• 9.378.652 stemmen

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Jumper

"anywhere is possible."

David Rice (Hayden Christensen) ontdekt op jonge leeftijd dat hij een jumper is. Hij kan zichzelf van de ene naar de andere plek teleporteren. Deze speciale krachten gebruikt hij om zichzelf een luxe leven te bezorgen. Echter de Paladin organisatie onder leiding van Roland Cox (Samuel L. Jackson) maakt jacht op zulke personen. Want alleen God mag de kracht hebben om op elke plek te zijn op elk desgewenst tijdstip.

avatar van dikkop

dikkop

Sensationele flitsende films kunnen geen diepgang hebben. Dit is gewoon een goede film.

avatar van Materny

Materny

dikkop schreef:

Sensationele flitsende films kunnen geen diepgang hebben. .

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Sensatie is dan ook niet voor niets voor de onderklasse.

De film is gewoon puur vermaak niet meer en niet minder!!

Vond het wel jammer dat de reggie niet met de karaktesonwikkeling gedaan heeft, Dan zou de film een stuk goed maken!

De special effects daarin tegen waren wel weer erg goed en mooi, tsjah samuel Jackson als badguy is ook niet verkeerd, hoewel hij wel altijd het zelfde typtje speelt als hij slecht is.

Vond Hayden Christensen, ook niet echt geweldig acteren, beetje jammer. Jamie Bell steelt absoluut de show in deze film!

Ik hoop dat er een Director's cut ooit nog een keer komt, zal wel niet maar laten we hopen, wie weet is dat nog wel een aanschaf waard!!

Voor de rest gewoon een lekker amusantefilm!!

krijgt van mij een 3.5* Omdat de special effects erg goed waren, en de locatie waar de film geschoten is ook mooi waren om te zien!!

avatar van Paul_Hauer

Paul_Hauer

Strakke film. Heerlijke popcornfilm om even tussendoor mee te pakken.

avatar van m1701

m1701

Leuke film, slecht einde.

Erg mooie vormgeving.

Al die verschillende steden, dat is erg mooi.

Zo zie je hoe Colloseum eruit in Rome, dit zie je als toerist niet

Einde was wat minder 3*

avatar van Paul_Hauer

Paul_Hauer

m1701 schreef:

Leuke film, slecht einde.

Misschien iets te abrupt, maar ik vond het geen slecht einde. Er is in ieder geval een deur geopend voor een vervolg en dat zie ik eigenlijk wel zitten.

avatar van mabo

mabo

De personages worden amper uitgewerkt, het verhaal is flinterdun maar het visuele aspect en de actie maken alles goed.

avatar van DaZtorm

DaZtorm

Dramatische film zeg! Wat heb ik een spijt dat ik deze film heb gekeken! Het idee is erg leuk en daardoor had ik (hoge) verwachtingen, nou mensen (die deze film nog moeten bekijken) tip 1: Bekijk deze film niet! Tip 2: Als je tip 1 negeer heb geen verwachtingen, misschien dat je dan nog een 1,5 ster zou geven.

De film is totaal niet te volgen en de verhaallijn wordt totaal niet uitgelegd. Het verhaal slaat ook compleet nergens op en ik denk dat zelfs een genie niks snapt van deze film.

1* waarom?

- Leuk idee (alleen heel heel slecht uitgewerkt)

Oja er speelt ook een leuk vrouwtje in (die vriendin van de jumper)

avatar van Mai*

Mai*

Ik heb genoten. Maar moet zeggen dat ik het ook totaal niet erg vind om naar heyden te kijken..:p.

Leuke film alleen geen top omdat ik de verhaal lijn een beetje bizar vond : 4*

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Mai* schreef:

Leuke film alleen geen top omdat ik de verhaal lijn een beetje bizar vond : 4*

Ow, ik wist niet dat deze film een verhaallijn had.

avatar van deTuinman

deTuinman

hehe

avatar van Icer

Icer

Verassend goede film met waarbij de nodige fantasie een vereiste lijkt te zijn.

Realisme & diepgang zijn ver te zoeken, maar daar is het de film ook niet naar.

Nee, een hersenkraker is het inderdaad niet, maar door de funfactor scoort deze film bij mij toch een 7.

avatar van Tarkus

Tarkus

Ik had van deze film wel wat meer verwacht.

Wat betreft locaties, zowat de hele wereld rond, zit het wel goed alsook de special effects en de enkele actiescènes.

Maar het verhaal is maar pover en zeer verwarrend.

Ook het hoe en waarom van het ganse gebeuren wordt niet echt duidelijk gemaakt.

