• 9.375.889 stemmen

Met onder meer: Matilda Lutz, Alex Roe en Johnny Galecki

Releasedatum: 9 februari 2017

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Rings

"First you watch it. Then you die."

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

avatar van Doom4

Doom4

beetje verbaasd.

Ik had hier hele hoge verwachtingen van. Zoals ik kan herinneren was de ring 1 vet eng en dat was dit niet. Het begin begon leuk en was erg spannend maar de film zakte halverwege in en het werd nooit echt super eng. Jammer dat dit gewoon een standaard horror filmpje is geworden, niet slecht maar niet wat je van een rings verwacht.

avatar van Gi-Force

Gi-Force

Lekkere film. Moet het meer van zijn verhaal hebben dan van zijn horror. Maar de mix ervan is prima. Laat het vervolg maar weer komen. De voortekenen zijn er dat het gaat slagen.

avatar van filmkul

filmkul

Magere horrorfilm. Het verhaal is vrij cliché en wordt ook clichématig uitgewerkt door Gutierrez. De opbouw begint aardig, maar richting het einde springt de film van de hak op de tak en wordt er in een sneltreinvaart een einde aan gebreid. Enkele momenten zijn spannend en echt horror wordt het vrijwel niet en dat zijn juist de ingrediënten die dit type film moet hebben. Het acteerwerk is verder vrij doorsnee. 2.5

avatar van Jeilloc

Jeilloc

Redelijke film.

Als grote fan van de originele Japanse film en als liefhebber van de Amerikaanse versie moest ik deze zien. De film is niet eng, maar het moet meer hebben van het verhaal en de spanning. Het echte horror gehalte is er wel, maar hij is niet zo aanwezig als de 2 eerdere versies.

Verder vond ik het verhaal goed uitgewerkt met goed einde.

avatar van james_cameron

Kansloze reboot. Reeds vanaf de stompzinnige openingsscene in een vliegtuig wordt duidelijk dat dit hem niet gaat worden. Er wordt een nieuw mysterie gepresenteerd met nieuwe personages, maar de makers vergeten voor het gemak dat een horrorfilm eng dient te zijn. Rings is allesbehalve. Het script is vooral vergezocht en flauw, bevolkt door oppervlakkige personages die domme dingen doen.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

De kritiek op dit vervolg is absoluut begrijpelijk .
Maar aangezien de vorige tweedelen in mijn ogen ook niet bepaald heel beangstigend zijn ,maar wel duister en met een beklemmend idee ( zeven dagen) is dit niet helemaal mis geschoten .

Het is meer dan logisch om de video wat meer digitaalte maken ,daar kon je niet om heen.
Verder heeft het verhaal een draai gekregen waardoor het wel een vervolg is en geen reboot( in mijn ogen ) .
De rol van Johnny Galeck als professor is best goed ,,jammer dat we hem niet vaker zien,maar zijn agenda zit wellicht vol als nerd bij The Big Bang.
Vincent D'Onofrio mag ook nog even opdraven als blinde ,en die man is altijd wel in vorm als voelt het hier wat misplaatst . doch cruciaal .
Niet heel bijzonder,maar als je de vorige delen kon waarderen ,,,het heeft allemaal zeker wel iets .
Het slot is zoals het hoort bij horror.
Al kun je je vraagtekens stellen bij of dat nu echt nodig was.
Maar typerend ! Als een genre niet van ophouden weet is het horror wel.
Ook hier vond ik het wel wat hebben.
Kleine voldoende.

avatar van Spanky47

Spanky47

Theunissen schreef:

Ik wilde eigenlijk gaan zeggen dat je een onbegrijpelijk hoog punt geeft aan deze film, maar gezien de punten (maar liefst 75% van van je bijna 900 stemmen, krijgt minimaal een 4,0 als punt bij jou) die je normaal gesproken geeft, is dit niet onbegrijpelijk maar juist begrijpelijk

Ik heb thans ook vaak films een 'buis' gegeven hoor , in het verleden. en minder dan 2 sterren zelfs!

