• 9.382.189 stemmen

Gesproken taal: Engels, Oekraïens, Frans, Russisch en Hongaars

Releasedatum: 12 februari 2009

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Transporter 3

"This time, the rules are the same. Except one."

Frank Martin, de chauffeur die zonder vragen pakketjes bezorgt, wordt wederom gevraagd een opdracht uit te voeren. Hij weigert echter en geeft de naam door van een andere bekwame chauffeur. Wanneer deze niet in zijn opdracht slaagt, wordt Frank alsnog gedwongen de rit verder voort te zetten. Op zijn tocht wordt hij vergezeld door een weinig spraakzame Oekraïense dame...

avatar van pierrot89

pierrot89

wat laag gemiddelde vond dit de beste van de reeks . Jason statham acteerde hier beter en wat losser , niet zo koel .

De actie is dan wel wat minder soms af en toe onoverzichtelijk maar in dit deel laten ze de lelijke computer effecten eens weg andere acteurs in de film zijn wel niet zo'n sterren als jason maar knepper was ook wel goed. toch wel een tikkie beter als 2 , moet de eerste nog eens bekijken want das al lang geleden.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Wat een tegenvaller na het geweldige eerste deel en het leuke tweede. De actie vind ik nu echt overdreven worden, die vrouw vind ik bloedirritant, er is bij lange na niet zo'n pakkende muziek als in deel 1 en de (voorspelbare) romantiek wordt wel erg klef, jammer. Statham daarentegen blijft goed. Ben sowieso wel fan hem.

avatar van Tarkus

Tarkus

In tegenstelling tot wat vele andere zeggen, vind ik dit deel toch het beste van de 3.

Alweer goede actiescènes met prachtige carchases en een puike Jason Statham en een uitstekende Robert Knepper, die hier zijn rol uit 'Prison Break' (waar hij een psychopaat is) wel lijkt over te doen.

En ook Jeroen Krabbé is natuurlijk een pluspunt, altijd een aanwinst in wat voor film dan ook.

Het verhaal in deze film vond ik ook niet iets beter dan in beide vorige filmen, dus een halve ster extra voor deze prent.

En wat mij betreft mogen er gerust nog sequels volgen...

avatar van thekid

thekid

vond hem toch weer geweldig vooral die audi in combinatie met statham. geweldig.

avatar van Nivo

Nivo

heerlijke film.. zelden zo'n goede actiefilm gezien.. niet zozeer om het verhaal of wat dan ook maar deze rol is statham gewoon op het lijf geschreven op de een of andere manier.. kan er niks anders van maken

avatar van Polo90

Polo90

het enige negatieve stukje in de film is de achtervolging tussen de weilanden tussen de a8 w12 en de mercedes, echt best wel fake, en slecht gedaan dat ze zulke snelle stuurbewegingen maken,

ziet er niet uit!

voor de rest... dit is echt wel de beste transporter film van de 3!

avatar van zeemeerna

zeemeerna

Dankzij Jason Statham is dit een prima actie ( mannen )-film om naar te kijken.

avatar van kleck

kleck

Goeie film, goed verhaal.

Alleen de vechtacties, wat zijn de acteurs toch snel!

En de Audi af en toe iets te rap, maar plezierige film om naar te kijken.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Goed verhaal ?

avatar van patrick21079

patrick21079

Het word helaas steeds minder mee deze serie. Het eerste deel vermakkelijk, net als het tweede deel maar bij het derde deel heb ik het allemaal al gezien en is er maar weinig nieuws. Het verhaal is erg dun en erg voorspelbaar. De gevechten hebben we in de eerste twee delen ook al gezien. Je weet dat Statham uiteindelijk toch wel wint.

Ook de liefdesscene was totaal misplaatst, ik heb het gevoel dat ze die erin hadden gestopt om nog iets van het verhaal te maken. Helaas zitten hier teveel neppe scenes in.
Maar ja, Jason Statham. Hij heeft toch wel weer wat en acteert hier toch weer naar behoren, zoals we eigenlijk toch wel van hem gewend zijn.

Waar ik me ook erg aan ergerde is het armbandje, na 22 meter zou het exploderen, er zaten gewoon teveel stukjes in waar ze zeker wel meer dan 22 meter van de auto vandaan waren. Als ze daar iets meer aandacht aan hadden besteed had het verhaal al iets beter geworden.

Maar toch, het is toch wel vermakelijk. Lekker op een vrije middag met een zak chips op de bank van een beetje spectakel genieten is op z'n tijd ook wel leuk.

avatar van Herisson

Herisson

Over the top zoals alle transporter delen, maar dat hoort erbij. Zeker niet de minste van de drie!

