• 9.372.317 stemmen

Crank: High Voltage (2009)

Actie / Komedie | 96 minuten

Genre: Actie / Komedie

Alternatieve titel: Crank 2

Geregisseerd door: Mark Neveldine en Brian Taylor

Met onder meer: Jason Statham, Amy Smart en Dwight Yoakam

Plot Crank: High Voltage

"Stay Charged, Stay Alive!"

Chev Chelios (Jason Statham) komt bij zinnen in de handen van enkele Chinese bendeleden die zijn hart stelen en vervangen door een kunsthart. Dit werkt op batterijen die een regelmatige elektrische schok nodig hebben, om te blijven functioneren. Voor Chev volgt een race door Los Angeles, om alles weer recht te zetten, wraak te nemen en zijn hart terug te vinden.

avatar van Metalfist

Metalfist

Lijkt me gewoon een herhaling van deel 1 te zijn maar deel 1 was wel vrij goed dus misschien ka dit nog wel redelijk goed uitdraaien, zeker met Statham.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Dit is het vervolg op Crank. Het wordt zeker genieten!!

avatar van obezzi

obezzi

omg gaan ze een deel 2 maken van die vreselijke film??? ongelofelijk. ga deze hoe dan ook zeker NIET kijken.

avatar van Mr.VS

Mr.VS

Niet normaal meer in hoeveel films Jason Statham dit jaar en volgend jaar meespeelt, hij heeft het er maar druk mee

avatar van FillumGek

FillumGek

Sowieso belachelijk dat hij die val in het eerste deel overleefd natuurlijk

Maar ik kijk hier zeker naar uit!

avatar van Herisson

Herisson

Net deel 1 gezien, 3,5***

Hoop dat deel 2 dat nog overtreft.

Statham is een echte tussendoor-niet nadenk-actiefilm-acteur!

The transporter-films zijn ook aanraders als je hier van houdt.

avatar van Tha Luz

Tha Luz

Wtf!
Hij ging toch dood in het eerste deel? xD
Wel cool dat ze dan nog een vervolg met hem durven te maken:)

avatar van Wouter

Met Corey Haim....

avatar van Prudh

Prudh

Wat een hondslelijke poster zeg. Ik kijk zó niet uit naar een vervolg op het fantastische deel 1...

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Tha Luz schreef:
Wtf!
Hij ging toch dood in het eerste deel? xD
Wel cool dat ze dan nog een vervolg met hem durven te maken:)

In deel 2 zal deel 1 als een trip beleefd zijn, waarna hij nogmaals op bed wakker wordt.

avatar van Quaest

Quaest

Ah! ik ga zeker in bioscoop gaan kijken! Crank 1 is gewoon een geweldige film.

kArIzMa_Movie

Een vervolg met Jason Statham weer? Sjongejonge.

Uier schreef:
Bron?

Ookal klopt dat, is en blijft het een zinloos vervolg.

avatar van mafiaferzeti

mafiaferzeti

Whaaaat deze film wil ik zeker zien!!!!!

kArIzMa_Movie schreef:

Ookal klopt dat, is en blijft het een zinloos vervolg.

Allesbehalve dat. Het eerste deel was gewoon heerlijk vermaak waar een tweede deel hetzelfde kan bieden. Zou niet weten waarom het zinloos zou zijn. Crank was geweldig en word erg hoog gewaardeerd over het algemeen. Als dit weer zo'n adrenalinetrip als deel één word is dat alleen maar positief en genieten geblazen. Niks zinloos aan...

Leland Palmer schreef:
Zou niet weten waarom het zinloos zou zijn.
In deze zin maak je gewoon duidelijk dat je Crank niet hebt gezien.

Onmogelijk dat Chev Chelios die klap heeft kunnen overleven, ook al knipperde hij nog even!
De denkpatroon van de makers gaat als volgt: Wat leverde de film veel geld op, zeg! Weet je wat we doen? We brengen Chev Chelios gewoon weer tot leven, en maken een vervolg.

Hun hebben geen enkel idee, dat het eerste deel verkracht wordt.

matthijs_013

Was het eerste deel geweldig genoeg om "verkracht" te kunnen worden? Gewoon simpele Hollywood entertainment waarbij je niet moeilijk moet doen om het verhaal. Héél de film was onwaarschijnlijk, dus er kan makkelijk een deel 2 komen. Ze zullen vast wel iets zeggen als dat het einde ingebeeld was of iets dergelijks.

matthijs_013 schreef:
Was het eerste deel geweldig genoeg om "verkracht" te kunnen worden?
Als dit niet het geval was, zou ik er geen ophef over maken.

