• 9.383.014 stemmen

Terminator Salvation (2009)

Sciencefiction / Actie | 115 minuten / 118 minuten (director's cut)

Genre: Sciencefiction / Actie

Speelduur: 115 minuten / 118 minuten (director's cut)

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Verenigd Koninkrijk / Italië

Geregisseerd door: McG

Met onder meer: Christian Bale, Sam Worthington en Anton Yelchin

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 3 juni 2009

Plot Terminator Salvation

"The End Begins."

De film speelt zich af in post-apocalyptisch 2018. John Connor heeft als lot het leiden van de opstand tegen Skynet en haar leger van Terminators. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright, een vreemdeling wiens laatste herinnering is dat hij in een cel op de executie van zijn doodstraf zat te wachten. Connor moet bepalen of Marcus gezonden is vanuit de toekomst, of gered is vanuit het verleden. Samen trekken ze ten strijde tegen Skynet.

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Iets dat we alleen maar kunnen hopen

avatar van The Oceanic Six

De nieuwe trailer lijkt toch wat verwachtingen bij me te kweken. Grafisch prima...alleen zegt het nog niks over de Terminator sfeer die er moet zijn. En Arnold ontbreekt en dat blijft zonde nr 1.

avatar van DVD-T

DVD-T

Een Terminator zonder Schwarzenegger, ik ben er een beetje huiverig voor.Hij ís nou eenmaal "The Terminator".Toch belooft de trailer genoeg leuks.En tevens vind ik het tof dat het zich nu eindelijk eens een keer in de toekomst gaat afspelen, iets waar ik als fan toch wel naar uitkijk.

DVD-T schreef:

Ik heb in ieder geval gezien dat een Terminatorfilm met Schwarzenegger ook kan tegenvallen. Tegenvallen wil niet zeggen slecht, maar T3 viel voor mij in elk geval tegen.

Arnold is toch wel een beetje het boegbeeld van de Terminator franchise, maar 1 ding is zeker. Een Terminatorfilm met Arnold hoeft niet altijd goed te zijn en een Terminatorfilm zonder Arnold hoeft niet altijd slecht te zijn. (dat moet alleen nog blijken )

Ergens het wel jammer, maar we hebben hem nu als badguy gezien en als de held. Ik vind het eigenlijk wel genoeg zo. Deel 3 deed soms erg kinderachtig aan en dat vind ik een groot nadeel. Deel 2 ging ook al die kant op, maar bleef binnen de grenzen.

avatar van Hectometersnor

Hectometersnor

Net als de eerste teaser ben ik niet helemaal overtuigd. De film lijkt mij nog steeds erg vet en een spektakel worden, maar ik vind deze tweede trailer toch een beetje tegenvallen. Onevenwichtige muziek die totaal niet bij de beelden passen en het zijn allemaal beetje losse shots met een voice-over die geen enkele duidelijkheid geeft.

De film ga ik zeker bekijken in de bioscoop en ik kan ook niet wachten omdat mijn vertrouwen in de film zelf heel erg groot is, maar de trailers vind ik simpelweg tekort schieten

JacoBaco

Als de trailer tegenvalt, dan is de film goed. Zo werkt het nou eenmaal heel vaak.

Ik heb nu al zovaak trailers gezien dat ik dacht van,. zo die film moet wel heel goed zijn. Als ik bijvoorbeeld (een recent voorbeeld) afga op de trailer van The Day That The Earth Stood Still. Dan ziet het er veelbelovend uit. Ga je de film vervolgens kijken, dan blijkt het ineens erg tegen te vallen. De trailer van Transformers vind ik bijvoorbeeld ook beter dan de film.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is. Een trailer kunnen ze zo mooi en zo slecht maken als dat ze willen, maar ik vind een trailer altijd een soort schijn die bedriegd. Het zegt in veel gevallen weinig over de film. Het geeft vaak een vertekend beeld. Uiteraard uitzonderingen daargelaten.

En dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen trailers meer kijk. Ik bekijk ze juist volop.

avatar van Hectometersnor

Hectometersnor

Ben ik het ergens wel mee eens ja, al zijn er voldoende trailers die slecht zijn en ook een hele slechte film is haha. Maar ik heb alle vertrouwen erin dat dit echt een topfilm gaat worden. Hij heeft alles in zich om echt strak te worden. Ik kan niet wachten, hopelijk nog een beetje fatsoenlijke trailer in de tussentijd.

Dat meen je niet?

Als je nou is je eigen link opent en kijkt bij de reacties die daar geplaatst zijn dan vind je het antwoord al.

Maar ik bespaar je de moeite. Het is:

The Day The World Went Away - Nine Inch Nails

Nine Inch Nails - The Fragile (1999) - MusicMeter.nl

avatar van 606

poster is ten goede veranderd.

avatar van The Last

The Last

man man man die posters worden elke keer weer lelijker. Die trailer ziet er voor een spektakelfilmpje aardig uit, maar dit heeft toch weinig van doen meer met een Terminatorfilm?? Eerder zo'n Alien vs Predator ding ofzo...

avatar van Wesley29m

Wesley29m

De trailer heeft zeker mijn interesse gewekt!!

En met Bale, die afgelopen jaar met The Dark Knight de "beste film van 2008" op zijn naam zette, kan dit toch niet misgaan lijkt me..

Helaas geen Arnie. Dus hopelijk weet Bale er iets moois van te maken, en doet 'ie ons niet tenenkrommend terug verlangen naar de Gouvernator himself.

Strakke trailer in elk geval, dus kom maar op!

avatar van finalman

finalman

Wesley29m schreef:

Helaas geen Arnie.

Wie zegt dat? Er is noch bevestigd noch ontkend dat Arnie erin meedoet, kan evengoed een cameo zijn of een stemverlening.

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Ze hebben zijn hoofd digitaal 'ergens' opgeplakt geloof ik

avatar van finalman

finalman

heb ik ook gelezen, maar we gaan wel zien zeker

avatar van Phoenix

Phoenix

Zoveelste trailer met Nine Inch Nails. Prima muziek, maar ze mogen nu wel weer iets anders verzinnen.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Vette poster!!!:D

avatar van 009

hoop dat arnie in de film eens te zien is of te horen valt.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Goede poster!

Niet iets wat voor zou komen in Arnie's Terminator periode maar desalnietemin wel mooi en niet al te druk.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

finalman schreef:

Schwarzenegger wil wel een cameo doen in deze film, maar heeft heeft in een interview aangegeven dat hij bang is, en dus niet wil dat McG vooral dankzij zijn voorkomen in deze film, de film gaat verkopen. Meer als een cameo wordt het sowieso niet.

avatar van Voodoo

Voodoo

Ze maken een trilogy, netzo als Lord of the Rings, dit is de eerste van de reeks, zoek maar eens op internet.

avatar van aerts007

aerts007

Phoenix schreef:

Muziek past in het plaatje, toch niets mis mee?

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Linda Hamilton heeft eindelijk bevestigd dat de film begint met een voice-over van haar!

Jaxxx schreef:

Oy, beter! Leuk, ik ben benieuwd wat ze gaat vertellen.

avatar van roc12345

roc12345

de strijd gaat tussen de Transformers en Terminators

dit jaar en ik denk dat het op basis van de trailers terminators worden

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Hmmm, Transformer Vs Terminator.... Ik ruik een plot voor een nieuwe film!

Pastichio Rocker schreef:

Hmmm, Transformer Vs Terminator.... Ik ruik een plot voor een nieuwe film!

Dat zou dan meteen een van de verschrikkelijkste films ooit worden.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Albus Dumbledore schreef:

Dat zou dan meteen een van de verschrikkelijkste films ooit worden.

Dan zal ik maar niks vertellen over mijn andere idee: Alien Vs Predator. Kan nooit goed gaan zoiets.

• 2041 berichten

Wow. Die is wel echt heel gaaf! Die moet op moviemeter komen!

avatar van dumble

dumble

Hebben jullie de anitmated poster al gezien:

Terminator Salvation Poster - sonypictures.net