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Erg matige film. Allemaal onmogelijke dingen, alles gaat goed, geen druppel bloed te zien na gevechten... erg erg erg vergezocht

Er zit voldoende actie in en dat maakt dat het nog een beetje film is maar ondanks dat ver beneden peil

avatar van Feben

Feben

De vraag is waarom die Jason Statham in zoveel films begint op te duiken. Een erg sterke acteur vind ik het niet, hij is altijd een type dat geen emotie laat zien, en een keer kan het wel leuk zijn, maar hij blijft er in steken. Deze film is wat betreft verhaal vrij dun, en ik wou het op een 2,5 houden, totdat de dame in kwestie bijzonder irritant werd, en het toen op een alles verpestende seksscène uitliep. De actie is wat betreft sommige delen in orde, maar de gevechten zijn zwaar onder het niveau dat tegenwoordig mogelijk is. Het ziet er niet eens interessant uit, desondanks het camerawerk dat wel netjes is. Tot op zekere hoogte te bekijken, maar na een uur had ik het wel gehad. 2*

avatar van dorusjuhh

dorusjuhh

leuken film lijkt aleen niet zo veel op die anderen en die mee rijziger vind ik echt een stom wijf

avatar van jackie chan

jackie chan

Weg e 25,-

Ik heb deze film op Blu-Rai gekocht. voor e 25 euro en er zat helemaal geen extra's bij.

Toch een best mooie film! 3 sterren.

En voortaan geen bD's voor mij zolang ze (veel) duurder zijn dan DVD's!

avatar van mayhemblik

mayhemblik

De kogel is nu eindelijk door de kerk, dit soort films ga ik gewoon niet meer kijken.

Of beter gezegd.....kogels.

avatar van Leursio

Leursio

De nederlanders doen het slecht in deze film. Krabbé overtuigt niet, en K1`held Schilt moet dit niet meer doen. De hele film zit niet echt prettig in elkaar, maar kijkt toch prima weg.

avatar van tboezem

tboezem

Leursio schreef:

Wie is die Leonidas Vaselev oid ook al weer, die door Krabbé gespeeld wordt??

avatar van steventje

steventje

Na het slechte deel 2 dat meer op een comic boek leek, vreesde ik voor deze film. Maar al bij al viel het redelijk mee. Veel minder 'fake' scenes dan in deel 2 en ook meer humor door Frank.

Ik was aangenaam verrast en de actie scenes waren niet overdreven.

Op naar deel 4 zou ik zeggen

avatar van canciser

canciser

Mager en eentonig actiefilmpje, wil hem niet nog eens zien. 2*

avatar van 606

Plot is fout

Aantal leuke actie scene's en prima verhaaltje

Krabbe doet het ook goed

3,5 ster

avatar van Reinbo

Te veel onzin en een te zwak scenario, maken dat de actie ook minder leuk en spannend is. 2,5*

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

1 was grandioos, 2 bagger.

3 echter is een leuk vervolg wat op geen moment verveelt.

avatar van macrobody

macrobody

Een aantal bekende acteurs kunnen de film niet voorbij de originaliteit van deel 1 brengen. Toch zit de film weer vol spektakel, vecht scènes en auto achtervolgingen. Zeker de moeite waard en ik ben benieuwd of we Valentina ook in deel 4 te zien gaan krijgen.

avatar van henkpsv

henkpsv

Bottleneck schreef:

Die actiesecne in de parkeergarage overdreven :S ? ik weet niet of jij er beetje verstand van hebt, maar bij krav mega pak je meerde tegenstanders tegelijk. En die vent met die schroevendraaier wordt daarmee zeker gepakt. Ok zoveel mensen is misschien een tikkeltje overdreven maar zeker niet onrealistisch.

Verder vond ik het zeker een topfilm

avatar van Frenkul

Frenkul

Vergeleke met de voorgangers.....oei afknapper, lijkt net een james bond film van 20 jaar geleden met de wagens die versneld langskomen jammer

avatar van djginod

djginod

Vergeleken met de andere films, is deze zeker niet slechter. Ik heb me vermaakt met deze film, en leuk dat er een bekende nederlander meedeed !

avatar van bladerunner63

bladerunner63

Reinbo schreef:

0.5 voor het motorgeluid van de Audi ....

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

mn zusje heeft hem gekeken en bevestigt mijn mening dat dat dat wijf echt de oscar voor meest irritante bijrol moet krijgen.

avatar van hankdigger

hankdigger

Nadat ik deel 1 wel erg leuk vond, deze ook gelijk gekeken. Maar dat viel een beetje tegen. Statham blijft goed, maar de rest is was niet echt aangenaam te kijken. Ik snapte niet dat hij dat wijf niet gelijk neerknalde en ook onze Jeroen vond ik niet sterk. Wel vond ik het erg knap dat hij onder water de achterklep van zijn auto kon openen , deel 1 veel leuker....2 sterren