Ong Bak 2 (2008)
Geregisseerd door: Tony Jaa en Panna Rittikrai
Met onder meer: Tony Jaa
Plot Ong Bak 2
"Warrior. Conqueror. Legend."
Teean is de zoon van één van de vier politieke leiders. Vanwege onrustigheid wordt hij door zijn vader en moeder achtergelaten bij een traditionele dansschool, om zo zijn veiligheid zeker te stellen. Op een dag wordt deze dansschool aangevallen en ziet Teean hoe zijn vader en moeder vermoord worden. Hij vlucht de bossen in en wordt uiteindelijk als slaaf gevangen genomen door een handelaar. Hiervandaan wordt hij bevrijd door de piratenclan genaamd Pha Peek Krut. De leider Cher Nung ontfermt zich over Teean en hier leert hij de kunst van het vechten.
Tien
Nobleman Siha Decho
Lady Plai
Guard in Golden Armour
Young Tien
Tony Jaa regiseert zelf, volgens mij een beetje snel maar eerst even afwachten wat hij er van bakt. Heb hier wel weer zin in.
Goto
Mwah ik weet niet of het wel zo'n goed idee is. Films die Chan zelf regiseerde kwamen ook niet al te goed uit de verf. Jaa moet knokken en zich verder nergens mee bemoeien.
Maar dat neemt niet weg dat ik Jaa graag weer in actie wil zien komen.
Ramon K
Police Story vind ik toch erg leuk. Kijk wel uit naar deze film van Jaa!
sinterklaas
Is ie al uit??
Helemaal niet verwacht. Dacht dat ie in 2009 uit ging komen.
Maar benieuwt ben ik wel. Hopelijk brengt Asiamania hem binnenkort uit.
Geloof hier niks van
Volgens mij is de film nog niet eens af.
Ik heb de stemmen verwijderd en het jaartal aangepast.
DevendraBan
Ziet er vrij ziek uit, ik kan amper wachten om de film te zien.
sinterklaas
Speelt dit zich dus af enkele jaren voor de gebeurtenissen van deel 1?
freekoz
Die promo is zo ongelofelijk geweldig vet!!!!!
kan niet wachten om de film te zien
Lil Funk
De trailer/promo zag er behoorlijk spectaculair en sfeervol uit.
Ook was ik erg verast toen ik wat drunken boxing voorbij zag komen.
Ik hoop dat deze film meer van dit soort verassingen gaat bevatten.
mos18
ze zeggen dat hij de talant is opvolger van JACKIE CHAN
ik gellof daar niet in
FillumGek
Ik weet niet of je Ong-Bak en Tom Yum Goong hebt gezien maar ik kijk liever naar Jaa dan naar Chan op het moment. Hoewel Chan in z'n jongere jaren natuurlijk ook topfilms heeft gemaakt neigt Chan's werk vaak meer naar de komische kant kwa stuntwerk.
Jaa's stunts zijn puur, geen touwwerk en de klappen komen echt aan. Ik vind Jaa de beste martial artist van het moment. Laat z'n films maar komen.
freekoz
Ik vind Jackie Chan nog niet een in de buurt komen van wat Tony Jaa laat zien in zijn films, ik zou hem liever vergelijken met Jet Li.
Ramon K
Wie heeft hier een stem geplaatst?! Film is nog niet eens af. Jaa is onder grote stress van de set weggelopen, is naar zijn geboortedorpje gegaan om af te koelen en heeft daarna op de Thaise TV in tranen aangekondigd dat ie de film toch af zal maken. Blijkt nogal een zooitje te zijn met Jaa. Schijnbaar ook dik 5 miljoen Dollar over het budget gegaan. Kan zijn dat Pinkaew de film in handen krijgt en met het geschoten materiaal aan de slag gaat.
Las het ook vandaag, beetje vreemd verhaal. Sommigen zeiden zelfs dat Jaa aan de slag was gegaan met zwarte magie
Goto
Ben er eigenlijk nog wel extra nieuwschierig door geworden. Of het een goede film wordt is zo langzaam aan te betwijfelen, interessant lijkt het me wel.
Wadjoe
WTF! Die Promo Reel is veel te spectaculair haha. Het begint alweer helemaal te kriebelen. Tony Jaa levert iedergeval erg fijne actiescenes af, ben benieuwd hoe die 't als regisseur doet. Can't wait for this one.
Chuck Taylor
- 1953 stemmen
Jemig, de actie in de trailer is echt van een hoog niveau, superb gewoon. Ik hoop echt dat Jaa deze film inderdaad afmaakt en dat ik een film kan verwachten als in de trailer
En ik vind het eerder mooi bottengekraak, dan lomp bottengekraak hoor BoordAppel.
Mescalino
Deze moet ik zeker gaan zien.. die trailer/promo zag er zo geweldig uit!!
Ben erg benieuwd. Puure martial arts, Heerlijk!!
aire.
WOW. Die promo schopt nog eens kont zeg. Spectaculair met de hoofdletter ''S''. Ik verwacht hier nu al veel van. Zelden zo overdondert geweest sinds 300 denk ik. Al viel die uiteindelijk wel een beetje tegen. Nee dit ziet er er goed uit. Ik verwacht keiharde actie over een strakke regie
MONYETJ
Ong-Bak 1 was al Master!
The Protector was al Master!
Nu moet dan toch Ong-Bak 2 gaan rocken...
Komop deze jonge acteur levert met zijn vechtkunsten zwaar
respect af...
Hoop deze titel snel te zien!
Woltertjes
Als hij net zo goed vecht of zelfs nog beter als in Tom-Yum Goong, word ie echt goed. Trailer ziet er ook goed uit !!
Iemand ook een idee wanneer die uitkomt??

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Marley