Genre: Fantasy / Avontuur
Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley
Releasedatum: 23 mei 2007
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: At World's End
"At the end of the world, the adventure begins."
In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.
- Trailer (YouTube)
- Spoilertopic
- Pirates of the Caribbean: At World's End (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
James Norrington
Joshamee Gibbs
Cutler Beckett
Da Vinci
Dat zal dit keer niet gebeuren. Er zal maar een klein aantal bioscopen zijn die een marathon mogen organiseren. En aangezien er vrij weinig mensen zevenaar kennen
(Your point, exactly). Weet ik niet of deze er bij zal zitten. Meer info volgt
Black-Pearl
nee vind die van jack beter
Ja de Rode wel.. maar de film poster hier vindt ik die van Davy jones beter..
mja meningen verschillen wel is he
anne J
Ik krijg een steeds slechter gevoel over PotC 3, serieus.
Kijk naar deel 1: Prachtig, goed verhaal, écht een piratenfilm met álles, De skeletten passen er perfect in bij dit spookverhaaltje.
Kijk naar deel 2: Nog spectaculairder, maar ook geloofwaardiger? En minder échte piratenfilm scenes. Mijn broer zei: In deel 1 pastten de skeletten echt, maar die vissenkoppen in deel 2, sloeg nergens op. Eigenlijk is dat waar, het wordt steeds onrealistischer. Het rad, vissenkoppen, krakenbeest dat hele schepen verwoest (in PotC 1 vernielen de piraten tenminste elkaar, en niet een beest)
{EDIT} Zie Verhaal deel 1 en deel 2, welke verhaal is duidelijk beter? Deel 1! Wat zal deel 3 hebben...
Wat zal deel 3 worden, als je trailer zo ziet: Met gevechten in draaikolken, aziatische gevechten en een schip dat van een zandbank schuift?
Wat voor onwerkelijke, geen piratenfilm gaat het worden :/
Ik word steeds onrustiger over PotC 3, echt waar :S
PS ik vind film 2 nog steeds wel leuk natuurlijk, maar ik heb me echt gerealiseerd van, oké: Jezus, hij ís echt slecht als je vergelijkt met 1.. En hoe in hemelsnaam wordt film 3 !
Nog onwerkelijker... Het wordt eerder gewoon een film over "drie helden die een avontuur beleven" dan een echte, rauwe piratenfilm, zoals deel 1!
davey jones
het is een disney film
bijna geen enkele disney film is realistisch. en denk er ook bij dat deel 1 egt gebaseerd is op de atractie waar ook die skeleten zitten.
anne J
Ik zei niet alleen onrealistisch he
Ik had het ook over piraterij, en verhaalsterkte, of heb ik er dat niet bij gezet? Oh, ff doen.
ee mafkezen, het is fictie, daar mag alles
wil jij films kijken waar alles realistisch is? nee. want dat zie je om je heen al, dat is realistisch
je hebt de kraken, draaikolken, zandgolfdingen, dat is niet realistisch maar maakt het 't daarom slecht/niet leuk?
p2 had juíst verhaalsterkte, met soms saaie stukken tot gevolg
en skeletten zijn realistischer dan visdingen? als ik kijk in het verleden zie ik toch eerder beesten die op visdingen lijken dan wandelende skeletten (ja, dat is vóór de gouden eeuw, heel erg voor, maar dat neemt mn argument van realistisch niet weg)
davey jones
het gaat inderdaal een beetje op lord of the rings lijken
(gilmi, legolas en aragorn) (will, lizzie en jack)
Koolderson
Ik hoop dat POFTC3 niet zal tegenvallen zoals de 2e. De 1e vond ik zeker wel geniaal!
Ik ga 'm zeker kijken!
ee mafkezen, het is fictie, daar mag alles
p2 had juíst verhaalsterkte, met soms saaie stukken tot gevolg
Ten eerste: Ik geef mijn mening, hoef je me geen mafkees te noemen omdat jou mening is dat PotC rules.
Ten tweede: Ik zei:
en:
Ik zei dus nooit dat skeletten onrealistischer zijn, ik zeg dat ze véél beter passten in het verhaal, in een piraten [!] film. "Oja", "Oja".
Of moet ik het anders zo formuleren.. Dat ik vind dat Pirates films achteruit gaan qua kwaliteit, niet persé het woord: onrealistischer, want PotC is gewoon onrealistisch. Maar ze moeten het niet over de top gaan maken en héél overdreven.
Film 2 was al veel meer overdreven dan film 1. Ik lachte ook het hardst in de bioscoop en ben er 4x heen geweest, heb hem inmiddels al wel 8x ofzo gezien, toch is hij een stuk minder. En dus vrees ik, naar aanleiding van de trailer, dat film 3 nog meer over de top wordt.
