The Ring (2002)
Met onder meer: Naomi Watts, Martin Henderson en David Dorfman
Releasedatum: 20 februari 2003
Bekijk via SkyShowtime
Plot The Ring
"Before you die, you see…"
Het begint als een gewone legende - een gerucht doet de ronde dat iedereen die een lugubere videoband kijkt, een telefoontje krijgt dat hij of zij nog maar een week te leven heeft. Wanneer vier tieners zeven dagen na het bekijken van deze video op mysterieuze wijze om het leven komen, gaat journaliste Rachel Keller naar de tape op jacht. Als niet alleen zij, maar ook haar zoontje de videoband bekijkt, raakt ze verwikkeld in een race tegen de klok. Rachel heeft nu zeven dagen de tijd om het mysterie van The Ring te ontrafelen.
Rachel Keller
Rebecca Kotler
Samara Morgan
Anna Morgan
een derde deel ?
tof , want deze en de tweede smane waren best goed .
de eerste moest je wel eerst gezien hebben voor je de tweede ziet.
best een goede film
ik geef 4.0
x_ShamieeJ
Ge-wel-dig ! Ik heb nog dagen aan deze film gedacht.
op zich is hij niet eng maar als je erbij nadenkt ga je bibberen.
Heel misterieus en goed in elkaar gestoken.
Er zaten een paar enge scenes in,vooral toen Samara uit de tv kwam ! Ik begon alles echt te geloven , prima acteer prestaties.
Moviestar1979
Ik kan begrijpen dat de film een moeilijke puzzel is, maar dat is juist de kracht waar deze horror/mysterie het van moet hebben.
Alles goed in je gedachten opnemen, en geen moment verloren laten gaan.
Bij "Cube en Saw" ging het hier o.a. ook om.
Ik zal eerlijk bekennen dat ik zelfs even terug moest kijken naar bepaalde fragmenten om uiteindelijk zo de ontknoping te krijgen.
Het resultaat krijgt wat mij betreft: 3,0 *
MovieEter
Een geslaagde combi van horror en drama. Spannend maar niet heel eng vond ik. Het origineel heb ik nog niet gezien, de Japans taal hield me tegen, maar dat ga ik alsnog een keer doen! Verhaal zit goed in elkaar maar vind wel dat de eerste 5 dagen erg snel voorbij gaan, dat vond ik een beetje een tegenvaller. 3,5*
jack-sparrow
inderdaad de eerste 5 dagen gaan inderdaad best snel , maar dat vind ik niet zo erg .
Andrea99
Deze was echt dooooodeng en toch grappig
Ik zag hem met 5 vriendinnen om 3 uur 's nachts.. Dan is ie nog enger
murtcelP
Goede horror, leuk verhaal, goede spanningsopbouw. Duidelijk één van de betere in dit genre. ****
M.ike
Deze was echt dooooodeng en toch grappig
Ik zag hem met 5 vriendinnen om 3 uur 's nachts.. Dan is ie nog enger
We hebben op de helft het geluid uitgezet en het laatste stukje niet gezien omdat we niet wouden dat die jongen dood ging. Hij was wel iets minder eng omdat ik Scary Movie met dit verhaal al had gezien..waarom vinden mensen films enger als ze de films op een later tijdstip kijken ..? om acht uur is het ook al donker hoor !
Wassup !
Dit vond ik echt een enge film. Vreselijk goed geacteert. vreselijk goed verhaal. Alleen was de film net iets over de top bij het einde. Zeker een aanrader in dit genre. 5*****

