Genre: Animatie / Komedie
Met onder meer: Tom Hanks, Tim Allen en Joan Cusack
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 23 juni 2010
Plot Toy Story 3
"No toy gets left behind."
Wanneer Andy gaat studeren en op kamers gaat, komen Woody, Buzz en de rest van hun speelgoedvrienden bij dagopvang Sunnyside terecht. Dit lijkt in eerste instantie een gezellige plek, onder leiding van de vriendelijke speelgoedbeer Lotso. Maar het dagverblijf blijkt helemaal niet zo prettig en dus willen Woody en de rest zo snel mogelijk weg. Dit schijnt echter nog niet zo eenvoudig te zijn...
- Toy Story 3 (BoekMeter)
- Toy Story 3 (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
- Kijk op meJane
Woody (stemrol)
Buzz Lightyear (stemrol)
Jessie (stemrol)
Mr. Potato Head (stemrol)
Rex (stemrol)
Hamm (stemrol)
Mrs. Potato Head (stemrol)
Slinky Dog (stemrol)
Aliens (stemrol)
Lotso (stemrol)
Wyverex
Gisteren gezien in 3D. Had er meer van verwacht, gezien de lovende kritieken hier. Mooie 3D animaties maar deze kunnen wat mij betreft bij lange na niet tippen aan bijv. Avatar. Tel daarbij het flinterdunne verhaal en je hebt een niet meer dan gemiddelde animatie film.
Je hebt het hier over een flinterdun verhaal, én je zegt dat Avatar beter is dan Toy Story? Waar Avatar mij absoluut niet kon verrassen en zelfs zo voorspelbaar leek dat ik dacht dat ik zelf het script had geschreven, is Toy Story op verschillende momenten echt helemaal anders uit de hoek gekomen dan dat ik had verwacht (moet wel toegeven dat de ontroerende momenten ietwat voorspelbaar waren, maar uiteindelijk is het ook een kinderfilm).
Daar komt nog bij dat de animatie wél om van te snoepen is. Ze weten waar op te houden hier. En ergens moeten ze ook trouw blijven aan de vorige films. In Avatar was het meer van: nog een boompje hier, nog een kleurtje daar,...
Iron Maiden
hij zegt dat Avatar betere SFX heeft, niet dat het verhaal beter is.
Jessen0wnt
hoezo zou je avatar met toy story vergelijken? Zijn toch twee totaal verschillende films? De film is trouwens geweldig, mijn recensie komt aankomende week
killerfreak
de reeks leek uitgeput na het mindere 2de deel (die nergens ook maar in de buurt kwam van de originaliteit van Toy Story 1), maar dit deel verrast me toch wel heel aangenaam hoor! Gloednieuwe personages met inhoud, spanning, drama, emotie en een ooooh-gevoel. Het zit allemaal in dit goede vervolg. Een pluim voor de mannen (en vrouwen) van Pixar, en een oververdiende 4*
(Minpuntje: 3D voegt weinig of niks toe aan de film, buiten een onnodige prijsverhoging van 2 EUR, dus indien de mogelijkheid, niet gaan naar de 3D-versie)
GuyB
Een leuk moment in de film: toen Ken en Barbie elkaar ontmoetten, de slow-motion beelden en muziek: the crowd went 'ooooh'.
Thom1994
Freckles
Was best een leuk moment, ja. Behalve dat bijna elke animatie film dat doet.
Deze mag ik echt niet missen, dan krijg ik zeker spijt.
Waarom ga je niet gewoon heen of ga je naar www.pathe.nl of zo?
Was best een leuk moment, ja. Behalve dat bijna elke animatie film dat doet.
Deze overdreven manier(postief bedoeld)? Geef me is voorbeelden dan.
Films als Shrek deden dat geloof ik ook al hoor.
Deze mag ik echt niet missen, dan krijg ik zeker spijt.
Waarom zeg je nou steeds deze dingen bij elke film? Ga eens langs je lokale bios en pak de film gewoon eens mee. Idem voor The A-Team. Je kan wel weken mee willen praten, maar als je de film niet hebt gezien schiet het weinig op.
LOL, same thought. Maarrem, kan me die slowmotion momentjes niet herinneren in Shrek als ik eerlijk mag zijn
Shrek en Fiona in deel 1 in het veld, waar ze naar elkaar toe rennen
Tonypulp
Zo'n slow-motion run zie je wel vaker in animatie werkjes ja
, maar zo cheesy als dat hier was heb ik ze nog niet gezien
