Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Bruce A. Evans
Met onder meer: Kevin Costner, Demi Moore en William Hurt
Releasedatum: 6 september 2007
Plot Mr. Brooks
"The man who has everything has everything to hide."
Het is Earl Brooks (Kevin Costner) altijd gelukt een gespleten leven te leiden: aan de ene kant is hij de onkreukbare zakenman en perfecte huisvader, maar daarnaast heeft hij het bloeddorstige alter ego Marshall (William Hurt) die hem tot gruwelijke moorden aanzet. Hij komt echter in de problemen wanneer er foto's worden genomen van zijn laatste moordpartij. Naast de opportunistische fotograaf, wordt hij ook op de hielen gezeten door de doortastende rechercheur Tracy Atwood (Demi Moore). Is Mr. Brooks slimmer dan zijn tegenstanders en kan hij voorkomen dat zijn vrouw en dochter achter zijn schokkende dubbelleven komen? Of wordt hij voor eens en voor altijd ontmaskerd?
Earl Brooks
Sheila
Meeks
Sunday
gerrit019
Geweldig verhaal met leuke plotwending, heerlijk einde en goed tempo. Goede acteerprestaties William Hurt. Een dikke 4*
extremezz
Zeer goede en spannende film,één van de betere dit jaar
go go Kevin
Olivierdeuce
Heerlijke weg-kijk-film..
&inderdaad mooi werk van William Hurt
4.0..
garlic senior
de poster ziet er indrukwekkend uit en het gemiddelde ook
mcREN
het is maar waar je aan verslaafd ben, om het zo maar te mogen zeggen
heerlijk eindelijk weer eens een apart verhaal met moord intriges etc
deze film een 3,5
jurgen2807
Ik vond het een redelijke film. Wel spannend van begin tot einde. Je had ook de behoefte om verder te kijken. In mijn ogen erg onrealistisch. Dat heeft tot gevolg dat ik niet echt "in de film" zat. Kevin speelt redelijk tot goed. Al met al wel 3,5 sterren waard!
lolsnol
Matige film, niet slecht maar veelste traag. Geen fan van Costner. Verhaal op zich ook niks bijzonders.
geminy
Goede thriller! Zeker de moeite waard om te gaan bekijken! 4 sterren
paradis
Prima film, een film die je gezien moet hebben. Costner zet weer een goede rol neer. 4*
MDOE
Goede film! had me zeker heel de film te pakken.
vooral het einde vond ik zeer goed.
ik heb het dan ook gewaardeerd met een 3.5
JoopE
Wat een toffe film! Spannend, boeiend, origineel en niet al te voorspelbaar. Het eind was echt super, je wordt nog even flink verrast en je hebt echt zo'n "wow!" moment. En dan net als je er aan gewend bent gaat het toch nog weer ff anders, waardoor het eind écht goed is.
Demi's rol was wat matig en het hele Meeks verhaal was overbodig. Toch maakt dat de film niet echt minder goed. Daarom:
molenaar666
Zeker weten een goede film ! tot 10 minnuten voor het eind weet je nog steeds niet hoe deze film gaat eindigen. verhaal blijft de hele film door goed en boeiend.
horned_reaper
net gekeken
erg goed film, leuk verhaal en ook tof gespeeld.
toch miste ik een paar dingen in de film, maar heb ik me er verder prima mee kunnen vermaken.
morpheus31
Gisteren gezien in de sneak preview in Pathe De Kuip. Lekkere film vooral John Hurt was briljant, met soms heerlijk sarcastisch humor (laat hem de weg oversteken en hopen dat hij aangereden wordt, bespaard ons het vuile werk haha), ik vroeg me alleen een beetje af wat Demi Moore in de film deed, was een beetje overbodige verhaallijn.
Verder prima film met een erg leuke twist aan het eind !
Gelukkig lijkt het alsof KC eindelijk eens acteerlessen heeft genomen !
usr14112
Whow, wat een goede film. Leuk origineel verhaal, spanning. Heel goed. Wat mij betreft zat er één minder moment in. Dat was toen Demi Moore mee moest om uitleg te geven over de moorden op haar ex en zijn advokate en toen ze haar collega onder schot nam. Zwaar onrealistisch. Ook begreep ik niet helemaal hoe Costner dat huis van die fotograaf zo snel leeg heeft gekregen. Verder heel goed.
morpheus31
Verder prima film met een erg leuke twist aan het eind !
Gelukkig lijkt het alsof KC eindelijk eens acteerlessen heeft genomen !
Sorry, ik bedoelde natuurlijk William Hurt
Ruben. K.
Beetje jammer van de plotselinge "side kick" maar verder een superfilm.
Dikke 4*.
trroep
Goeie film,
leuk en verrassend consept. Afgekeken van die blonde dame uit Heroes?
van mijn 4 puntjens...
Flimpje
Deze film viel me zwaar tegen. Kevin Costner acteert prima, maar de verhaallijn slaat als een tang op een varken. Dat alter ego is slecht gedaan en wordt verder ook niet toegelicht, de rol van Demi Moore in het verhaal is niet duidelijk en aan het einde blijft de film vaag. Niet spannend!
Riekelt_R
Als je deze film ziet moet je gewoon zeer goed opletten op de details, anders snap je er geen moer van. voor de rest een strakke film met een vaag eind.
Mvisser
vond het een goede film!! Costner was prima en het kijkt allemaal lekker weg.
robbie1
ik vond hem ook spannend ,einde beetje zozo ,maar wie kan me vertellen welk nummer dat op het laatst was wat je hoorde?
neles24
Zeer boiende film die mij zeer verrast heeft...echt een toppertje zeker dikke 4****

Thriller 'Mr. Brooks' met Kevin Costner morgenavond te zien op televisie

'You' scoort op Netflix, hier zes films over mensen met een dubbelleven

Changeling

Felon
Misdaad / Drama, 2008

Defiance
Drama / Oorlog, 2008
geheimwitnessonderzoekpsychopaatalter egomoordseriemoordenaarfemale detectiveportland oregon