Genre: Komedie / Actie
Gesproken taal: Duits en Engels
Releasedatum: 9 september 1999
Bekijk via Prime Video
Plot Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
"First he fought for the Crown. Now he's fighting for the Family Jewels."
Dr. Evil gebruikt een tijdmachine om terug te reizen naar 1969, waar hij Austin Power's mojo steelt. De Britse geheim agent moet nu terugreizen in de tijd om dit, met de hulp van Felicity Shagwell, terug te vinden. Ondertussen ruziet Dr. Evil vrolijk verder met zijn zoon, en bouwt 'ie een goede vriendschap op met Mini Me, een kloon van zichzelf, maar dan 8 keer zo klein.
Austin Powers / Dr. Evil / Fat Bastard
Mustafa
Vanessa Kensington
Young Number Two
BoordAppel
Vind haar de beste Powers girl.
WiLL
Volgens mij zijn alle "grappen" zo overgenomen van deel 1 :s
Beetje "laag niveau" humor ... zoals sex , stront grappen.
Captain Pervert
Deze films bevatten de crème de la crème van de sex en strontgrappen.
mafiabaas
Vond het maar saai eigelijk en was ook helemaal niet grappig. 1.5*
Captain Pervert
Als deze film saai is, wat moet een film dan hebben om niet saai te zijn? Oei...
WiLL
Deze films bevatten de crème de la crème van de sex en strontgrappen.
Bestaat dat dan ??
Nee het is niet mijn humor ... ik vind het veel te makkelijk om op die manier mensen aan het lachen te krijgen. Beetje niveau America`s funniest homevideo`s ... alles behalve grappig dus.
Mister_Pink
De grappen hier en daar zijn iid erg goedkoop. Maar soms is het de grap van de grap die leuk is. De typetjes zijn ook geweldig. Dit kan ik iig wel waarderen. Ik hou zelf niet van die American pie en Dude waar is de kar grappen. Dit wel.
Lauwie
Ach dit is gewoon prachtige humor.. de grappen op zich zijn erg simpel idd, maar hoe Mike Myers de grap maakt is gewoon super en maakt het niet uit hoe goed of slecht de grap eigenlijk is... 4,5* voor de acteerprestaties van Myers
Pacino88
Schitterende komedie,vooral Fat Bastard en Mini me zijn lachwekkend.
Leukste scenes,natuurlijk de zip it en de jerry springer scene is om je te bescheuren
i got your coat:d
muismat
Ik heb deze zo vaak gezien en ik vind hem nog steeds geweldig.
Met een nog altijd even kwaadaardig als grappige doc. evil, zijn sadistische cloon mini-me, fat basterd en iets meer vaart dan het eerste deel (lees: meer achterelkaarvolgende grappen) is dit deel net even wat leuker dan zijn voorganger.
4 en een halve *
Lee-john
eigenlijk zijn alle austin powers veel haast even leuk (of minder leuk)
allemaal 3 sterren
its my life
Geweldige rol van Myers.
Powers is een beetje te groovy
heeft denk wat XTC gesnoept .
Wat flauw.
Maar James Bond is hier erg voor gek gezet.
3.0
JoeCabot
Vond de eerste de leukste, en deze de tweede leukste. Jerry Springer show was wel om van dubbel te liggen!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
Te walgelijk voor woorden gewoon, deel 3 was veeel leuker! Wat mij betreft is dit het toppunt van ranzigheid, níet om aan te zien gewoon!
Tieske
Enorm saaie film met domme grappen die niet grappig zijn.
1 ster is genoeg
otherfool
Oervervelend 2e deel in de Austin Powers serie. Werkelijk te saai en banaal voor woorden.
0,5*.
otherfool
Na de leuke parodie International Man of Mystery is Myers helemaal de weg kwijt in deze 2e Austin Powers film; flauw, stom, niet leuk en ronduit idioot. 0,5*.
gantor
De vorige was het kijken waard, maar niet meer dan dat. Een paar goede lachmomenten, maar geen schaterlachmomenten. Deel twee heeft bijzonder veel gelijkenis met één en dat is niet zo'n minpunt, maar wat ik voor één zei, dat geldt dus ook voor deel twee.
Patat
Tweede Austin Powers Movie en de minste uit de reeks van drie. Het verhaal is een herkauwde versie van deel 1, net als de meeste grappen.
Austin blijft een leuk personage, maar dat is helaas de enige sterkte van de film. Oké, het vrouwelijk schoon mag er ook wel zijn!
Mijn oordeel: een matige 2,5/5.
Eny
Het verhaal is een herkauwde versie van deel 1, net als de meeste grappen.
Mijn oordeel: een matige 2,5/5.
Ik vind het juist geweldig dat dezelfde grappen worden gebruikt. Zoals de lach van DR Evil of hoeveel verstand hij heeft van de waarde van het geld.
Als je deel1 niet hebt gezien is deel 2 minder leuk. Toch is denk ik deel 1 beter.
En hij blijft toch wel erg lollig. Jammer dat Goldmember er nog achteraan kwam. Was duidelijk de minste van de serie...
D-ark
2,5 De slechte austin power te wissevalige kwaliteit van de grappen
film_kaza
deze was toch het minste van alle delen.
uberscore
4 sterren, heb deze film een jaar lang iedere avond bekeken, tot ik hem helemaal kon meespreken, het verhaal is niet zo sterk, maar de humor is droog, en dat is mijn stijl

Austin Powers in Goldmember
2002

Austin Powers: International Man of Mystery
1997

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Blackadder Back & Forth