Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Suusje!x
Wacht zeker tot na de aftiteling!
Het is volgens mij een dochter en geen zoon.
Deel 1 is inderdaad beter, maar misschien komt dat omdat nu de verwachtingen veel te hoog gespannen zijn? Ik heb de indruk dat de critici er sowieso al vanuit gaan dat het niet goed zal zijn. Eén oplossing om te zien of ze gelijk hebben of niet: gaan kijken!
Sluit ik me bij aan
supesaartje
filmfocus is zeer positief over deze film
love_ertjuh
ik ben de film vandaag gaan zien, en ik vond hem fantastisch:
zoals je kan zeggen over 1 en 2 heeft ook 3 prachtige muziek + beelden,
heel veel goede acteurs en actrices
ik ben zeker van plan om deze film nog eens te zien !
one punch mikey
geweldige film ga zeker nog 3 keer naar bioscoop (hij is trouwens hard opweg top recent op 1 binnen te komen)
JOHNNY DEPP(L)
wat een hoog gemiddelde voor stemmen!
nu heb ik nog meer zin om hem te gaan kijken!
maar ik moet pas wachten tot volgende week
amazingmoi
Wat een teleurstelling !! Duizend keer slechter dan zijn voorgangers. mijn vrienden vonden hem ook zwaar tegenvallen. Hoewel ik verslaafd ben aan de twee eerste delen ben ik niet eens van plan deze te kopen op dvd.
Pilcrepus
Johnny Depp overweegt vierde piratenfilm
woensdag 23 mei 13:06
(Novum/AP) - Hoewel de trilogie is voltooid, sluit Johnny Depp niet uit dat hij nogmaals in de huid van piratenkapitein Jack Sparrow kruipt. "Het was een fantastische ervaring", zei Depp woensdag voor de wereldpremière van 'Pirates Of The Caribbean 3: At Worlds End' in Tokio. "Ik vond het heerlijk om uit te vinden wie kapitein Jack was."
In alle drie succesvolle piratenkomedies speelde de 43-jarige acteur de hoofdrol, bijgestaan door tegenspelers Orlando Bloom, Keira Knightley en Geoffrey Rush. Ook producent Jerry Bruckheimer overweegt een vierde deel van de avonturenreeks, al staat hij niet te trappelen om direct van start te gaan. "Dit is wel genoeg voor nu", zei hij. "Ik denk dat iedereen uitgeput is en wat vrije tijd nodig heeft. We houden allemaal een korte vakantie."
'Pirates Of The Caribbean 3: At Worlds End' draait vanaf woensdag in de Nederlandse bioscopen.
bron
Ik zou me geen zorgen maken over het einde..
Ik heb vandaag de film gezien, ik moet bekennen dat ik hem niet zo goed vond als de eerste twee. Misschien is het te groot opgezet, iets teveel stunts en iets te weinig aandacht voor de karakters.
Ook zitten er veel stukken in waarbij ik dacht dat het wel korter mocht, bijvoorbeeld Jack die alleen zat in Davy Jones' Locker en de hele tijd dingen hallucineerde.
Toch zit er wel genoeg in wat de titel Pirates of the Caribbean waardig maakt, ik heb me vermaakt.
3,5 ster.
john constantine
Ik ben gisteravond om 23:00 uur naar de Premiere van de film geweest met m'n vriendin. Ik vond het een erg leuke film, het is een beetje een combinatie van de eerste 2 alleen dan iets harder. De opbouw van de film is ook weer erg goed net zoals zijn 2 voorgaande films. De humor is ook weer leuk en heb veel moeten laggen in de film. De film heeft heel veel mooie plaatjes en is zeker een bioscoopbezoekje waard!
Dit keer zat er wel een goed einde aan. Ik las een tijdje terug dat ze een deel 4 wilden gaan maken, het is meschien hartstikke leuk maar niet waar ik echt op zit te wachten. Het einde van dit 3e deel is goed en zou ik niet gaan verprutsen met een 4e deel. Maar ff om samen te vatten. Een leuke film met veel humor en actie/avontuur ik heb me goed vermaakt.
