The Matrix Revolutions (2003)
Genre: Actie / Sciencefiction
Verenigde Staten / Australië
Geregisseerd door: Lana Wachowski en Lilly Wachowski
Met onder meer: Keanu Reeves, Hugo Weaving en Carrie-Anne Moss
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 5 november 2003
Plot The Matrix Revolutions
"Everything that has a beginning has an end."
Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.
Neo
Seraph
Commander Lock
Bane
neo
Die persoon van die review op aint it cool is gewoon niet serieus te nemen
Jordy
Bios z'n review is, met alle respect, een review van iemand die Reloaded goed vond... daar kan ik dus totaaal niets mee. De reviews die ik tot nu op aintitcool heb gelezen zorgen er voor dat ik met ongelofelijk lage verwachtingen richting Arena rijd woensdag. Ik hoop dat ik het fout heb, maar eigenlijk heb ik al spijt van het feit dat ik laatst Reloaded gekocht heb. Nou ja, laat ik nog maar even wachten met m'n oordeel.
knetter
hoe waren die reviews dan werd revolutions afgekraakt? je hoort toch overal dat revolutions de beste in de trilogie zou zijn of worden? lijkt mij overigens ondenkbaar want ik denk dat het nivo van deel 1 niet meer gehaald kan worden op gebied van verhaal en orginaliteit!! ik vond reloaded ook tegenvallen ik vond het allemaal te ver gezocht de special effect over the top en personages in de film die mij weinig aanspraken.
bioscoopzaal
Je hebt eigenlijk niet helemaal gelijk, want in eerste instantie was ik ook niet zo weg van Reloaded. Ik heb echter doorgezet, en pas na een paar visies begon het allemaal een beetje te dagen. Uiteraard is het zo dat je meer zal genieten van Revolutions als je Reloaded geen totale crap vond, maar over de hele lijn is de film overzichtelijker, om niet te zeggen: beter dan deel 2.
Het kan echter geen kwaad om je verwachtingen wat terug te schroeven, de über-hype is immers ook Star Wars fataal geworden ...
neo
Nou ik blijf mijn uber hype gevoelens maar op schroeven en opschroeven tot die niet meer verder op te schroeven zijn!
sheryl
ik vond deel 1 de matrix perfect, maar deel 2 vond ik ietsje tegenvallen. En de derde deel zal vast wel net zo spannend zijn als deel 1. Want dan zie je meer geweld en special effects.
neo
Sheryl bedankt voor de enorme lachbui die ik door jou bericht kreeg!
sn@ke
- 2077 berichten
Mijn verwachtingen zijn en blijven laag alleen zo kan een film je volledig verassen. Ik vond reloaded ook een pak zwakker dan de eerste al moet ik reloaded duidelijk nog eens herzien.
Phooze
"en het feit dat er uiteindelijk geen losse eindjes te bespeuren zijn, getuigt nog maar eens hoe goed er over Revolutions is nagedacht."
Dat vind ik nou fijn om te horen
soboer
Ik heb de recensie ook gelezen en het stelt mij helemaal niet gerust. Het bevestigt namelijk mijn angst die door reviewers op aintitcool wordt verspreid; Neo, Trinity and Morpheus are guest stars in their own movie.
neo
Hoe kunnen trouwens twee mensen die niet gestemd hebben , de film al in hun top 10 zetten? Dan ook alvast even doen
neo
Tja wat kan ik nu nog zeggen zo vlak voor de gebeurtenis van de eeuw...
Jordy
Harry is positief, verder zijn de reviews vrij slecht. Ach, verwacht er niets van, het wordt op z'n minst vermakelijk
dttom
ja, celta-ajax wordt spannend of bedoelde je dat niet
. Nee, voor deze film niet. Ik heb nog niet eens kaartjes, ik weet niet eens wanneer ik ga.
Phooze
Joep, maak je niet druk. Ik ga woensdag avond gelijk. Er zijn nog mensen die om de film geven
FisherKing
In plaats hiervan Dark City kijken
Quentin
Hobbes
'ze' (joblo) hebben wel ongeveer de zelfde opvatting qua films als ondergetekene. Vandaar mijn uitspraak.
En een recensie is enkel niet serieus te nemen wanneer de recensist de film niet heeft gezien. Of je het er mee eens bent is vraag twee.
Quentin
neo
Nou mensen ik ga op weg naar de laatste uren (en de bios) om de conclusie te zien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Matrix Resurrections
2021

The Matrix Reloaded
2003

The Animatrix
2003

The Matrix
1999

'The Matrix' is straks weer te streamen: 'Nog steeds is deze film een genot om naar te kijken'

Nieuwe setbeelden 'The Matrix 4' beloven spektakelstuk

Terminator 2: Judgment Day
Actie / Sciencefiction, 1991

Saw
Thriller / Horror, 2004
saving the worldkunstmatige intelligentieman vs machineflyingfilosofiefortune tellervechtsportenkung fuunderground worldkiller robottemplemetrodroomsunheldstrijdsunlightcomputer viruskeytoekomstprecognitionsuper computermachine townying yang sterven en doodvirtuele realiteitdystopiecomputergelooftruthreddenmissioncyberpunkvrouwelijke regisseuraction heroyin yang gnosticismtrans directorgrand