• 9.381.141 stemmen

Gesproken taal: Engels, Oekraïens, Frans, Russisch en Hongaars

Releasedatum: 12 februari 2009

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Transporter 3

"This time, the rules are the same. Except one."

Frank Martin, de chauffeur die zonder vragen pakketjes bezorgt, wordt wederom gevraagd een opdracht uit te voeren. Hij weigert echter en geeft de naam door van een andere bekwame chauffeur. Wanneer deze niet in zijn opdracht slaagt, wordt Frank alsnog gedwongen de rit verder voort te zetten. Op zijn tocht wordt hij vergezeld door een weinig spraakzame Oekraïense dame...

avatar van Zinema

Wederom een hersenloos maar zeer vermakelijk deel in de, inmiddels, beroemde serie. Statham maakt 007 bijna jaloers en bewijst wederom enorm charismatisch te zijn. Zelfs slechte dialogen klinken prettig uit zijn mond. Het verhaal heeft weinig tot niets om het lijf, maar de actie maakt het allemaal goed. Besson kan tevreden zijn. Met onze eigen Krabbé in een bijrol. Goed.

avatar van SSeagal

SSeagal

Beduidend minder dan de eerste twee films, dit omdat de vechtscenes niet zo heel bijzonder lang zijn of goed uitgewerkt. In de eerste twee delen had je nog leuke inventieve dingen, zoals de brandslang of de trappers Op zich wel een leuke actiefilm, maar het had veel meer kunnen zijn. De stunts waren weer geweldig gedaan, en de film heeft inderdaad wat weg van een bondfilm

avatar van SSeagal

SSeagal

P.s. = ***

avatar van chillout

chillout

pfff ik vond het echt een drama, echt zeer zwak verhaal, ik hoop dat deze 3de transporter echt wel de laatste was.

avatar van art2d2

art2d2

Das Jammer !

1 en 2 waren best vermakelijk, maar deze haalt de gehele serie onderuit !

Echt jammer !!

Ja dan zou je toch zeggen dat de film ook wel in nederland zou draaien als Jeroen Krabbe erin speelt....

:S

avatar van godertdk

godertdk

he jongens

waarom al de fun voor een ander weghalen door een film zo af t5e kraken zodat je een ander de behoefde ontneemt uberhoubt te kijken?

laat mensen gewoon kijken en hun eigen mening vormen.......

avatar van Skrean

Skrean

Ik geloof dat dit misschien wel de beste van de reeks is.

Heerlijk camerawerk, lkkre achtervolgingen, nice fighting sequences.

3,5 ster, was 4 geweest als er met de shoutouts ook daadwerkerlijk kogelgaten kwamen.

avatar van Woltertjes

Woltertjes

Vond het eerste en tweede deel ook nog leuk om te zien.

Maar deze was echt slecht.

Aleen Jason Statham deed het goed.

De rest deed het gewoon matig.

avatar van SubzeroX

SubzeroX

weer 'n top filmpje ietsje minder leuk dan de vorige 2 delen
maar wel weer heel erg spannend 't idee van Wedlock (voor de film kenners) maar dan ietsje anders

erg overdreven actie zoals gewoonlijk maar dit keer wel erg onmogelijke scenes

bijvoorbeeld met die scene als die 2 vrachtwagens naastelkaar rijden en dat hij dan ff op 2 wielen d'r tussendoor rijd en als hij dan weg is dat z'n achtervolger er ook zo weer achter zit alsof z'n achtervolger dan ineens veel sneller rijd

avatar van freekoz

freekoz

HAHAHAHAH! Dat was nog eens een verassing!

Opeens Sem Schilt op je beeldscherm! hahaha

avatar van wwelover

wwelover

Heerlijk. Echt een lekkere over the top film. Met natuurlijk de grote held "Jason Statham". Wat een geweldige gast is dat zeg. Kan goed acteren heeft ook hier weer de juiste moves en de charmes. Het verhaal is niet denderend, maar toch wel redelijk. De actie is top. Alleen af en toe waren de gevechten me wat te snel om goed te volgen. Krabbé viel me trouwens niet eens echt op. Popcorn vermaak dus gewoon.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

freekoz schreef:

HAHAHAHAH! Dat was nog eens een verassing!

Opeens Sem Schilt op je beeldscherm! hahaha

Semmy Schilt? In Transporter 3? Een verassing idd. Grote rol?

avatar van rtt

rtt

Prima transporterfilm. De opmerkingen dat dit een slechte film zou zijn kan ik niet plaatsen.

Het verhaal is niet bijster sterk maar de film maakt echt alles goed. Veel humor en acties. De film deed zelfs een beetje bond-achtig aan. Gewoon een heerlijke no nonsens film.

avatar van janoz46

janoz46

Vond deze tot nu toe de beste!!

Semmy Shilt was ook erg leuk, en we kennen het genre inmiddels dus niet zeuren dat het weleens "nep" is!:P

avatar van pampie

pampie

toch stukken minder vermakelijk als de eerste 2.

avatar van magaal

magaal

kArIzMa_Movie schreef:

Semmy Schilt? In Transporter 3? Een verassing idd. Grote rol?

een letterlijk GROTE rol qua karakter in de film dan hij was ongeveer 2 minuten in beeld ?:P

gewoon lompe, maar vermakelijke actiefilm.

Minder dan deel 1 en 2, maar wel een voldoende waard.

avatar van stokvis

stokvis

helaas geen beste film. bedroevende dialogen, en ook al is het een actiefilm vind ik het toch wel aangenaam als ik niet het idee krijg dat de teksten door een kind zijn geschreven.

de dame in de film vond ik daarnaast erg irritant, maar dat is persoonlijk.