Dat komt vooral doordat ik de laatste jaren namelijk eerst opzoekwerk doe en 'de beste scores' uitzoek, OF de bekende titels, zoals deze is. Ik kies namelijk 9 keer van de 10 ook voor films die hier een score hebben van minstens 3 op 5, tenzij het zoals deze grote titels zijn! . De kans is groot dat ik zo de betere films kan bekijken...

Deze film Rings/The Ring 3, is gewoon een hele goede film vandaar mijn 4,5 , op 10 zou ik hem 8,5 geven. Ik zie toch dat ik niet de enige ben die deze film goed vind....

Alathir

Ik ga het hier kort houden want meer tijd is de film eigenlijk niet waard. Het is al een spijtige zaak dat ik hem heb 'moeten' uitkijken tijdens een filmavond met vrienden. Horror? Nee dit is geen horrorfilm want met een stuk of 3 van de meest voorspelbare jumpscares uit de geschiedenis van de horrorfilm ga ik niet bepaald op het puntje van mijn stoel zitten. Acteerwerk matig , zelfs Vincent D'Onofrio weet er niet veel mee te doen. Dit is gewoon een prima voorbeeld van een domme film met domme personages die domme dingen doen. De soundtrack is nog wel een pluspunt al wordt het vaak op verkeerde momenten gebruikt. Kortom gewoon een saaie film die totaal sfeerloos is en als horror wat mij betreft compleet faalt.

avatar van John Milton

John Milton

Ik pas maar, denk ik. Teveel mensen wiens smaak ik ken / oordeel wel vertrouw, die er hetzelfde over denken als jij. Dan spendeer ik die 102 minuten liever aan een film die meer kans maakt in de smaak te vallen.

Alathir

John Milton Er zijn inderdaad wel betere films, hoewel ik met mijn 1* vrij streng ben. Voor Rings heb ik deze film bekeken: Contratiempo (2016) - MovieMeter.nl, ik ga Contratiempo misschien nog wel is opnieuw kijken want ik was soms afgeleid door 2 gasten die hun mond niet konden houden omdat er niet genoeg actie was. Beetje jammer dat ze het dan verpesten voor de andere 3 die wel boeiend zaten te kijken. Bij het einde zwegen ze dan wel en gaven ze zelfs toe dat het goed was.

avatar van Kondoro

Kondoro

Alathir schreef:

Voortaan niet meer zulke films met hun kijken dus! Ik heb er ook zo'n eentje zitten die de totale Marvel collectie haat, "niet mijn ding" zegt die dan. Laatste Marvel film die ik met hem gezien heb was Thor: The Dark World (2013) daarna ben ik het maar voor mezelf gaan kijken, lekker in mijn eentje, vaker veel beter dan met je vrienden clubje een film kijken. Ik kijk nu alleen nog maar de horrors met hem, dat vind hij namelijk alleen leuk, mij best .

Alathir

Kondoro0614, hier ook zo eentje dat alleen horror wilt kijken in groep, maar dan wel nog nooit Saw had gezien. Ik kijk zowat alle genres dus mij maakt het eigenlijk weinig uit zolang ze maar niet te storend zijn tijdens de film. Mijn broer kijkt dan weer liever actiefilms en de rest komedie of films met een goed verhaal. Er zit dus nogal wat variatie op wie wat goed vindt/graag kijkt. Ja, 5 man is gewoon teveel om een film te zien, er is altijd wel iemand die er zijn aandacht niet bij kan houden of het maar niks vindt.

avatar van The Oceanic Six

Geen spanning, geen memorabele momenten, geen intense sfeer, een veel te lange speelduur, flauwe jumpscares die je van mijlenver aan ziet komen; waarom is Rings in godsnaam gemaakt? Nou vind ik de Ringu serie al niet zo heel boeiend, maar dit was wel droevig. Neem de openingsscène in het vliegtuig. Beschamend slecht gemaakt. Voor mijn gevoel was de film al bijna klaar en toen ik het checkte waren we pas een uur ver. Zoveel plezier heb ik er dus mee beleefd.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Toch teleurgesteld in deze film, had gewoon veel meer verwacht, de spanning was vaak ver zoek. Alles aan deze film was zo flauwtjes, als ik me tijdens 'horrorfilm' zo naar het einde moet sleuren, nee dan is er gewoon iets mis met deze film, vind hem zelfs geen horror, drama indd op 't randje van dramatisch...zonde...3 à 4/10

avatar van Macmanus

Macmanus

Viel me ook mee.

Toegegeven ik ben the Ring helemaal vergeten. Heb er nog wel een paar gezien maar buiten een meisje in een put en een vhs band kom ik niet echt meer. Deze film doet wat horror al decennia lang doet en dat is het laatste beetje franchise geld uit een product persen. Dat zijn niet de films die je zintuigen het meest prikkelen.

Dat gezegd, vermaakte ik mij stiekem hier prima mee. De regisseur deed nog wel eens wat geinigs met achtergronden, snelle beelden. Ook had de film best een goed tempo. Vind ik bij dit soort zondagavond films altijd wel een plus. Het is fast food.

Als ze er er nooit meer 1 maken zal het mij net zo een worst zijn als ze er nog 10 bij maken. Ik pik het wel eens mee. Geen bioscoop bezoek waardig, maar voor even een horrortje voor het slapen goed te doen.

2.5 sterren.

avatar van Metalfist

Metalfist

And this voice says... Seven days

Ergens ben ik The Ring altijd wel dankbaar gebleven. Het was dankzij de Hollywoodremake (en ook die van The Grudge) dat ik me lange tijd geleden waagde aan Japanse cinema en hoewel die monsterfilms me niet echt konden bekoren, leidde het me uiteindelijk wel tot regisseurs zoals Akira Kurosawa of de Godzilla franchise. Ik dacht eerlijk gezegd wel dat het concept van The Ring ondertussen dood en begraven was, maar zowaar: in 2017 kwam er een nieuw deel in de reeks uit. Geen reboot deze keer, maar nog eens een ouderwetse sequel.

Al zit de oorspronkelijke verhaallijn alweer zo ver weg in mijn geheugen (ik geraak niet veel verder dan een spikkelige VHS band en een meisje in een put), dat ik hoogstwaarschijnlijk wat verwijzingen heb gemist. Is het dan ook nodig om de voorgaande films te hebben gezien? Neen, want Rings lijkt me vrij stevig op zichzelf te staan. Het verhaal heeft ietwat een update gekregen (het start natuurlijk nog met zo'n good old fashioned VHS, maar er wordt er al snel een digitale kopie gemaakt aangezien weinig mensen nog zo'n VCR hebben staan) en Julia mag zich gelukkig prijzen dat ze in een tijd leeft waar een zaklamp slechts een app is die je op je GSM kan installeren. Verder volgt dit het gebruikelijke pad dat je van dit soort films kunt verwachten (zo is er een mysterieuze, en uiteraard zwangere, vrouw die voorbijrijdende auto's ligt aan te staren en met uitzondering van het hoofdpersonage kan niemand anders haar zien) en is het wachten op een aantal voorspelbare schrikmomenten. Ondertussen wordt er in de 100 minuten die de film duurt nog een plotje op poten gezet dat een soort diepgang in de geschiedenis van Samara moet brengen, maar ook hier is het voorspelbaarheid troef.

De eerste twee Ring films konden nog rekenen op de aanwezigheid van Naomi Watts. Een degelijke actrice die de reeks naar een hoger niveau wist te tillen. Zij heeft echter besloten om met dit nieuwe deel niets te maken te hebben, dus komt er een geheel nieuwe cast op de proppen. Big Bang Theory acteur Johnny Galecki probeert krampachtig om van zijn nerd-imago af te geraken door een 'coole' biologieprofessor te spelen en halverwege blijkt dat Vincent D'Onofrio dacht dat het altijd een goed idee is om in een derde deel van een horrorreeks mee te gaan spelen, je zou toch net iets meer verwachten van iemand met zijn palmares. De hoofdrollen zijn echter weggelegd voor Matilda Lutz en Alex Roe die het verliefde koppeltje Julia en Holt spelen. Qua effecten ook redelijk ondermaats, veel lelijke CGI die niet al te sfeervol aanvoelt.

