• 9.386.666 stemmen

Met onder meer: Naomi Watts, Martin Henderson en David Dorfman

Releasedatum: 20 februari 2003

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot The Ring

"Before you die, you see…"

Het begint als een gewone legende - een gerucht doet de ronde dat iedereen die een lugubere videoband kijkt, een telefoontje krijgt dat hij of zij nog maar een week te leven heeft. Wanneer vier tieners zeven dagen na het bekijken van deze video op mysterieuze wijze om het leven komen, gaat journaliste Rachel Keller naar de tape op jacht. Als niet alleen zij, maar ook haar zoontje de videoband bekijkt, raakt ze verwikkeld in een race tegen de klok. Rachel heeft nu zeven dagen de tijd om het mysterie van The Ring te ontrafelen.

Rachel Keller

Samara Morgan

avatar van The One Ring

The One Ring

kiriyama schreef:

Voor dit gedrocht, de tagline zou moeten zijn: it wil bore you to death.

De huidige tagline is juist erg op zijn plaats. Wanneer ik ga sterven weet ik niet, maar The Ring heb ik gezien voordat ik ga sterven. Als hij je inderdaad dood zou laten vervelen blijkt alleen nog maar des te meer hoe gevaarlijk The Ring wel niet is. Deze film zou dus verboden moeten worden in de naam van volksgezondheid

avatar van kiriyama

kiriyama

Ja straks blijkt dit de moordende band te zijn, alleen ipv. 7 dagen duurt het 7 jaar. Maargoed begrijp uit je bericht dat jij ook geen fan bent. Je bent in waadering gestegen.

(Niet dat je laag stond hoor.)

dafoefan schreef:

Niet zo'n hele goede film.

Blijft wel boeien door de spanning.

Het einde is erg vaag, en daardoor een afknapper.

Word wel eens vergeleken met The Grudge, die vergelijking vind ik nergens op slaan, The Grudge is veel beter.

Ik vind "The Ring" een stuk beter dan "The Grudge" maar ieder zijn mening.

avatar van sjeepie

sjeepie

Mooie film goed in elkaar gezet met goede schrikmomenten, en een lekker duistere sfeer.

4 sterren van mij.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Best wel een spannende film! Ik kreeg af en toe wel de creeps.

***-en een half

avatar van Mr. Rock

Mr. Rock

Goede film en een lekker donkere sfeer. 4 *

avatar van Pacino88

Pacino88

Zeer matige film. Misschien een leuke sfeer setting, maar voor de rest is deze matige thriller op geen een moment op geen een moment spannend.

Horrorfilms zijn dat ook niks voor mij, ze komen nooit geloofwaardig over. Daar zal vast wel eens verandering in komen, aangezien ik er zo weinig van gezien heb.

avatar van car-men

car-men

Heb deze film in de bios gezien en dan is hij heel erg eng. Zeer goed neergezet en spannende manier van filmen. De videoband is ook erg goed in elkaar gezet, wat het effect nog meer versterkt. Vond het allemaal goed bedacht en geacteerd. Heeft me absoluut niet verveeld en heb toch wel even moeite gehad met de telefoon, haha

avatar van ILDIB

ILDIB

De film is te kijken, maar niet geweldig. De spanning is voorspelbaar, het verhaal zwaar gejat van ringu (welke ik ondanks het japanse getater daarin vele malen indrukwekkender vond) en elke logica ontbrak. De hopeloze poging om het "PAPA" gebeuren spannend te maken sloeg ook nergens op.

Gelukkig is de sfeer nog wel redelijk duister.

Maar dat dit een van de beste horror films is van de laatste jaren die je gezien moet hebben, nou nee.

Dat blijft voor mij nog altijd Blair witch.

Wassup !

K'heb hem nog eens gezien en dit is echt enge horror op z'n Japans . Kan het niet genoeg zeggen een topper in zijn genre .

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11932 berichten

Wassup ! schreef:

Dit is toch een Amerikaanse film...?

BlueJudaskiss schreef:

Dit is toch een Amerikaanse film...?

