• 9.378.492 stemmen

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 4 juli 2007

Plot Transformers

"Their war. Our world."

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Sam Witwicky

Glen Whitmann

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

amaz0ne schreef:

De hele film is briljant.

Nee.

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

hollywood king schreef:

weer een moeilijke vraag van je... even op imdb kijken of op moviemeter....

Waarom reageer je altijd zo lullig?

AddictedToMovies schreef:

Waarom reageer je altijd zo lullig?

wat is er dan zo lullig aan ??

AddictedToMovies schreef:

Nee.

en waarom is jouw tekst inhoudloos ??

amaz0ne

0,5 en 1 Ster, jullie moesten schamen.

Nu moet ik Megan Fox troosten.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Je denkt toch niet dat Megan Fox daar wakker van ligt hè?

JacoBaco

Nou, ze belde mij anders gister op en ze is er werkelijk kapot van.

avatar van Don MN

Don MN

Huh, ik heb juist gelezen dat ze helemaal door het lint ging. LaBeouf is er met een paar kneuzingen vanaf gekomen.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Onrealistische film. Gigantische robots die in auto's kunnen veranderen... Niet erg realistisch. Nee, ik vind Magnolia qua realisme een stuk beter. 1*

avatar van Hayabusa

Hayabusa

Pastichio Rocker schreef:

Dit is weer zo'n argument die totaal nergens op slaat. Je weet toch dat het over gigantische buitenaardse robots gaat? En dan verwacht je realisme?

avatar van deTuinman

deTuinman

Pastichio Rocker schreef:

het zijn buitenaardse organismes die een vorm kunnen aannemen

een kerel van bijna 30 die magnolia gaat vergelijken met transforers zal waarschijnlijk een autist zijn

avatar van Goldenskull

Goldenskull

Mensen die hierop serieus reageren, .

avatar van Don MN

Don MN

Mensen die te weinig berichten hebben gelezen van Pastichio Rocker wel ja, ik wacht er altijd op dat mensen reageren en dat is gewoon geweldig.

JacoBaco schreef:

Nou, ze belde mij anders gister op en ze is werkelijk kapot van.

geloof me ze belde je niet

avatar van deTuinman

deTuinman

Goldenskull schreef:

Mensen die hierop serieus reageren, .

mwa serieus, ik maak hem indirect voor iets uit, want hij zoekt aandacht op deze pubermanier, erg raar

avatar van Nomak

Nomak

geloof me ze belde je niet

Hoe weet jij dat? Ben jij misschien haar manager?

Nomak schreef:

Hoe weet jij dat? Ben jij misschien haar manager?

Ja, wat een wijsneus hè? Een beetje verkondigen hier dat ik geen telefonisch contact heb gehad met Megan Fox.

avatar van Delvenaartje

Delvenaartje

Gave film, ben erg benieuwd naar deel 2!

Leuk ook hoe Shia z'n best probeert te doen in het begin vd film, als Megan meerijd.. haha!

Hayabusa schreef:

Dat is zo dom wat jij nu zegt (Pastichio). Misschien weet je het niet maar Transformers bestaan al ruim 20 jaar en iedereen weet dat het over 'auto's gaan die veranderen'. En dan kom jij dat het ook nog is een realistische film moet zijn xD. Qua effecten vond ik het wel realistisch.

avatar van SolidKevin

SolidKevin

Dit is werkelijk één van de beste films die ik ooit heb gezien. Ik vond het verhaal super en er zat zelfs nog wat humor in .

avatar van Rosicky

Rosicky

JacoBaco schreef:

Dames, dames, wat een hoop heisa om helemaal niks. We kunnen niet allemaal gezegend zijn met een functionerend stel hersenen, dat blijkt maar weer.

Transformers is me overigens (je zou haast vergeten dat het hier over deze film gaat) goed bevallen. De film hinkt af en toe wel een beetje op twee gedachten. Enerzijds is het een vette SF-Actiefilm, terwijl het het volgende moment weer een beetje een familiefilm wil zijn. (scène waarin de ouders de transformers in de tuin niet mogen zien). Dit en een paar hele flauwe en onnodige grappen maken Transformers iets minder goed dan het had kunnen zijn.

amaz0ne

Tja de mensen die transformers slecht vinden kunnen nog altijd terecht bij de saaie LOTR en StarWars films.

amaz0ne schreef:

die zijn tenminste veel beter, mooier en niet saai natuurlijk.

avatar van Rosicky

Rosicky

amaz0ne schreef:

Ten eerste vind ik 'm niet slecht en ten tweede zijn LOTR en StarWars beide verre van saai.

The_Chosen_One

LOTR vind ik opzicht een mooie film. Maar starwars mag het echt houden bij games als het aan mij ligt.

Rosicky schreef:

U heeft gelijk wat u over de transformers verteld

Starwars is saai met de eindelose dialogen geeeeuw .

En LOTR wandelen 9 uur.

En LOTR wandelen 9 uur.

beter dan dansende robots

beter dan dansende robots

Ik zie LOTR niet betere graphics maken, meeste waar zij hun geld aan besteedde was blauw doek :S

avatar van apolicum

apolicum

Gelukje dat Blade Runner zo realistisch is :s

apolicum schreef:

Gelukje dat Blade Runner zo realistisch is :s

Lees eens wat vorige berichten door, dan merk je dat jouw bericht erg overbodig is.