• 9.370.399 stemmen

Geregisseerd door: Marc Lawrence

Met onder meer: Hugh Grant, Drew Barrymore en Brad Garrett

Releasedatum: 8 maart 2007

Plot Music and Lyrics

"Share the music with someone you love."

Een aan lager wal geraakte zanger krijgt de kans om een nummer 1-hit te schrijven voor popdiva Cora Corman. Het enige probleem is dat hij nog nooit een tekst heeft geschreven en hij heeft maar een paar dagen de tijd. Hij krijgt toevallige hulp van zijn plantenverzorgster.

Sophie Fisher

Colin Thompson

Pop Bass Player

avatar van tevelenco

tevelenco

Een matige romantische comedy.

Iets wat me toch wel tegenviel voor een film met Hugh Grant in de hoofdrol.

Normaal gesproken kon ik altijd smakelijk om hem lachen maar in deze film niet.

Ook vond ik het verhaal wat saai en was er weinig chemie met Drew Barrymore.

Nee niet al te best deze film.

avatar van deStef

deStef

Leuke film, leuker dan gemiddeld, dus 3.5*

avatar van rolsnol

rolsnol

aardige film ,maar nit bijzonder 3*

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Vermakelijke film, grappig script en goede acteurs. Ondanks dat was het soms een beetje saai dus daarom geef ik deze *** sterren.

avatar van prometida

prometida

Geen bijzonder leuke film ofzo maar wel vermakelijk voor momenten waarop je niet veel te doen hebt

Altijd leuk toch, om Hugh Grant te zien.

Al speelt hij in deze film niet zo leuk als in andere films.

avatar van rupie

rupie

gekeken met mijn vriendin, maar vond er ook niks aan..geen komedie en geen romantiek

avatar van Xaio

Xaio

Gezien in het vliegtuig naar Chicago hij was best vermakelijk en tijdrovend. Ze speelden goed, alleen het liedje bleef de gehele trip in mn hoofd hangen. 3.5

avatar van Doom

Doom

Hoewel Music and Lyrics staat voor prima vermaak, had ik na het zien van de trailer toch een betere film verwacht. Misschien was dit achteraf niet helemaal terecht. Het verhaal is namelijk niet veel waard, ook druipt de voorspelbaarheid van het verhaal af. Hier en daar een paar leuke momenten, maar dat is het dan ook wel. De chemie tussen Drew en Hugh is overigens wel aardig.

avatar van robertinho

robertinho

Walgelijke film.

avatar van papillon 25

papillon 25

wel een leuke film niks bijzonder

avatar van Ethicus

Ethicus

Wat is dit een verschrikkelijke film. Hij is zelfs "buitengewoon irritant" te noemen. Heel vervelend (storend) acteerwerk, mislukte dialogen en een verhaallijn waar er al zoveel van zijn.

1 pluspunt is dat de hedendaagse popmuziek op een bijna satirische manier belachelijk wordt gemaakt. Ik heb het dan met name over de schaars (belachelijk) geklede Cora en haar liedjes over booty's.

1 ster.

avatar van james_cameron

Leuke romantische komedie. Grant is op dreef, Barrymore kan redelijk meekomen. Dun verhaaltje, maar het script bevat genoeg leuke vondsten om tot het einde te blijven boeien.

avatar van dulcinea

dulcinea

Voorspelbare romantische komedie maar het hele zanggebeuren geeft deze dan toch iets meer dan andere in het genre

Hugh is onweerstaanbaar, de chemie tussen hem en Drew is er wel maar het verhaal is zo dun dat het in't begin van de film niet echt overkomt en hier en daar wat saai wordt, gelukkig betert dat naar het midden en einde van de film

Al bij al toch een vermakelijke film en het nummer Pop goes my heart is ongelooflijk aanstekelijk!

avatar van anne J

anne J

Ik heb echt gelachen met deze film

Super leuk, ik heb gisteravond nog een uur lang al die moves staan doen van de clip PoP goes my heart, haha. Prachtig.

Zit nou ook naar 't lied te luisteren

Ik geef een 4*, want het was niet een heel hoogstaande film, maar gewoon heel leuk en vermakelijk Misschien een hoge score voor zo'n film,, maarja:

Hugh Grants hoofd,,

avatar van Films4me2

Films4me2

ik vond het een supr leuke film dus van mij 5*

avatar van missl

missl

ik heb betere films gezien in dit genre

avatar van happy

happy

Deze film wilde ik alleen al zien om het feit dat ik in New York was toen deze film werd opgenomen.