4.0* krijgt die van mij
T.S.S.A.
Het begin... wat jammer van het begin. Ik hou erg veel van films die met een sterke verhaal opbouw beginnen. Maar dit is Pirates... niet een of ander afgezaagd drama filmpje. En daarmee doel ik vooral op hoe Jackie voor hjet eerst in beeld komt. Dat zou toch, naar mijn verwachting, met veel geweld en vette muziek moeten zijn.
Oftewel: Haal dat hele stuk met die dubbele crew eraf en begin bij het ritje van de zandberg. Dat zou de film veel goed hebben gedaan (naar mijn mening)
Dat was overgens het enige minpuntje verder was het een groot geweldig mega spektakel dat ik niet had willen missen. Het einde is net zo goed als het begin van deel 1 (en dat zegt heeel veel)!!!
4* ach en ik doe der 0,5* bij voor de geweldige mimiek van Depp!
davidov
Wat een ongelovelijke... waanzinnige, ik bedoel... WOW wat is dit een waanzinnige slecht script.
De rest van de film ook trouwens. Deel 1 was geweldig, was vermakelijk voor jong en oud, de humor was scherp, timing perfect... prachtige beelden en muziek, actie met veel timing en goed in beeld gebracht, mooi verhaal dat goed samen komt.
Deel 2 leek daar al nauwelijks op, maar in dit deel 3 geeft Hollywood maar weer mooi aan dat het o zo goed is in troep de wereld in duwen...
De film zit vol met plotgaten, onverklaarde gebeurtenissen en verhaallijnen... de film mag dan wel samen met zijn voorganger 1 film mogen voorstellen, maar dat kan nog lang niet goed maken dat het verhaal zo slecht is.
Alles in de film lijkt wel rondom de slecht uitgewerkte actie scenes te zijn geschreven. Spontaan worden dingen in het verhaal geschreven, en zodra ze gebruikt zijn voor een "mooie" shot worden ze even abrupt en zonder uitleg weer uit het verhaal geschreven. ik noem de 9 hoofden die voorheen niet bestonden, calypso die opeens een rol speelt, dat de kraken spontaan dood is, het hart van jones geen grote directe rol speelt...etc etc.
Bleh goddank dat ik dankzij mn pathe kaart er geen direct geld aan kwijt was.... meer dan 1* kan de film van mij echt niet krijgen....zonde...
X. Hernandez
dat is al vlug na 1 - 2 dag(en)
wacht maar tot de mensen gaan kijken die minder happig zijn om de film te zien. Dit gemiddelde zal wel snel dalen, behalve als de film dan toch onverwachts aan het 1ste deel kan tippen.
MadBear
dat is al vlug na 1 - 2 dag(en)
Dat zegt heel weinig: sowieso stemmen er altijd mensen zonder de film gezien te hebben en vormt een betrouwbaar cijfer pas na enige maanden nadat een film uit is.
SanniePannie
ohhhhhhhh! geweldige film. Special effects vond ik super gedaan en het einde vond ik echt super echt te vet gewoon!
Johnny depp acteerde natuurlijk weer super.
ik zeg 4,5*
Tun-89
Gisteren eindelijk gezien in de bios. Hij was wel leuk, maar wel slechter als 1 en 2! ik vond 'm tegenvallen. Wel veel actie en sensatie. Goed acteerwerk uiteraard. Maar soms werd ie me iets te druk, met meerdere verhalen door elkaar. Voor mij blijft 1 zeker de beste en mooiste!
Ook dit keer mooie Special effects en prachtige muziek.
-jack_sparrow-
Bij de brethren court zal het oog van ragetti ook nog een belangrijke rol spelen , dat vond ik ook een super scene .
zijn oog is barbossa's nine'th piece of eight , en bij Jack is dit zijn kraaltjes op zijn bandana , dat vond ik erg goed gekozen.