geweldig.
IveLoveMovies
Is de muziek Toy Story 3 van Randy Newman ?
En is deze sountrack al verkrijgbaar op cd ?
Ik weet dat het hier niet hoort maar staat helaas nog niet op MUM
Thom1994
Misschien dat het heel raar klinkt, maar ik heb ook andere dingen te doen. Misschien zit jij de hele dag op de bank, maar zo zit het bij mij toch echt niet.
En op de site van de bioscoop waar ik naartoe ga, staan geen data vermeld, dus vraag ik even hier of iemand weet wat de datum is dat hij uit de bioscoop verdwijnt.
IveLoveMovies
Sorry ik was abuse hij staat wel op MUM
Maar er staat nog geen link op deze pagina
Lexcoaster
Érg vermakelijke film weer van Pixar. het volet oud en vertrouwd, het heeft weer dezelfde gezellige sfeer uit de eerste films, dezelfde humor en spitsvondigheid. En natuurlijk geweldige animatie.
En Pixar flikt het opnieuw. Uitstekende graphics, opnieuw een dosis humor en met name een zeer ontroerend eind. The end of an era kreeg een waardig afscheid.
Dik 4*
vanbeel
Duidelijk de leukste en beste versie van de 3 Toy Stories. Een film voor iedereen, jong en oud. met veel humor en spanning. Absolute aanrader voor de family op een te warme zomerdag.
Revolt
Jemig wat een hoge scores zeg. En niet alleen hier maar eigenlijk overal. Een 9,1 op imdb zegt natuurlijk al genoeg.
Je zou bijna gaan balen dat je geen kind meer ben. Toch maar een keer stiekem kijken dan maar
Jessen0wnt
Je kan schaamteloos de bioscoop in lopen hoor, ik was vroeg in de avond vorige week geweest en de zaal zat vol met volwassen kerels, misschien 2 a 3 kinderen...
mierenmark
Leuke en grappige film ik heb hem in de bios gezien in 3D wat ik zelf eigelijk niet zo goed vond werken het eenigste dat een beetje naar vooren kwam zetten waaren de ondertitels maar de film zelf is echt geweldig ik weet alleen niet of dit net soon tijd looze film zal worden als de voorgaande deelen maar daar kan ik me niet druk om maaken omdat ik van deze film heb genooten
Murphyus
In de Engelse versie wordt gesproken over college, maar is dat niet bij ons de Hoge School of de Uni? In de samenvatting staat middelbare school. Ik kan het fout hebben maar I just want to know for sure.
Voor de rest was dit echt een geweldige film, ik kreeg dat hele kindergevoel weer terug.
Jessen0wnt
Denk dat het inderdaad over hoge school/uni gaat. Volgensmij was andy in de film 16/17
En dus heb je geen tijd voor 1 avondje film? Matig excuus. Ik ben druk zat maar als ik een film wil zien dan vind ik echt wel tijd.
Het is zo'n beetje vakantie, je hebt vast wel ergens een dagje vrij. Ga er gewoon langs zou ik zeggen, elke bios heeft een ander schema. Het heeft dus sowieso weinig zin om een antwoord van ons te horen.
lars-pixar
Ik heb deel 1 & 2 ook heel vaak gezien en die zijn hartstikke leuk, en nu heb ik deel 3 gezien in de bioscoop geweldige film van begin tot eind, het verhaal was ook egt leuk verzonnen, de tijd lijn is effen wat langer maar voor deze film is dat onschuldig.Ik moest toch mijn tranen laten vallen want de film was op het eind erg ontroerend, film raad ik aan voor jong en oud want iedereen vindt deze film wel een 4,0* waard.even goed als deel 1&2.
Spannend humor & Actie!! (Alles zit in deze film)
4,0* (Wel iets beter dan deel 1 & 2.)

Toy Story 5

Toy Story 2
1999

Toy Story
1995

Verandering op komst: Disney Pixar-film 'Toy Story 5' voorzien van eerste teaser

Disney en Pixar aangeklaagd wegens schending van auteursrecht in 'Toy Story 4'

Coco
Animatie / Avontuur, 2017

Vredens Dag
Drama, 1943
gijzelaarvillaincollegespeelgoedvervolgcomputer animatieontsnappenbuddydaycare teddy bearduringcreditsstingertoy comes to lifepersonificationinanimate objects come to lifepixarbackstoryderogatoryoscar winner