Ik heb daar een movie tour gedaan en bij het boekenwinkeltje gestaan (en natuurlijk foto genomen).

Jammer genoeg viel ie me ietwat tegen. Het consept is leuk maar had toch het idee dat je daar wel wat meer mee kunt doen.

Hetzelfde geld voor het geschreven liedje (kom op, zo geweldig was dat nou ook weer niet). Desalniettemin, heb toch wel erg moeten lachen bij "pop goes my heart".

een 2.5, (neig naar 3)

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Leuke komedie.

Drew is weer lekker op gang en Hugh zet zijn karaktertrekjes uit American Dreamz and Love Actually voort. Hierdoor vond ik hem nog al minder, kijk, die danspasjes waren leuk in Love Actually toen we hem swingend door het huis zagen dansen, maar nu is de lol er van af. Er zitten echter wel een hoop leuke scenes in en heb me prima vermaakt. Het verhaal is leuk, ook al viel me op dat de standaard breuk voor het goed komt heftiger was dan in andere komedies.
Prima vermaak en het liedje bleef de hele dag in mijn hoofd.

3.0

avatar van The Juggernaut

The Juggernaut

Leuke film. Zeer geschikt voor gezellig avondje met vriendin op de bank te kijken. Film is een beetje voorspelbaar maar goed te pruimen. Hugh Grant speelt een goede rol.

avatar van riivas

riivas

happy schreef:

een 2.5, (neig naar 3)

Dat ja

avatar van Antina

Antina

Ik heb deze film met vriendinnen gekeken en daar is het ook een prima film voor. Lekker zwijmelend op de bank, kijkend naar Hugh Grant. Het verhaal kwam wat langzaam op gang maar net voor het moment dat ik het saai zou kunnen gaan vinden, werd het verhaal leuk en het midden en het einde van de film was daarom ook vermakelijk om naar te kijken. Geen hoogstandje, gewoon leuk, daarom: 2.5*

avatar van realpino

realpino

Heb deze film ongeveer 4 keer in een hotelkamer in Cairns gezien. Wat een drama was dat zeg.

avatar van T.Bos

T.Bos

Een heerlijke ode aan de muziek, de liefde en de poëzie. De dialogen zijn briljant, wie heeft dit gemist?

avatar van Waku

Waku

Vervelende komedie.

Er is totaal geen chemie te ontdekken tussen Hugh Grant en ex ET sterretje Drew Barrymore.

Op een schamele glimlach na valt er weinig te genieten.

Geforceerd, niet leuk en slaapverwekkend.

Kan er niet meer van maken

avatar van Norma

Norma

De terugblik met een knipoog naar de foute dansjes en kapsels van de jaren 80 is erg leuk en Grant is de figuur bij uitstek om zich daarin uit te leven. Maar verder is de film nergens grappig en Drew vond ik zelfs wat irritant worden.

avatar van goneman

goneman

Norma schreef:

Wat jij zegt... Ben het ermee eens

avatar van gotti

Leuker dan de gemiddelde rom/com die uit komt in de VS. Mede door de goeie chemie tussen Barrymore en Grant en vooral door het leuk geschreven scenario.

avatar van ikk

ikk

Toffe film, ik vond hem meteen al goed beginnen met die clip van PoP.

De toon was dus gezet, al was hij met sommige momenten wel een beetje saai aan het worden.

Toch heb ik mij prima vermaakt met deze film, en is hij zeker voor herhaling vatbaar.

Een 3.5*

avatar van benan89

benan89

Heerlijke film die wordt gesierd door zijn eenvoud.

Heb me kostelijk vermaakt met de POP- song en beweging , was erg komisch en bleef lekker in je hoofd hangen....

Leuk verhaal waar volgens mij nog nooit een film over gemaakt is....

geen topper maar krijgt van mij een 3,5*

avatar van Bighead

Bighead

Zeer leuke film. Zang en performance net geloofwaardig gnoeg om het verhaal niet de nek om te draaien. Satire tov eighties is geweldig. Barrymore is smakelijk en Grant weer fantastisch op dreef.