De actie is stukken minder dan de vorige dedlen (jackie chan imitatie) en al met al ben ik gul als ik de film 1,5 ster geef.

avatar van siamees

siamees

gewoon n mooie wegkijker! niets mis mee. Sommigen hier te negatief. Goed verhaal vaak niet in actie, dat moet lekker overdreven zijn. Aanrader deze film!

avatar van voomzap

voomzap

Weer zo'n film waar de kijker tot leeghoofd word gedegradeerd. Zolang hier publiek voor is, zal dit wel tot de maatstaven blijven behoren.

avatar van skompie

skompie

The Oceanic Six schreef:

Ik typ dit stukje wel als een liefhebber van deze reeks. Ik heb van deel 1 en 2 genoten, heerlijke no nonsese actiefilm met een coole hoofdpersoon en veel stunts en geschiet en gevecht. Ik hou daar wel van op zijn tijd. Deel 3 is een aardig vervolg. Niet bijzonder, want ik vond het verhaal nogal matig maar dat zoek je ook niet echt in een film als deze. De belangrijke zaken waren in orde. Genoeg stunts, geknal en gevecht. Jason Statham, 1 van mijn favoriete acteurs vandaag de dag in actiefilms is ook weer goed op dreef. Hij is gewoon tof! Zijn stoere kop, zijn stem, zijn charisma, zijn teksten...gewoon 1 van de betere actiehelden van de laatste jaren. Wel jammer dat zijn vrouwelijke sidekick gewoon slecht was. Matige actice, matige rol. Wel leuk was dat Robbert Knepper, beter bekend als T-Bag uit Prison Break de bad guy was. Vind hem ook altijd een behoorlijke acteur.

Alles bij elkaar kijkt deze film gewoon lekker weg. Liefhebbers van de vorige delen zullen deze ook leuk vinden.

Zo dit bespaard mij weer wat typwerk..ben het helemaal eens met jou verhaal.

Verder moest ik wel ff lachen toen Semmy Schilt ineens in beeld kwam hehe

avatar van clockwork

clockwork

Dit is de langste reclame die ik tot nu toe heb gezien. Maar reclames zijn meestal het vetst...

Zeer toffe film, zeer toffe hoofdpersoon die alles kan super tof. En dan de bad guy wat een geniale rol goed weggelegd voor T-bag. Jammer dat die bloedmooie chick niet zo heel goed is in acteren zoals al gezegd is maar de film is zeer vermakelijk

avatar van mixmaster

mixmaster

absoluut de slechtste van de 3 transporter films !!!

flinterdun verhaaltje en ik vond alles maar dan ook echt alles veel beter in de vorige 2 films.

avatar van vranque

vranque

Wat een walgelijke, bedroevend slechte audi commercial.

avatar van crack1

crack1

Minste van de 3, saaie dialogen en actiescene's die moeilijk te volgen zijn! Wat er zou gebeuren met de vrouw,het zal me een worst wezen. Een gulle 2.5*

avatar van Dutchero

Dutchero

Transporter 1 was leuk, Transporter 2 was leuker en toen dachten de makers er even snel nog een derde bij te moeten maken.

Dat 'even snel' is duidelijk terug te zien. Slechte montage was iets wat mij constant opviel. De auto-achtervolgingen hadden heel goed kunnen zijn, maar het wordt verpest door ze door te spoelen. Zag er best idioot uit. Verder best een vermakelijke film, maar duidelijk minder dan zijn voorgangers, lijkt of er maar weinig aandacht aan is besteed.

Jammer, want er had meer ingezeten.

avatar van Frenkul

Frenkul

Ja idd mee eens, ik vond de 1e en de 2e top.

Maar toen ik deze zag, de film had wel 2 uur kunne duren maarnee ze versnellen de film zo vaak dat hij maar anderhalf uur duurt -.-.

Zag er zo nep uit met al die beelden die ze hebben versneld.

Toch nog een 3,5

avatar van balosa

balosa

wel leuk maar overbodig, de delen worden steeds minder, ik hoop dat dit de laatste was

avatar van john constantine

john constantine

Weer een goed vervolg van Transporter!

Maar hij is wel de minste van de 3. De actie was weer goed, hoewel het wel een stuk minder leek dan in het 2e deel, daartegen waren de special FX wel weer een heel stuk beter dan het 2e deel.

Jason Statham zet gewoon weer zijn rol goed neer. En het acteerwerk van de rest was ook niet onaardig. Knepper zet zijn rol als badguy ook leuk neer, beter dan van het 2e deel in mijn ogen.

De film had 10 minuten korter mogen duren van mij. Sommige scenes waren echt te lang B.V. (als ze op het platteland staan en die meid wil de sleutels niet geven) Dat had een stuk korter kunnen doen, en in het eerste half uur hadden een paar dingen korter gemogen, want voordat de actie echt op gang kwam was je een half uur verder!! En de montage was ook wat minder, vooral bij die achtervolgings scene. dat er veel werd vooruitgespoeld, had niet gehoeven, beetje jammer!

Verder gewoon weer een lekker actiefilm, met overdreven stunts, die in mij ogen goed waren gedaan. Aardig verhaaltje, goeie badguy. en een vleugje humor!

Krijgt van mij een 3.5* omdat het wel een leuk vervolg is op de eerste 2 maar wel iets minder!!

avatar van Ant

Ant

Deze was echt het minste van de 3. Knepper was wel gaaf, maar niet zo vet als in Prison Break. Die vrouw vond ik echt zwaar irritant. Ook was Frank niet de Frank als in andere delen. Deel 4 zal voor mij niet meer nodig zijn, mits ik hier goede recensies/meningen zal lezen.