The Matrix Revolutions (2003)
Genre: Actie / Sciencefiction
Verenigde Staten / Australië
Geregisseerd door: Lana Wachowski en Lilly Wachowski
Met onder meer: Keanu Reeves, Hugo Weaving en Carrie-Anne Moss
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 5 november 2003
Bekijk via Prime Video
Plot The Matrix Revolutions
"Everything that has a beginning has an end."
Terwijl het een kwestie van uren is voor de machines Zion binnen zullen dringen moeten Trinity en Morpheus op zoek naar Neo, die gevangen zit in een wereld tussen de Matrix en de echte wereld. Wanneer het gevecht tussen de machines en de bewoners van Zion begint probeert Neo definitief af te rekenen met Agent Smith.
Neo
Seraph
Commander Lock
Bane
aryan
Ik heb hem vandaag gekocht, 18 euro bij mediamarkt en er waren er nog genoeg.
Zomaar wat dingen:
-Een neefje van Larry en Andy was gebruikt voor het baby gezicht van Deus ex Machina. En dat kind maar huilen
-De gang richting Deus is als een ruggenmerg
neo
Ook geweldig de optie om de Burly Brawl vanuit 3 hoeken te bekijken. Linksonder zoals het uiteindelijk in de film zat, rechtsonder de storyboards en boven de opnames van de set. Dit alles te samen de eh ultieme ervaring!
edit En dan kan je ook nog uit de 3 kiezen die je op het grootste scherm wilt hebben.
Maar ook de extra's klinken duf. Nieuws als dat het neefje van de broers model stond.
Nou nou...
davidov
wat voor dingen had jij verwacht dan? 10 alternative eindes? een extended edition van 3 uur? of misschien alle 100.00X dat er iemand moest lachen of een scheet liet tijdens de film?
neo is gewoon erg happy met de dvd en als je al een fan bent dan vind je dat soort dingen gewoon geweldig om te weten. Je moest eens weten hoe erg ik erop kickte toen ik naar de DVD van die another day keek en als eerste in een flits zag dat Wai Lin in het script stond.
En ik moet zeggen dat ik dit ook wel geinige feitjes vind....daarvoor is toch een dvd?
als je dat soort onzinnige extras wil zoals ik eerder beschreef moet je LOTR kopen....die malloot filmt 2x zoveel als nodig (dan ben je niet echt een al te snuggere director sorry hoor
De GeuS
Totdat die "niet al te snuggere" director zijn bankrekening, fans, waardering, met die van jou gaat vergelijken....
morpheus
yep heb Revolutions ook maar bij de mediamarkt gekocht. Ow wat houd ik toch van die zaak
neo
Dacht al: je moet wel bijna een ''halve zool'' zijn om niet van de dvd te houden
dttom
waarom bouwen die machines nou geen palen!! De zon schijnt boven de wolkjes, allemaal zonne-energie, weg met de mensen.
Zomaar een suggestie.
neo
Zie het als eeuwen terug toen de mensheid dacht dat de aarde plat was. Ging je met je bootje tever de zee op kukelde je van de aarde af. Totdat er mensen waren die het er wel op waagde en iets ontdekte waar ze eerst zo angstig voor waren.
De GeuS
Ik denk dat het eerder komt door die bliksemvelden, die de sentinels op Neo's schip vernietigden....
Maar niet van de dvd?

Natuurlijk hou ik van de DVD neo
Dat ook ja
Dat ook ja
ja hallo je kunt toch wel een paal omhoog laten gaan, heb je geen sentinel of wat dan ook voor nodig!
De GeuS
Het is geen lantarenpaal die je even in de grond steekt....
Trouwens had het er ook niet wat mee te maken dat de mensen uberhaupt meer energie afgaven dan dat de "machines" via zonne-energie bij elkaar konden sprokkelen?
Phoenix
Idd, als je die mensen zoiezo al aan het onderdrukken bent. Waarom zou je ze dan niet gebruiken? Anders zitten ze zich daar maar een beetje te vervelen...
morpheus
Hiermee zal ik mij in ieder geval niet vervelen
Een echte trouwe fan, snif.....
I salut you, Respect
dttom
Het is geen lantarenpaal die je even in de grond steekt....
Maar de mensen scorched the sky toch? En daardoor gingen de machines de mensen gebruiken voor energie of herinner ik mij de eerste film nu verkeerd?
Maar goed mijns inziens kun je miljoenen van die palen neerknallen allemaal zonne-energie en klaar ben je. Kun je de mensen afmaken, dus dan hoef ik ook niet meer op Pheonix verder in te gaan
. Maar goed wat boeit het ook ze hebben geen palen gebouwd, dus
De GeuS
Ik weet er verder ook niet veel van hoor. Maar er zal wel een reden voor zijn dat die "machines" niet boven dat "wolkendek" uit kunnen komen, (vanwege die electrische ladingen nam ik aan, uit de film).
Ik neem aan dat bij zonne-energie opwekken ook nog wel ietjes elektriciteit gebruikt wordt....
neo
En zou het heel misschien ook wel zo kunnen zijn dat niemand er vanaf wist, van die plek boven de skorched sky.. Er is trouwens zoiets als nano-technologie waarmee dus energie uit die lucht zou moeten kunnen te halen zijn.

The Matrix Resurrections
2021

The Matrix Reloaded
2003

The Animatrix
2003

The Matrix
1999

'The Matrix' is straks weer te streamen: 'Nog steeds is deze film een genot om naar te kijken'

Nieuwe setbeelden 'The Matrix 4' beloven spektakelstuk

Terminator 2: Judgment Day
Actie / Sciencefiction, 1991

Saw
Thriller / Horror, 2004
saving the worldkunstmatige intelligentieman vs machineflyingfilosofiefortune tellervechtsportenkung fuunderground worldkiller robottemplemetrodroomsunheldstrijdsunlightcomputer viruskeytoekomstprecognition super computermachine townying yang sterven en doodvirtuele realiteitdystopiecomputergelooftruthreddenmissioncyberpunkvrouwelijke regisseuraction heroyin yang gnosticismtrans directorgrand