The Hills Have Eyes II (2007)
Genre: Horror
Alternatieve titel: The Hills Have Eyes 2
Geregisseerd door: Martin Weisz
Met onder meer: Michael McMillian, Jessica Stroup en Daniella Alonso
Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans en Duits
Plot The Hills Have Eyes II
"Help isn't coming."
Een team van jonge en onervaren National Guard-soldaten krijgt de missie om apparatuur te brengen naar een onderzoekskamp in de woestijn. Maar hier aangekomen ontdekken de soldaten dat het kamp volledig verlaten is. Als ze dan vreemde geluiden horen op hun walkietalkies, besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Ze vinden dan echter al snel een groep gruwelijk misvormde en tevens hongerige mutanten.
Napoleon
Han
Wilson
Redding
FillumGek
Een lekkere wegkijker inderdaad. Helemaal niks nieuws maar toch enkele heerlijk ranzige stukjes. Het verhaal is natuurlijk broodmager en helaas leek het af en toe net carnaval met die ongelofelijk neppe maskers. Totaal niet eng meer. Toch heb ik me niet verveeld, maar zal deze niet snel nog een keer kijken. ***
Ruben. K.
Uiteraard respect voor ieders mening, maar de film laat mij als "horror fan' zeer teleurgesteld achter.
Slecht geacteerd, overduidelijk is dat men niet in het leger zit.
Dit had toch echt wel wat beter gekunt, geen enkel moment van walging kunnen bespeuren in mijn "kijk emotie".
Als iemand zich neerzet als horror fan hoe kan het dan dat dei persoon deze film in de lange rij van goede horrorfilms kan zien.
En nogmaals recpect voor je eigen mening maar je kan me niet vertellen dat dit een echt goede horror film was.
the-hague-pride
Slecht geacteerd, overduidelijk is dat men niet in het leger zit.
gast weet niet welk gedeelte je gemist heb maar ze zaten ook in training knuppel. zag er overigens idd niet heel prof uit kon wel wat beter gespeeld wrden, maar je moet ook geen top soldaten verwachten
over de film, ik vond hem goed, schrikmomenten waren niet heel erg maar het was bloederig zat
Ruben. K.
Goed, daar geef ik je dan gelijk in maar dan nog ..............
Ookal zijn ze in training, deel 1 was goed als je met een vervolg komt helpt het niet echt mee als er een paar klungelige "private wanabe's " over je scherm heen hobbelen.
Dus als antwoord stelling "Je moet geen top soldaten verwachten", je hebt gelijk maar dit ging allemaal wat te ver......."Knuppel"
ML Webdesign
Ik kan nergens aan deze film komen, niet op internet, maar ook niet bij de normale dvd winkels, hoe komt dit? weet iemand waar ik m kan kopen?
thoentje
Ik vond deze film best wel goed! ben een paar keer erg verschoten en dat gebeurt niet vaak!
jaspertje3
de film moet volgens mij eerst nog in de bioscoop komen, dus het kan nog wel even duren voordat ie op dvd is!
V
Na het zeer sterke en vrij brute deel 1, was ik best benieuwd naar deze prent. De recensies beloofden al niet veel goeds, evenals de regisseursswitch. Aja bracht de spanning goed over en kwam met een aantal prima 'auw'-momenten. Niets van dit alles in het vervolg helaas. Totaal gebrek aan spanning, te weinig gore en heel slecht geacteerd. Slaapverwekkend. 1,5*
De poster is dan wel weer heel gaaf.
rayman
Eerste Hills Have Eyes was best wel een goede horrorfilm,
maar deel 2 deze valt zwaar tegen, verhaal lijkt nergens op, en slecht geacteerd.
HtoJ
oh neeeeeeh, hebben ze er toch een 2e deel van gemaakt, zelfs als ik het de makers heb afgeraden (zie hills have eyes 1 dan weet je genoeg) ik ga deze film niet eens zien!!
Halcyon
Erg nuttige bijdrage
wietse67
dit was een stuk minder dan deel 1, en als dit soort mensen in het
USA army zitten............!!! maar verder keek het lekker weg.
Lang niet zo eng.
Op naar deel 3.
HeatWave
Ik vind ´m niet veel onder doen voor het eerste deel.
O.k., die vind ik inderdaad iets beter, maar ook in dit 2e deel zaten weer genoeg scenes om van te genieten, tenminste als je van horror houd dan,..en daar houd ik dus van.
niethie
Komt af en toe of zone horror, als ik me niet vergis volgende week weer en hij is bij rodisc te koop voor 5 euro.
Twiggertje
dat is de originele versie uit 1985 en daar word niet naar gevraagd.
het gaat om deze versie uit 2006. Er is nog geen release datum bekend maar gaat vrij snel, ik denk voorjaar 2008 want de film is 17 mei 2007 al in premeriere gegaan in nederland.
Ik heb de remake versie(deel 1) uit 2006 en vind deze best goed.Ook heb ik het origineel uit 1985 maar die valt me wat tegen.
Twiggertje
Oh foutje, maarja het staat dan ook nergens vermeld.
Twiggertje
maar zoveer mensen later het woordje part weg.
Maar goed. je bedoelde het goed en dat is het belangrijkste
Vandernagel
Deel 1 was nog goed te pruimen, maar dit deel was toch echt stukken minder. Op alle vlakken.
2,0 sterren
RodneyS
Deel 1 was idd stukke beter. Maar toch viel me deze niet echt tegen. Lekker spannend en aardig wat ranzige stukken. Lekker zataaf filmpje.
fluppe
de eerste was echt aangenaam kijken. enkele zalige stukken! de tweede is meer verstand op nul en kijken hoe ze een voor de bijl neergaan. Maar daarom zeker geen slechte film. Meer van hetzelfde maar moet niet echt onderdoen voor de eerste alhoewel deze je toch meer bij de strot greep omdat het een gezin was die uit elkaar gescheurd werd.
een 4!
ML Webdesign
Ik heb onlangs nog in een dvdtheek gevraagd, en hij komt in januari 2008 uit.
Ik ben erg benieuwd, deel 1 sprak me erg aan, hoop dat dit net zo'n vermakelijke film word!
Twiggertje
Ik heb onlangs nog in een dvdtheek gevraagd, en hij komt in januari 2008 uit.
bol.com €19.99
Ik vond deel 1 ook goed, beter als het origineel die ik overigens ook op dvd heb.

The Hills Have Eyes
2006