Ik denk dat er veel meer in had gezeten, vooral met een cast als deze, met o.a. rasacteur Samuel L. Jackson.

avatar van joeri592

joeri592

vanwaar die lage score, ik vind het juist een topfilm

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Lees het topic eens door ofzo. Genoeg redenen om dit een slechte film te vinden.

avatar van joeri592

joeri592

ook genoeg redenen om deze film fantastisch te vinden

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Noem er is 1?

avatar van teigetje37

teigetje37

Goede en verassende film.

Waardering: 3 1/2 sterren

avatar van Polvo

Polvo

Vind ik ook, mag een vervolg krijgen.

avatar van Materny

Materny

Martijnnn schreef:

Noem er is 1?

Special effects.

avatar van Pestiis

Pestiis

al die verhalen over dat die film zo briljant zou zijn en mensen die dr helemaal lyrisch over waren...

sorry ik snap jullie niet.

ik vondt het nog al een mager verhaal.

en dat volstrekt nutteloze rolletje van dat meisje dat de dochter van die moeder speelt...wat dat kind dus uiteindelijk weer die David's zus maakt...

en eh.. jah... vondt em gewoon niet echt denderend...en vondt em te kort duren!

effects waren vet gedaan ... en acteerwerk was ook best ok...

verder mwah... 3.0 *

avatar van skipy05

skipy05

een goede film. alleen had het verhaal wat langer gemogen en sommige dingen wat meer uitgewerkt. de special effects zijn wel heel mooi gedaan. de acteurs waren ook allemaal goed en goed gespeeld.

avatar van paul83

paul83

Inderdaad een goede popcorn film met goede effecten. Logica is echter nogal ver te zoeken.

Jackson op routine en Hayden kan nog steeds niet acteren.

Het is wel een zeer goede avondvuller waar je je niet snel zal vervelen.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Nadat ik hem in de bioscoop had gezien, heb ik de film nu ook voor de tweede keer gezien, maar dan op dvd. Mijn waardering voor deze film is lichtjes gedaald.

Wat ik het grootste minpunt vind aan de film, is het acteerwerk. Hayden Christensen doet het niet slecht, maar hij heeft toch hier en daar wel een aantal onzuivere stukken. Van Samuel L. Jackson weet ik gewoon zeker dat hij stukken beter kan en Jamie Bell en Rachel Bilson waren dan wel weer vrij goed.

De special effects waren heel erg mooi. Het teleporteren of "Jumpen" ziet er gelikt uit. Ik had op het einde alleen het gevoel dat het allemaal zoveel beter had gekund. Het verhaal was mooi en origineel, maar ik miste de uitwerking en de film ging overal veel te snel doorheen en duurde veel te kort. Hij had minstens 20 minuten langer kunen duren, waardoor we een betere uitwerking zouden krijgen van het verhaal.

Het was verder prima kijkvoer, heb me goed vermaakt, maar het had zeker beter gekund.

Cijfer van schaal van 1 op 10: 7.7

Hier op moviemeter: dikke 3.5

avatar van timbo_

timbo_

Vond er eigenlijk maar weinig aan. Deed echt een beetje aan als zonder bezieling gemaakt formulewerk. Alle acteurs staan op de automatische piloot en echt interessant is het verhaal ook niet. Als dan ook nog zo geforceerd naar 'mooie' locaties wordt gezocht voor de erg tamme en tegenvallende actiescenes dan blijft er niet veel over. Zoals zo vaak bij dit soort filmpjes het verveelt niet en het duurt gelukkig maar even maar daar heb je dan ook alles mee gehad.

avatar van kaketoe

kaketoe

Weinig inhoud, maar wel vermakelijk.

avatar van AGoos

AGoos

fris en flitsend, letterlijk overigens dat laatste...maar is toch niet geheel bevredigend door de veel te korte speelduur...diep karakters wat verder uit...en ga op bepaalde verhaalpunten wat dieper in...ik bedoel zij dacht toch dat hij dood was maar daar hebben ze het verder maar niet over...nah...ik vond hem toch vermakelijk...had ik al gezegd dat L. jackson koel is...hoeft ook niet gezegd te worden...daar kan blindelings vanuit worden gegaan...maargoed..is er al een sequel in de maak? mijn intresse is in ieder geval gewekt...en dan de volgende keer de puntjes even op de i, en minstens een half uur langer...

avatar van wessiejj91

wessiejj91

Toen ik de film voor de eerste keer bekeek vond ik m een beetje zwakjes. Je probeert dan in eerste instantie het verhaal te begrijpen, maar als je de film vervolgens nog een keer bekijkt let je meer op de details en wordt het verhaal alleen maar sterker. Goed uitgedachte film met redelijke casting. Soms een beetje amateuristisch geacteerd. 4*

avatar van Wonderbra

Wonderbra

2 aardige dingen in deze film: het uiterlijk van Rachel Bilson en de korte speeltijd.