• 9.380.493 stemmen

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)

Horror / Sciencefiction | 94 minuten / 102 minuten (unrated versie)

Genre: Horror / Sciencefiction

Speelduur: 94 minuten / 102 minuten (unrated versie)

Alternatieve titels: Aliens vs. Predator 2 / AvP2 / AvPR / Alien vs Predator - Requiem

Geregisseerd door: Colin Strause en Greg Strause

Met onder meer: John Ortiz, Steven Pasquale en Johnny Lewis

Releasedatum: 17 januari 2008

Plot AVPR: Aliens vs Predator - Requiem

"In space, no one can hear you scream. On Earth, it won't matter."

De strijd tussen de Alien en de Predator gaat verder. Dit keer vechten de twee monsters van een andere planeet het gevecht onverwacht uit in Colorado. De inwoners van de stad moeten zich vervolgens wapenen tegen dit geweld en tegelijkertijd ook proberen voor eens en voor altijd een einde aan het terreur van de buitenaardse wezens te maken.

avatar van Koenholio

Koenholio

4 was wel beter dan 3, en daarmee is alles gezegd.

Ik vind juist andersom. 4 was laatst weer op TV, en wat een poepfilm was dat zeg.

Maar goed, dit is een eeuwige strijd tussen de Alien-fans denk ik

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

4 was wel beter dan 3, en daarmee is alles gezegd.

Deel 4 zuigt echt als de neten. Geef mij deel 3 maar, die vind ik zelfs beter dan 2. Deel 2 is een zwaar overschatte actiefilm met irritante personages, evenals deel 4. AVP vond ik wel leuk; hersenloos, maar leuk. Maar ik ben geloof ik een van de weinigen, die zo over de Alien reeks denkt.

avatar van SouthParkFan

SouthParkFan

psycholamp schreef:

deel 2 vind ik juist goed, de beste in mijn ogen. wat ik zo in mn omgeving hoor is dat deel 4 gewoon ronduit slecht is en deel 3 nog acceptabel, alleen hier word juist andersom beweerd en word deel 2 afgeschilderd als een zwaar overschatte actiefilm. Oke, in deel2 komt veel actie voor maar ik vind hem veel spannender dan deel 1. Ik vind deel 1 gewoon ronduit slecht, deel 2 subliem en de laatste 2 moet ik nog zien. AVP 1 vond ik trouwens ook nog wel lachen maar vooral omdat die aliens nu niet zo houterig bewegen en de predators wat meer gadgets hebben. Deze moet ik dan ook op DVD hebben.

avatar van bvonk

bvonk

Ik heb me goed vermaakt met dit 2e deel. In het begin was het wel een beetje veel slagt de mensen maar daarna ging de actie tussen A&P goed los. Ook leuk om weer nieuw Predator speelgoed te zien zoals de lasers in het riool.

4.0

avatar van finalman

finalman

dit deel is ietsje beter dan de eerste AVP.

avatar van mierenmark

mierenmark

finalman schreef:

dit deel is ietsje beter dan de eerste AVP.

met je eens

avatar van DVD-T

DVD-T

Lang geleden dat ik zo'n laag cijfer aan een film heb gegeven,maar Aliens vs. Predator:Requiem verdient het ook gewoon.Wat een rotfilm was dit zeg, bah.Ik vond deel 1 zelfs nog beter dan deze en die was al k*t.Ik snap ook niet wat sommige mensen in deze film zien door zulke hoge cijfers te geven,als ze al wat gezien hebben want het beeld was zo donker dat je in de meeste gevallen niet eens zag wat er gebeurde.Ik in iedergeval niet.

Je kijkt een film als deze natuurlijk niet om het geweldige verhaal of de goede acteer prestaties, enkel maar om vermaak.Maar deze slaat echt alles, het verhaal is echt om te huilen om maar te zwijgen over het acteer werk.Zoals gezegd gaat het daar niet om dus daar kon ik mee leven.Alhoewel het verhaal toch echt van het laagste niveau was een moeder die een peperdure nachtkijker voor haar dochter zo maar uit het leger kan meenemen,een kolonel die bevoegdheid heeft om een nucleaire bom te droppen,een politie agent die alles over z'n werk verteld aan een inbreker,de Prealien die vrouwen bevrucht door eitjes door de mond te leggen en die dan ook nog in de baarmoeder terecht komen en zo kan ik nog wel even doorgaan,maar ik hou het hier wel even bij .

Qua vermaak bied AvP:R ook weinig het is allemaal een beetje van hetzelfde.De Predator had eigenlijk weinig nieuwe snufjes dat laser ding in het riool was wel vet trouwens alleen was dat spul om sporen uit te wissen mij een raadsel,hij gebruikt het wel om mensen/dingen uit te wissen die aangevallen werden door de aliens.Maar hij vilt zelf een man en hangt die zo in een boom zodat die gevonden kan worden de Aliens deden ook vrij weinig,en die nieuwe was totaal geen leuke toevoeging.
De gebroeders Strauss zijn er wel ingeslaagd om een bijna helemaal duistere film op te nemen zodat het als kijker maar gissen is naar wat er gebeurd,en aangezien er tijdens de gevechten niet word gesproken moet je echt je fantasie gebruiken dus ik kan dan ook niet zeggen of die er goed of niet goed uitzagen.De muziek was wel een plus puntje,want die was dik in orde.Nee, zoals je al kan raden vond ik dit niet zo'n goede film.

avatar van turq

turq

Leuk filmpie.. 3,5 sterren waar

avatar van Oosie

Oosie

Ik blijf die PREDATOR een indrukwekkende monster vinden , z`n wapens , onzichtbaar en BRUT / jammer dat er geen deel3 komt , van mij krijgt ie 3*** en ik vond deel 1 beter !!

