• 9.380.819 stemmen

Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

Avontuur / Fantasy | 153 minuten

Met onder meer: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint

Releasedatum: 15 juli 2009

Plot Harry Potter and the Half-Blood Prince

"Dark Secrets Revealed"

Als Harry, Ron en Hermelien aan hun zesde jaar aan Zweinstein beginnen, komt Harry in het bezit van een geheimzinnig volgekladderd toverdrankenboek, dat ooit het eigendom is geweest van de onbekende Halfbloed Prins. Wat moet Harry doen met de af en toe wel erg obscure spreuken die het boek vermeldt? En ondertussen heeft hij te kampen met een moeizaam sociaal leven en laat Perkamentus hem stukje bij beetje informatie zien over het duistere verleden van Voldemort. Deze lessen van Perkamentus zullen leiden tot het grootste geheim van de duistere heerser en het zal Harry helpen om te overleven.

Ron Weasley

avatar van MerLiNiuM

MerLiNiuM

Pastichio Rocker schreef:

Stel je niet aan!

ik stel me ook niet aan het is gewoon dat ik altijd horger krijg van goede films.

avatar van anne J

anne J

Hey, nog maar 14 dagen Ben helaas net op vakantie als die uit komt, dus nja nog maar 3 weken dan Komt dichtbij!

Dutchmeister

Deze wordt er één die ik sowieso weer in de bios ga zien. Allemaal meisjes van 16 á 17 jaar met hun ouders op stap dus in de pauze ook genoeg te doen

Nee kijk wel naar de film uit, 3e is voor mij tot nu toe de beste. Hoop dat deze een nieuwe standaard gaat neerzetten!

Dutchmeister schreef:

Ben jij zo'n womanizer? Dat past wel een beetje bij dit deel dan.

Ik heb zoals bij elk Potterdeel weer problemen met m'n verwachtingspatroon, véél te hoog.

jumpstylemovie

Volgens mij is deze nieuw jongens:

Trailer.

Harry Potter and the Half-Blood Prince - MSN Video - video.msn.com

avatar van NinjaNade

NinjaNade

Heb je er zo lang op gewacht, valt die heel erg tegen.. je zal maar net zien :-P

jumpstylemovie

Ik denk niet dat hij tegen zal vallen. Bij films als Harry Potter kan je wel hoge verwachtingen hebben die uitkomen als je de andere Delen erg goed vond.

avatar van AHWA

AHWA

Mooie nieuwe beelden inderdaad. Deze kon wel eens heel, heel goed worden.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

ik verwacht echt dat dit het spannendste en beste deel gaat worden. en zeker om dat het boek ook heel spannend is, en wat ik van de trailer gezien heb, ziet het er allemaal wat volwassener uit. Ik hoop maar dat ik me niet vergis

Don MN

Heeft iemand al iets van de Harry Potter-Tour die in Nederland is begonnen meegekregen?

Edit: Haha, is iemand de groene handschoen van Dumbledore opgevallen, voor zijn verschroeide hand?

avatar van JacoBaco

JacoBaco

De HP Tour? Toevallig liep ik vorige week donderdag over de Grote Markt in Haarlem en daar was iets aan de gang omtrent Harry Potter ja.

Ik ben vlug doorgelopen.

Don MN

Dus je houdt niet van lange jassen en stokjes?

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Jawel!

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Daniel Radcliffe is volwassener geworden

JohnWilliams

Voor het eerst komt er een glimlach op mijn gezicht. Er zaten zeker wat goede momenten in. Echter blijft de muziek iets...wat gewoon jammer is.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Ik ga wel naar deze film toe,ik ben erg benieuwd.

JohnWilliams schreef:

Zitten zeker goede momenten in! Kijk er naar uit om in de bioscoopstoel te zitten met een zak tijgernoten in mijn handen en een biertje om van deze film te genieten

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

[stookmodus]Vette trailer, goeie muziek. John Williams wordt niet gemist.[/stookmodus]

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

JohnWilliams schreef:

Heb het filmpje niet gezien. Ik wil echt niet te veel zien. Maar toch vind ik die muziek heel mooi klinken. Ik heb al een paar nummers beluisterd.

Pastichio Rocker schreef:

Geen commentaar

avatar van mathias265

mathias265

amai is dan nog een van de hoofdacteurs,

maar hij geneest wel

jumpstylemovie

Snel Flrois, heal hem met je avatar!

Toenet in de bios nog weer de trailer gezien van deze film met een kabouter plop deuntje eronder. Daar ging iets mis.

JohnWilliams

Gelukkig gaat het weer beter met hem.

avatar van MovieFreak1995

MovieFreak1995

ben benieuwd.

avatar van sammie14

sammie14

JohnWilliams schreef:

Gelukkig gaat het weer beter met hem.

ja, inderdaad!!

Dutchmeister

Morgen gaat hij in premiere in Japan, dag erop in London. Ben benieuwd naar de eerste meningen. Paar weekjes nog dan is die lekker in Nederland te zien

avatar van misterwhite

misterwhite

Ik vraag mij toch wel af of da van die griep bij grind nie weer een papperazi sensatie verhaal was.

jumpstylemovie

Mwah, Telegraaf zal daar toch wel mee opletten.

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

nou ja als het waar is gellukig dat het over is maar als het "bedrog" is dan zou ik het echt zwak vinden