• 9.380.252 stemmen

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Naomi Watts, Martin Henderson en David Dorfman

Releasedatum: 20 februari 2003

Plot The Ring

"Before you die, you see…"

Het begint als een gewone legende - een gerucht doet de ronde dat iedereen die een lugubere videoband kijkt, een telefoontje krijgt dat hij of zij nog maar een week te leven heeft. Wanneer vier tieners zeven dagen na het bekijken van deze video op mysterieuze wijze om het leven komen, gaat journaliste Rachel Keller naar de tape op jacht. Als niet alleen zij, maar ook haar zoontje de videoband bekijkt, raakt ze verwikkeld in een race tegen de klok. Rachel heeft nu zeven dagen de tijd om het mysterie van The Ring te ontrafelen.

Rachel Keller

avatar van agent smith

agent smith

FairyTale schreef:

Gister gezien.

Sommige dingen snap ik niet helemaal; waarom heef Anna Morgan Samara nou in die put gegooid? Was ze gewoon niet helemaal goed bij d'r hoofd offeh..?

dat deed ze omdat samara haar paarden vermoorden, en zelf kreeg ze ook nachtmerries van haar.

Doom

Ik ben niet zo'n film kenner maar het is wel een van de mooiste films die ik heb gezien, spanning zat er goed in!

Gewoon een topfilm! Dus eigenlijk gewoon mij nr 1 movie tot nu toe, staat iig 1 in mijn top 10 bij MovieMeter.... Maar dat lijkt me niet vreemd, gezien het verhaal, de spanning...

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

... gezien het prachtige spel van de hoofdrolspeelster. Groot gelijk.

avatar van martijntjuhh

martijntjuhh

mega goede film! één van de beste films die ik ooit heb gezien. Je zit de hele tijd op het puntje van je stoel. Daar komt nog bovenop dat de cleu erg goed is. (5 sterren)

avatar van nathaliewasia

nathaliewasia

Vond deze film echt super..echt creepy...

avatar van Mister_Movie

Mister_Movie

Een absolute topper deze film.

Ik weeg 90 kg en heb al vééééle horrorfilms gezien, maar deze liet me echt alle lichtjes aandoen in elke kamer waar ik naartoe wilde.

Kijk hem niet vlak voor je gaat slapen, want dan zal jij het even later zijn die in die put ligt.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

pffff.... en dat terwijl jij 90 kg weegt!

Aidan = the best!

vind 'k!

en voor bedtijd is de film het leukste!

vind'k, en dan is ie niet eng hoor!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Goodfella_90 schreef:

pffff.... en dat terwijl jij 90 kg weegt!

Ik snap deze zin niet.

Regan_Robbie24

k denk dat ie bedoelt dat deeen vent 90kilo weegt, en dus dat ie niet in de put past.

Regan_Robbie24 schreef:

hehe, och met een beetje duwen en trekwerk kom je een end

Regan_Robbie24

dat is te hopen, want voor hetzelfde geld zit ie klem!

bedoelt als geintje hoor!

en dat was weer ne goeie Doom!

Doom

hehe ik moest wat zeggen he, check dit gesprek hier vaak, blijft toch mijn eerste goede thriller die ik heb gezien en nog steeds 1 van mijn favo films, staat zelfs nog in de top 10!

Regan_Robbie24

in mijn top 10 ook! en 'k kijk hier ook heel vaak!

en bij mij staatie op nr.2 deel two staat op nr.1

deze is namelijk echt perfect, en jij kan ook heel

erg goed geintjes verzinnen!

avatar van Nubis

Nubis

Dit was toen ie uit kwam echt de film waar iedereen het over had.

Het is echt een vet creepy film! Niet helemaaaal in mijn stijl qua thrillers, maar het verdient toch een 4.

Regan_Robbie24

het is toch een horror? tenminste daaronder staat ie in de videotheek!

Regan_Robbie24 schreef:

het is toch een horror? tenminste daaronder staat ie in de videotheek!

Ja het is een horror film, echter onder de naam Thriller kan die eigenlijk beter door als je het mij vraagt, maar dat maakt verder niet uit. De hele film is gewoon creepy, een enorm goede film die op moviemeter flink wordt onderschat als je het mij vraagt.

(gezien het gemiddelde cijfer)

Regan_Robbie24

ja, nog 1,5 sterren erbij en het zijn der 5!!

maar waarom zou ie beter onder de thrillers kunnen staan?

Doom

Mwha ik vind het niet echt een horror film, das meestal wat bloederiger enzz, zover ik weet. Het is meer een spannende enge film, dus een Thriller..

Maar kan het ook totaal verkeerd hebben, is iig een top film die hoger moet staan dan hij hier staat, minstens een 3.9 of 4 als waardering!!

Regan_Robbie24

misschien wat meer stemmen? en iedereen denkt anders over een film! ik hou van dit soort, weinig bloed weinig sex enzovoorts. en je weet nooit wanneer hij hoger komt te staan!

Regan_Robbie24 schreef:

mwha ik weet niet waarom ik deze films zo goed vind, ik denk vooral door Samara, gewoon het idee dat zo'n klein meisje uit een tv komt en iedereen moord, gewoon goed bedacht, raakt me wel.

avatar van P.G.

P.G.

Miss//// schreef:

Deel 2 van de site af? Zoekfunctie -> Ring two... Heel simpel!

Super film... Spanning, alles word duidelijk uitgelegd.

alles wordt duidelijk uitgelegd? hoe komt die band der en wie heeft dat opgenomen en waarom? waarom krijgen de mensen bloedneuzen en vervormd hun gezicht?

voor de rest een spannende film met goed acteerwerk. ik hoop dat deel 2 meer antwoorden geeft.

Regan_Robbie24

En uiteraard de clou is wel redelijk ok op het einde, en dan hoeven we niet over naomi te beginnen, ze is goed! [/quote]

en David Dorfman dan?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

en David Dorfman dan?

Laten we over hem maar niet beginnen.

avatar van Denno

Denno

Heel spannend, is alweer een tijd geleden dat ik deze gezien heb, maar hij was wel goed, alleen was het einde wat vaag dacht ik.

Een 4

avatar van T_fuckin_montana

T_fuckin_montana

Jammer dat ze altijd een zonodig een vervolg moeten maken bij succesvolle horror thrillers (net als Blairwitch project) is bijna altijd minder als deel 1

T_fuckin_montana schreef:

Mwha ok, hij is minder, maar ik vind het meer dan een waardig opvolger, is niet zomaar een opvolgertje...

Regan_Robbie24

waar dathet een waardige opvolger is, maar hij is wel anders hoor! die deel 2, het is exorcistachtig geworden.

avatar van JannekeB.

JannekeB.

veel beter als het 2de deel

Naomi Watts schreef:

Laten we over hem maar niet beginnen.

ben diep beledigd!