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Scheisse Filme! KEIN Nicht Geil! NEIN! Nur 0,5 Sterre! JAAAAAAAHH

Rocco1984 schreef:

Scheisse Filme! KEIN Nicht Geil! NEIN! Nur 0,5 Sterre! JAAAAAAAHH

bist du ein duister erlich

avatar van Kevin13

Kevin13

nederlands graag

Kevin13 schreef:

nederlands graag

haha ja vraag het in duits misschien is hij echt duitser wie weet

avatar van steventje

steventje

Het is inderdaad ein scheisse Film !

steventje schreef:

Het is inderdaad ein scheisse Film !

haha nee maar smaken verschillen ik vond het toch wat hebben.

avatar van voskat

voskat

Misschien was het ons scherm, maar ik kon echt totaal niet volgen wat er gebeurde gedurende de hele film.

avatar van Gabbere

Gabbere

Wat een gigantische kutfilm zeg. Bijna de complete film is een herhaling van kleine stukjes. Alien komt eraan, mens verwacht niets en mens heeft een alien door zijn hoofd.

Zelfs de final battle stelde mij telleur. Dit was echt een film die het moest hebben van de reputatie die de Aliens en Predator films hebben opgebouwd in de individuele films.

Wat een belabberde casting trouwens.

Een fraaie 1,5

avatar van shaquille

shaquille

voskat schreef:

Zelfde probleem hadden we met The Descent.

100 % gelijk. Met The Descent was het nog te doen. Bij deze soms helemaal niet. Pikdonker, je hoort iets en ineens hoor je bloed spatten terwijl je niet goed ziet wie of wat. Wel jammer want zulke films moet het hebben van die scènes.

avatar van scherpschutter

scherpschutter

voskat schreef:

Zelfde probleem hadden we met The Descent.

Ja, dit was wel erg donker

Maar ja, op die manier valt het slechte acteerwerk niet op

Deze was iets beter dan de vorige, maar daar is alles mee gezegd

Ik hoop dat dit echt het requiem was

Nou kun je zeggen: waarom kijk je dan, als je er toch niks aan vindt?

Ach, je moet wat, en die eerste paar films waren zo spannend ...

ddragon1690

Iedereen die last heeft dat de film te donker is. ben ik nou echt de enige die daar geen last van heb ??? Ik heb de film net herkeken op bluray disk en ik heb totaal geen last van dat alles zogenaamd te donker gefilmt is. Ik vind alles best goed zichtbaar en kan goed volgen wat er allemaal gebeurd.

Wat ik wel slecht vind is dat de bluray disk uitgave de bioscoop versie bevat van de film (ondanks de uber vele extra's ) de DvD versie bevat wel gewoon de extended versie van de film die ik zelf een stuk beter vind omdat het verhaal volgens mijn gevoel meer klopt. (gaat hier overigens wel om de extended combat edition).

Maarja gewoon een vermakelijke film maar niks vergeleken met een originele alien en predator films. Laat maar zien wat avp3 in petto heeft.

avatar van Kevin13

Kevin13

avp 3 ?

ja kom, laten we nu is een kruising tussen een predator en een mens maken

kan niet wachten.

Kevin13 schreef:

avp 3 ?

ja kom, laten we nu is een kruising tussen een predator en een mens maken

Dat is echt 1 van de domste opmerkingen die ik gelezen heb op dit forum. Als je een beetje verstand heb van de aliens franchise dan weet je dat een alien zich aanpast aan de host. Dus een predalien een heel normaal eindproduct is van een alien embryo in een predator. Dus een predator/mens is echt een ronduit domme opmerking. houd dan gewoon je mond

avatar van SouthParkFan

SouthParkFan

ik heb hem 1 uur geleden gekocht op dvd. stond echt te popelen voor deze. op mijn dvd blijkt al dat gelul dat het allemaal te donker is onzin. oke, je moet soms even kijken, maar ik kan eigenlijk tot nu toe alles zeer goed volgen. tot nu toe zeker 4.0 sterrn

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Waarom worden wij nu weer opgezadeld met een single disc terwijl de R1 release ook een 2-disc S.E. heeft?

SouthParkFan schreef:

je bent vergeten je stem uit te brengen

aan gezien je wel stemt op films

Pastichio Rocker schreef:

gewoon overral te halen..

Das alleen de verlengde unrated versie van de film op 1 schijfje. verder geen extra's of dergelijke dus issut alsnog een 1 disc edition

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

gewoon overral te halen..

Ik zie dat het de Ultimate Combat Edition betreft (de R1 release is mooier, geen lelijke rode rand/letters maar zilverkleurig), maar ik ben benieuwd of ik die ook ergens vind vanavond.

Edit: Niet dus. Moest 'm bestellen, want toen ik er naar vroeg in de FRS keken ze me heel glazig aan, nadat ik ze eerst 5x duidelijk heb moeten maken dat ik toch echt de Ultimate Combat Edition zocht i.p.v. de Extended Combat Edition. Kennelijk is de 2-Disc UCE alleen verkrijgbaar in de UK en US.