Heel de film is niet onwaarschijnlijk trouwens.
Dus de makers stellen de vraag: Zijn jullie er voor? Gaan we een tweede deel maken?

- De makers zijn er voor.
- Het publiek is er tegen.

kArIzMa_Movie schreef:
In deze zin maak je gewoon duidelijk dat je Crank niet hebt gezien.
Onzin, recent nog gezien. Kijk maar bij de film zelf.
Onmogelijk? De rest van de film is erg realistisch natuurlijk, nee dus. Dus hier had ik me maar niet te veel aan gebonden, want de film is één grote brok ongeloofwaardigheid.
Het publiek is er tegen.
Nee, jij bent ertegen Ik zou niet te veel nadenken bij het idee dat Chelios in deel één dood gaat. Is er niet een andere versie dat hij bijft leven trouwens? Ik zie graag een tweede deel na het heerlijke deel één. Ongeloofwaardig is het toch al, puur vermaak en een tweede deel lijkt me gewoon een prima zet van de makers.

avatar van guylopez93

guylopez93

lijk mij wel een vermakelijke actie film

HarmJanStegenga schreef:

Onzin, recent nog gezien. Kijk maar bij de film zelf.

Nee, jij bent ertegen
Ik hoor toch ook bij het publiek? Sprak laatst trouwens een vriend die er hetzelfde over denkt. ''Bullshit en onnodig'', zei hij.
een tweede deel lijkt me gewoon een prima zet van de makers.
Om de eerste deel te verkrachten wel, ja.

Wat een lelijke poster trouwens. Lijkt me onmogelijk de echte.

Niks onzin. Je kan ook liegen.

Nu begin je kinderachtig te doen.

Leuk dat jij en je vriend het eens zijn. Ik hoor veelal positieve dingen over dit vervolg. Lijkt me trouwens beter om conclusies te trekken nadat je deze film hebt gezien.

Wat een lelijke poster trouwens. Lijkt me onmogelijk de echte.

Zijn we het toch nog een keer eens. Niet echt mooi, maar wees gerust hoor, er komen vast nog vele anderen. Voer maar een correctie door als je een betere kan vinden.

Leland Palmer schreef:

Sorry, denk niet dat ik 'm ga bekijken. Zou een afbreuk doen.

Niks onzin. Je kan ook liegen.

Tsja, twee mensen tegen de film. Je hebt groot gelijk, dat bewijst wel dat "het publiek ertegen is".

matthijs_013 schreef:

Eigenwijsje... Ik zie dat je 16 bent, en alles nog letterlijk neemt. Het wordt eens tijd dat je begint om niet alles letterlijk te nemen.

Ik sprak hem eergister, vandaar dat ik hem even noem. Toen ik te horen kreeg dat er een tweede deel op komst is, ben ik dit gaan bespreken met veel filmliefhebbers. Veel daarvan waren het met mij eens (Let op! ik zeg niet iedereen).

Zegt iemand die "Niks onzin. Je kan ook liegen." zegt

En trouwens, je had het over "het publiek" en noemde alleen jullie twee. Als er meerderen waren, had je dat moeten zeggen voordat je met die onzinnige beweringen kwam.

Zegt iemand die "Niks onzin. Je kan ook liegen." zegt
Dat was duidelijk een grapje.

(ben vergeten een emoticon te plaatsen, bij deze staat ie er)

Als ik zeg publiek, dan hoor jij te weten dat het niet om twee mensen gaat. Is een beetje nadenken veel gevraagd?

matthijs_013

Ach, het was voor je uitleg gewoon een domme opmerking, dus het kan net zo goed zijn dat je twee mensen als het publiek ziet. Moet je niet anderen de schuld van geven, want dat maakt jou ook niet echt volwassen . Maarja, dit is doelloos, dus terug ontopic.

avatar van speedfreak

speedfreak

na dit super geniale eerste deel wil ik zo vlug mogelijk het tweede zien

ik zou wel willen weten hoe ze het uitleggen dat hij nu niet dood is gegaan

avatar van dikkop

dikkop

Op dit moment gewoon de coolste acteur die er is...

avatar van 606

zie net dat er deel 2 komt erg cool