Genre: Komedie / Actie
Gesproken taal: Duits en Engels
Releasedatum: 9 september 1999
Bekijk via Prime Video
Plot Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
"First he fought for the Crown. Now he's fighting for the Family Jewels."
Dr. Evil gebruikt een tijdmachine om terug te reizen naar 1969, waar hij Austin Power's mojo steelt. De Britse geheim agent moet nu terugreizen in de tijd om dit, met de hulp van Felicity Shagwell, terug te vinden. Ondertussen ruziet Dr. Evil vrolijk verder met zijn zoon, en bouwt 'ie een goede vriendschap op met Mini Me, een kloon van zichzelf, maar dan 8 keer zo klein.
Austin Powers / Dr. Evil / Fat Bastard
Mustafa
Vanessa Kensington
Young Number Two
Dennis Evahi
Ik vind niet alles even leuk aan deze film. Op een gegeven moment wist ik het wel.
** en een half
thunderball
Leuk vervolg op de originele Austin Powersfilm, echter toch wel iets minder grappig.
Bij de eerste was voor James Bondfans het leuke dat bijna iedere scene een parodie was op een bepaalde scene uit een Bondfilm.
Van dat idee wordt nu sterk afgeweken en is het een verhaal op zich, zo heeft de titel verder zo goed als niets met de bijna gelijknamige J.Bondfilm te maken.
Op zich vermakelijk, maar soms toch ietswat vermoeiend amusement, niet alle grappen werken meer.
3,5 ster.
Mescalino
Ik heb hem af gezet. Verschrikkelijke film.
een krap half sterretje
Angrod_Pallanén
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me blijft leuk, ongeacht hoe vaak je hem kijkt. Ook deze keer lag ik dubbel van de uiterst droge humor en de fantastische personages die Mike Myers neerzet. Mini-Me en Fat Bastard zijn geweldige aanvullingen op de cast, en hoewel Heather Graham niet zo grappig is als Elizabeth Hurley doet ze het als Spy-girl ook leuk. Het verhaal zit weer lekker droog in elkaar en hoewel er soms geen r**t van klopt is hij even leuk als de voorganger. Geweldige humor en beter dan de gemiddelde humorfilm.
3.5
Sven Vermant
Mike Myers rules.
Heerlijke humor en fantastische hoofdrollen voor Mike.
Ik heb de film al minstens 5 tot 10 keer zijn en hij blijft nog steeds grappig.
Oh Behave ***** (5 dus)
kArIzMa_TuRk
weer een leuke Austin film.. heb op sommige stukjes leuk gelachen.. Groovy Baby Yeahh
ik geef het een 3***
euroburger
"nee, dat geldt niet! de vraag daarvoor was een nieuwe vraag, en dus begint de vraag nu weer aan een nieuwe serie van drie vragen!!!!!!"
Waarom zijn niet meer humorfilms van dit niveau, zo ingewikkeld kan het niet zijn, gezien de eenvoud van de grappen in de Powers serie.
Of is het dan toch de magie van Myers? En de mooie decors en goede afwerking. Ik herken een degelijk concept in de reeks en wat ik nog het meest waardeer is dat de producers zelf vonden dat het na het derde deel welletjes was, een vierde was teveel geworden, de trilogie is compleet, geslaagd, en af!
BlueSword
haha wel een leuke film, aantal keer gezien blijft toch leuk.
vind deze toch denk ik de leukste van de 3, in het begin vooral erg grappig alleen dan later word het toch wat te langdradig en sommige grappen worden steeds herhaald.
maar toch een vermakelijke film!
Movie_fan#
Dit is het leukste deel van austin-powers ook mede door mini mi en dr.evil die het in dit deel veel leuker doen als de voorafgaande delen. Myers zit goed in zijn vel en acteert weer leuk de grappen zijn lekker droog dus ook passend bij deze film. Erg leuke comedie om fftjes te kijken
:DOEMAARGEK*
Ik vind austin powers echt leuk. Misschien iets te flauw af en toe, maar who cares?
3.5 ster!
merlijns sikje
Erg flauwe humor, voornamelijk pratical jokes and tongue in cheeck humor van simple niveau. je kan het natuurlijk als grappig bedoelde james Bond perciflage zien maar het gaat allemaal niet diep hoor.
1,5 Asterixjes van mij
Holt
"Why make billions, if we can make... Millions!"
De beste van de 3 vind ik. Als ik hiervoor in de stemming ben kan ik er om lachen, op andere momenten juist helemaal niet.
3*.
frodette
Was gisteren op vt4 grappige film met enkele wel hele grappige scenes. Vind ik ook een van de beste van de drie.
3.5 *
Friac
Net zoals Merlijns Sikje vond ik Austin Powers: The Spy Who Shagged Me nogal aan de flauwe kant. Myers doet het wel goed met de verschillende typetjes en af en toe zit er een geslaagde grap in, maar over de hele lijn stelt het niet zo enorm veel voor. Je zit er bij en je kijkt er naar.
Maartenn
Raar dat er niet echt hele positieve reacties op het forum staan over deze film. Ik vind dit uit de Austin Powers serie toch echt de beste van de drie!
Deze film is mij, ondanks dat ik hem al heel vaak heb gekeken nog steeds niet gaan vervelen en ondanks dat ik al een groot aantal dialogen mee kan opzeggen, kan ik nog altijd lachen om de grappen uit deze film.
Voor mij een absolute 4.0*
veron35
de beste van de drie
Ik vind hem net zo goed als deel1. Geweldige films. Ik heb bij elke dubbel gelegen.
Ploppesteksel
Ik snap de negatieve kritiek hier toch niet echt op.
Ik vind dit 1 van de meest komische films ooit die ik al heb gezien, de grappen zijn absurd & droog en dat gaat niet door het keelgat van iedereen maar bij het zien van deze film kan het niet dat je bij niet minstens 3 grappen lacht, echt hilarische film.
VinnieJones
Sowieso grappig deze film. Echt knappe dubbelrol ook (Myers is Austin en ook Dr. Evil). Als je het niet weet, zie je het ook niet.
Ach je kunt altijd wel roepen dat het flauw is, maar als je hier niet om hebt gelachen ben je echt een dooie hoor. Plot is ook gewoon leuk, dat hele sixties sfeertje.
Mijn favo komedie, samen met de Naked Gun serie uiteraard.
4 sterren.
Pulse
"Dit is het leukste deel van austin-powers ook mede door mini mi en dr.evil die het in dit deel veel leuker doen als de voorafgaande delen"
Voorgaande delen?
Dit is het tweede deel.
Er is dus maar één voorgaand deel.
En in dat deel zat géén Mini-Me.
Eerst weten waar je over praat eer je een film ver- beoordeelt.
Sassia
Opzich wel leuk maar vond er ook weer niet zoveel aan. Heb de film op school gezien en ik vond hem niet echt grappig ofzo maar wel leuk.
medansavamhel
Aardig als tijdsverdrijf maar het is totaal niet mijn humor.
De grappen zijn van een laag niveau. Dit wilt niet zeggen dat het voor domme mensen is, maar je moet er van houden. Mijn vriendin vind het uiterst vermakelijk. 1.0

Austin Powers in Goldmember
2002