Genre: Komedie / Roadmovie
Releasedatum: 12 april 2007
Zaterdag om 21:00 uur op STAR Channel
Zondag om 14:25 uur op STAR Channel
Plot Wild Hogs
"A lot can happen on the road to nowhere."
Een groep vrienden van middelbare leeftijd met een doorsnee leventje brengt hun vrije tijd door met het rijden op hun stoere 'bikes' en het zich identificeren met de wereld van de échte motorrijders. Wanneer ze op een reisje per motor in New Mexico belanden en het daar aan de stok krijgen met de bende Del Fuegos, wordt het opeens allemaal een stuk minder leuk.
Doug Madsen
Murdock
Kelly Madsen
Billy Madsen
Bullit
Leuke film. Ik heb een paar keer in een deuk gelegen. Van mij krijgt deze film 4 steren.
Testbeeld
Nou moet ik zeggen dat ik de laatste tijd alleen maar B film's heb gekeken ... en dat vind ik van deze film ook maar hij is wel erg grappig op sommige momenten ... toch wel een aanrader ...
Vooral William H. Macy zet een leuke rol neer ...
The Last
Erg leuke film. De 4 'vrienden' zetten een zeer grappige rol neer. Verder is het verhaal zeker niet slecht, maar toch, een meesterwerk is het al helemaal niet. Puur vermaak. Wild Hogs krijgt van mij 3 sterren.
Leno
Een beetje een "de meeste grappen zitten al in de trailer" film, maar desondanks wel vermakelijk. Behalve wat leuke grappen zijn de acteurs van hoog niveau en is er een leuke bijrol weggelegd voor McGinley. Het einde is erg braaf en zelfs een beetje moralistisch.
janus
errg leuke film,
lekkere slappe humor met ondanks dat wel een goed verhaal.
Ook wel cool om 4 van die topacteurs (en natuurlijk Ray Liotta ) te zien in zo'n soort film.
Demoniac
Redelijk luchtige, maar grappige film. Leuk vond ik ook dat in het begin William H Macy tegen een bord aanrijdt en aan het eind blijft hij op de motor zitten terwijl Travolta, Allen en Lawrence tegen een surfplank rijden. 3*
beaster1256
grappige leuke film over 4 ouwere jongeren die nog eens the good times willen laten rollen , macy en travolta zijn ok , onderhoudend filmpje voor een avondje dvd kijken
willemfilm
Geen top film. Je moet er wel van houden. Slap verhaal, dat wel. Leuke momenten gezien maar die waren er naar mijn smaak te weinig.
Als dezelfde film gemaakt was met onbekende acteurs was het een grote flop. Nu een kleine.
otherfool
Het bijzonder aangename eerste uur van Wild Hogs wordt danig verpest door de veel te grimmige slotakte waarin het lekkere sfeertje overboord wordt gegooid voor een hoop agressieve stoerdoenerij. Macy en vooral Allen zitten wel lekker in hun rol en John 'Scrubs' McGinley heeft een geweldig bijrolletje (jammer dat hij aan het eind niet terug komt). Zat absoluut meer in.
3*.
Hectometerpaal
Erg gelachen in de bioscoop, het einde was slapjes maar dat weet je tegenwoordig met lachfilms.
hellblazer93
Aardige, leuke komedie om eens op een zaterdagmiddag te kijken. Leuke personages en lachwekkende stukjes. Verder eigenlijk niets bijzonders aan de film. Van mij 3 sterren.
gelderingen
Zoals willemfilm al zei: een slapverhaal.
En een komedie moet ook niet moeilijk zijn....
Lekker onderuit op de bank.. samen met wat vrienden.
Ik heb erg gelachen om sommige stukken.. lekkere gedachteloze humor!
En moet inderdaad zeggen dat de acteurs natuurlijk ook meespelen.. als het onbekende acteurs waren had ik misschien niet de film gekeken..
Maar achter af moet ik zeggen dat ik me toch 99 minuten goed vermaakt heb!
john kruger
Gisteren nog een keer gekeken, en dit is wat mij betreft toch wel een klassieker hoor
Wat kan die Ray Liotta (goodfellas) trouwens karakteristiek lachen man hahahaha. Verder ook de mimiek van John Travolta ('is he blind' ?) hahahahaha
[Preketero]
Geestige film die de meesten wel zullen boeien, grappen zijn ook voor jong en oud. Hij mag dan nog voorspelbaar zijn, het acteren was beter dan ik verwacht had.
Eén van de betere komedies van 2007.
Jeszy
Wild Hogs, wat kan ik zeggen, ik vond het een lekkere humorfilm, ik heb genoten van de blunders en heb lekker kunnen lachen, wat me wel tegenviel was de afloop, eerst gingen ze er lekker tegenaan en werd het spannend, ineens komt er iemand naar voren die in feite zegt: "foei, dat mag je niet meer doen" en de hele groep haakt af, nou dat had beter gekund vind ik...
Brouwer
Goede lachfilm. Het eind was weer helemaal geweldig!
Verder steekt er ook nog een goede moraal in de film.
'Pijn is voor even, vrienden voor het leven'
Tony Montoya
Had al voorpret met zo'n cast..., maar wat 'n desillusie wát 'n vreselijk kinderachtige buttfilm. En wat 'n schande voor al die stoere brommerrijders.. Jammer.
AGoos
als ik me niet vergis is dit de eerste film waarin ik martin lawrence bij vlagen gewoon grappig vindt..verder vond ik het een heel aangename film en veel leuker dan verwacht..
-13-
erg grappig, deze gezien in het vliegtuig deze zomer en moest er toch wel erg hard om lachen.
Kevin13
vond William H Macy prachtig spelen in deze film.
Odie
Het komt zelden voor dat ik hardop zit te lachen bij een film. Ja soms plat, flauw, maar wel genoten...dus 3,5 *
SubbiE
Gisteren toevallig gezien. Wanneer je een oogje dichtknijpt voor het nogal zwakke script en de lichtzinnige humor is hij voor de rest wel te pruimen, met zelfs grappige momenten (als je hier op ingesteld bent). Het einde is echter belabberd en haalt de score naar beneden...
Flauw, met voor de hand liggende grappen en weinig verrassend.
Maar toch wel vermakelijke 'nonsens'.
Een krappe 3.
Lovely Boy
Zeer humoristische film. Opzich niets nieuws maar hartstikke leuk vermaak.
Verhaal? Nee, niet echt. Goed geacteerd? Nee, ook niet echt. Maar wel een leuk work-out voor de lachspieren.
da pass
Deze film heeft een aantal sterke humor momenten. Vooral het naïeve gedrag van Macy komt de film ten goede. Het verhaal is verfrissend nieuw en alle cliché momenten worden goed omzeild. Hoewel sommige grappen voorspelbaar zijn, doet dit niet af voor de film. Het is prettig om deze acteurs, met name John Travolta, eens in een andere rol te zien.
Het oordeel: 3,5 sterren.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
het einde met extreme make-over vond ik juist geweldig, voor de 1ste keer in m'n leven vond ik dat programma goed

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Last of the Dogmen
Avontuur / Western, 1995

The Snow Walker
Avontuur / Drama, 2003
kleine stadmidlife crisisrondritslapstickpolitically incorrectmotorfietsmotorbendelhbtroadmoviebiker movie awkwardnesstravel writer middle agemiddle aged manironic ending twist endingmotorcycle with sidecarbiker gangaccident prone