• 9.378.898 stemmen

The Matrix Revolutions (2003)

Actie / Sciencefiction | 129 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Lana Wachowski en Lilly Wachowski

Met onder meer: Keanu Reeves, Hugo Weaving en Carrie-Anne Moss

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 5 november 2003

Plot The Matrix Revolutions

"Everything that has a beginning has an end."

Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.

avatar van aryan

aryan

Ik heb hem vandaag gekocht, 18 euro bij mediamarkt en er waren er nog genoeg.

neo

Yep geweldige dvd! Extra zijn ook zeer, zeer interessant!!!

Zomaar wat dingen:

-Een neefje van Larry en Andy was gebruikt voor het baby gezicht van Deus ex Machina. En dat kind maar huilen

-De gang richting Deus is als een ruggenmerg

neo

Ook geweldig de optie om de Burly Brawl vanuit 3 hoeken te bekijken. Linksonder zoals het uiteindelijk in de film zat, rechtsonder de storyboards en boven de opnames van de set. Dit alles te samen de eh ultieme ervaring! edit En dan kan je ook nog uit de 3 kiezen die je op het grootste scherm wilt hebben.

avatar van gotti

Neo is weer drie maanden zoet...

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Zouden de extra's leuker dan de film zelf zijn?

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

daar is maar weinig voor nodig. Of beter gezegd, ja.

avatar van Wouter

Maar ook de extra's klinken duf. Nieuws als dat het neefje van de broers model stond.

Nou nou...

avatar van davidov

davidov

wat voor dingen had jij verwacht dan? 10 alternative eindes? een extended edition van 3 uur? of misschien alle 100.00X dat er iemand moest lachen of een scheet liet tijdens de film?

neo is gewoon erg happy met de dvd en als je al een fan bent dan vind je dat soort dingen gewoon geweldig om te weten. Je moest eens weten hoe erg ik erop kickte toen ik naar de DVD van die another day keek en als eerste in een flits zag dat Wai Lin in het script stond.

En ik moet zeggen dat ik dit ook wel geinige feitjes vind....daarvoor is toch een dvd?

als je dat soort onzinnige extras wil zoals ik eerder beschreef moet je LOTR kopen....die malloot filmt 2x zoveel als nodig (dan ben je niet echt een al te snuggere director sorry hoor )

De GeuS

Totdat die "niet al te snuggere" director zijn bankrekening, fans, waardering, met die van jou gaat vergelijken....

avatar van Phoenix

Phoenix

neo

Extra's klinklen duf, wat? Ga je mond spoelen wouter

morpheus

yep heb Revolutions ook maar bij de mediamarkt gekocht. Ow wat houd ik toch van die zaak

Maar niet van de dvd?

avatar van Halve_ZOL

Halve_ZOL

Ik hou van de DVD

neo

Dacht al: je moet wel bijna een ''halve zool'' zijn om niet van de dvd te houden

dttom

waarom bouwen die machines nou geen palen!! De zon schijnt boven de wolkjes, allemaal zonne-energie, weg met de mensen.

Zomaar een suggestie.

neo

Zie het als eeuwen terug toen de mensheid dacht dat de aarde plat was. Ging je met je bootje tever de zee op kukelde je van de aarde af. Totdat er mensen waren die het er wel op waagde en iets ontdekte waar ze eerst zo angstig voor waren.

De GeuS

Ik denk dat het eerder komt door die bliksemvelden, die de sentinels op Neo's schip vernietigden....

Maar niet van de dvd?

Natuurlijk hou ik van de DVD neo

De GeuS schreef:

Dat ook ja

Dat ook ja

ja hallo je kunt toch wel een paal omhoog laten gaan, heb je geen sentinel of wat dan ook voor nodig!

De GeuS

Het is geen lantarenpaal die je even in de grond steekt....

Trouwens had het er ook niet wat mee te maken dat de mensen uberhaupt meer energie afgaven dan dat de "machines" via zonne-energie bij elkaar konden sprokkelen?

avatar van Phoenix

Phoenix

Idd, als je die mensen zoiezo al aan het onderdrukken bent. Waarom zou je ze dan niet gebruiken? Anders zitten ze zich daar maar een beetje te vervelen...

Hiermee zal ik mij in ieder geval niet vervelen

Hiermee zal ik mij in ieder geval niet vervelen

Een echte trouwe fan, snif.....

I salut you, Respect

De GeuS schreef:

Het is geen lantarenpaal die je even in de grond steekt....

Maar de mensen scorched the sky toch? En daardoor gingen de machines de mensen gebruiken voor energie of herinner ik mij de eerste film nu verkeerd?

Maar goed mijns inziens kun je miljoenen van die palen neerknallen allemaal zonne-energie en klaar ben je. Kun je de mensen afmaken, dus dan hoef ik ook niet meer op Pheonix verder in te gaan . Maar goed wat boeit het ook ze hebben geen palen gebouwd, dus

De GeuS

Ik weet er verder ook niet veel van hoor. Maar er zal wel een reden voor zijn dat die "machines" niet boven dat "wolkendek" uit kunnen komen, (vanwege die electrische ladingen nam ik aan, uit de film).

Ik neem aan dat bij zonne-energie opwekken ook nog wel ietjes elektriciteit gebruikt wordt....

neo

En zou het heel misschien ook wel zo kunnen zijn dat niemand er vanaf wist, van die plek boven de skorched sky.. Er is trouwens zoiets als nano-technologie waarmee dus energie uit die lucht zou moeten kunnen te halen zijn.

ach ja, het zal.