Real_Movie
Ik ben benieuwd naar deze 3e deel van de Pirates.
Zoals ik nu zie zijn de meningen heel verschillend.
Ik ga deze deel zeker zien deze week.
Hoop dat ie net zo goed is als de 1e en de 2e deel.
dttom
Ging helemaal nergens over, dit kan misschien ook komen doordat ik moeite had om alle verhaal lijnen goed te volgen aangezien ik deel 2 nauwelijks nog kon herinneren. Verder was de uitleg van het einde van deel 2 erg zwak. De terugkeer van Barbosa ook erg zwak, de kracht van Calypso lachwekkend, de trouwerij op de boot om te huilen. Het feit dat orlando bloom en keira knightly de film moeten dragen komt de film niet ten goede, knightly kan mij alleen overtuigen met haar schoonheid maar niet haar acteer kwaliteiten zeker niet als sterke stoere piraat.
Enige pluspunt van de film zijn de mooie special effects. 2*
HaWe
Ik vond de film zeker minder dan de eerste, maar nog was het een leuke film
Paar keer echt gelachen, vooral om die piraat met dat nepoog
Een (groot)minpunt was echter wel de verhaallijn.. ondanks dat ik erg goed heb opgelet, kon ik de lijn niet goed te pakken krijgen. Pas helemaal aan het einde van de film begon het te dagen, maar was het weer te makkelijk voor een film met zoveel aandacht, jammer.
Toch wel 4* want verder was het wél top. Sparrow was weer lekker vaag & de effecten waren mooi
Karinaaa
wouw, wat een film!
Ik snap niet dat mensen zo negatief kunnen zijn. Ik vond hem gewoon geweldig. Dingen gebeuren zo onverwachts, ik zat echt te genieten. Leuk hoe ze dingen weer terug haalden uit de vorige delen, zoals met die zeeschildpadden, wat Teague zei.
Geweldige actie, die scene in de draaikolk. En ik heb ook heel erg gelachen! En de opkomst van Jack, ook zo grappig! ik zag z'n neus, en ik dacht 'daar is ie eindelijk!'
En het einde ook zo mooi.
Ja, ik ben zeer positief als Pirates fan, en ga hem zeker nog een keer in de bios bekijken. 5*
iilSe
hiphiphip!
Kan iemand me vertellen hoe die Keith Richards (ik weet niet meer hoe ie heet in de film) reageert als Jack aan hem vraagt: Hoe is het met mam? En hoe Jack reageert op Keith's antwoord? dat stukje heb ik namelijk eventjes gemist
Topfilm, vooral draaiklokscène, en het was jammer dat ik niet alles vatte maar goed het is een POTC deel hè, die zijn altijd goed
5* !!
sSjorsz
Niet echt meer te vergelijken met deel 1, behalve de geweldige grappen die uit de vorige delen weer terugkomen en dus een extraatje krijgen.
Het is allemaal heel groots en toch is er heel erg op de details gelet(wat een groot pluspunt is). bijvoorbeeld dat stukje in het begin dat ze onder water zitten en dat iedereen zo'n help opheeft en dan die kale niet, het grapje zelf valt mee, maar de reactie van de bioscoop was geweldig:P
Gedurende de hele film in het begin dacht ik, straks komt er natuurlijk een gevecht om nooit te vergeten en het enige iniminimini puntje was dat het heel eventjes wat langdradig werd in het begin, maar dat vergeet je meteen als je dan die prachtige effecten ziet bij dat gevecht.
Het einde was echt geweldig:D het leek wel een beetje alsof het allemaal weer opnieuw begon. Jack weer achter de Pearl aan in zo'n klein bootje. Mr. Gibbs weer op Tortuga(neem aan dat het tortuga was vanwege de vrouwen:P) en het verhaal van Davy Jones en zijn liefde, Will en Elizabeth in dit geval heel mooi bedacht allemaal:D
Dit verhaal was een stuk makkelijker te volgen dan in deel 2 hoewel heer wel meer verhalen inzitten en meer informatie, maar dan een betere manier gebracht.