Maar de Amerikaanse-versie heeft van 'Ringu' toch die japanse trekjes meegekregen.

avatar van dafoefan

dafoefan

Wassup ! schreef:

Ik vind "The Ring" een stuk beter dan "The Grudge" maar ieder zijn mening.

The Ring 2, vind ik wel een stuk beter dan The Grudge.

Deel 1 vind ik niet beter.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11932 berichten

The Ring 2 is sowieso al een zeldzaam domme film.

dafoefan schreef:

The Ring 2, vind ik wel een stuk beter dan The Grudge.

Deel 1 vind ik niet beter.

Lijkt me een nogal rare gedachte eerlijk gezegd. Deel 1 is super naar mijn mening,maar de tweede zal niet tegen deel 1 op kunnen aan het gemiddelde te zien. Maar ik blijf het zeggen ieder zijn mening .

avatar van ViggøJøhnny

ViggøJøhnny

ik vind het wel een leuke horror/thriller! vooral met dat meisje uit de tv dat was echt goed gemaakt!
je hebt ook wel eens van die thrillers waar bijna geen verhaal achter zit en dat zit hier wel ik geef een **3.5**

avatar van TJJ

TJJ

Dit was echt een "leuke" film..

Mischien beter gezegd, een goede film.

het was heel spannend .. je gaat vanzelf in de film zitten en ik zat gewoon steeds denken: NEE NIET KIJKEN NAAR DE FILM.

4,5 sterren

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Goede horror waar je echt in die film gaat zitten En je hoopt omdat lelijk meid niet te zien Want dat was echt erg. En zit een fijne spannende sfeer in goed verfilmd 4 sterren voor deze thriller

avatar van parvus_flamma

parvus_flamma

geweldige film. Het plot vind ik echt masterlijk. Ik was echt verrast want ik dacht dat alles goed was toen het meisje uit de put was gehaald...

avatar van lienaa

lienaa

meestal vind ik die enge film niet zo geweldig maar the ring vond ik wel heel goed

avatar van --Nancy

--Nancy

enge film, maar toch een goede. 3,5*

avatar van gorelover

gorelover

ring is beter dan zijn japanse voorganger.

avatar van Valeriieee

Valeriieee

Matig,,,

avatar van annenas

annenas

Ik hou zelf niet zo van dit soort films

veel te eng

maar wel een goed verhaal

spannend..

maar na een tijdje wordt het een beetje langdradig

zeker nu er ook een vervolgdeel is

avatar van xVilleValo

xVilleValo

Ik vond hem belachelijk eng, deel twee kijk ik mooi niet. Deze film krijgt van mij wel 4*, ik vind hem goed gemaakt.

avatar van movie*freak

movie*freak

annenas schreef:

Ik hou zelf niet zo van dit soort films

veel te eng

avatar van Fna

Fna

Geweldige film! Hoor van sommige mensen dat ze het saai vinden, nou vind hem echt te vet! Spanning van hier tot tokyo, goed acteerwerk, goed verhaal, schrikmomenten vallen wel mee maar de spanning en telkens dat kleine meisje waardoor je gewoon "bang" word... ja echt geweldig deze film! Maar misschien komt dat dan ook omdat ik meestal alle horror films met kleine meisjes die gek of monsters of wat dan ook zijn maar inieder geval iets kwaads in zich hebben wel eng vind! Het jammere ervan is dat de Ring 2 echt weer 1 van de lompste films ooit is, maarja dat heb je meestal met die horror vervolgen... op saw na dan.

avatar van xentos

xentos

mooie film, goeie schikmomenten in goed verhaal

een 3.5

avatar van Yuma Q.

Yuma Q.

Jeetjemineetje wat een domme film die het eigenlijk alleen van de gore moet hebben. De goorste scene in de film was uiteindelijk toch die scene waarin dat kleine kind een boterham met jam én pindakaas maakt! Getverdegetver! Gelukkig was er niet ook nog een scene waarin dat kind dat broodje ook nog eens opat, want dan was het dus echt nevernooit door de filmkeuring gekomen!

avatar van Maartenn

Maartenn

Yuma Q. schreef:

Hehehe, aparte mening, maar wel een grappige