Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Hugh Grant, Drew Barrymore en Brad Garrett
Releasedatum: 8 maart 2007
Bekijk via Videoland
Plot Music and Lyrics
"Share the music with someone you love."
Een aan lager wal geraakte zanger krijgt de kans om een nummer 1-hit te schrijven voor popdiva Cora Corman. Het enige probleem is dat hij nog nooit een tekst heeft geschreven en hij heeft maar een paar dagen de tijd. Hij krijgt toevallige hulp van zijn plantenverzorgster.
- Music and Lyrics (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Khan
David Newbert
Colin Thompson
Pop Bass Player
De terugblik met een knipoog naar de foute dansjes en kapsels van de jaren 80 is erg leuk en Grant is de figuur bij uitstek om zich daarin uit te leven. Maar verder is de film nergens grappig en Drew vond ik zelfs wat irritant worden.
Mee eens. Grant doet dat heel leuk. De grappigste scenes zijn als ie zich op genante manier laat gaan als jaren '80 popicoon.
Verder ben ik het er niet mee eens als mensen zeggen dat Grant altijd dezelfde rol speelt. Deze rol is daar het bewijs voor.
Ik zat te denken wat begint me aan Drew tegen te staan. Misschien omdat ze te oud wordt voor dit soort rollen en het niet meer geloofwaardig kan spelen (het naieve maar spontane girl next door meisje).
Zo'n romcom hoeft niet aan de lopende band lachsalvo's op te leveren. Gewoon prima luchtig vermaak.
Kisje
Een typische film, een gewoon filmpje voor op een vrijdag namiddag te zien
MrLee
Helaas kon ik het vliegtuig niet uit
Heb me kapot verveeld met deze film. Misschien ben ik ook niet de juiste doelgroep
X__Liesjj
Natuurlijk geen origineel verhaal maar toch vermakelijk voor één keer. En de filmspelers deden het ook leuk en zo standaard was die niet. 3,5 sterren
ninaleertje
hm vond hem niet zo spanend. ik wist natuurlijk van te voren dat het een cliche verhaal is. maar toch ik vond deze film heel sloom en niet boeiend.
kaz
Geen topfilm, maar heb me wel vermaakt (denk vooral omdat m'n vriendin het zo'n leuke film vond
Puye
Vodn hem toch best leuk, een leuk "doordeweeksedag" filmpje.
Liedjes blijven in je hoofd zitten.
pop goes my heart
KwintenS
Zou een leuke romcom geworden zijn zonder de verschrikkelijke muziek.
De muziek maakt de film juist beter
Zonder de muziek zou het maar een heel matige romantische komedie geweest zijn. Nu blijft hij langer hangen. Door de muziek krijgt hij toch 1* meer. Maar die muziek is natuurlijk een persoonlijk smaak.
john kruger
muziek is inderdaad juist een pluspunt: past helemaal bij de 80'ies
Marjolein19
Leuke film om een keer gezien te hebben. Way back in to love is best een pakkend nummer.
* 2,5
ags50
Noch romantisch, noch komedie (althans in mijn optiek). Teleurstellend en zeker niet te vergelijken met andere Hugh Grant films zoals Notting Hill en Love actually.
Tun-89
Geniaal gewoon, wat heb ik veel gelachen zeg!
die Drew Barrymore en Hugh Grant zijn echt gewelig, deze moet je gezien hebben. en die clip van PoP dan..
super, een 3.5!
vlad
Leuke film om een avondje te zien. Een echte feelgoodfilm, vooral door het nummer: Way back into love, op het einde.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
leuke feelgood movie, werd nooit echt ergens grappig, maar wel leuk om eens te zien en een hele leuke bijrol van Kristen Johnston (Rhonda)
en wat is hugh grant oud geworden, verschoot me een ongeluk :-o
Fran
- 1953 berichten
Grappige film. Maar gewoon gemiddeld. Niets mis mee. Eigenlijk wel lekker om op een luie zondag naar te kijken. Zo'n leuke grappige, romantische comedie maar verwacht geen verassingen want die zijn er niet.
De intro van de film is wel heel erg goed.... and then, POP .... goes my heart. Ik word gek van dat nummer, ik kom er niet meer vanaf !
Leuke rol van Hugh Grant. Ik zou eigenlijk niemand kunnen bedenken die hem zo knullig zou kunnen spelen als hij. Perfect gecast ! And then POP .... aaaaaaaaaaaah.
MissyNador
Ik heb de film net gezien. Ik vond het wel een leuke film. maar ik heb niet iets van wauw wat een leuke film. gewoon een leuke film. Dus 3,5 ster.
Zeeleeuw
Ik vind hem wel echt geniaal.
Heb zeker een aantal momenten in een deuk gelegen.
'You can stop killing my plant now'
'Oh, that one is plastic'
Het begin is echt hylarisch! And then pop goes my heaaaaart..
Inderdaad super gecast.. Hugh is waanzinnig hier. =)
kimmieyy
ik vond het niet zo'n geweldige film
Hugh Grant en Drew Barrymore vond ik het wel goed doen..
normaal vind ik hun films wel een stuk leuker!
*2,5
Blokland
In het Hugh Grant rom-com genre vond ik dit één van de beteren. Bepaalde "cliche-scenes" kregen af en toe een originele draai (b.v. de ontmoeting met de schrijver in het restaurant). Het blijft natuurlijk wel een niemendalletje.
Esther_ke
Leuk filmpje met romantische en grappige scènes.
Geweldige cast (Vooral Drew Barrymore en Hugh Grant natuurlijk).
En de muziek is ook wel erg leuk.
ilovekiwi
een leuke film om een keer te kijken. met aangename muziek, leuke uitspraken enz.
celientje
ik vond het een hele leuke film een van de leukste films die ooit heb gezien 5*
skipy05
het is echt een toffe film. met toffe muziek. Drew Barrymore en Hugh Grant zijn goed geschikt voor hun rollen. ze hebben dat goed gedaan. en Haley Bennett vont ik ook niet slecht. Het begin met het POP nummer vont ik heel goed.
-Casper
Zoals ook in andere berichten wordt gezegt:
Een leuke film op je vrije zondag.
De film is leuk, maar verwacht geen spectakel.

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie

Love Actually
Romantiek / Komedie, 2003

The Phantom of the Opera
Romantiek / Muziek, 2004
pop starliedromantische komediehas beensong writing pianolyrics