Tijdens het kijken overviel me eigenlijk vooral één vraag: wat is het nut om hier opnieuw geld in te pompen? Gingen er rechten vervallen die enkel behouden konden worden door een nieuwe film over ieders favoriete zwartharige dame die uit een televisie kan kruipen te maken? Rings kijkt nog redelijk vlotjes weg, maar een goede film is het niet.

avatar van snarfje5508

snarfje5508

Dit deel kan zijn pretenties echt niet waarmaken. Traag zonder schrikmomenten. Vergeleken bij de vorige versies ronduit saai. Acteerprestaties kunnen ermee door en dik anderhalf uur ben je er ook weer doorheen. Geen aanrader.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

De eerste ring was geweldig,de tweede zeker niet slecht,deze rings oftewel deel 3 doet ook wederom geen pijn aan de ogen,niet echt veel schrikmomenten zoals in de eerste 2 delen,wel vond ik het verhaal sterker....4 stars.

avatar van Ed Kroket

Ed Kroket

Wat een tegenvaller! Het was een straf om zo'n slechte film te bekijken.

De aftiteling vond ik dan wel weer goed...eindelijk klaar met die kutfilm

avatar van Noodless

Noodless

Pffff...toch maar gekeken....beter niet gedaan.

Zoals ik hier al had gezegd, had ik al weinig vertrouwen in dit concept en zou ik de film vermijden. De eerste film was geweldig qua sfeer, spanning, cast, beelden. De tweede was duidelijk minder, maar zeker nog te doen. Maar dit is gewoon slecht. Alle pluspunten uit de vorige delen zijn volledig verdwenen.

Over en out ! 3/10

avatar van Flip12345

Flip12345

Hele erge tegenvaller.. Na deel 1 had ik iets beters verwacht, zeker met de moderne techniek maar helaas..

avatar van slam1975

slam1975

Vond hem niet heel slecht, maar ook niet heel goed. Begin begon goed, halverwege de film werd het wel een beetje saai. Echt eng wordt hij nergens, maar dat komt misschien omdat je het concept al kent.

avatar van aspers

aspers

ai, ai ai.... wat is dit een gevalletje jammer zeg. Doodzonde hoe dit deel de status die de twee eerdere Ring films hebben opgebouwd, compleet om zeep helpt. Dit had nooit gemaakt mogen worden... in elk geval niet onder de naam ring/rings of wat dan ook.

We krijgen een soort Ring/Final Destination/weet-ik-veel-wat-allemaal kruising. Het is echt een brei aan allerlei films. En de makers lijken zelf ook niet helemaal te weten welke kant dat ze nu eigenlijk op willen hiermee. Extra noemenswaardig tenenkrommend moment is nog wel de eind scene als dr.Snuggels aan het uitzoeken wat de tekens op haar hand betekenen. Het halve woord staat op het scherm en iedere malloot kan het afmaken en weet dus de betekenis. Maar nee, we proberen het nog spannend te maken door een-voor-een... letter-voor-letter... het woord helemaal tot het eind af te maken. Hallooooooo.... 'hét' moment dat jullie hadden moeten pakken is al 5 minuten geleden voorbij gekomen. Hoe dom denk je dat de kijker is!?

Ach... toen ik na 50 minuten dacht dat het nu wel bijna zou zijn afgelopen, maar bleek dat ik nog 50 minuten te gaan had... had ik eigenlijk al beter moeten weten. Eng is het ook al nergens, dus eigenlijk is er totaal geen reden om dit misbaksel te kijken. Nee, dit deel moet je snel ergens in een diepe put dumpen om er nooit meer uit te laten komen.

Treurig... 1*

avatar van Daan258

Daan258

Tja, wat moet ik hier over zeggen.

Eigenlijk was de bedoeling om de film in 3D te bekijken maar toch heb ik hem 2 dagen geleden maar in 2D bekeken. ( achteraf denk ik dat het bij deze film ook niet heel veel had toegevoegd.)

Was de film slecht? Nee. Was hij goed? Nee.

Na het zien van de film heb ik er wat gemixte gevoelens over.
Laat ik als eerst zeggen dat de intro super random was. Wat moest ik hier nou precies mee?

