Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Jason Statham, Amy Smart en Dwight Yoakam
Bekijk via Viaplay
Bekijk via CANAL+
Plot Crank: High Voltage
"Stay Charged, Stay Alive!"
Chev Chelios (Jason Statham) komt bij zinnen in de handen van enkele Chinese bendeleden die zijn hart stelen en vervangen door een kunsthart. Dit werkt op batterijen die een regelmatige elektrische schok nodig hebben, om te blijven functioneren. Voor Chev volgt een race door Los Angeles, om alles weer recht te zetten, wraak te nemen en zijn hart terug te vinden.
Chev Chelios
Venus
Dark Chocolate
Orlando
Metalfist
Lijkt me gewoon een herhaling van deel 1 te zijn maar deel 1 was wel vrij goed dus misschien ka dit nog wel redelijk goed uitdraaien, zeker met Statham.
obezzi
omg gaan ze een deel 2 maken van die vreselijke film??? ongelofelijk. ga deze hoe dan ook zeker NIET kijken.
Mr.VS
Niet normaal meer in hoeveel films Jason Statham dit jaar en volgend jaar meespeelt, hij heeft het er maar druk mee
FillumGek
Sowieso belachelijk dat hij die val in het eerste deel overleefd natuurlijk
Maar ik kijk hier zeker naar uit!
Herisson
Net deel 1 gezien, 3,5***
Hoop dat deel 2 dat nog overtreft.
Statham is een echte tussendoor-niet nadenk-actiefilm-acteur!
The transporter-films zijn ook aanraders als je hier van houdt.
Tha Luz
Wtf!
Hij ging toch dood in het eerste deel? xD
Wel cool dat ze dan nog een vervolg met hem durven te maken:)
Prudh
Wat een hondslelijke poster zeg. Ik kijk zó niet uit naar een vervolg op het fantastische deel 1...
Uier
- 2006 berichten
Wtf!
Hij ging toch dood in het eerste deel? xD
Wel cool dat ze dan nog een vervolg met hem durven te maken:)
In deel 2 zal deel 1 als een trip beleefd zijn, waarna hij nogmaals op bed wakker wordt.
Quaest
Ah! ik ga zeker in bioscoop gaan kijken! Crank 1 is gewoon een geweldige film.
kArIzMa_Movie
Een vervolg met Jason Statham weer? Sjongejonge.
Ookal klopt dat, is en blijft het een zinloos vervolg.
Leland Palmer
Ookal klopt dat, is en blijft het een zinloos vervolg.
Allesbehalve dat. Het eerste deel was gewoon heerlijk vermaak waar een tweede deel hetzelfde kan bieden. Zou niet weten waarom het zinloos zou zijn. Crank was geweldig en word erg hoog gewaardeerd over het algemeen. Als dit weer zo'n adrenalinetrip als deel één word is dat alleen maar positief en genieten geblazen. Niks zinloos aan...
kArIzMa_Movie
Zou niet weten waarom het zinloos zou zijn.
Onmogelijk dat Chev Chelios die klap heeft kunnen overleven, ook al knipperde hij nog even!
De denkpatroon van de makers gaat als volgt: Wat leverde de film veel geld op, zeg! Weet je wat we doen? We brengen Chev Chelios gewoon weer tot leven, en maken een vervolg.
Hun hebben geen enkel idee, dat het eerste deel verkracht wordt.
matthijs_013
Was het eerste deel geweldig genoeg om "verkracht" te kunnen worden? Gewoon simpele Hollywood entertainment waarbij je niet moeilijk moet doen om het verhaal. Héél de film was onwaarschijnlijk, dus er kan makkelijk een deel 2 komen. Ze zullen vast wel iets zeggen als dat het einde ingebeeld was of iets dergelijks.
kArIzMa_Movie
Was het eerste deel geweldig genoeg om "verkracht" te kunnen worden?
Heel de film is niet onwaarschijnlijk trouwens.
- De makers zijn er voor.
- Het publiek is er tegen.
Leland Palmer
In deze zin maak je gewoon duidelijk dat je Crank niet hebt gezien.
Ik zou niet te veel nadenken bij het idee dat Chelios in deel één dood gaat. Is er niet een andere versie dat hij bijft leven trouwens? Ik zie graag een tweede deel na het heerlijke deel één. Ongeloofwaardig is het toch al, puur vermaak en een tweede deel lijkt me gewoon een prima zet van de makers.
kArIzMa_Movie
Onzin, recent nog gezien. Kijk maar bij de film zelf.

Wat een lelijke poster trouwens. Lijkt me onmogelijk de echte.
Leland Palmer
Niks onzin. Je kan ook liegen.
Nu begin je kinderachtig te doen.
Leuk dat jij en je vriend het eens zijn. Ik hoor veelal positieve dingen over dit vervolg. Lijkt me trouwens beter om conclusies te trekken nadat je deze film hebt gezien.
Zijn we het toch nog een keer eens. Niet echt mooi, maar wees gerust hoor, er komen vast nog vele anderen. Voer maar een correctie door als je een betere kan vinden.
matthijs_013
Tsja, twee mensen tegen de film. Je hebt groot gelijk, dat bewijst wel dat "het publiek ertegen is".

kArIzMa_Movie
Ik sprak hem eergister, vandaar dat ik hem even noem. Toen ik te horen kreeg dat er een tweede deel op komst is, ben ik dit gaan bespreken met veel filmliefhebbers. Veel daarvan waren het met mij eens (Let op! ik zeg niet iedereen).
Zegt iemand die "Niks onzin. Je kan ook liegen." zegt
En trouwens, je had het over "het publiek" en noemde alleen jullie twee. Als er meerderen waren, had je dat moeten zeggen voordat je met die onzinnige beweringen kwam.
kArIzMa_Movie

(ben vergeten een emoticon te plaatsen, bij deze staat ie er)
matthijs_013
Ach, het was voor je uitleg gewoon een domme opmerking, dus het kan net zo goed zijn dat je twee mensen als het publiek ziet. Moet je niet anderen de schuld van geven, want dat maakt jou ook niet echt volwassen
. Maarja, dit is doelloos, dus terug ontopic.
speedfreak
na dit super geniale eerste deel wil ik zo vlug mogelijk het tweede zien
ik zou wel willen weten hoe ze het uitleggen dat hij nu niet dood is gegaan

Crank

The Bank Job
Misdaad / Thriller, 2008

Crank
Actie / Misdaad, 2006
prostituerenhorse raceheartcigarettestripclubelectric shockvervolgflashbacktourette syndromebendeschietpartijpublic sex cigarette smokingherenhuisfoot chasesurgerytaser duringcreditsstingerabsurdismultraviolence