecten zijn op zich wel geinig maar verder heeft de film niet veel te bieden.
SuperSideSwipe
Leuk weer eens zo een 3D film. Film op zich was weinig bijzonder.. maar ook niet echt slecht.
Standaard slasher film.
De vorige keer dat ik een 3D film in de bioscoop zag was het iets van 17 jaar geleden met Nightmare on Elmstreet A final Nightmare.
Aantal momenten was de 3D aardig uitgewerkt, maar eigenlijk zaten er te wijning an dergelijke momenten in. Vaak had je een tijd niet eens meer echt door dat je in 3d zat te kijken.
Toch zeker aan te raden.
Leviathan
Ik heb 'm net gekeken in de bioscoop in tilburg, maar had qua 3D wel wat meer verwacht zaten wel paar leuke effecten maar er hadden er wel meer in gemogen verder is dat 3D alleen erg vervelend het is vaak te donker en wazig.
Het verhaal was niet echt bijzonder, maar zeker ook niet slecht en de moorden waren ook wel leuk..
Alles bij elkaar toch wel aardig filmpje en in vergelijking met velen andere horrors van deze tijd zeker een goeie dit.
Spartaan1986
Redelijk spannende en soms grappige horrorfilm met een voor mij onverwachte ontknoping. Het 3D gebeuren voegde weinig toe in vond ik.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Erg aangename film. In het verhaal zitten een aantal grote plotgaten, maar ik was aangenaam verrast door het ongegeneerde gebruik van bloot en bloed. De scenes met de blote dame op de parkeerplaats behoren tot de leukste die ik in tijden in een slasherfilm heb gezien!
dragonlady1982
ik wil hem ook graag zien
lijjkt me erg gave film
en jensen ackles speelt mee
alleen jammer ze draaien hem niet in elke bioscoop:(
CrazyMovie
Ik vond het gewoon een perfecte film, na de film leek het alsof je elk moment de mijnman tegenkomt.:P. Het was ook een hele verassing aan het eind.
GrobbekuikenXL
Standaard slasher film.
Toch zeker aan te raden.
Nightmare on Elmstreet in 3D ? Weet je dat zeker ? Bedoel je New Nightmare, het laatste deel van de Freddyperikelen ? Er was ook Jason goes to hell, the final friday . Friday the 13th 3D was wel leuk in 1982 of zo dus ben wel benieuwd naar deze. My bloody valentine uit 1981 of zo is best aardig, ze hebben hem destijds alleen zwaar gecensureerd. Ben benieuwd of de 3D effecten inderdaad zoveel beter zijn dan in de jaren tachtig. In mei is deze film al in de USA te bestellen in 3D met 4 3D brilletjes. Het effect is niet op elke TV even goed en op de laptop al helemaal niet.

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan