• 9.375.045 stemmen

Met onder meer: Matilda Lutz, Alex Roe en Johnny Galecki

Releasedatum: 9 februari 2017

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Rings

"First you watch it. Then you die."

Julia begint zich zorgen te maken over Holt, haar vriend, wanneer hij een mysterieuze videoband bekijkt. De legende zegt namelijk dat de kijker van de videoband zeven dagen later zal sterven. Julia offert zichzelf op voor haar vriend en komt tot de afschuwelijke ontdekking dat er zich een film in de film afspeelt, die nog nooit eerder door iemand gezien is.

avatar van janneke101208

janneke101208

In Film > Nieuws > Rings (2016) (The Ring 3):

Ik hoorde dat dr n deel 3 uitkomt van The Ring; Rings 3D.

Weet iemand hier meer van? En weet iemand dan ook wanneer dit deel uitkomt?

avatar van Kondoro

Kondoro

Dit is wat ik kan vinden op IMDb: Rings (2015) - IMDb

Kondoro schreef:

Dit is wat ik kan vinden op IMDb: Rings (2015) - IMDb

Dankjewel voor de info!!

Vanaf 10 november in de bioscoop (Universal)

avatar van Daan258

Daan258

Zeeeerrrrr benieuwd.

Hoop dat het wat gaat worden.

Staat het dan in verband met deze film? Beetje vage ontwikkeling in de reeks.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Onderhond schreef:

Staat het dan in verband met deze film? Beetje vage ontwikkeling in de reeks.

Eerder met deze denk ik The Ring (2002) en The Ring Two (2005)

Ah, vandaar die Samara ipv Sadako. En daarvoor zijn ze dan een getalenteerd genre regisseurtje van elders voor gaan halen. Het verloop schrijft zichzelf

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Ik ben een klein beetje nieuwsgierig. Eerst maar eens die andere twee weer bekijken om het geheugen op te frissen.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ja heb ik best zin in

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

De trailer is nogal een trieste vertoning: ook omdat ze het goede aan de films - subtiel, klein, unheimisch- verruilen voor blokbusteractie.

Zwolle84

"vindt plaats voor de creatie van de anonieme videoband (...) nadat hij de dodelijke videoband bekijkt."

Lees ik het nu verkeerd, of is de omschrijving hierboven nogal vaag? Het vindt plaats vóór de creatie van de videoband die in deze film wordt bekeken.

avatar van John Milton

John Milton

Ik werd er ook niet echt warm van

avatar van jeroen65

jeroen65

Zwolle84 schreef:

Die omschrijving hierboven klopt ook niet. De regisseur heeft vanaf het begin af aan al gezegd dat het geen prequel zou worden. De gebeurtenissen in deze film vinden plaats 13 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film.

‘Rings’ Takes Place 13 Years After ‘The Ring'; Director Confirms Filming Has Begun - screenrant.com

avatar van Shaky

Shaky

Omschrijving aangepast

avatar van Mr-Mcmovie

Mr-Mcmovie

Trailer ziet er wel erg goed uit.

Visueel precies een enorme stap vooruit dan de twee vorige.

avatar van jeroen65

jeroen65

Release van de film uitgesteld in Nederland?

Pathe heeft hem nu op 9 februari 2017 staan.

EDIT: ik zie dat de release van de film in zijn geheel wordt uitgesteld. In de US zal hij vanaf 3 februari gaan draaien.

avatar van maurice32

maurice32

Ben benieuwd, trailer ziet er creepy uit .

Hoop wel dat hij zo spannend wordt als het orgineel , de remakes vond ik niet zo geweldig .

avatar van tbouwh

tbouwh

Gek, ik dacht dat we deze vanaf 9-2 konden gaan zien en bij Pathé stonden de 'enge borden' al klaar, maar hij lijkt nu te zijn uitgesteld?

Niet dat ik op de releasedag sta te wachten voor de bioscoopdeuren

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

tbouwh schreef:

Op hun website geven ze nog steeds 9 februari aan hoor: Rings -Trailer & Laatste nieuws - Pathé - pathe.nl

tbouwh Richard_Voorhees

9 februari is juiste datum.

Zwolle84

Sterker nog, hij draait deze week al als voorpremière bij Pathé. Lijkt er dus niet op dat hij is uitgesteld.

avatar van Daan258

Daan258

De eerste stemmen op IMDB zijn helaas niet al te best

Daan258 schreef:

De eerste stemmen op IMDB zijn helaas niet al te best

Bij horror is dat juist positief. Gave slowburners scoren daar laag en simpele jump scares "hoog".

avatar van realiteitspaard

realiteitspaard

Ik moest bijna huilen toen ik de trailer zag. Dit wordt een misbaksel. Waarom moeten mensen alles maar kapot maken? Laat de films rusten en laten we terugkijken op twee (ja ik vond deel 2 leuk - eerste horrorfilm voor mij) fijne horrorfilms. Breng dit deel niet uit, cancel het!

Mijn voorspelling qua score (na twee week): 2.70

avatar van realiteitspaard

realiteitspaard

Zwolle84 schreef:

Ben ik het wel mee eens! Simpele jump scares scoren hoog. Nooit begrepen waarom. Insidious kent dit probleem ook, matige films.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Zwolle84 schreef:

Twee keer raden in welke categorie 'Rings' valt.

avatar van Gallu

Gallu

RINGS, NIET MEER OVER PRATEN EN VOORAL NIET DOORVERTELLEN. WE DOEN NET OF HET NIET ZO IS...

