Genre: Actie / Horror
Releasedatum: 15 november 2007
Bekijk via Netflix
Bekijk via Viaplay
Plot Resident Evil: Extinction
"The Extinction Is Coming..."
Overlevenden van Raccoon City reizen door de Nevada-woestijn, hopende dat ze Alaska kunnen bereiken. Alice sluit zich bij deze karavaan aan. Samen binden ze de strijd aan tegen de hordes zombies en de kwaadaardige Umbrella Corporation.
Alice
Slater
Chaser
Albert Wesker
bennyboy
Dat doet er toch niet zo veel toe?
ja dat wel maar om nou een poster te maken met iets dat helemaal nergens in de film voorkomt
Bartt88
Nouja, ik zie het meer als een detail en niet iets waar iemand tijdens de film op let, wel?
Gewoon de poster een klein beetje opleuken.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11924 berichten
Vermakelijke B-film. Prachtige scene met de kraaien!
skipy05
Ik vind deze beste van de 3. Nu doet Milla Jovovich toch iets in de film. Goed veel actie met haar. In deze film zit meer actie in dan de andere vind ik waarschijnlijk vind ik hem daardoor ook beter. De horror is er voor mij te veel aan maar het viel mee in deze film.
k3nshi
Nou ik vind dit niet echt de betere van de drie. Alice beschikt ineens over een aantal 'bovennatuurlijke' krachten en ze kunnen controle over haar krijgen door een satelliet. De muterende dokter Isaacs is ook een beetje te nep.
Freckles
Voorspelbaar en cliché.
Toch een vermakelijke film en zeker de beste uit zijn reeks.
Meer valt er niet over te zeggen...
BjornH
Vond dit nou niet bijzonder goed. Tuurlijk...Jovovich heeft nog steeds mooie benen, maar verder was dit nou zeker niet beter dan de andere delen. Sowieso vind ik geen enkele RE film geslaagd. Ik houd het toch maar bij de games :S.
nuzjan
Top film! Ik weet het niet, misschien ligt het aan mij, maar ik vindt dit echt een hele goeie film, nu voor de 3/4 keer gezien en blijft leuk. Overigens vindt ik dit ook de beste deel van de reeks.
Krijgt 4,5 sterren van mij.
Het zou wel logisch zijn als er een vervolg op deze film komt. Want je uiteindelijke vragen worden niet beantwoord, en zou wat er aan de einde wordt gelaten zien logisch worden verklaard.
SchinkenKäse
Echt een geweldige film, Deel 1 en 2 niet gezien maar zou ik toch wel graag willen, ik zat gisteravond echt aan de buis gekluisterd, in afwachting wat er zou gebeuren, ook ben ik blij dat ze (naar mijn mening) een beetje geld in de special effects hebben geinvesteerd, want die zombies en die kraaien zagen er wel goed, of tenminste ((ook weer) naar mijn mening)realistisch uit
Waar ik dus enorm van baalde was die cliffhanger, ik wist dus ook niet dat dit deel 3 was, maar oke
Ik denk dat ik deel 1 en 2 maar is een keer moet gaan bekijken om het deel 3 te kunnen snappen
Ik vind deze film niet perfect,. maar wel geweldig.. een 4 vanwege de cliffhanger,
Gamen
juhnzun
Duidelijk slechter dan 1 en 2
Mila en de Dooie zien der ook slechter uit
BjornH
Kijk door jouw denigrerende opmerking voel ik me verplicht om op jouw stukje te gaan reageren. Maarja, veel valt er niet te reageren aangezien jij het alleen over de special effects hebt en aan de hand van die special effects 4* geeft....of zie ik dat nou verkeerd? Dan kun jij mij wel gaan afzeiken voor het feit dat ik de games beter vind (of uberhaupt game), maar om eerlijk te zijn ben jij dan diegene die te benijden is, om het feit dat jij 4* kunt geven voor een film die enkel en alleen om special effects draait en verder niks heeft toe te voegen
. Over makkelijke 4* gesproken
....
. Over makkelijke 4* gesproken
....
oke, en nu? wat wil je er gaan doen. mij gaan aangeven bij moviemeter wegens stem uitbrengen omdat ik alleen op de special effects let? Nou, ik dacht het niet hoor, je mag menen wat je wilt, reageren wat je wilt.. maar het blijft een reactie.. Ik vind het ALTIJD!! :d geweldig hoe mensen zoals jij op mijn reacties reageren, uitzonderlijk vermakelijk, ook begin ik het idee te krijgen dat je je aan me irriteert, omdat ik een film zonder een uitgebreide mening een 2x zo hoog cijfer geef dan jij.. Veel plezier met je aan mij irriteren trouwens
Ik houd ook van games
Er zijn wel meerdere mensen op MM, Die weten dat ik ook dol ben op games
ILDIB
Vermakelijk genoeg, mooie mila (die het lieve van liv tyler heeft en het bitchy van famke janssen). Verhaal lijkt wel heel veel op mad max, maar ach..
