X-Men Origins: Wolverine (2009)
Genre: Actie / Sciencefiction
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Gavin Hood
Met onder meer: Hugh Jackman, Liev Schreiber en Danny Huston
Releasedatum: 28 april 2009
Bekijk via Disney+
Plot X-Men Origins: Wolverine
"Witness the origin."
Logan en Victor zijn broers en tevens mutanten met bijzondere gaven. Nadat ze als soldaten worden gearresteerd, vraagt kolonel William Stryker het tweetal voor een bijzondere opdracht met een speciaal team van mutanten. Ze besluiten het te doen, maar op een gegeven moment stapt Logan op, om een vredig leven te starten. Als Logan een aantal jaren later echter wordt geconfronteerd met zijn gewelddadige broer Victor, besluit hij opnieuw met Stryker in zee te gaan. Stryker maakt van hem een uitzonderlijke mutant, sterk genoeg om Victor te verslaan. Wolverine is geboren.
- Trailer (YouTube)
- X-men Origins: Wolverine (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
David North / Agent Zero
Wade Wilson / Deadpool / Weapon XI
Pastichio Rocker
mcdaktari
het begin is echt goed van de film maar halverwege merk je toch dat een goed verhaal ontbreekt. maar het is ook moeilijk om na 3 x-men films een goed verhaal te blijven houden. teminste dat zie je vaker, neem b.v the matrix maar. het eerste deel is goed maar daarna zwakt het af.
maar toch Wolverine is geen slechte film
deTuinman
Moet je gelijk een weekban geven dat soort figuren.
Een workprint wijkt weinig af van het orgineel. Of je moet je laten leiden door de cgi, maar dat ligt aan jezelf.
Pastichio Rocker
Stemmen verwijderd, het is niet de bedoeling dat er gestemd wordt op grond van trailers of half afgemaakte work-prints. Pas stemmen als je de film gezien hebt.
Hou nu a.u.b. eens op met stemmen. Er mag niet gestemd worden op de workprint!
Er wordt hier toch vrij duidelijk gemaakt dat er niet gestemd mag worden op een workprint. Dat geldt dus ook voor jou.
Freshnesz
Ik heb de film deels gezien. Viel halverwege in slaap (het was inmiddels 4 uur snachts) hij zag er erg goed uit. Maar slecht gemonteerd, maar dat komt waarschijnlijk om dat het een workprint is.
DaMovieJudge
maar toch Wolverine is geen slechte film
kheb m gisteren gezien, gedownload, goeie kwaliiteit.
ik ben t met mcdaktari eens, maar ik zeg nog wel, als je van x-men houdt in t algemeen, tekenfilm, comic, tvfilm, als je er van houdt is dit zeker een aanrader.
ik hou er van, ik vond het goed gemaakt. wel heb ik een paar schoonheidsfoutjes gezien, maar ja.....
- 2067 berichten
Behalve dat de juiste muziek er nog niet onder staat, de montage nog compleet kan veranderen en er bovendien nog 14 minuten aan footage ontbreken.
Sasja
en omdat ze weten dat de film is uitgelekt kunnen ze nog veel aan de uiteindelijke versie veranderen
dennislaport
mn handen jeuken om de film te gaan kijken...... maar ik wacht toch echt tot ie in de bioscoop is... en ga hem dan daar kijken
deTuinman
alsof ze nieuwe shots gaan opnemen of muteren omdat er iets uitlekt
alsof ze nieuwe shots gaan opnemen of muteren omdat er iets uitlekt
Deze workprint is van een test-screening, en aan de hand van die test-screening zijn er aanpassingen gemaakt en zijn er nog reshoots gehouden (de missende 14 minuten). Dus alhoewel het lek er niets mee te maken heeft, zal de theatrale versie wel verschillen van de workprint.
SpikeR
ik heb hem bekeken en ik kijk uit naar de final versie, aangezien het een prequel moet zijn op de x-men reeks sluit het hier en daar niet goed aan, de final versie zal bij mij vermoedelijk tussen de 3,5 en de 4 liggen, goede actie en (vermoedelijk) mooie afgewerkte special effects