Maar de film is de film geworden natuurlijk door onze vertrouwde Jack Sparrow, wat een held! Keith Richards deed het ook erg goed en maakte de film weer een stukje specialer.
Ook de verandering van Elizabeth, wat een heerlijk wijfie is het toch:P Heel tof gedaan.
De muziek en de effecten zijn mooier dan ooit. De muziek bij de onderhandeling op dat stukje strand deed een beetje aan zo'n mooie spaghetti-western denken, heerlijk:D
5 sterren voor dit heuze meesterwerk!
Karinaaa
hiphiphip!

5* !!
hoe hij reageert: als hij vraagt 'hoe is het met mam' laat Teague een hoofd zien aan een ketting ofzo, wat er echt niet uitziet en dan zegt Jack iets van 'ze ziet er goed uit' (weet het niet zeker, heb niet de precieze tekst onthouden
) Hoe Teague dan reageert, heb ik eigenlijk ook niet meegekregen.
sangha
ik vind het een beetje moeilijk om deze film te beoordelen. er waren geweldige stukken tussen, maar ook (jammer genoeg) stukken die ik lachwekkend (in de slechte betekenis van de zin) kon noemen.
de vele verhaallijnen kunnen verwarrend zijn, maar ik kon het gelukkig wel goed volgen. de entree van Jack vond ik een beetje raar, maar wel grappig. het gedeelte met calypso, tsja, daar heb ik geen ander woord voor dan ronduit idioot. het idee was wel goed ( dat Tia Calypso is, en iets met Davy had enz enz, maar die transformatie sloeg toch werkelijk nergens op )
ik had eigenlijk een fatsoenlijke uitleg verwacht van de terugkomst van Barbossa, maar er werd 5 seconden ofzo wat over gezegd..Jack werd ook wel wat erg makkelijk terug gehaald. ik had verwacht dat het wel wat moeilijker zou worden..
mensen die voor de actie gaan, zullen waarschijnlijk nogal teleurgesteld zijn, want de echte actie komt pas na 2 uur ofzo. ik vind dat niet erg, dus voor mij is dit geen teleurstelling.
dan nu maar eens pluspunten
Keira acteerde beter dan in deel 2. ze liet die pruillipjes eindelijk een beetje achterwege. Geoffrey en Johnny waren weer ontzettend goed bezig. de rest van de cast deed het ook weer prima.
het einde had ik echt niet zien aankomen, prachtig gewoon. Jack op dat kleine bootje haha, en Barbossa die the Black Pearl weer eens jat
ik had ook echt niet zien aankomen dat Will de nieuwe Davy zou worden. eigenlijk had ik Elizabeth daar meer voor aangezien, maar ja dat zal wel aan mij liggen
verder vond ik het begin ook goed, en erg grappig. zoals ik al zei, vond ik het einde ook erg sterk, en ik heb serieus met open mond zitten kijken.
deze film wijkt sterk af van de andere 2, maar ik vond hem toch leuk
dankzij de sterke cast en de interessante verhaallijn toch nog wel 4 sterren.
ps. Als ze nu nog een vervolg gaan maken, wordt het echt flut. dat kan toch echt niks meer worden... zouden ze al verder moeten gaan met dat kind, nou daar pas ik toch voor!
Jacksp
Ik vind het een prachtige film, maar ik vond het 1ste en 2de deel toch net iets beter.
Het stuk waar tia dalma in die godin verandert vind ik wel wat kinderachtig, maar voor de rest is het een super-sequel.
-jack_sparrow-
Kwam mercer in deel 1 ( the curse of the black pearl ) ook al voor ??????????????????
op imdb staat hij tussen de lijst.
weet iemand waar hij in beeld komt ?

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging