• 9.373.131 stemmen

Crank: High Voltage (2009)

Actie / Komedie | 96 minuten

Genre: Actie / Komedie

Alternatieve titel: Crank 2

Geregisseerd door: Mark Neveldine en Brian Taylor

Met onder meer: Jason Statham, Amy Smart en Dwight Yoakam

Plot Crank: High Voltage

"Stay Charged, Stay Alive!"

Chev Chelios (Jason Statham) komt bij zinnen in de handen van enkele Chinese bendeleden die zijn hart stelen en vervangen door een kunsthart. Dit werkt op batterijen die een regelmatige elektrische schok nodig hebben, om te blijven functioneren. Voor Chev volgt een race door Los Angeles, om alles weer recht te zetten, wraak te nemen en zijn hart terug te vinden.

avatar van Crook

Crook

@ prenden & silversurfer.. spoilers!!

verder supervette film! net zo baldadig als deel 1

nou foei das niet echt spoiler!!!!

als ik nou de clue of het verhaal weggeef

beetje te overdreven crook

Knettergekke film

jirachi03

Wel vermakelijk om ooit eens te zien ,maar het is in elk geval niet herhaling vatbaar

avatar van ASman

ASman

Sorry, de 5 blijft staan. Het is gewoonweg een fantastische bullshit-film ( maar wel een heerlijk - en met liefde voor de genres -gemaakte bullshit-film ).

avatar van De Bleek

De Bleek

Je blijft je hier elke minuut weer over verbazen wat er gebeurd. Heb zelden zulke slecht films gezien

jirachi03

Ik zat ook verbaasd voor de Tv ,maar ik vond hem niet slecht niet goed.

avatar van neforce

neforce

Wat een boutfilm!

Dit 2e deel is echt wayyyy over the top...

1 dikke grote bagger!

1,5 * voor alle moeite...

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Dit viel mij flink tegen... ondanks dat ik geen fan van Jason Statham ben heeft deze in heel wat betere films gespeeld

avatar van stampertje71

stampertje71

wat een overdreven bullshit film. dit gaat werkelijk nergens over.

avatar van snip

snip

wat een k*t film !

deel 1 vond ik wel aardig maar deze is echt over te top en gewoon irritant om naar te kijken met al die flitsende beelden.

slecht verhaal.

2* voor Jason Statham

avatar van nitsuj2

nitsuj2

echt geweldig!! lekker over de top, wat je wil als je der aan begint

Lang geleden dat ik deze film heb gezien..:P

Maar ik weet dat het een leuke vervolg was van Crank 1. De film wist mij 'weer' de hele tijd vast te houden en werkte zeer op me lachspieren. Net als deel 1.

p.s Ik ben grote fan van deze beste Statham. Vind hem persoonlijk de nieuwe action-hero anno 2000. Hopelijk kunnen we nog lang van hem genieten.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Lang geleden dat ik deze film gezien heb ?????

Wat is lang geleden bij jou? want het is een film uit 2009 dus zo heel lang kan het niet geleden zijn. Lachwekkend wat mensen ooit kunnen beweren

avatar van Kricky

Kricky

hoe kan het dat ik hiervan geen recensie heb gelezen in de kranten?

en ik heb hem ook niet in de bioscoop zien verschijnen.

Hoe kan dit??

mcdaktari schreef:

Lang geleden dat ik deze film gezien heb ?????

kijk zoveel dat ik deze al in mei ergens gezien heb.. ik vind dat lang.. goed ? mag dat boeiend trouwens ga even films kijken ofzo..

avatar van on0er

on0er

b film en tis niet waard om er tijd aan te besteden.

avatar van bokje1989

bokje1989

Deel 1 van Crank zat al vol onzin, maar deel 2 gaat nergens meer over.

avatar van glaedr

glaedr

Er wordt wel erg negatief gedaan over deze film, het mag dan wel een bullshit film zijn, zo belachelijk dat deze film niet serieus kan worden genomen, maar het is nou eenmaal het stijltje die de regisseur wil scheppen. Deel 1 vond ik dan wel beter, maar met de ervaring van film 1 kijkend naar deze film, vond ik dat er hilarische stukken tussen zaten. Als Jason Statham er niet in zat had ik veel lager gestemd. Maar om nou een 1 te geven terwijl Jason Statham erin speelt is al taboe op zich.

glaedr schreef:

Totaal meej eens. Als je het eerste deel al niet wat vond qua stijl.. moet je de 2e deel ook niet kijken. Maarja, dr zijn mensen die blijkbaar hun mening geven, terwijl die totaal niet gepast is.

Waarom? weet ik niet

Zonder, want het haalt iets omlaag terwijl dat niet verdient is.

avatar van cfreak24

cfreak24

Deel 1 vond ik echt heel vet. Maar deel 2 vond ik net ietsje te overdreven. Opzich was die wel vermakelijk maar er zaten te veel "wtf" momenten in. 2,5*

avatar van ElGringo

ElGringo

Geweldige bullshit dit!!! Ik ben het helemaal met glaedr eens

avatar van pcgladiator85

pcgladiator85

Dit is toch geweldig vermaak! Ik heb ook nog nooit zo'n grote portie vage karakters in een film gezien. Echt zwaar over de top maar wel super gaaf.

avatar van papaEd

papaEd

Deel 1 was top deel 2 veel te overdreven actie.

leuk om een keer te zien maar daar heb je alles meegezegd.

avatar van pg-love

pg-love

een goeie film was het heb me wel vermaakt tijdens deze film maar Crank (deel 1) blijft zoiezo beter..

avatar van Avitas Sibannac

Avitas Sibannac

Iets minder dan het eerste deel maar vooral heerlijk over the top alweer.

Nog meer dan in het eerste deel.

Heerlijk dat continue 'yeah' gevoel en een (wtf?) smile tot achter de oren.

Voor de rest is Crank: High Voltage niet meer dan een herhalingsoefening van Crank.

Vooral de versnelde montages deden me denken aan films als Tetsuo en The Living and The Dead. Het werkt hier wel vrij goed maar in twee vorig genoemden was de uitvoering beter en indrukwekkender.

Verder zijn er geen gelijkenissen tussen deze films.

Hoewel het eerste deel wel het betere is, is dit opnieuw pure nonsens in sneltreinvaart.

Fijn entertainment.

Dikke 3,5 *

avatar van themaniacboy

themaniacboy

Verdient een veel hogere waardering vind ik.

Een hele goede actiefilm, met goede humor, niet zo goed als de eerste maar hij haalt het niveau wel van de eerste.

Zeker de moeite waard om er een avond aan te spenderen.

avatar van el padrino

el padrino

vette vette film.

voor de film hitman hadden ze ook jason statham moeten pakken.5

avatar van Mr. Olaf

Mr. Olaf

Ik ben benieuwd naar deze film, vond het eerste deel de moeite waard.

Ik ga deze snel kijken!

Enkele onzinberichten verwijderd.