jack-sparrow
zo eng was hij nu ook niet.
maar hij is zeker heel goed.
geweldig concept en prachtig script.
ikketjuh
zeer goede film genoeg enge momenten,,
wel een beetje ingewikkeld ....
maar zeker de moeite waard
Wassup !
zeer goede film genoeg enge momenten,,
wel een beetje ingewikkeld ....
maar zeker de moeite waard
zandertjuh
Leuke horrorfilm met een eng sfeertje,
Af en toe iets te ingewikkeld maar zeker een leuke horrorfilm
*3.5
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11928 berichten
Af en toe iets te ingewikkeld maar zeker een leuke horrorfilm
Dat is toch zeker een grapje mag ik hopen? Dit is een Hollywoodfilm, en Hollywoodfilms hebben als belangrijkste vereiste dat ze te begrijpen moeten zijn voor een kind van 10...
Turkeyloverz
Heb je gelijk in, maar er staat niet voor niets Mystery bij het genre, ik kan me best voorstellen dat je soms moet puzzelen bij The Ring.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11928 berichten
Ik snap het ook wel een beetje...Ik weet bijvoorbeeld nog steeds niet hoe het zit dat een videoband aan het moorden kan slaan.
Turkeyloverz
Dat ligt dan weer aan je fantasie
en dat stukje is geen spoiler, staat namelijk ook hierboven.
Kelles
Ik vond dit zo'n ontzettend enge film. Daarom vind ik hem ook ijzersterk, want ik vind films bijna nooit echt 'eng'.
(Ik keek hem ook wel bij een vriendin, midden in de nacht, in haar hele grote donkere huis, op breebeeld tv en met surround sound.)
The Ring heeft me nog lang beziggehouden, ik vond het een goed verhaal en het was gewoon heel, heel erg spannend
Ik heb deel 2 eigenlijk expres niet gekeken, omdat ik hoorde dat deze niet zo goed was als het eerste deel. En dat zou ik toch zonde vinden, want nu heeft deze film bij mij nog een hoge status
4,5*!
ivon901
Tja.. je kunt je ook afvragen waarom er in War of the Worlds aliens op de wereld komen, of waarom Jigsaw al die dingen in Saw doet. Soms slaan die producers een beetje door
Tun-89
Ik vond dit een spannande en ook best enge horror.
de spanning word opgebouwd, het verhaal gaat zéker ergens over en is boeiend.
Mooie film, het vervolg vond ik ook goed.
Japanse horror is wel eng op zijn manier.
markie1978
Enge film niet leuk om naar te kijken. De sfeer en de kleuren die gebruikt worden zijn angstaanjagend en ijzig daardoor maakt het erg geloofwaardig, het is daarom een goede film in zijn genre, maar jemoet er van houden.
Kouros
De duistere sfeer in deze film spreekt me erg aan,
Het verhaal blijft boeiend.
een 3,5
tukkerstein
Als de eerste 5 dagen net zolang zou duren zou de film enorm langdradig worden. Pas de laatste paar dagen gaat er steeds meer gebeuren, dus het is nogal logisch dat die ook langer duren.
kArIzMa_TuRk
Prachtig zo'n film op vrijdag avond, ben hem nu weer aan het kijken
kiriyama
Wat een boutfilm, het wordt nergens eng of spannend en schrikmomenten?..... niet meegekregen. De sfeer is ver te zoeken, matige acteerprestaties en echt een k*t eind. De film zit ook nog eens vol met plotholes, dus slimme film m'n neus.
1.5* Voor dit gedrocht, de tagline zou moeten zijn: it wil bore you to death.
inZanity
best een aardige film leuke effecten en goed verhaal, maar eigenlijk helemaal niet eng en amper spannend toch wel 3 sterren waard..
dafoefan
Niet zo'n hele goede film.
Blijft wel boeien door de spanning.
Het einde is erg vaag, en daardoor een afknapper.
Word wel eens vergeleken met The Grudge, die vergelijking vind ik nergens op slaan, The Grudge is veel beter.

‘Reality Check: Inside America's Next Top Model’ direct naar nummer 1 op Netflix

Prime Video mikt op Halloween-release voor nieuwe ‘Carrie’-serie

Verdeelde reacties voor Netflix-hit 'Joe's College Road Trip' van Tyler Perry