De trailer riep bij mij al een voorgevoeletje op van: dit gaat denk ik niet wat worden. Dus ging al met weinig tot geen verwachtingen de bios in. Dan kan het altijd nog meevallen....zou je denken...

Maar sjongejonge ik ben niet vaak heel negatief of tot aan de grond toe afzeiken van films, maar dit kan ik niet anders dan ontmoedigen. Pak een glas water met daarin een doorzichtig rietje en ga daar in godsnaam twee uur naar kijken, want ik verzeker je zelfs DAT is nog vele male spannender dan dit ongeïnspireerde, langdradige saaie maar vooral saaie vervolg/remake van The ring ( ja wat is Het nou eigenlijk), met een tenenkrommend slecht script, dialogen die je doen schamen, acteerniveau ondermaats , totaal maar dan ook totaal geen sympathie voor de hoofdpersonen, ze vinden zichzelf heel belangrijk maar de mensen in de bios zaal hoor je alleen maar denken, nobody cares! De film neemt zichzelf nogal behoorlijk serieus TE serieus. Goedkope slecht getimde jumpscares die je niet eens cliché mag noemen, zo makkelijk niet schrikkend hersenloos waren ze. Continu ontzettende irritante dreigmuziek, alleen uhmm nu daadwerkelijk nog iets dreigends en/of angstaanjagends??

Ik heb de laatste drie kwartier dan ook zitten piekeren en twijfelen over mezelf of ik niet plotselinge acute syndroom van asperger had ineens. Namelijk 0,0 EMOTIE bij het zien van de hele film.

Me gedachtes dwaalde af naar: zou Samara als ze het aangeboden krijgt ook haar tanden Willen laten bleken? En mischien zou een kort pittig kapsel met opgeschoren blond haar en blauwe plukjes haar ook wel goed staan...need is say more?

Precies..ik hou er over op.

RINGS mag van mij samen met Samara heel rap terug haar put weer in. Graag Hermetisch afgesloten. Maar tjah...nobody cares;)

avatar van El ralpho

El ralpho

The Do-Over

De originele Ringu was een kneiter van een hit. De Amerikaanse remake deed dit succes in 2002 nog eens dunnetjes over. Vervolgens bloeide de reeks in 2005 dood met het saaie vervolg. Nu, een kleine 12 jaar later komt er alsnog een vervolg/reboot(?) uit. Voldoende tijd om eens goed te broeden op een waardig vervolg zou je denken. Het resultaat is echter dramatisch en is nog slechter dan de trailer al doet vermoeden.

Tijdens mijn bioscoopbezoek ben ik precies 2 keer behoorlijk geschrokken en wel bij de trailer van The Crucifixion wel te verstaan..Op de momenten dat Rings ook maar een klein beetje spanning wist te genereren eindigde de scene in een sof, werd je uit het verhaal gehaald door slechte effecten of volgde er weer eens een van de vele ''schrikmomenten'' die wel zo waardeloos getimed en slecht waren dat je je afvraagt hoe deze ooit de regiekamer zijn doorgekomen. Een van de dieptepunten is daarbij wel de beginscène in het vliegtuig (ook al te zien in de trailer). Deze is wel zo ongeloofwaardig, belachelijk en zonder enige sfeer of spanning uitgevoerd dat dit niet veel goeds beloofd voor de rest van de film. Deze kritiek is helaas nog maar het topje van de ijsberg. Naast totaal niet eng is Rings ook nog eens dodelijk saai en slaapverwekkend.

Als je denkt dat ik nu aan het einde van mijn kritiek gekomen ben moet ik je teleurstellen want ik kan nog wel even doorgaan. Het vergezochte verhaal en de opzet waarbij er op een universiteit een speciale afdeling is opgericht om de oorspronkelijke videoband te analyseren nemen ook nog eens de dreiging van het originele verhaal weg. Ook omdat blijkt dat op een strak georganiseerde manier het doodsvonnis gewoon aan anderen kan worden doorgegeven. Dit totdat Samara opeens een Wizzkid geworden is en in staat is om een video in een video te produceren en schijnbaar ook maar wat aankloot zonder een duidelijke achterliggende gedachte. Want waarom wordt juist Julia gekozen voor haar wedergeboorte waarbij ze haar lot opeens niet meer door zou kunnen geven? en waarom houdt ze bijvoorbeeld haar biologisch vader al die tijd blind om hem uiteindelijk alsnog te vermoorden als ze dit al die tijd al had kunnen doen?

Hoe langer ik na blijf denken, hoe meer dit soort vraagstukken bij mij op blijven komen. Zelfs met de allerlaagste verwachtingen stelt dit nieuwe Ring project je waarschijnlijk nog teleur en ik denk dat de reeks met deze nieuwste telg nu echt definitief zijn eigen doodsvonnis getekend heeft. 7 days? Ik denk dat deze film het niet eens 7 dagen in de bioscoop uithoudt.

avatar van anoniempje28

anoniempje28

Ik heb de film gezien , en ik vond het echt een waardeloze film , de slechtste uit de reeks , de acteurs vond ik ook niet goed , dan vond ik Naomi Watts veel sterker spelen in de andere delen

De eerste 3 kwartier waren echt heel slaapwekkend , na de pauze ging het wel , maar nergens was het echt spannend.

Deze film zal ik dan ook heel snel weer vergeten