• 9.376.805 stemmen

Met onder meer: Tom Hanks, Tim Allen en Joan Cusack

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 23 juni 2010

Plot Toy Story 3

"No toy gets left behind."

Wanneer Andy gaat studeren en op kamers gaat, komen Woody, Buzz en de rest van hun speelgoedvrienden bij dagopvang Sunnyside terecht. Dit lijkt in eerste instantie een gezellige plek, onder leiding van de vriendelijke speelgoedbeer Lotso. Maar het dagverblijf blijkt helemaal niet zo prettig en dus willen Woody en de rest zo snel mogelijk weg. Dit schijnt echter nog niet zo eenvoudig te zijn...

Woody (stemrol)

Buzz Lightyear (stemrol)

Jessie (stemrol)

Mr. Potato Head (stemrol)

Rex (stemrol)

Hamm (stemrol)

Mrs. Potato Head (stemrol)

Slinky Dog (stemrol)

Aliens (stemrol)

Lotso (stemrol)

Toy Story 3 (2010) - imdb.com

Ik las dat het mogelijk was dat er een Toy Story 3 zou komen. Ik heb slechts alleen deze link en een reactie dat het "mogelijk" was.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

avatar van Judge_Fudge

Judge_Fudge

klopt, dat heb ik ook gehoord. 2010 word echt een vet jaar. Dan komt ook de dragon ball Z film uit.

avatar van W.M.J.M

kaydegreef

Judge_Fudge schreef:

??

Er bestaan ondertussen al meer dan 10 films van die serie

Check: List of Dragon Ball films - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org

kaydegreef schreef:

??

Er bestaan ondertussen al meer dan 10 films van die serie

Al ongeveer 20. Ik heb er maar 8....

Maar het lijkt me handiger om deze discussie hier verder te bespreken ->http://www.moviemeter.nl/forum/6/1308/ of hier -> Overigen >> Televisie >> Dragonball Z. Want DBZ heeft niet echt iets met Toy Story te maken.

avatar van Qwertary

Qwertary

Toy Story 3 komt uit op 18 juni 2010 uit in Amerika en is volledig in 3-D Rond die tijd komen ook deel 1 en 2 weer uit op DVD, Blu-ray of HD-DVD.... welke van de 3 ook wint Deze zijn ook helemaal in 3-D omgezet. Ik dacht ik zeg het maar even want er was nog niets over het 3-D aspect van de film genoemd

film_kaza

3D, als in dat je een blauw-rood brilletje op doet en het lijkt alsof het om je heen gebeurd?

avatar van IcU

IcU

Ja, zo ja. Echt jammer Ik hou daar niet van. Zulke dingen horen thuis in een thema park.

film_kaza

Inderdaad. Dat zal de magie van Toy Story veranderen. Shrek heeft het ook niet goed gered.....

Dan maar hopen dat het verhaal, humor en animatie niet slecht zijn.

avatar van IcU

IcU

Dat is toch een plaatje uit deel 1?

Volgens mij wel ja.

Leland Palmer

De site waar ik hem vond, gaf aan dat het een plaatje voor deel 3 was. En dat lijkt me niet zo vreemd, aangezien Woody en Buzz er gewoon elk deel hetzelfde uitzien.

avatar van serpico

serpico

Regisseert John Lasseter niet meer mee? Wat jammer. Ik ben wel benieuwd of ze de frisheid er nog in kunnen houden, zo even 11 jaar na de vorige, en hoe de 3D-techniek eruit gaat zien. In ieder geval eentje waar ik naar uitkijk.

avatar van rocky I.S

rocky I.S

eindelijk een toy story 3 ma het is toch nog lang wachte

Leland Palmer schreef:

De technologie is de laatste 15 jaar ook wel wat vooruitgegaan (lijkt me niet dat deel 3 dezelfde kwaliteit heeft als 1). Bovendien is imdb wel vaker slordig met plaatjes.

Leland Palmer

Heb het plaatje niet van IMDB, maar zie nu dat ie daar ook staat. Een andere site (weet niet meer welke) gaf aan dat dit plaatje van het derde deel was. Op diezelfde site stonden ook plaatjes van Cars 2, Up en andere Pixar films die nog uit moeten komen. Toen was ik wel overtuigd dat deze uit deel drie moest komen eerlijk gezegd.

Dit is ook een betrouwbare site die aangeeft dat dit plaatje uit het derde deel komt.

TheJoker

En toch is dat plaatje echt van het eerste deel. Heel krom dat ze die afbeelding op zoveel sites zetten. En bovendien komt de film over 2 JAAR pas uit, daar is nu nog geen foto uit te vinden hoor. Hooguit een logo. (dat is al wel te vinden)

Dat plaatje hierboven staat ook in het officiele fotostripalbum wat van het eerste deel is verschenen net na de release. En dat album heb ik zelf ook, en daar staat bovenstaande afbeelding al in.

Dus helaas... maar dit is nog geen afbeelding uit de 3e Toy Story. Sorry.

avatar van neo

neo

Dit is een overbekende promo still die men gebruikte voor Toy Story 1.

neo schreef:

Dit is een overbekende promo still die men gebruikte voor Toy Story 1.

Juustem.

TheJoker schreef:

Onzin. De status is filming, dus er kan wel degelijk een plaatje bekend zijn. Toch wel een betrouwbare site die aangeeft dat dit een plaatje uit het derde deel is. Zo zie je maar dat die zich ook kunnen vergissen.

avatar van Apollinisch

Apollinisch

Ik zou het in ieder geval opmerkelijk vinden als Andy - die bijna naar de universiteit gaat - nog steeds onder een cowboydekbed slaapt.

TheJoker

...of nogsteeds met zijn cowboytje en Buzz Lightyear speelt.

Leland Palmer schreef:

Onzin. De status is filming, dus er kan wel degelijk een plaatje bekend zijn.

Wel zeer onwaarschijnlijk hoor. Ze zullen uiterst zorgzaam te werk gaan om alles zolang mogelijk geheim te laten blijven. Bovendien zijn ze jaren bezig bij dit soort films met 'filming'. Sowieso zijn het vaak setfoto's die verschijnen tijdens filming, want beelden die echt af komen pas in de post-pruduction fase.

avatar van WB

WB

Hier ben ik erg benieuwd naar. Nieuwe 3D-technieken, zelfde stemmen, regisseur van deel 2 en Finding Nemo. Erg benieuwd.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Tering staan films voor 2010 hier ook al op? Wel leuk trouwens een derde. Vond de eerdere Toy Stories ook wel grappige films altijd.

Knisper schreef:

Inderdaad, en bovendien zijn setfoto's een beetje lastig bij een film als deze.

Knisper schreef:

Dat is zo, maar in de fase waar de film nu in verkeerd kunnen er zeker wel promo stills aanwezig zijn. Bij ''Rapunzel'' is volgens mij al vanaf 2006 een officieel plaatje bekend en de film komt pas in 2010.

TheJoker

De techniek gaat in sneltreinvaart vooruit dus die film zal er in 2010 echt wel anders uitzien dan in 2006 lijkt me. Anders zit je naar een zwaar verouderde film te kijken tegen de tijd dat ie uitkomt.

Maar we gaan nu een beetje offtopic, dus laten we maar weer teruggaan naar Toy Story 3.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik weet het niet, Verhaal klinkt zo niet Deel 1 of 2 en ik weet niet of een 3e deel met een nieuwe regisseur wel een goed idee is maar Goed wie weet ...