• 9.372.440 stemmen

Geregisseerd door: Marc Lawrence

Met onder meer: Hugh Grant, Drew Barrymore en Brad Garrett

Releasedatum: 8 maart 2007

Plot Music and Lyrics

"Share the music with someone you love."

Een aan lager wal geraakte zanger krijgt de kans om een nummer 1-hit te schrijven voor popdiva Cora Corman. Het enige probleem is dat hij nog nooit een tekst heeft geschreven en hij heeft maar een paar dagen de tijd. Hij krijgt toevallige hulp van zijn plantenverzorgster.

Sophie Fisher

David Newbert

Colin Thompson

Pop Bass Player

Norma schreef:

De terugblik met een knipoog naar de foute dansjes en kapsels van de jaren 80 is erg leuk en Grant is de figuur bij uitstek om zich daarin uit te leven. Maar verder is de film nergens grappig en Drew vond ik zelfs wat irritant worden.

Mee eens. Grant doet dat heel leuk. De grappigste scenes zijn als ie zich op genante manier laat gaan als jaren '80 popicoon.

Verder ben ik het er niet mee eens als mensen zeggen dat Grant altijd dezelfde rol speelt. Deze rol is daar het bewijs voor.

Ik zat te denken wat begint me aan Drew tegen te staan. Misschien omdat ze te oud wordt voor dit soort rollen en het niet meer geloofwaardig kan spelen (het naieve maar spontane girl next door meisje).

Zo'n romcom hoeft niet aan de lopende band lachsalvo's op te leveren. Gewoon prima luchtig vermaak.

avatar van Kisje

Kisje

Een typische film, een gewoon filmpje voor op een vrijdag namiddag te zien .

avatar van Rujar

Rujar

Het enige geniale aan de film is de video clip van PoP!

avatar van arlas

arlas

heerlijke film met vreselijke muziek.

3 *

avatar van MrLee

MrLee

Helaas kon ik het vliegtuig niet uit Heb me kapot verveeld met deze film. Misschien ben ik ook niet de juiste doelgroep 1*

avatar van X__Liesjj

X__Liesjj

Natuurlijk geen origineel verhaal maar toch vermakelijk voor één keer. En de filmspelers deden het ook leuk en zo standaard was die niet. 3,5 sterren

avatar van ninaleertje

ninaleertje

hm vond hem niet zo spanend. ik wist natuurlijk van te voren dat het een cliche verhaal is. maar toch ik vond deze film heel sloom en niet boeiend.

avatar van kaz

kaz

Geen topfilm, maar heb me wel vermaakt (denk vooral omdat m'n vriendin het zo'n leuke film vond )

avatar van Ziel

Ziel

Zou een leuke romcom geworden zijn zonder de verschrikkelijke muziek.

avatar van Puye

Puye

Vodn hem toch best leuk, een leuk "doordeweeksedag" filmpje.

Liedjes blijven in je hoofd zitten.

pop goes my heart

avatar van KwintenS

KwintenS

Ziel schreef:

Zou een leuke romcom geworden zijn zonder de verschrikkelijke muziek.

De muziek maakt de film juist beter

Zonder de muziek zou het maar een heel matige romantische komedie geweest zijn. Nu blijft hij langer hangen. Door de muziek krijgt hij toch 1* meer. Maar die muziek is natuurlijk een persoonlijk smaak.

avatar van john kruger

john kruger

muziek is inderdaad juist een pluspunt: past helemaal bij de 80'ies

avatar van Marjolein19

Marjolein19

Leuke film om een keer gezien te hebben. Way back in to love is best een pakkend nummer.

* 2,5

avatar van ags50

ags50

Noch romantisch, noch komedie (althans in mijn optiek). Teleurstellend en zeker niet te vergelijken met andere Hugh Grant films zoals Notting Hill en Love actually.

avatar van geros

geros

een echte hugh grant film

3,5 stem

Lotte01

Gewoon geweldig =D

avatar van Tun-89

Tun-89

Geniaal gewoon, wat heb ik veel gelachen zeg!

die Drew Barrymore en Hugh Grant zijn echt gewelig, deze moet je gezien hebben. en die clip van PoP dan..

super, een 3.5!

avatar van vlad

vlad

Leuke film om een avondje te zien. Een echte feelgoodfilm, vooral door het nummer: Way back into love, op het einde.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

leuke feelgood movie, werd nooit echt ergens grappig, maar wel leuk om eens te zien en een hele leuke bijrol van Kristen Johnston (Rhonda)

en wat is hugh grant oud geworden, verschoot me een ongeluk :-o

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Grappige film. Maar gewoon gemiddeld. Niets mis mee. Eigenlijk wel lekker om op een luie zondag naar te kijken. Zo'n leuke grappige, romantische comedie maar verwacht geen verassingen want die zijn er niet.

De intro van de film is wel heel erg goed.... and then, POP .... goes my heart. Ik word gek van dat nummer, ik kom er niet meer vanaf !

Leuke rol van Hugh Grant. Ik zou eigenlijk niemand kunnen bedenken die hem zo knullig zou kunnen spelen als hij. Perfect gecast ! And then POP .... aaaaaaaaaaaah.

avatar van MissyNador

MissyNador

Ik heb de film net gezien. Ik vond het wel een leuke film. maar ik heb niet iets van wauw wat een leuke film. gewoon een leuke film. Dus 3,5 ster.

avatar van Zeeleeuw

Zeeleeuw

Ik vind hem wel echt geniaal.

Heb zeker een aantal momenten in een deuk gelegen.

'You can stop killing my plant now'

'Oh, that one is plastic'

Het begin is echt hylarisch! And then pop goes my heaaaaart..

Inderdaad super gecast.. Hugh is waanzinnig hier. =)

avatar van kimmieyy

kimmieyy

ik vond het niet zo'n geweldige film

Hugh Grant en Drew Barrymore vond ik het wel goed doen..

normaal vind ik hun films wel een stuk leuker!

*2,5

avatar van Blokland

Blokland

In het Hugh Grant rom-com genre vond ik dit één van de beteren. Bepaalde "cliche-scenes" kregen af en toe een originele draai (b.v. de ontmoeting met de schrijver in het restaurant). Het blijft natuurlijk wel een niemendalletje.

avatar van Esther_ke

Esther_ke

Leuk filmpje met romantische en grappige scènes.

Geweldige cast (Vooral Drew Barrymore en Hugh Grant natuurlijk).

En de muziek is ook wel erg leuk.

avatar van ilovekiwi

ilovekiwi

een leuke film om een keer te kijken. met aangename muziek, leuke uitspraken enz.

avatar van celientje

celientje

ik vond het een hele leuke film een van de leukste films die ooit heb gezien 5*

avatar van skipy05

skipy05

het is echt een toffe film. met toffe muziek. Drew Barrymore en Hugh Grant zijn goed geschikt voor hun rollen. ze hebben dat goed gedaan. en Haley Bennett vont ik ook niet slecht. Het begin met het POP nummer vont ik heel goed.

avatar van -Casper

-Casper

Zoals ook in andere berichten wordt gezegt:

Een leuke film op je vrije zondag.

De film is leuk, maar verwacht geen spectakel.