en voor de modjes, crew en ander gespuis
stemmen die verwijderd worden omdat men stemt op een workprint of andere niet afgeronde versies; dit kan je niet tegen houden. Ik ben het er helemaal mee eens dat men niet op een film moet stemmen waarvan de uiteindelijke versie nooit is bekeken, maar het tegen houden kan je nu alleen nog maar vertragen
als de film straks uit is zal je altijd nog mensen hebben die stemmen op de gedownloade workprints etc.
(en vermoedelijk ook nog eens commentaar geven dat er duidelijke computerbeelde tussen zaten en hier hun stem laten beinvloeden)
maarja, nu maar hopen dat die spoeling dun is
- 2067 berichten
Het valt mij vooral op dat de mensen die al stemmen ook hoge cijfers geven, terwijl de workprint toch echt van bedroevend niveau is (en dan heb ik het niet over de onaffe special effects).
Don MN
Trailers waren niet echt geweldig, maar ik laat me verassen door mijn favoriete mutant.
Amercianpie
Mooie film! Kan nog niet veel details weg geven, omdat het een workprint was XD
Neeemt niet weg dat het verhaal goed is, eveneens de acteer prestaties van Hugh Jackman en Liev Schreiber.
Colombo
Moet je gelijk een weekban geven dat soort figuren.
Deze film valt al the downloaden, niet gek dat mensen hem al gezien hebben.
Metalfist
Het waren mensen die een workprint hebben gedownload, niet gek dat er zo'n reacties komen.
Tomsheep
Gewoon vier sterretjes voor de Workprint. ( en dus ook voor de film. Flippu voor de mensen die dit niet waarderen .)
Vond het erg amusant om ze aan touwtjes te zien vliegen !!
Madecineman (moderator films)
Nee hoor, pas stemmen als je de film gezien hebt.
Filmi Corleone™
B_B
- 1969 berichten
We kunnen voortaan ook gewoon gaan stemmen op basis van de samenvatting hierboven, veel gemakkelijker.
voskat
Het lijkt me een vreselijke verspilling om een onafgemaakte film te gaan kijken. Als je het eindproduct uiteindelijk ziet is de verrassing en de spanning al weg. Nou, leuk.
Ik wacht lekker tot hij klaar is.
Madecineman (moderator films)
Snap die overdreven drang om te stemmen ook niet zo. Wacht toch gewoon even totdat je de film gezien hebt. Sommige gedragen zich als een stel overactieve, zenuwachtige kinderen op zoek naar sinterklaaskadootjes voor pakjesavond...
dulcinea
Iets dat niet af is dat is gewoon niet af en moet je ook nog niet beoordelen, dat geeft een totaal verkeerd beeld.
Ik ben blij dat de mods hier niet toelaten om al stemmen uit te delen!
Sol-
Aardige film, met coole special effects en actie. Al is het allemaal nog niet af. Het leukste was om te kijken, pauzeren en terug te spoelen naar alle incomplete scenes. Tezamen met alle subliminal notes, cijfertjes, kleuren, andere eigenaardigheden en natuurlijk de touwtjes als een van de hoogtepunten, was het allemaal zeer goed te pruimen. Ja, Ik heb mij kostelijk vermaakt met sinds jaren weer eens een echte gelekte workprint.
De editing was echt enorm ruw. Ik ga er van uit dat de finale versie een veel andere kijkervaring geeft. Ik zie de blu ray wel ergens in oktober dit jaar verschijnen.
Hectometerpaal
Hahaha!
chill-ko
Ook na de releasedatum zullen er mensen stemmen die de workprint versie hebben gezien, laat ze toch lekker stemmen...
Een bioscoopversie is vaak ook anders dan de dvd, mischien moeten ze een biosmeter.nl, een downloadmeter.nl en een dvdmeter.nl maken...

Keiharde actiefilm 'X-Men: Wolverine' met Hugh Jackman morgenavond te zien op televisie

De Russo Brothers zouden Wolverine "graag onder handen willen nemen"

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Fantasy / Avontuur, 2001