• 8.846.234 stemmen

Met onder meer: Michael C. Williams, Catherine Mangan en James Gammon

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Altered

"They will find you."

Vijftien jaar geleden zijn vijf vrienden ontvoerd geweest door buitenaardse wezens; slechts vier van hen zijn teruggekeerd. Nu hebben deze vier mannen het voor elkaar gekregen om een zo'n buitenaards wezen "die hun vriend vermoord heeft en hun levens geruïneerd heeft" gevangen te nemen. Tijd voor wraak... van beide zijden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Daan258

Daan258

Niet veel aan.

De film mist gewoon verhaal. Hadden ze hier wat meer aandacht aan besteed en wat meer spanning ingegooid had dit nog wel wat kunnen worden.

Maar helaas is het allemaal vrij matig. De spanning is ver te zoeken, de Alien zag er niet al te best uit, het acteerwerk was verschrikkelijk en de sfeer had ook beter gekund.

Eigenlijk is de film op alle vlakken vrij matig waardoor natuurlijk het geheel ook niet zo vermakelijk is om naar te kijken.

Al met al een kleine 2,0*

avatar van Marc24031971

Marc24031971

Mislukt geval , de makers dachten duidelijk een nieuwe horror klassieker gemaakt te hebben met low budget , maar ditmaal verkeerd gegokt !

De Alien en de special effects zijn wel in orde , maar het verhaal en de beelden ogen saai en zijn slaapverwekkend op den duur , temeer er praktisch geen bloed te zien is , niettegenstaande vreselijke verwondingen , wat de doodsteek geeft aan deze film , totaal gebrek aan geloofwaardigheid, verhaal saai uitgewerkt en acteurs die NIET overtuigen, een vervolg is er niet en zal er gelet op wat die maar opbracht wellicht ook nooit komen , kijken mag , maar zeker geen verplichte kost voor de horrorfan .

avatar van flurk

flurk

niet echt denderende film, kon me niet boeien.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dit vind ik wel een aardige film. Al zou ik het ook zeker wel sciencefiction genre noemen. Want als er spraken is van een buitenaards wezen, dan kun je toch wel van sciencefiction spreken dacht ik zo. Eerlijk gezegd was ik deze film alweer vergeten, want ik kon me er niet veel meer van herinneren. Maar ik kwam hem tegen in mijn eigen verzameling films en dacht gelijk, die moet ik weer eens opnieuw kijken. En van dit soort films hou ik wel van.