De film heeft hier en daar zeker wat pluspunten maar jammer genoeg meer minpunten.
Het acteerwerk van de hoofdrolspeelster was gek genoeg best goed. Het is voor mij een onbekende actrice maar ik was niet teleurgesteld. Naast het feit dat ze ook nog is behoorlijk op Jessica Alba lijkt is ook niet vervelend Johnny Galecki die vooral bekend is van The Big Bang Theory heeft ook een rol in de film en ook hij deed het niet slecht. Ik vond het best leuk om hem in een totaal ander soort genre te zien spelen.
Het verhaal begon allemaal best leuk en mysterieus maar wist dit jammer genoeg niet vast te houden. Op een gegeven moment was het maar een beetje wachten totdat er eindelijk wat tempo in de film kwam en daarnaast is er ook nog is bijna geen spanning te bekennen waardoor het gewoon niet zo vermakelijk was. Ook heel het gebeuren met de tape en dat Samara uit de tv komt kruipen wat juist spannend is komt maar 1 keer aan de orde. Vergeleken met de vorige films was dit bij de vorige delen juist veel meer aanwezig en zorgde echt voor spanning.

Maar toch moet ik toegeven dat het eind enigszins wel geinig was om te zien en zorgde toch net voor iets extra's.

Al met al heb ik me hier redelijk mee kunnen vermaken maar helaas geen voldoende.

Er zal vast een volgend deel komen en zal die dan zeker wel gaan bekijken want vermakelijk blijft het zeker wel.

avatar van DragQueen

DragQueen

Een matige horrorfilm, en daarmee dus ook een tegenvallende reboot. Het verhaal en zijn gebeurtenissen voelen aan als een herhaling van zetten, met enkele wendingen die volstrekt geforceerd aanvoelen. Het acteerwerk is verder in orde, evenals het in beeld gebrachte filmwerk. Toch kon het de film niet redden voor mij. Lichte tegenvaller. 2,5 Ster.

avatar van KayleighVV

KayleighVV

De film is niet perse eng maar het verhaal erachter vind ik wel verrassend. Iets meer diepgang en mysterie dan de vorige delen. Alleen jammer van het einde.. is dan weer zo cliché. Als je écht een horror wil kijken zou ik even verder zoeken. Maar zeker geen slechte film!

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Ik ben een groot van van Ringu & Ringu 2 (de originele versies dus). Maar ook de Hollywood remake The Ring vond ik goed en eng. Die films hebben me wel wat slapeloze nachten opgeleverd durf ik wel te bekennen. Dat is met Rings absoluut niet het geval. Ondanks het sowieso hoge creepy gehalte van de video zelf (en Samara) word Rings nergens echt eng. Ik kan me eigenlijk niet eens herinneren dat ik ook maar 1x echt ben geschrokken. Jammer, want het verhaal vind ik erg tof op zich.

4/10 (IMDB)

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Derde film en hopelijk de laatste. Er valt eigenlijk ook helemaal niks meer te vertellen. Rings is op zich al een redelijk overbodige sequel en hergebruikt bijna alle elementen uit de vorige films. Recycling dus. Ik wil de film nog een nipte voldoende geven; niet omdat het spannend is want alle mysteries uit de Ring reeks zijn reeds weggegeven; de eerste Ring film blijft een absolute topper en deze gaat deels ten onder door de slechte acteurs. Toch vond ik het nog enigszins wegkijken en wordt er op het publiek handig ingespeeld met de voorgeschiedenis rond Samara. Ze lokt namelijk medelijden uit bij Julia over haar lot maar blijkt op het einde dat ze doorslecht is en Julia alleen maar gebruikt heeft om haar wraak nog harder verder te zetten .

avatar van Decec

Decec

Een goede drama/horror film...

Goed verhaal...

Goed acteerwerk...

Prima vervolg...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)..

1e en 2e deel vond ik spannender dan deze 3e...

avatar van K. V.

K. V.

Na zoveel jaren nog eens een nieuw deel, maar het viel beter mee dan verwacht. Ze hebben er toch een nieuwe draai kunnen aan geven en het was weer meer een zoektocht vergelijkbaar met het eerste deel. De film is wel niet zo griezelig, maar had toch wel een goed verhaal.

De cast deed het zeker niet slecht en visueel was hij ook wel goed.

Niet slecht.