Goed lezen voor je zomaar "boos en mafkezerig" reageert. "Oja", "Oja".
Vissenkoppen? HET IS EEN VERHAALTJE
ze zyn alle 2 super goed punt uit.. mja je kan ook het verhaal niet snappen
en dan nog iets
Zoals Davey Jones al zei..
HET IS DISNEY!! dat is nooit realistisch geweest kijk maar naar de tekenfilms ..
Oh en dan nog iets.. Achter uit gaan met kwaliteit? er zyn pas 2 delen uit.. en dan doe jij net alsof er al 10 delen uit zijn ofzo..
sangha
ik denk niet dat het erom gaat of het verhaal realistisch is, maar meer of het geloofwaardig is..en als iemand vindt dat mensen met vissenkoppen niet in een verhaal passen, wordt de geloofwaardigheid voor diegene natuurlijk ook minder. bovendien evenaren de meeste sequels het 1e deel niet, en dan kan ik best begrijpen dat iemand denkt dat het 3e deel helemaal niks wordt.
zelf vind ik dat die vissenkoppen wel in het verhaal passen, en de kraken al helemaal aangezien het een piratenlegende is. maarja, ik ga een beetje off-topic..
timburton
Ik was altijd grote fan van Pirates 1 en 2, maar ik ondekte zelf eigenlijk al dat ik de films alleen maar leuk vond dankzij Depp. Zonder Depp was dit een verschrikkelijke actiefilm. Ik vind het de slechste keuze die Depp ooit heeft gemaakt in zijn leven. Een actiefilm van Disney?! Kom op, kan het nog slechter! Ik zou Sparrow graag willen hebben in een filmhuis film. Sorry, Depp...
ThijsvU
dan maar goed dat ie het wel gekozen heeft he
en je weet niet hoe het zonder johnny was en met een ander
skimmy
het lijkt me echt een ontzettend leuke film. kan niet wachten tot ie uit is.
janssen16
wow, ik wist wel dat ze deel 2 en 3 tegelijk hadden opgenomen maar dat dit deel nou al binnekort uitkomt had ik niet verwacht.
Verheug me erg op deze film
anne J
Dankje, je snapt me. En al die andere mensen niet. Je moet LE-ZEN. Want ik zei veel meer dan : Realistisch, onrealistisch.
Ik haat het altijd zo erg dat mensen bij een film die ze geweldig vinden altijd maar 1 bril ophebben. Ik vind Pirates ook leuk (of LotR of depp films), en wat doe ik? Ik kijk het toch door meerdere brillen. Niet gelijk afsnauwen en die ene bril, maar nadenken erover voor je dingen zegt.
mja je kan ook het verhaal niet snappen
Haha, sure, ik het verhaal niet snappen. Believe me, dit verhaaltje is simpel en als je dit niet snapt, nouja...
ThijsvU
jij bent degene die het door 1 bril bekijkt, jij vindt de film niet goed, het meerdere deel wel
dat heeft niks met door maar 1 bril heen kijken, dat is een mening waar niet over te discusiëren valt
jij valt direct aan met je 'LE-ZEN', dit is een discussie en dan hoef jij er niet zo debiel over te doen
en als we maar op een deel van je argumenten reageren, hoeven we niet dat andere deel niet gelezen te hebben, dus met LE-ZEN heeft het niks te maken
het is jammer dat jij je direct negatief opstelt in een gewoon normale discussie en je meteen concludeert dat wij door één bril kijken terwijl jij dat juist doet
jij komt aan dat het niet realtistisch is en god weet wat nog meer, wij geven tegenargumenten en meteen krijs je van wereldramp
en we kunnen zelf heus een reactie geven, dat hoef je zelf niet te doen met je 'oja', denk je dat je een waterdicht argument aandraagt hoef je dat niet zo te presenteren maar gewoon wachten totdat mensen daarop reageren
'die fiets is mooi.' 'nee, die fiets is lelijk want hij heeft een lelijke koplamp, want hij heeft *zo'n* vorm, 'oja!''
nee, jij vindt dat het een lelijke koplamp is en jij draagt een argument (*zo'n*) aan, maar wij kunnen die koplamp en vorm wél mooi vinden en kunnen een argument terug geven
jij gaat er van uit dat iedereen het een lelijke koplamp omdat het *zo'n* vorm is, dus wie kijkt hier nou door 1 bril?
dit is overigens een voorbeeld
en misschien vinden wij sommige deeltjes ook wel minder maar hebben we dit niet vermeld, dus je kán niet eens weten door hoeveel brillen we gekeken hebben
en dat 'gelijk afsnauwen' moet je voor je houden
lees je eigen reacties is terug zeg
oh en btw, skeletten passen in het verhaal van p1, en vissenkoppen passen bij het verhaal van p2 (vanwege de vloek van davy jones die een piraat was, de vissenkoppen zijn óók piraten alleen dit keer vissenkoppen ipv skeletten),
dus ze passen beide gewoon bij hun eigen verhaal
en je kijkt een film óók niet voor de geloofwaardigheid (wat in feite het zelfde is als realistisch)
JOHNNY DEPP(L)
dit is overigens een voorbeeld
en dat 'gelijk afsnauwen' moet je voor je houden
lees je eigen reacties is terug zeg
dus ze passen beide gewoon bij hun eigen verhaal
ja ook nog echt,
iedereen heeft z'n eigen mening over de film ,
of het nou realistisch is of niet ,
boeien ,
het word er toch niet anders op ?
komop,
het blijft disney
nummervlinder
Ik vind niet dat jullie het recht hebben anne J debiel te noemen, heb namelijk al jullie berichten doorgelezen en ik concludeer alleen maar dat JULLIE er niet tegen kunnen dat anne J een eigen mening heeft... Ieder zijn eigen gedacht, toch?
Black-Pearl
Kortom? volgens jou snap ik het niet?
xD ik denk dat ik wel meer dan jij snapt.. dus ga nou niet voor mij denken met je van als je dit niet snapt.
Dankje.
Ik probeer al een paar berichten lang respect te krijgen omdat iemand mij ook al mafkees heeft genoemd na mijn eerste reactie, die helemaal uitgelegd was en veel argumenten bevatten en helemaal geen "aanvallende dingen" bevatte.
En als mensen mij dan gaan uitschelden omdat ze niet tegen een beetje kritiek kunnen op een filmdeel, ga ik respect afdwingen, ja!
Want ik heb toevallig geleerd om voor mezelf op te komen in mijn opvoeding. Ik mag toch wel mijn mening neerzetten? Danku.
Maar oké, whatever, laat ik maar niet verder gaan over deze discussie, want sommigen kunnen het duidelijk niet aan dat ik Pirates 2 niet "geweldig, subliem, meesterlijk" noem (maar een goede en leuke film gewoon) en op bepaalde punten de zwakke kanten aan stip.
by_the_way
ik denk dat ik wel meer dan jij snapt..
Stoer...
Materny
Sluit me aan bij Anne hier.
Niet alleen omdat haar standpunten en mening over de film gelijk is aan de mijne maar ook omdat er nogal absurd wordt gereageerd door andere hierop.
Deel 1 was inderdaad echt een lekkere film op alle punten. Daar waar 2 begint te overdrijven
ThijsvU
daar gaat 't dus niet over, het gaat over jouw manier van discussie voeren
je gaat er meteen van uit dat jouw argumenten meteen sluitend zijn en dat is dus geen discussie
en je kan alle effecten onrealistisch overdreven, net té en dus niet leuk vinden, je kan het ook gewoon spectaculair vinden
Mug
Kan het hier een beetje vriendelijker, beste mensen.
Ben het enigszins eens met Anne J. Deel 1 kan veelal gezien worden als een ouderwetse piratenfilm met een handjevol fantastische (= te lezen als bijvoeglijk naamwoord van fantasie) elementen. Deel 2 gaat verder door in die fantastische elementen en gaat zelfs geheel over de top in de laatste tien minuten. Die zijn zo ongeloofwaardig verhaal-technisch met het vooruitzicht op deel 3, dat ik de uitleg die we gaan krijgen in deel 3 met wel een heel erg grote korrel zout moet kunnen nemen.
De Pirates reeks vervalt in een fantasy avonturenfilm zonder piraterij. En dat is jammer, ook al levert het goed amusement op.
as
Midnighttemptres
Ik vind 1 en 2 allebei geweldig, de personages, het verhaal, alles, ook het onrealistische, ben er gek op..
het is gewoon voer voor je fantasie, het is een heerlijke fantasie^^
het is gewoon toppie..
JOHNNY DEPP(L)
dat zei ik ook
en ,
ze hebben haar toch niet debiel genoemt??

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003

Karol, un Uomo Diventato Papa
Drama, 2005
exotic islandeast india companyliefde voor iemands leventraitorschipbreukstrong womansingaporehiernamaalszwaardgevechtpiraataapswashbucklerflying dutchmanrum sailing shippost-credits scenebritish navymass hanging