is deel 2 onlangs op tv geweest? want 1 heb wel langs zien komen. Deze is overigens prettiger om te kijken dan deel 1, die veel slechter acteerwerk kende.
Glacius
Dan kun jij mij wel gaan afzeiken voor het feit dat ik de games beter vind
Dat de games beter zijn is een feit
JeroenE.
4 Sterren absoluut! Ik heb me heel goed vermaakt met deze film gisteravond. Ondanks dat ik de andere twee delen ook al een paar keer bekeken heb snapte ik er weer weinig van maar dat mag de pret niet drukken. Wel leuk om te zien hoe zij denken dat Las Vegas eruit ziet als er vijf jaar niemand loopt, allemaal zand haha. En er was 1 container die open ging en daar kwamen wel 200 zombies uit! En nog iets: rijden ze door de woestijn met een Hummer terwijl ze weten dat er geen brandstof is. Dat soort dingen zijn gewoon leuk om naar te kijken. Vooral Ali Larter was een genot om naar te kijken en ik heb nu al heel veel zin in deel 4 die dit jaar uit komt.
Ik houd ook van games
Er zijn wel meerdere mensen op MM, Die weten dat ik ook dol ben op games
Vanwaar dan die provocatie?? Lijkt mij dan dat jij overduidelijk uit bent om mensen uit te gaan lokken. Wee mij dan dat ik daar in een moment van zwakte op reageer.....
Van mij mag je bovendien best dol zijn op film die zwaar leunen op special effects, maar ik ben van mening dat special effects in een film het minst belangrijk zijn en volgens mij ben ik niet de enige. Vandaar verwonder ik me erover dat jij 4* kunt geven puur om de special effects......
nuzjan
Hoe weet je dat er een deel 4 van uitkomt dit jaar? Zou wel erg leuk zijn voor de fans.
JeroenE.
Eeh Wikipedia en IMDB misschien? Kijk of het klopt is een tweede maar ze zijn er vast allang mee bezig. Kan je ook wel aan het einde van deze film zien...
ILDIB
Gewoon bij milla jovovich kijken, zie je dat ze in de post filming fase zijn..
Applaus
Ik heb wat rondgekeken, de releasedate die daar stond was aug'10
Dr. Salvador
Een schande voor de Resident Evil serie, en de naam Resident Evil onwaardig!.
Bah, wat een hilarisch slechte baggerfilm. Niet eng, spannend, leuk, en het is gewoon een slappe film, dat nergens over gaat.
Ik moest bijna huilen, wat voor schande ze maken van de Resident Evil serie!
Ik geef altijd eerlijke stemmen, ik hou van horror, en ik hou van Resident Evil.
Maar dit is één van de allerslechtste films die ik in mijn hele leven heb gezien!.
Deel 1 was leuk, en een goeie film, deel 2 was al een stuk minder, maar ook nog aardig leuk. Het ging al richting de matigheid, maar het kon allemaal nog net. Dit deel is compleet overbodig.
De effecten zijn soms nog mooi, maar daar is alles compleet mee gezegd!. Ik kijk nog liever een marathon Lingo met een bus vol bejaarden, en dat 8 uur lang, dan dat ik deze bagger nog eens kijk!.
Ik heb de film met een gigantische tegenzin afgekeken!.
En ik was blij dat deze shit afgelopen was!. Wat een kutfilm!
Ik hoop dat de 4de RE film een héél stuk beter is, maar daar heb ik eerlijk gezegd al geen zin meer in!.
Mijn advies is: Kijk deel 1gewoon een keertje, want dat is een leuke film. Deel 2 kan ook nog nét. Maar dit deel is zo slecht, dat ik nog liever naar een zwart scherm staar, voor een hele dag.
Er zijn nog zat leuker horror/zombie films. En dit is niet zon film.
De volle:
0,5 / 5,0!
Riddierid
net een 3... ik ben een resident evil fan... game en films maja had er toch iets meer van verwacht... erg jammer
mnrk
Deze 3e RE film vind ik weer beter dan het 2e deel.
Goed is dat het verhaal weer prima aansluit bij de vorige 2 delen en ook weer de acteurs van de partij zijn.
De hele setting in Las Vegas is geweldig (wel wat kort) en de effecten in de film waren ook prima , vooral de kraaien aanval zag er goed uit.
Dat er een vervolg aan gaat komen is nu wel duidelijk
Frens Ronde Pens
Echt wel zeker de beste van de 3. Waar ik me bij de eerdere delen ergerde aan vrijwel alle details, die van geen meter klopten als ik er heel even over na ging denken, klopte dat dit keer meestal wel meer.
De film zelf vond ik totaal niet realistisch, zeker als die blonde met haar x-men-actie begint tegen de kraaien, maar dat vind ik juist fantastisch om te zien

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Resident Evil: Apocalypse
2004

Resident Evil
2002

Netflix breidt binnenkort het aanbod uit met vier films uit de 'Resident Evil'-reeks

De populairste media slaan de handen ineen: Dit zijn enkele van de beste game verfilmingen

Yi Sa Bui Lai
Drama, 2006